צפייה בגרסה מלאה : הנה זה מגיע .....
asafh1
12-08-2009, 15:12:01
בסוף החודש ....... 1 לספטמבר
מתחילים למכור את ה 4G6 ......
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=8080
אני הראשון שמזמין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orenoved
12-08-2009, 17:20:00
פשש נראה מדליק כמה זה התענוג
ori_lavee
12-08-2009, 17:30:42
לא מבין את ההתרגשות :cool:
ת'אמת...נראה לי די "צ'קמוק" ואיכות החלקים נראית לי בינונית מינוס (לפחות ממה שניתן להבחין בתמונות).
אורי
asafsee
12-08-2009, 18:03:07
סליחה על התגובה
אבל...
WTF!!!!!
מה זה הגועל נפש, זבל פרות הזה!?!??!?!?!:eek:
ניסיון חיקוי לטירקס 250 ונראה כמו HONEY BEE
asafh1
12-08-2009, 18:08:45
חברים
זהו אחלה מסוק להטסות פנים וגם חוץ (שאין רוח) (כולל תרגילי 3D)
לי יש את הגירסה הקודמת שלו ואני מאד מרוצה ....
עם הגירסה של הסרוו בזנב צריך להיות יותר יציב
ונראה לי כאקנה אותו גם
זהו :rolleyes:
אסף ואורי אני יודע שזה לא 600 :p .
אסף שיהיה רק במזל טוב ותתחדש !
Shanti
12-08-2009, 19:24:43
הי
ת'אמת...נראה לי די "צ'קמוק" ואיכות החלקים נראית לי בינונית מינוס (לפחות ממה שניתן להבחין בתמונות).
אורי
כנראה שהראיה שלךבאמת טובה אם אתה מצליח להבחין באיכות דרך התמונות :D.
ב- 294$ אתה מקבל משדר+מקלט 8 ערוצים ומסוק כולל גירו בקרים וסרוואים. בהנחה שהאיכות סבירה חבילה זו מורידה משמעותית את סף הכניסה לתחביב.
בקשר לאיכות נאלץ לחכות ולראות...
Shanti
ניסן וצחי
12-08-2009, 19:30:13
"הנה זה מגיע" הבאת לנו פתיחת תותח!!!
בסוף אתה מוציא לנו אקדח קפצונים?????;)
סתם אחי, תהנה ושיהיה לך בהצלחה.
צחי
RAZ123
12-08-2009, 19:39:48
אורי
:9
RAZ123
12-08-2009, 19:40:40
אסף שיהיה רק במזל טוב
אריה הלפרין
12-08-2009, 23:06:42
בסוף החודש ....... 1 לספטמבר
מתחילים למכור את ה 4G6 ......
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=8080
אני הראשון שמזמין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיבלת אישור מהמפקדת??
sharonx
13-08-2009, 00:26:28
יש סיבה שמראים אותו טס הפוך אבל לא מתהפך. בטח צריך מלא מקום כדי להפוך אותו אז לדעתי המריאו אותו מהיד הפוך.
doodi111
13-08-2009, 01:22:21
אסף תתחדש ושרק תהנה.
אל תשכח לעדכן לאחר ההתנסות איתו:)
אורי
אורי,
אני לא מכיר אותך אבל לפיהדברים שאתה כותב בדרך כלל אתה נראה לי אדם רציני. הגישה שלך היא לא לענין וחבל!!
אתה מכיר את המסוק הזה??הטסת אותו??אז למה צ'יקמוק??
Walkera היא בינתיים היחידה שנכנסה לענין המסוקים הזעירים SR ששוקלים פחות מ 80 גרם ויכולים ה 4G3 וה 4G6 אולי לא כמו מיקדו לבצע תרגילי 3D.
כאשר Align או Gaui או Mikado יעשו מסוקים בגודל כזה נשמח לקנות אותם.
כפי שידוע לך אורי לכל אחד יש את הצרכים שלו ומה שמתאים לו ו Walkera היא בינתיים היחידה שעונה על השוק הגדול של צרכנים של מסוקים זעירים SR שנתן להטיס אותם בבית בכיף.
לי יש את ה 4#3b ואם כ 200+ טיסות בהם תרגלתי את כל מה שלא 3D במרחב של 1.8 על 1.8 בגובה של עד 1.6 מטר החלפתי חלקים בכ 50 דולר כאשר המסוק עלה 135 דולר.
