צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה בכיוון ראש קופטראיקס 450
hatul
14-08-2009, 18:25:36
ברשותי קופטראיקס 450 עם שלט ומשדר מקוריים של קופטראיקס.
מנוע ובקר טורניגי וסרוואים של MG14 וסרוו זנב מהיר.
אני מנסה לכוון את הראש ואני נתקל בבעיה ה SWASH PLATE לא חוזרת תמיד לאותו מקום.
אני מזיז סטיק ימינה והצלחת חוזרת למקום אחד סטיק שמאלה (ימני) והצלחת חוזרת למקום אחר.
ובשל כך אני מתקשה לכוון את הראש (המסוק מושך שמאלה).
יש למישהו רעיון האם הבעיה במשדר ? או שישנה איזה בעיה בראש או בסרוואים ?
תודה
עמוס
ליאור זהבי
15-08-2009, 17:06:58
עמוס,
סבירות גבוהה כי חוסר הדיוק בתנועה נובע מסרבואים זולים ולא מדויקים.
האם אתה יכול להתבונן בראשי הסרבואים ולראות האם הם שבים למקומם בעת התנועה ?
hatul
15-08-2009, 17:43:20
תודה רבה ליאור , מצאתי את הבעיה ,כמו שאמרת זה בגלל הסרוואים.
יש לי MG14 מהסיני , מזל שקניתי אחד ספייר , סרוו אחד לא תקין , הוא לא חוזר למרכז.
החלפתי סרוו ועכשיו הכל תקין , נשאר רק לכוון שוב את הראש.
נראה לי שמצאתי את הבעיה בסרוו עצמו , החוט הכתום מולחם מאד קרוב לנגד קטנטן והם חיברו את ההלחמה.
אני צריך בהזדמנות לפרק את החוט לשאוב את הבדיל ולעשות הלחמה חדשה שלא תגע בנגד.
(במשחקים הקודמים קרעתי את החוט הכתום מסרוו אחר באשמתי ,אני פירקתי את הסרוו כדי להרכיב אותו במסוק ,ואז בדקתי עם זכוכית מגדלת וראיתי שאני צריך לחבר את החוט מבלי שיגע בנגדהקטנטן שמאד קרוב אליו).
bendisar
15-08-2009, 21:54:36
תודה רבה ליאור , מצאתי את הבעיה ,כמו שאמרת זה בגלל הסרוואים.
יש לי MG14 מהסיני , מזל שקניתי אחד ספייר , סרוו אחד לא תקין , הוא לא חוזר למרכז.
החלפתי סרוו ועכשיו הכל תקין , נשאר רק לכוון שוב את הראש.
נראה לי שמצאתי את הבעיה בסרוו עצמו , החוט הכתום מולחם מאד קרוב לנגד קטנטן והם חיברו את ההלחמה.
אני צריך בהזדמנות לפרק את החוט לשאוב את הבדיל ולעשות הלחמה חדשה שלא תגע בנגד.
(במשחקים הקודמים קרעתי את החוט הכתום מסרוו אחר באשמתי ,אני פירקתי את הסרוו כדי להרכיב אותו במסוק ,ואז בדקתי עם זכוכית מגדלת וראיתי שאני צריך לחבר את החוט מבלי שיגע בנגדהקטנטן שמאד קרוב אליו).
עמוס, הסרוואים שיש לך מורכבים במסוק (MG14) דווחו במספר פעמים בפורומים בחו"ל, ואפילו פעם אחת בארץ כסרוואים שעובדים טוב בהתחלה, אבל נשרפים אחרי כמה זמן, זה קרה לדרימיר, וזה קרה לכמה אנשים אחרים (לא בארץ) באמצע טיסה על המסוקים, עכשיו במקרה הטוב זה יקרה על הקרקע, במקרה הרע יותר זה יקרה באוויר ואתה תרסק את המסוק על הרצפה, ובמקרה הנוראי אתה תפגע בעצמך או במישהו, אני בדרך כלל לא נוהג להטיף לאנשים להחליף את הציוד שלהם לציוד יותר יקר, אבל במקרה הזה אני אחרוג ממנהגי ואומר כי מומלץ לך לקנות סרוואים לא סיניים למסוק שלך, אני בטוח שהמומחים בפורום יוכלו להמליץ לך כל מותג, אבל תעשה לעצמך טובה ותקנה סרוואים הגונים הרווח יחזור בהתרסקות שתימנע מציוד זול
מקווה שהבהרתי את כוונתי ואני מקווה שדברי לא פורשו כחוצפה
giluriel
15-08-2009, 22:00:07
אבל במקרה הזה אני אחרוג ממנהגי ואומר כי מומלץ לך לקנות סרוואים לא סיניים למסוק שלך, אני בטוח שהמומחים בפורום יוכלו להמליץ לך כל מותג, אבל תעשה לעצמך טובה ותקנה סרוואים הגונים הרווח יחזור בהתרסקות שתימנע מציוד זול
+1 !!
כל ריסוק של מסוק נגמר בהרבה כסף (מי כמוני יודע)
משום מה, נהיה כאן (בארץ) מי טרנד כזה שהסרוואים של הסיני מתאימים למסוקים וחבל. זה לא ככה.
אם תציץ קצת בחו"ל, תגלה מהר מאוד שהסרוו השולט ל-450 הוא HS-65MG
נכון, זה סרוו ב- 35$ ליחידה אבל זה נותן קצת פרופורציות.
אני מצטרף בחום להמלצה,
תשקיע בסרוואים טובים - משתי סיבות:
האחת: לא יתרסק לך המסוק בגלל כזאת שטות
השניה: התגובות שתקבל מהמסוק יהיו פשוט טובות ויציבות יותר
בהצלחה :-)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.