doodi111
08-07-2009, 19:39:54
כידוע לכם, לאחרונה רכשתי קיט של טירקס 450 (בעזרתו האדיבה של עודד).
לאחר התלבטות והתייעצות כאן בפורום, החלטתי לנסות ולהרכיב את המסוק בעצמי.
אבל התברר לי שהמשימה לא כל כך פשוטה.
כששוחחתי עם שגיא בטלפון, הוא הציע להגיע אלי ולסייע לי להרכיב את המסוק
ואכן, היום שגיא הגיע לביקור ובמשך מס' שעות ישב והסביר לי בסבלנות רבה, איך מרכיבים את הראש של המסוק.
למדתי המון מההדרכה של שגיא, החל מהדרך הנכונה להשתמש בלוקטייט, וכן כל נושא המדידות והסוגים של הלינקים השונים (לי כולם נראו אותו דבר...).
שגיא תיקן את הטעויות שעשיתי ונתן טיפים חשובים, של מטיס שהחזיק במסוק כזה בעבר.
לאחר מס' שעות וכשלא הספקנו להרכיב את יתר החלקים, שגיא הציע לפנות עבורי זמן נוסף, וקבע איתי פגישה למחר, על מנת להמשיך בהרכבה.
למדתי ש- 100 ספרי הדרכה לא יצליחו ללמד אותי כמו איש מקצוע מנוסה, שיושב איתך ומסביר לך שלב אחרי שלב, כיצד לבצע את הדברים בצורה נכונה ועל כך מגיע לשגיא תודה ענקית.
שגיא!
אתה איש יקר ומדהים.
אני מעריך מאוד את הצעתך לבוא לעזרתי ולהגיע עד לביתי על מנת לעזור לי בהרכבת הפזל התלת- מימדי הזה ולהפוך אותו למסוק.
פשוט להוריד בפניך את הכובע!!!
תודה
דודי
לאחר התלבטות והתייעצות כאן בפורום, החלטתי לנסות ולהרכיב את המסוק בעצמי.
אבל התברר לי שהמשימה לא כל כך פשוטה.
כששוחחתי עם שגיא בטלפון, הוא הציע להגיע אלי ולסייע לי להרכיב את המסוק
ואכן, היום שגיא הגיע לביקור ובמשך מס' שעות ישב והסביר לי בסבלנות רבה, איך מרכיבים את הראש של המסוק.
למדתי המון מההדרכה של שגיא, החל מהדרך הנכונה להשתמש בלוקטייט, וכן כל נושא המדידות והסוגים של הלינקים השונים (לי כולם נראו אותו דבר...).
שגיא תיקן את הטעויות שעשיתי ונתן טיפים חשובים, של מטיס שהחזיק במסוק כזה בעבר.
לאחר מס' שעות וכשלא הספקנו להרכיב את יתר החלקים, שגיא הציע לפנות עבורי זמן נוסף, וקבע איתי פגישה למחר, על מנת להמשיך בהרכבה.
למדתי ש- 100 ספרי הדרכה לא יצליחו ללמד אותי כמו איש מקצוע מנוסה, שיושב איתך ומסביר לך שלב אחרי שלב, כיצד לבצע את הדברים בצורה נכונה ועל כך מגיע לשגיא תודה ענקית.
שגיא!
אתה איש יקר ומדהים.
אני מעריך מאוד את הצעתך לבוא לעזרתי ולהגיע עד לביתי על מנת לעזור לי בהרכבת הפזל התלת- מימדי הזה ולהפוך אותו למסוק.
פשוט להוריד בפניך את הכובע!!!
תודה
דודי