צפייה בגרסה מלאה : תודה רבה לליאור בר-עמי על הטסט פלייט ביום שבת
דורונצ'יק
28-06-2009, 23:06:48
ביום שבת הגעתי בשעה מוקדמת בבוקר לשטח ההטסה בפלמים כאשר כולי מנופח ונראה כאילו הלכתי מכות עם כמה גרוזינים שיכורים.
לביצוע טסט פלייט למסוק שלי.
המסוק לפני כשבוע עבר ריסוק ותוקן בצורה מקצועית ביותר ואף כוון בצורה מקצועית ע"י ליאור בר-עמי.
הגעתי בשבת לשטח ולאחר שיחה קצרה עם ליאור בר-עמי על הפרצוף המנופח שלי ושאלות למה אני נראה ככה ואף דאגה רבה לפרצופי היפה. :D
הוא ביצע טסט פלייט למסוק שלי.
כיוון שהמסוק היה מכוון ברמה מכנית מצויין לא היה כלל צריך להתעסק עם שום פרמטר בשלט או קיזוז כל הקיזוזים נשארו באמצע.
ליאור רק היה צריך טיפה לשחק עם ה- GAIN וזהו!
רק מראה כמה כיוונים מכניים מקצועיים וטובים אינם דורשים תיקנים בעזרת אלקטרוניקה בשלט וזה חשוב מאוד שהמסוק יהיה מכוון מכנית מצויין.
רק שליאור לא אמר לי שהוא משתולל עם המסוק שלי והופך אותו קרוב לאדמה וגרם לי להתקף לב מספר פעמים אבל הוא פשוט ביצע לו טסט בצורה מקצועית ובידיים מיומנות.
חברים אני רוצה לומר לכם שאני שמח שיצא לי להכיר את הבנאדם הזה הוא בעל ידע רב בתחום, מוכן לתרום מהידע שלו ואף מוכן ללמד אחרים במקצועיות שלו.
את רוב התיקון במסוק אני ביצעתי בעזרת הידע שליאור העניק לי והתמיכה שהוא נותן לי.
בתחביב הזה לא כולם מוכנים לתת מעצמם וללמד אלא לרוב חושבים על עצמם. ליאור תמיד רוצה ללמד כדי שגם אדע לעשות זאת לבד וזה חשוב מאוד!
אז ליאור תודה רבה על הכל.
דורון ריבניק.
sharonx
29-06-2009, 07:54:15
גם אני עברתי חווייה דומה אצל ליאור. הוא כיוון לי את ה 250 כל כך טוב ש :
א.לא היה צריך לכוון כלום בשטח
ב. אלה היו הגרפים הכי נוחים שאי פעם הטסתי
ליאור - רק דבר אחד, אתה משגע אותי עם זה :
כשהמסוק מכווון זה אומר ש"יש TRACKING" וכשהוא לא מכוון זה אומר ש"אין TRACKING". זה נשמע לי הכי הגיוני כי אם יש TRACKING אז יש עקיבה של להב אחת אחרי השנייה וזה מה שאנחנו מחפשים לא ? :)
דורון - אני שמח שהתאוששת מהריסוק ומאחל לך שתהנה להטיס את ה 600 שלך.
gal15260
29-06-2009, 08:40:05
כל הכבוד אמן וירבו אנשים כמו ליאור בתחום...
ישר כוח..
dvireini
29-06-2009, 08:53:52
הלואי שיהיו רק אנשים כאלו ורק ירצו לעזור
יש בעיה קטנה אין תמונות או איזה סרטון:D
חברים יקרים אני חייב לציין כי ליאור ברעמי ( חבר ואחיקר) הוא נכס לתחביב...
תמיד נכון לעזור עם כל הלב והנשמה!!!
הכל עם חיוך והבנת צורכי המטיס לפרטים הכי קטנים!!!
הרמה המקצועית גבוהה מאדדדדדדדד (פדנט שאן כמותו!!!)
מדריך בחסד עליון!!!
ומטיס שלדעתי כבר נמצא ברמה תחרותית!!!!
אחי היקר אוהב אותך!!!
מחכה לחזור לשטח ובמהרההההה ( בימינו... אמן :) )
lior_bar_ami
29-06-2009, 11:36:16
חברים יקרים - תודה רבה על הברכות!!