(שים לב בטריה עולה 2 דולר אצל הסיני קניתי 4 ב 11 דולר כולל משלוח כמה עולה בטריה במסוק שלך??).
מספיק שתכנס לפורומים בחו"ל תראה שיש אוהדים למסוקים האלה ויש חנויות אינטרנט לא קטנות שמוכרות רק את המסוקים האלה.
אתה לא חושב שזה אומר דרשני??
אגב Eflite יוצאים בחודש הבא עם מסוק SR בגודל של ה mCX גם עם מנוע לרוטור. אני מקווה שהם יגיעו מהרלהתחרות עם וולקירה.
asafh1
13-08-2009, 09:57:37
[/COLOR]
קיבלת אישור מהמפקדת??
אני עובד על זה .....
dbrosh
13-08-2009, 10:39:45
לי יש את ה 4#3b ואם כ 200+ טיסות בהם תרגלתי את כל מה שלא 3D במרחב של 1.8 על 1.8 בגובה של עד 1.6 מטר החלפתי חלקים בכ 50 דולר כאשר המסוק עלה 135 דולר.
אגב Eflite יוצאים בחודש הבא עם מסוק SR בגודל של ה mCX גם עם מנוע לרוטור. אני מקווה שהם יגיעו מהרלהתחרות עם וולקירה.
לzvok
כמי שהיה בעל valkera ובעל קילומטראז' רציני על המסוק אני מתקשה להאמין שבגודל התיבה שאתה מתאר (1.8 * 1.8 * 1.6 מטר) תרגלת עם המסוק הלא נוח הזה כל מה אינו 3D, כלומר - פסים, שמיניות, הקפות, עיגולים וכיו"ב תרגילים. אם באמת אכן כך הדבר ויש לך במקרה סרטוני יוטיוב שבהם המסוק מבצע את התרגילים הפנטסטיים הללו בשטח הקטן כל כך אודה לך אם תוכל להעלות אותם לאתר, אזי אני מודה שבעצמי המעטתי ביכולות המסוק ואני רץ לקנות מסוק חדש כזה. ואם הדברים לא מדוייקים, אני חושב שראוי שתמעיט להמליץ בהתלהבות כזו למצטרפים חדשים לענף על יכולות המסוק, משום שעל פי נסיוני ונסיונם של כמה אחרים כאן בארץ מדובר במסוק מוגבל לריחופים בלבד, וכל נסיון לסחוט ממנו תמרונים מעבר לכך דורש שטח גדול, שיפורם רבים ויכולת הטסה משופרת מאוד
asafh1
13-08-2009, 11:12:49
לzvok
כמי שהיה בעל valkera ובעל קילומטראז' רציני על המסוק אני מתקשה להאמין שבגודל התיבה שאתה מתאר (1.8 * 1.8 * 1.6 מטר) תרגלת עם המסוק הלא נוח הזה כל מה אינו 3D, כלומר - פסים, שמיניות, הקפות, עיגולים וכיו"ב תרגילים. אם באמת אכן כך הדבר ויש לך במקרה סרטוני יוטיוב שבהם המסוק מבצע את התרגילים הפנטסטיים הללו בשטח הקטן כל כך אודה לך אם תוכל להעלות אותם לאתר, אזי אני מודה שבעצמי המעטתי ביכולות המסוק ואני רץ לקנות מסוק חדש כזה. ואם הדברים לא מדוייקים, אני חושב שראוי שתמעיט להמליץ בהתלהבות כזו למצטרפים חדשים לענף על יכולות המסוק, משום שעל פי נסיוני ונסיונם של כמה אחרים כאן בארץ מדובר במסוק מוגבל לריחופים בלבד, וכל נסיון לסחוט ממנו תמרונים מעבר לכך דורש שטח גדול, שיפורם רבים ויכולת הטסה משופרת מאוד
קודם כל אני לא חושב שצריך להוכיח שום דבר .
מי שרוצה קונה ומי שלא לא .
לצרכים של צביקה המסוק מתאים , יכול להיות שלך לא (לגיטימי)
ב "רשת" רצים מלא סרטים על המסוק 4G3 הכוללים מספר לא מבוטל של תרגילי 3D בסיסיים .
