PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה|מטען iCharger

guylederer
11-07-2009, 10:32:30
שלום
לא מזמן רכשתי את המטען iCharger 106B+ מהסיני ב 110 דולר
הוא עבד לי טוב ויפה עד היום ... חיברתי אותו למצבר ברכב והטענתי סוללה של חבר והכל עבד טוב ויפה
כשחזרתי הבייתה ובאתי להטעין את הסוללות שלי בחזרה הרחתי ריח שרוף מהמטען ... חשבתי ישר שזה מהסוללה אבל לפי הריח זה מגיע ממקום החיבור הלבן של התאים ( חיבור של ה 3 תאים )
אז לא הבנתי בהתחלה ולא קלטתי ... אמרתי נבדוק ... חיברתי סוללה 3 תאים למטען ושבאתי לבדוק כמה זרם יש בכל תא ראיתי שהמטען מזהה רק 2 תאים ואת השלישי הוא בכלל לא מזהה ... ניסיתי להחליף סוללה ועוד אחת ועדיין זה לא עובד ... אני מאמין שזה נשרף איך שהוא ... השאלה שלי היא מה עלי לעשות ? לנסות לסדר את זה אצל חנות בארץ או לשלוח אימייל לסיני ? אני לא יודע אם יש אחריות בכלל ואין לי מושג אם יתקנו לי ... וגם זה סיפור לשלוח להם בחזרה וכ'ו ואין לי מושג איך להתחיל לנסח את הבעיה ואת הכל ( אנגלית לא משו )
אני אשמח מאד לעצות ... מבואס מאד ... אמור להיות מטען איכותי ... :\
תודה לעוזרים

עריכה : חשבתי על רעיון זמני בנתיים ... בזמנו הזמנתי עם המטען מפצל כזה שמחברים לחיבור של 6 תאים ואז יש מלא חיבורים ל 2 תאים 3 וכ'ו הבעיה שהוא לא מתאים לחיבור של הסוללה קניתי אותו בסיני הינה קישור http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7444&Product_Name=CY-_B6_plus_balancer_connector

הוא לא מתאים ... אז חשבתי לעצמי שאני אשיג אחד מתאים ואני ישתמש דרך החיבור של ה6 תאים להטעים דרך ה"מפצל" סוללה 3 תאים ... אז אם למישו יש מפצל כזה שמתאים לסוללות זיפי אני אשמח לכיוון או לאיפה אפשר לקנות ברשת ( לא מצאתי )
שוב תודה לעוזרים !

vinay
11-07-2009, 12:22:10
שלח דואר לתמיכה של הסיני.

guylederer
11-07-2009, 12:36:18
שלחתי ... בעזרת חבר אני מקווה שיבינו מה שהסברתי שם ... בכל מצב קרה לכם מקרה דומה שהתקלקל לכם משו והם החליפו או זיכו אותכם ? אם כן זה מסובך לשלוח להם ?
אני מזה מתבאס הבנתי שהמטען הזה איכותי ונחשב לאחד מבין הטובים ובקושי נהנתי ממנו והשקעתי עליו לא קצת ...