PDA

צפייה בגרסה מלאה : מכתב תודה לעודד

orenw78
26-07-2009, 08:34:57
שלום לכולם,

ברצוני לנצל במה זאת בכדי לומר את אשר על ליבי,זאת לאחר סופ"ש ריחופים מדהים שעברתי.
כפי שניתן להבין ממספר המודעות המיוחסות ליוזר שלי ניתן להבין כי אני חדש בשכונה כמו כן גם בתחביב.
אני חש רצון עז לומר תודה ענקית ומקרב לב לאדם מדהים ומיוחד בעל כושר נתינה בלתי נדלה .

אז כך,
לפני כחודש בערך החלטתי להיכנס לעולם המופלא של המסוקאות בלי שום ידע (לא שיש לי יותר מידי כרגע) ועם המון חששות החלטתי לנסות את מזלי בפורום הנ"ל תוך כדי ציפייה כי ע"י קריאה מניסיונם של אחרים ,אוכל להכנס לתחביב בצורה חלקה,כמובן שלא כך קרה ולאחר פרק זמן מאד קצר הבנתי שיהיה מאד קשה ומתסכל להכנס לתחביב בכוחות עצמי.
מדי פעם ראיתי הודעות תודה מאד גרנדיוזיות המיוחסות לאדם בשם עודד וכמובן שלא הבנתי במה מדובר,אך לאחר עשיית חושבים החלטתי לשלוח את הודעתי הראשונה לעודד ולספר לו על רצונותיי מצד אחד ומצד שני את חוסר יכולתי להשתלב בתחביב עקב מגבלת ידע.

מאותו רגע חלה התפנית בנושא ,עודד לקח את המושכות לידיו,
שיחה ראשונה בת שעה וחצי לערך ,בה הבהיר לי והסביר באופן מאד פרטני כיצד לבחור את המסוק על שלל חלקיו אותו עלי לרכוש בכדי להכנס לתחום,התאמת סט-אפ כולל הסברים מאד מפורטים על תפקודיהם ואופן הרכבתם ,השיחה הסתיימה במשפט מצידו של עודד : " תתקשר מתי שאתה רוצה ,אין בעיה אני פה".

משיחה זו החל תהליך רכישה מאסיבי אשר נמרח על גבי שבועיים ימים ,לכל אורך השבועיים הללו
בכל שלב בו קבלתי לידי חלק וכחלק מעבודת ההכנה לשלב הרכבת כלל החלקים על המסוק ,במידה והייתי צריך עזרה בהבנת תפקוד החלק שלא עלה בשיחה הראשונה הרמתי טלפון לעודד ,והבן אדם עוזר עונה בצורה כנה ורצינית ,אכפתית ויסודית כאילו המסוק שעומד להוולד הוא שלו.

שבוע לאחר הגעת כלל החלקים התקשרתי לעודד בכדי לקבל הנחיות כלליות לתחילת הבניה ,וכמובן לא ציפתי ליותר מזה,עודד ברוב איכפתיותו באופן שהיה נשמע כברור מאילו אמר,"טוב אתה צריך להגיע אלי, את הדגשים לבניה רצוי לראות בעיניים,תביא דיסק און קי,ומצלמה" פשוט לא להאמין הגעתי בשעה 18:00 ויצאתי ממנו לאחר שלוש שעות שבהם קיבלתי המון טיפים חשובים וידע בהבנת חשיבות הבניה כמשפיעה ישירה על איכות הטיסה של המסוק ,קיבלתי סרטוני בניה,סכמות בניה,חייב לציין הרגשתי שיש לי אבא נוסף.

שבוע לאחר המפגש הנ"ל ולאחר תהליך בניה של לכשלעצמו היה תענוג צרוף .קיימתי שיחה נוספת עם עודד ועדכנתי אותו בדבר התקדמותי, ואז הוא אמר "תבוא אלי צריך ללמד אותך כיצד מכוונים מסוק"
אז הגעתי שוב באותה שעה .עודד סקר את המסוק בצורה כ"כ דקדקנית עד רמת חיזוק הבורג כאילו המסוק הוא שלו ונתן לי שלל פידבקים לביצוע כמו כן תהליך זה כלל המון שאלות שלי וצרור תשובות מפורטות מצידו.

שלושה ימים לאחר כן התקשרתי לעודד ואמרתי "בוצע" אז הוא אמר "תגיע ,צריך לכוון" ,אז הגעתי ובמשך שעתיים וחצי אני יושב איתו לומד רושם ומפנים את תהליך הכיוון אשר מלווה בשלל שאלות מצידי ותשובות כנות ומדוקדקות מצידו ,עודד ביצע ריחוף מבחן,ולאחר מכן מסר את השלט לידי הרועדות מרוב אושר ופחד לרסק את המסוק,ולאט לאט במשך שעה רצופה נסך בי בטחון כיצד להתחיל להטיס ,חלק המון טיפים והפלא ופלא המסוק באויר מרחף בפרקי זמן לש 5 שניות.
מוקסם עד השמים חזרתי לביתי ,חושב כיצד מודים לאיש המדהים אשר הפך את חווית הכניסה לעולם המסוקים למופלאה,ומאתגרת מבחינתי.

בכל אופן רציתי רק לומר,תודה ענקית ומכל הלב לאיש היקר עודד ,שאנשים כמותו רק עושים חייל עם התחביב.

תודה עודד אתה איש יקר.

אורן :)

orenw78
26-07-2009, 12:42:50
אכן כך הדבר,תודה

gal15260
26-07-2009, 13:49:36
ישר כוח עודד

עודד אדם נפלא... עוד לא יצא לי לפגוש אותו אך מכול מיני דיבורים שאנשים אומרים פה אני רק טוב עליו למעט קנאים...

doodi111
27-07-2009, 00:59:43
לאורן היקר.
קודם כל ברוך הבא לתחום ולפורום.
שנית, תתחדש על המסוק ומאחל לך שתהנה ממנו מאוד.
עודד אכן אדם יקר, עם נשמה ענקית ויכולת נתינה בלתי נדלית.
האיש אכן ידען גדול.
זכית בכך שאדם כמו עודד ליווה ומלווה אותך בצעדיך הראשונים בתחום.

בהצלחה

orenw78
27-07-2009, 20:22:50
תודה רבה על האיחולים,תחביב מדהים