אני בסך הכל בתחילת השירשור ציינתי שיוצא למסוק "אח חדש" ושאני אתחדש לי באחד (כנראה)
לא המלצתי לאף אחד לקנות ..... שום סוג
אסף
Shanti
13-08-2009, 15:27:18
הי
לzvok
הנה הלינק הראשון ה- Google עבור "Walkera 4G3 3D".
Walkera 4G3 3D (http://www.youtube.com/watch?v=MdjaidupDuo)
התיבה מעט גדולה יותר. להערכתי 4x4x3 אבל עדיין מרשים.
Shanti
dbrosh
13-08-2009, 15:34:18
הי
הנה הלינק הראשון ה- Google עבור "Walkera 4G3 3D".
Walkera 4G3 3D (http://www.youtube.com/watch?v=MdjaidupDuo)
התיבה מעט גדולה יותר. להערכתי 4x4x3 אבל עדיין מרשים.
Shanti
הדיון היה על הדגם 4#3B שאין לו יכולות 3D, לא על דגם ה 4G3.
Shanti
13-08-2009, 16:42:53
הי
הדיון על Walkera 4G6 אבל אם אתה מתעקש
Walkera 4#3B 1 (http://www.youtube.com/watch?v=BDRNyUCTYTY)
Walkera 4#3B 2 (http://www.youtube.com/watch?v=kt0xk8fj_dU)
Shanti
dbrosh
13-08-2009, 17:40:01
הי
הדיון על Walkera 4G6 אבל אם אתה מתעקש
Walkera 4#3B 1 (http://www.youtube.com/watch?v=BDRNyUCTYTY)
Walkera 4#3B 2 (http://www.youtube.com/watch?v=kt0xk8fj_dU)
Shanti
התגובה לצביקה היתה על ה 4#3B, אבל אם אתה מתעקש, ראיתי את הלינקים שלך ואין ספק, הכל הוא עושה שם מלבד 3D, ובזאת אני מסיים את ההתנצחות. בריאות
לzvok
מר ברוש הנכבד,
לא לא העלתי דבר ל youtube.
איני חייב להוכיח דב, אתה יכול לקבל את דברי או לא זה ענינך. אני גם אינני זוכר שהמלצתי עליו בהתלהבות. המלצתי עליו כן למטרה הספציפית ללימוד הטסה בסיסי שכולל רחוף בכל הזוויות פניות מעגלים ושמיניוות והעקר ללא צורך לצאת מהבית ובכל שעה ומזג אוויר. השטח הוא שטיח והגבלת הגובה היא משתי סבות: אהילים מזכוכית והסיבה השניה עם אבוד שליטה ככל שהגובה נמוך הנזק קטן. בתחילה שמתי להגנה לאורך הקירות מזרונים של כורסאות המרפסת והטסתי עד גובה של 60 ס"מ. מספר הכניסות במזונים היה גדול אבל ללא נזקים. לאחר כשבועיים של הטסות יומיות כאשר הבטחון עלה סלקתי את המזרונים. אני לא אגיד שאין לי טעויות אבל הן מעטות עם מעט נזקים. כמו שכבר אמרתי עם 200+ בטריות החלפתי חלקים ב 50 דולר. נקודת התורפה העקרית של המסוק מנוע הזנב שהוא brush.
דבר נוסף שעשיתי הלכתי לפי שעורי ההטסה של Radd
http://www.dream-models.com/eco/flying-index.html
שמלמד על פי הקוספציה של "הקופסא " די קטנה למסוקים יותר גדולים מה 4#3B כך שהקופסא שלי היא יחסית לגודל המסוק גדולה.
אם אתה לא מאמין מכיוון שאתה מתקשה בהטסה שלו יש מספר דברים שנתן לעשות כדי לשפר את יציבות המסוק שמשפרים את כושר השליטה.את השפורים האלה כבר תארתי בעבר והם שפרו עבורי את רמת השליטה.
אגב נאמר כבר"........אם לא תאמין לא תאמן".
עוד אגב אם אינני טועה רצית למכור שני מסוקים כאלה ב 150 ש"ח לפני מספר חודשים כיוון שלא רווית מהם נחת אז אולי הבעיה היא לא במסוק??:):)
asafh1
16-08-2009, 08:14:26
אם הם מוכר את מסוקים ב 150 ש"ח אני קונה אותם עכשיו !
אסף!!
אני הייתי לפניך אל תדחף......
תעמוד בתור שומע!!:):)
דורון אני התיחסתי ל 4#3 ולא ל 4G3 או 4G6
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.