צפייה בגרסה מלאה : שאלה FMS עם מקלדת
guygroup
05-07-2009, 21:48:04
שלום חברים
בהמשך להודעה שכבר רשמתי שאני מחפש מלווה להטיס איתו רק 1 ענה לי גדעון
אז חשבתי לללמוד בעצמי והורדתי את תוכנת הFMS האם לדעתכם זה מספיק???
והאם הנחיתות זה כמו בשטח עצמו???
תודה..ואם יש עוד צדיקים שמוכנים לעזור למתחיל אשמח לשמוע
תודה
גיא
Shalev054
05-07-2009, 22:52:01
שום דבר הוא לא כמו בשטח עצמו. לא הנחיתות, לא ההמראות, ולא התגובות של הטיסן שלך.
יש המון דברים שיכולים להשפיע כגון:
הגורם האנושי- מטבעך, יותר תתרגש תפחד ותחשוש במצב האמיתי מאשר בסימולטור ויש לכך השפעה על התגובות שלך בסטיקים [במצב לחץ אתה עלול להזיז את הסטיק בחדות ולגרום לטיסן להתרסק].
מזג האוויר - מערבולות, רוחות, מכות רוח, כל הדברים האלה יתנו לך תחושה שונה לגמרי בשטח על הטיסן מאשר בסימולטור.
בעיות טכניות - הפרעות רדיו והתמודדות איתן, קאטים של מנוע [שבמצב זה כל טיסן מתנהג שונה לגמרי ביחס לכח העילוי שלו ולכיוון ומהירות הרוח!!!], סינוור מהשמש, אי זיהוי כיוון טיסן [מטה-מעלה], ותפעול מצבי חירום [כגון שבירת כנף פתאומית - קרה לי באוויר]
ועוד רבות הדוגמאות שבגללן אין תחליף למדריך טוב.
מה שכן תוכל ללמוד בסימולטור זה את השליטה בטיסן כשהוא טס לכיוונך וכשהוא הפוך [שליטה בסיסית בטיסן], שבמצבים אלו חלק מהסטיקים "הפוכים", תוכל לנסות תרגילי אירובטיקה לפני שתבצע אותם בשטח, ועוד פעולות בסיסיות.
תהנה :)
yosi678
06-07-2009, 12:17:08
טעות
אליקופטר
06-07-2009, 14:06:37
גם אני מהקריות ....אבל מקרית גת לא אקטואלי להציע את עזרתי ....:o
יוסי תעשה טובה ותערוך את ההודעה שלך....;)
yosi678
06-07-2009, 14:26:32
בטעות באתי לרשום את זה בנושא אחר ובטעות רשמתי פה
אופס:p
flatspin
06-07-2009, 21:26:23
שלום חברים
בהמשך להודעה שכבר רשמתי שאני מחפש מלווה להטיס איתו רק 1 ענה לי גדעון
אז חשבתי לללמוד בעצמי והורדתי את תוכנת הFMS האם לדעתכם זה מספיק???
והאם הנחיתות זה כמו בשטח עצמו???
תודה..ואם יש עוד צדיקים שמוכנים לעזור למתחיל אשמח לשמוע
תודה
גיא
שלום גיא
סימולטור יכול להועיל לך לשפר את מה שלמדת בשטח. בשום פנים ואופן אינו יכול ללמד אותך להטיס. קל וחומר כשאין לידך מנחה ואינך יודע בדיוק מה ואיך לעשות עם הטיסן.
אם תטמיע שגיאות דרך הסימולטור, יהיה לך קשה מאד להשתחרר מהן מאוחר יותר. הצעתי לך, בוא למנחת, תלמד שלב ראשון ואז תוכל להתאמן ולהשתפר בעזרת הסימולטור. וכן הלאה בהמשך.
guygroup
07-07-2009, 22:09:01
שלום חברים
אכן היום יצאתי עם מנחה להטיס אחרי שהתאמנתי קצת בסימולטור וזה אכן עזר ללי והקל עלי
תודה
גיא
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.