צפייה בגרסה מלאה : DX7+REFLEX XTR
Yotflow
09-07-2009, 11:32:32
צריך מעט הכוונה לגביי ניתוב ערוצים.
כרגע אני מטיס במצב IDLE UP קבוע כאשר מתג הGEAR במשדר מכבה את המנוע. אני רוצה את האפשרות של הטסה בשניים או שלושה מצבים כמו במשדר. NORMAL,IDLE-1,IDLE-2 כאשר אוכל לכוון את מצבי הטיסה דרך המשדר כולל EXPO ו D\R
אשמח לעצה...:)
תודה
bendisar
09-07-2009, 11:43:14
אני לא חושב שלשחק בשלט שלך בסימולטור זה החלטה טובה, אתה שוחק את הפוטנציומטרים של השלט סתם, וזה חבל, מומלץ לקנות שלט יעודי וזול לסימולטור ולשחוק אותו בסימולטור
Yotflow
09-07-2009, 11:54:01
אני לא חושב שלשחק בשלט שלך בסימולטור זה החלטה טובה, אתה שוחק את הפוטנציומטרים של השלט סתם, וזה חבל, מומלץ לקנות שלט יעודי וזול לסימולטור ולשחוק אותו בסימולטור
אתה צודק. יש לי DX5 שפשוט לא עובד טוב עם הסימולטור.
תודה על העצה...;)
אין כמו ה - REAL FLIGHT 4.5 מאז שאני מתאמן על הסימולטור הזה יכולות ההטסה שלי השתפרו ברמה גבוהה מאוד.
מומלץ מאוד להשקיע כדי לחסוך בריסוקים !
כמו כן הכי מומלץ להשתמש בשלט מיועד לסימולטור ולא בשלך...
1 היתרונות של שלט סימולטור שהוא עובד ב-USB ולא צריך להחליף לו סוללות ו/או לטעון אותו.
ושוב כל זה מניסיון.
bendisar
10-07-2009, 11:21:17
אין כמו ה - REAL FLIGHT 4.5 מאז שאני מתאמן על הסימולטור הזה יכולות ההטסה שלי השתפרו ברמה גבוהה מאוד.
1 היתרונות של שלט סימולטור שהוא עובד ב-USB ולא צריך להחליף לו סוללות ו/או לטעון אותו.
ושוב כל זה מניסיון.
1+ ;)
כל מילה בסלע, אני לא מזמן השתדרגתי מריל פלייט 3.5 ל-4.5 ההבדל הוא לא יאומן!!! זה לא מציאותי וזה כן, הסימולטור ריל פלייט 4.5 מחקה בצורה מדהימה את ההתנהגות של המסוקים בגדלים שונים, ממש אחלה סימולטור:D וכפי שאמרתי מקודם וגם שגיא אמר, מומלץ לקנות שלט יעודי לסימולטור
leetal
10-07-2009, 12:32:24
ושוב כל זה מניסיון.
1+ ;)
כל מילה בסלע, אני לא מזמן השתדרגתי מריל פלייט 3.5 ל-4.5 ההבדל הוא לא יאומן!!! זה לא מציאותי וזה כן, הסימולטור ריל פלייט 4.5 מחקה בצורה מדהימה את ההתנהגות של המסוקים בגדלים שונים, ממש אחלה סימולטור:D וכפי שאמרתי מקודם וגם שגיא אמר, מומלץ לקנות שלט יעודי לסימולטור
הגישה שלכם לא נכונה,רק למי שניסה את 4 הסימולטורים והוא גם מנוסה במסוק אמיתי יכול לחוות דעה מהוא הסימולטור הטוב ביותר.לפי הפורומים בעולם(וגם כמה ישראלים מכאן) מי שניסו את ארבעתם מדווחים שהפונקס וה- REFLEX הם המציאתיים ביותר למסוקים,לטיסנים שניהם ביחד עם הארופליי טובים מאוד (אומרים שבארופלייט צריך להגדיל את מהירות הסימולטור ל-120% בכדי שיהיה יותר מציאותי),הרילפלייט לא מצטיין לא במסוקים ולא בטיסנים והא נחשב יותר כמשחק מחשב ופחות כסימולטור.
זה שהרילפלייט הוא הכי נפוץ זה רק בגלל שהוא הכי ניתן לפריצה, ובטח לא בגלל שהוא הכי טוב.
לגבי השלט,נכון ששימוש בסימולטור שוחק את השלט,אבל סימולטור לא יהיה לעולם מציאותי עם שלט דמה ,ורק עם השלט(האמיתי) שלך אתה צריך להתאמן, בדיוק כמו שטיסים לא מתאמנים על סימולטור וג'וייסטיק של מחשב.
תרשה לי לחוות את דעתי, שנוגדת בחלקה את דבריך, בנוגע לאיכות הסימולטורים.
הטסתי עם כל ארבעת הסימולטורים וכן הורדתי דגמים נוספים המדורגים ב-TOP-10, כאחד שמטיס מסוקים (3D) אוכל לומר בביטחה שה-G4/4.5
נותן התחושה הפיסיקלית הריאליסטית ביותר בהטסת מסוקים.
אחריו הייתי מדרג את ה "FS-ONE" אח"כ את הריפלקס ואז הפוניקס.
כשבאחרונים יש דגש על אופציות תוכנה ותלת מימד מאשר חווית הטיסה, שהרי זו סימולציה המתרגלת לימוד וקיצור זמן תגובה בין העין - מוח - אצבעות.
עם זאת האירופליי מפתיע לטובה בהטסת טיסנים.
בנוגע לשלט, אין כמו המקורי של הסימולטור, אך את למידה ותירגול בסיסיים אפשר ללמוד גם משימוש בשלט אחר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.