אני שמח לעזור ועוד יותר שמח שאתם יוצאים מרוצים מהמעבדה ;)
דורון שוב מאוד נהנתי לעזור לך - אגב כדי שהדרכה תהיה טובה, צריך מדריך טוב וחניך שרוצה ללמוד. תרשה לי לפרגן לך על זה - יש לך רצון למידה ומשמעת עצמית גבוהה מאוד ואני שמח שאתה מתקדם בתחביב גם ברמת ההבנה של הכלי שאתה מטיס ובתחזוקה שלו.
אגב המסוק של דורון אמנם התרסק בפעם השנייה - אך אני מאחל לבעלי המסוקים החדשים שבינינו שהמסוק שלהם יראה כמו של דורון. הבן אדם פדאנט ברמות חריגות!! אין אצלו 99.5% טוב, רק 100%, והדבר ניכר במסוקים שלו.
שרון - אתה צודק לגמרי בצורת החשיבה שלך, זו פשוט צורת התבטאות שסיגלתי לעצמי... כל אחד והשגעונות שלו ;):o
IronHawk
29-06-2009, 11:53:14
אני אמנם לא מכיר את ליאור אישית
אבל אני כבר מעריך אותו מאוד כאדם על הנכונות לתרום
לאחרים מהידע שלו ולעזור לאחרים,אותה צורה בה אני נוהג
ולצערי הרבה אנשים לא עושים זאת ולא מסייעים לאחרים
אז מן הראוי באמת שכל אדם שמשקיע בלסייע לאחרים בין אם
זה לעמיתים לתחביב או בכל סיטואציה שלא תהיה זהו מעשה
מבורך הראוי לציון לשבח, יישר כוח ליאור, אתה תותח. :)
דורונצ'יק
29-06-2009, 12:13:07
חברים יקרים - תודה רבה על הברכות!!
אני שמח לעזור ועוד יותר שמח שאתם יוצאים מרוצים מהמעבדה ;)
דורון שוב מאוד נהנתי לעזור לך - אגב כדי שהדרכה תהיה טובה, צריך מדריך טוב וחניך שרוצה ללמוד. תרשה לי לפרגן לך על זה - יש לך רצון למידה ומשמעת עצמית גבוהה מאוד ואני שמח שאתה מתקדם בתחביב גם ברמת ההבנה של הכלי שאתה מטיס ובתחזוקה שלו.
אגב המסוק של דורון אמנם התרסק בפעם השנייה - אך אני מאחל לבעלי המסוקים החדשים שבינינו שהמסוק שלהם יראה כמו של דורון. הבן אדם פדאנט ברמות חריגות!! אין אצלו 99.5% טוב, רק 100%, והדבר ניכר במסוקים שלו.
שרון - אתה צודק לגמרי בצורת החשיבה שלך, זו פשוט צורת התבטאות שסיגלתי לעצמי... כל אחד והשגעונות שלו ;):o
ליאור,
תודה רבה על הפירגון.
אבל גם להדריך צריך לדעת ואתה עושה את זה בצורה נהדרת.
העברת החומר הנדרש, הטכניקה והכי חשוב זה הרצון ללמד ולהראות נכונות גם לשאלות הכי מטופשות שיש.
שוב, אני שמח שיצא לי להכיר אותך!
תודה על הכל.
לגבי התמונות- לצערי הרב אין תמונות מהטסט ביום שבת אבל מבטיח לעלות תמונות של המסוק ועוד בידיים של ליאור.
המסוק עבר שדרוג נוסף ובמקום הבום אלומיניום הוא הוחלף לבום קארבון.
דורון ריבניק.
כן ליאור ברמי תותח....
אבל משה שמואלי?!?!?!... הוא הכריש....:D
מת עליך משה....
מר מתוק
29-06-2009, 14:13:23
מצטרף למילים החמות על ליאור בר-עמי היקר, בהחלט מדובר באיש נדיר שהינו נכס לתחביב!
הכרתי "לעומק" את ליאור כאשר רכשתי ממנו את רקסי 600 (אייקון של נשיקה רטובה עם לשון) וכמה שנהניתי ועדיין נהנה מאד מהמסוק, נהניתי עוד יותר מליאור, הידע והפדנטיות שלו שמתובלים בחיוך מכל הלב עושים את ההבדל והופכים את חוויית ההיכירות עימו לרווח אחד גדול!
תודה רבה חבריקו וד"ש חם חם חם מרקסי!
שחר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.