PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! איך לפתור tail wag

bendisar
01-07-2009, 13:44:42
יש לי בעיה מעצבנת של tail wag עם הקופטר איקס שלי, הג'ירו הוא הלוגיטק 2100T והסרוו זנב הוא MKS480 אני משתמש בהורן הכי קטן שבא איתו והבול לינק (שמתחבר לפוש רוד) נמצא בחור הכי קיצוני, לא משנה כמה אני מוריד את ה- GAIN המסוק ממשיך לכשכש בזנב שלו בשמחה:p
השאלה שלי היא- האם כדאי לי להעביר את הבול לינק לחור האמצעי בסרוו?( כדי להפחית את ה- GAIN בצורה מכאנית ולא דיגיטלית)?
יש לציין שמבחינה מכאנית במסוק הכל מושלם ועובד חלק מאוד, לכן הבעיה היא איפשהו בכיוונים של הג'ירו או בסרוו זנב
תודה מראש לכל העונים

Yotflow
01-07-2009, 14:25:45
באיזה משדר אתה משתמש? האם כיוון הGAIN נעשה דרך המשדר או הג'יירו?
נשמע כאילו אתה לא משפיע על הGAIN בכלל.

bendisar
01-07-2009, 14:29:15
אני משתמש בספקטרום DX6I וכמובן שכיוון ה-GAIN נעשה דרך הג'ירו, ואני משפיע על הגיין (על הג'ירו של לוגיטק יש תצוגה של ה-GAIN) אני יודע שהכיוונים של ה-GAIN משפיעים, אבל ככל שאני מוריד אצ הגיין הכשכוש בזנב היה פשוט איטי יותר, לכן אני חושב שצריך לכוון את ה-"GAIN המכני" כלאמר להעביר את הבול לינק לחור האמצעי במקום החור החיוני בסרוו זנב

rankorn
01-07-2009, 14:29:51
לי היתה בעיה דומה עד לפני שבועיים עם Trex450.
גם אצלי הגיין היה הכי נמוך ועדיין עם סוללה טובה היה Wag בעיקר במהירות ראש גבוהה.

הפתרון שלי היה לעשות Setup זנב מחדש, כולל איפוס הסרוו, הגדרת limits בג'ירו ובדיקה שאין חופשים בכל המערכת זנב. במקביל, העברתי את החיבור של הרוד לחור הקרוב ביותר לציר בסרוו כדי לקבל את הרזולוציה הטובה ביותר.