צפייה בגרסה מלאה : עזרה! המסוק משתגע עוד על האדמה
Eechoo
07-08-2009, 19:05:26
אני מאוד נהנה מהמסוק שלי,יצאתי איתו לא מזמן לטיסה אבל לא עליתי לאוויר מהפחד-
כשאני ניסיתי להעלות אותו באוויר,תוך כדי האצת המנוע במידה,המסוק שינה כיוונים ופונה לצדדים ושאף לפעמים להתהפכות.
כשאני מנסה לתקן את הבעיה הוא חוזר על הבעיה אבל למקומות שונים,כיוונתי את הטראקינג שלו והוא מצויין ואני אובד עצות.
הקרקע הייתה מרוצפת באבנים משתלבות וישרה.
מישהו יודע מה הבעיה?האם להעלות אותו לאוויר ולקוות שבאוויר הוא יסתדר ולא יברח?(אני רק בשלב הריחופים,אז אני ממש מפחד שהוא יברח).
s.mario
07-08-2009, 19:16:26
מממ...איזה מסוק?:o
Eechoo
07-08-2009, 19:21:53
S.R.B QUARK,הוא בדרך כלל ממש ממש יציב גם על הקרקע וגם באוויר.
Eechoo
07-08-2009, 20:33:25
ובסימולטור - הוא יוצר בעיות כאלה גם?
אני רוצה להמריא איתו כמו במציאות,לא בצורה ישרה וקלה.
doodi111
07-08-2009, 21:04:33
שי, אני חושב שהבחור לא הבין את המסר ....:)
אז אולי אנסה לחדד:
מה ששי ניסה להגיד לך זה שיכול להיות שהסיבה לכך היא לא רק במסוק עצמו, אלא שיש גורמים נוספים
ורצוי שלפחות בשלבים האלה שאתה נמצא, שיהיה איתך מישהו מנוסה וקצועי שידריך וילמד אותך איך להשיג שליטה טובה יותר ואולי גם יבדוק אם צריך לעשות כיוונים כלשהם למסוק.
במקביל לכל האמור (ואולי אפילו לפני הכל!!), מומלץ מאוד מאוד להשקיע באימונים רבים בסימולטור וזה יעזור לך גם להשתפר ולדעת להתמודד עם מצבים רבים שבהם תיתקל כשאתה עם מסוק באויר, כי במצב שאתה מתאר, אם תנסה לעלות לאויר (כשאתה לא מצליח לייצב את המסוק עדיין על הקרקע), לא בטוח שתצליח להחזיר אותו לקרקע בחתיכה אחת.
שלא תבין לא נכון, וגם למען הגילוי הנאות אציין, שאני באופן אישי עוד בשלב הסימולטור:)
Eechoo
07-08-2009, 21:52:54
שי, אני חושב שהבחור לא הבין את המסר ....:)
אז אולי אנסה לחדד:
מה ששי ניסה להגיד לך זה שיכול להיות שהסיבה לכך היא לא רק במסוק עצמו, אלא שיש גורמים נוספים
ורצוי שלפחות בשלבים האלה שאתה נמצא, שיהיה איתך מישהו מנוסה וקצועי שידריך וילמד אותך איך להשיג שליטה טובה יותר ואולי גם יבדוק אם צריך לעשות כיוונים כלשהם למסוק.
במקביל לכל האמור (ואולי אפילו לפני הכל!!), מומלץ מאוד מאוד להשקיע באימונים רבים בסימולטור וזה יעזור לך גם להשתפר ולדעת להתמודד עם מצבים רבים שבהם תיתקל כשאתה עם מסוק באויר, כי במצב שאתה מתאר, אם תנסה לעלות לאויר (כשאתה לא מצליח לייצב את המסוק עדיין על הקרקע), לא בטוח שתצליח להחזיר אותו לקרקע בחתיכה אחת.
שלא תבין לא נכון, וגם למען הגילוי הנאות אציין, שאני באופן אישי עוד בשלב הסימולטור:)
אני עוד אתאמן על הסימולטור.מה שמפריע לי שהבעיה צצה רק עכשיו ולא הייתה לפני זה,אולי עדיין עדיף לא לצאת, ולהתאמן על הסימולטור?
עמיתפורת
07-08-2009, 22:20:56
צור קשר נבדוק יחד
0528333137
doodi111
07-08-2009, 22:25:30
אני עוד אתאמן על הסימולטור.מה שמפריע לי שהבעיה צצה רק עכשיו ולא הייתה לפני זה,אולי עדיין עדיף לא לצאת, ולהתאמן על הסימולטור?
תשמע, אני באופן אישי עדיין רחוק מלהיות מקצוען או מבין גדול בתחום ולכן אני מאוד משתדל להיזהר במתן עצות (בשלב הזה אני עדיין מבקש אותן:)).
אבל מהניסיון הקצר שלי, ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, זה לפנות לאחד המומחים כאן בפורום ולבקש את עזרתם.
אתה תתפלא כמה הם יהיו מוכנים לעזור לך וכל רגע שהם ישקיעו בך יהיה שווה לך המון!! גם בניסיון וגם בכסף.
יש לא מעט חברים כאן שנחשבים מומחים ומנוסים בתחום שאתה צריך: ליאור בר- עמי, עמית פורת, עודד (שהכינוי שלו זה WIN556) ליאור זהבי ועוד.
אני שוחחתי עם עודד המון פעמים והוא תמיד היה זמין ונתן עצות נפלאות. אם צריך, הוא גם יזמין אותך אליו הביתה ויבדוק את המסוק. הבחור פשוט עוזר לכולם ללא כל תמורה!
הטלפון של עודד הוא 0525-454380
תתקשר אליו ותעדכן אותנו בסוף איך הסתדר העניין
בהצלחה
doodi111
07-08-2009, 22:30:29
Eechoo תוך כדי כך שכתבתי לך את התשובה הקודמת שלי וכבר עמית פורת מציע לך את עזרתו.
אתה רואה למה התכוונתי?
עכשיו הכדור אצלך.
תתקשר ותראה איך העניין יסתדר.
Eechoo
08-08-2009, 11:20:38
אתקשר גם אתקשר,עם עודד דיברתי,הוא נתן עצות והודיתי לו:D לא שווה לתת הזדמנות לאחרים?
"מכל מלמדיי השכלתי ומתלמידיי עוד יותר",אולי אני אתרום לעמית ידע על העזרה הזאת?
AVIV123
08-08-2009, 12:20:32
רק לעודד תודה??
ושעה של יעוץ לא שווה תודה??
ועכשיו ראיתי את הודעה אתה מוזמן להתקשר מתי שתרצה
Eechoo
08-08-2009, 13:03:11
לא שכחתי אותך,הוא לא המליץ עליך אז אי אפשר להכניס אותך סתם לשיחה...זה בינינו
אבל גם לך אני מודה,אני אתקשר אליך היום אני מקווה,אתה יודע...בית ספר והכל-יש שיעורי בית לעשות.
AVIV123
08-08-2009, 13:40:18
לא שכחתי אותך,הוא לא המליץ עליך אז אי אפשר להכניס אותך סתם לשיחה...זה בינינו
אבל גם לך אני מודה,אני אתקשר אליך היום אני מקווה,אתה יודע...בית ספר והכל-יש שיעורי בית לעשות.
ואני חשבתי שיש חופש גדול בארצנו ;););)
Eechoo
08-08-2009, 16:26:33
כשאתה עושה חמש יחידות בכמה וכמה מקצועות....אתה צריך קצת לחזור על החומר.
תודה לעוזרים,אני אנסה לסדר את הבעיה טלפונית:D
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.