צפייה בגרסה מלאה : עזרה! לכל מי שמבין ב 7C [מדפים ומעצורים] הצילו!!!
Shalev054
11-07-2009, 17:28:07
טוב, אז יש לי 7C
במתג E [שלו 3 מצבים, עליון-אמצעי-תחתון] סידרתי כבר את האפשרות של מעצורי אוויר כשהמתג למעלה ואני רוצה שיהיו לי מדפים כשהמתג יהיה למטה. [כשהוא באמצע אני רוצה שהכנף תשאר ישרה]
ואני מנסה להבין איך עושים את זה ולא מצליח!!!!!!!!!!!!!
אני מטיס SUPER AIR עם סרוו לכל מאזנת
תודה מראש!!!
DarZeelon
11-07-2009, 19:04:01
ספייסר,
גש בבקשה לדף הזה (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=818829) ועלה\רד עד הודעתו הראשונה של Haole (הודעה #3)...
יש לך שם פרטים מלאים לגבי איך לעשות מה.
לא ברור לי אם מדפים 'פשוטים' ירדו בהשפעת הורדתו של מתג G, אך תוכל לקרוא איך הוא ממליץ להפעילם.
אם הסטאפ אינו מתאים בדיוק, כדאי שתשלח אליו הודעה אישית.
Shalev054
11-07-2009, 19:47:24
יייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה!
DarZeelon
11-07-2009, 23:08:50
ספייסר,
במחשבה נוספת, הסטאפ של Haole כולל גם Ruddervators, כלומר מיקס לזנב V.
היות שאתה לא צריך את זה בטיסן שלך, יש עוד Mix במערכת שלא נוצל ויש אפשרות שתוכל לסדר שמתג G בהרמה, יפעיל מעצורי-אויר, או Crow; ובהורדה יוריד רק את המדפים ביחד...
Shalev054
12-07-2009, 13:39:43
ההודעה שלו פתחה לי את הראש לכיוון אחר לגמרי שלא חשבתי עליו!! מיקס לכל ערוץ בנפרד ואז איחוד של שני המיקסים למיקס אחד - גאוני!!!
מה אומר CROW? [חוץ מעורב :) ]
DarZeelon
12-07-2009, 14:56:50
ספייסר,
המושג Crow, או Butterfly, שניהם מתארים קונפיגורציה בה שתי המאזנות עולות, ואילו המדפים שניהם יורדים. זו קונפיגורציה בה הכנף מפתחת המון גרר... טיסנים מסוג אולטרא-סטיק, בכל הגדלים, יכולים להשתמש בכל שבעת הערוצים, כדי להפעיל את ארבעת משטחי ההיגוי בכנפיים (בתוספת הגה-הכוון, הגה-הגובה והמצערת), ליישום הקונפיגורציה... הטיסן ממש זוחל אנכית למטה...
אם ראית פעם עורב מגיע לנחיתה ואת מצב אברות הכנפיים שלו, זה בהחלט מזכיר טיסן בקונפיגורציה הזו... אני לא יודע כיצד הפרפר קשור לזה...:rolleyes:
Shalev054
12-07-2009, 15:25:40
אוקי, עוד עניין רק כדי לוודא,
כשאני מרים מעצורי אוויר אני מתקן את מייצב הגובה כלפי מטה,
וההפך במדפים - מתקן את הגה הגובה כלפי מעלה.
נכון?
DarZeelon
12-07-2009, 20:49:52
לא נכון, ספייסר.
כאשר אתה מודיד מדפים, עילוי הכנף גדל, ללא עליה במהירות הטיסה.
אתה צריך לפצות על כך בהורדת הגה-הגובה, בכדי שהטיסן לא ירים את האף...
הרמת המאזנות בקונפיגורציית מעצורי-אויר, מפחיתה את עילוי הכנף. על כן יש לפצות על כך בהגדלת זוית-ההתקפה, באמצעות הרמת הגה-הגובה.
בהפעלת Crow, הפיצוי הוא בהורדת הגה-הגובה, שכן לרוב המדפים מקונפגים לרדת, יותר משאמורות המאזנות לעלות...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.