צפייה בגרסה מלאה : שאלה האם השלט שלי יהיה מוצלח גם למסוקים?
aofer
05-08-2009, 21:13:25
שלום, אני שוקל מתישהו בקרוב להכנס לתחום המסוקים
יש לי בינתיים למה4 ונראה לי שקצת מיציתי אותו...
בכל מקרה אני מטיס טיסנים ויש לי שלט Futaba 7CAP
מהדור הישן לפני ה2.4 , קניתי אותו לצערי ממש לפני שהתחילה המהפכה של ה2.4 אבל בקושי הטסתי איתו והוא שלט מעולה..
השאלה איך הוא בשביל מסוקים? מלבד הקליקים במצערת שאפשר להוריד.. נדמה לי שהכפתורים בו קצת הפוכים מהגירסה של המסוקים...
בגדול הוא יהיה בסדר או שעדיף לחסוך גם כסף לשלט לפני שאני קונה מסוק?
תודה
liran
05-08-2009, 21:20:56
השלט בסדר גמור למסוקים. ברמת ההטסה שלך לא הייתי שובר ת'ראש יותר מדי "בשאלות קיומיות" שכאלה אלא דואג לשרוף כמה שיותר דלק/לגמור כמה שיותר סוללות, כי שם הנסיון נרכש. כשתגיע לרמה כזאת שהשלט כבר לא יתאים, אתה כבר תדע זאת לבד...:) בהצלחה.
aofer
05-08-2009, 21:33:27
סה"כ למסוק בסיסי 6 ערוצים זה אמור להספיק גם ל3D בסיסי לא?
liran
05-08-2009, 21:39:56
יספיק יספיק יאללה לך תטיס כבר....:D
עמיתפורת
05-08-2009, 21:52:18
השלט בסדר גמור כמעט ואין הבדלים.
aofer
05-08-2009, 22:11:30
שכנעתם אותי... אני הולך להטיס.... רק נשארה הבעיה הקטנה שאין לי מסוק :(
doodi111
06-08-2009, 01:33:05
שכנעתם אותי... אני הולך להטיס.... רק נשארה הבעיה הקטנה שאין לי מסוק :(
אתה רציני???
אם כך הכל בסדר ואין לך מה לדאוג...:D:D:D
השלט שלך פשוט מושלם ומתאים בדיוק לצרכים שלך בשלב הזה, ואני אסביר:
השלט שלך בסדר גמור ואין לו שום מגבלה להטיס את המסוק שאין לך..
הסיכוי שלך לרסק משהו עם השלט שלך, בשלב הנוכחי, הוא נמוך ביותר ועל גבול הבלתי אפשרי..
(אם כי נרשמו מס' מקרים בודדים שאנשים ריסקו מסוקים שלא היו להם, עקב בעיות תדרים.. כמובן שהמסוקים שהתרסקו היו של אנשים שהטיסו לידם).
בשלב הזה, עם מעט כישרון ועם הרבה דמיון, אתה תצליח להטיס כל מסוק שעולה ברוחך עם השלט שלך, אם אתה יורד לסוף דעתי...
בכל הטסה של מסוק עם השלט שלך כרגע, החיסכון הכספי שלך כרגע הוא עצום! אתה אפילו לא צריך לטעון את השלט לפני ההטסה..
אפשר להמשיך... אבל בקיצור! יותר טוב מזה לא יכול להיות, כי הבעיות יתחילו כשתחבר מסוק אמיתי לשלט.
ועכשיו ברצינות.
אין לי שום מושג אישי לגבי השלט הספציפי ואני מקווה שהדברים שכתבתי הובנו בהקשר הנכון (עם חיוך גדול:)
פשוט לא יכולתי להתאפק:)
דודי
liran
06-08-2009, 06:12:49
אתה רציני???
הסיכוי שלך לרסק משהו עם השלט שלך, בשלב הנוכחי, הוא נמוך ביותר ועל גבול הבלתי אפשרי..
(אם כי נרשמו מס' מקרים בודדים שאנשים ריסקו מסוקים שלא היו להם, עקב בעיות תדרים.. כמובן שהמסוקים שהתרסקו היו של אנשים שהטיסו לידם).
בשלב הזה, עם מעט כישרון ועם הרבה דמיון, אתה תצליח להטיס כל מסוק שעולה ברוחך עם השלט שלך, אם אתה יורד לסוף דעתי...
בכל הטסה של מסוק עם השלט שלך כרגע, החיסכון הכספי שלך כרגע הוא עצום! אתה אפילו לא צריך לטעון את השלט לפני ההטסה..
אפשר להמשיך... אבל בקיצור! יותר טוב מזה לא יכול להיות, כי הבעיות יתחילו כשתחבר מסוק אמיתי לשלט.
דודי
you kill me :D:D
s.mario
06-08-2009, 07:06:55
אתה רציני???
ועכשיו ברצינות.
אין לי שום מושג אישי לגבי השלט הספציפי ואני מקווה שהדברים שכתבתי הובנו בהקשר הנכון (עם חיוך גדול:)
פשוט לא יכולתי להתאפק:)
דודי
:D
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.