PDA

צפייה בגרסה מלאה : גביע אלקלעי ה-29

AVIV123
15-08-2009, 21:55:06
רמת דויד 04-09-2009 מומלץ ביותר

zvok
16-08-2009, 12:37:57
על שם עמי עלקלעי??

דניאל דקל
16-08-2009, 13:58:52
בעלי המוקצפים שימו לב - אתם מוקצים מחמת מיאוס בתחרות !!!

זאת לפי התקנון החדש שמר דמבו חוקק בעקבות הערה של מישהו בפורום תפוז

לפיה לבעלי מוקצפים יש יתרון לא הוגן בתחרות ההיתולית

האיסור גורף ללא הגבלת משקל/מוטה וכו'

כלומר מי שיגיע עם טיסן בלזה בעל מוטת כנף של חצי מטר ובמשקל נוצה- ראשי להשתתף התחרות

שמעתי שהמארגנים רוכשים מספר גלאי מוקצפים - הגלאי יתריע על כל זיהום של קלקר בטיסן לא מורשה

סתם כך, ענף שלם בטיסנאות נפסל

מי שמסכים איתי, מוזמן לפנות במסר למר דמבו בפורום תפוז - הוא נקרא FLATSPIN

ZvikaF
16-08-2009, 15:08:52
אין לי כל קשר למי מהמשתתפים אבל :(

נו באמת... אני בעל מוקצפים ולא מרגיש מוקצה... וגם לא מוקצף.... קצת איפוק וכבוד לאירוע.

Shay
16-08-2009, 15:37:32
נו באמת דניאל דמבו היקר ניסה להסביר לך כמה וכמה פעמים מה הסיבה לכך די להתלונן כל הזמן, נדמה שאתה מחפש סיבה להרגיש פגוע כמעט כל פעם שאתה לא מרוצה אתה מחליט להודיע לכולנו על כך באמת לא במקום דמבו אפילו הציע לך להיות ממארגני התחרות שנה הבאה מה עוד אתה רוצה?

לידיעתך גם אני תכננתי לבוא עם טיסן מוקצף והייתי הרבה יותר רגוע ממך כאשר קראתי את החוקים החדשים

יום טוב מקווה שתפסיק להציק לדמבו המסכן

דניאל דקל
16-08-2009, 15:50:25
שי, שים לב שהשינוי בחוק התבצע 5 דקות לאחר שהודעתי כי אני מתכוון להגיע השנה לתחרות עם

מוקצף כלשהו ולנסות לקטוף גביע כך שאל תעשה מגדעון מסכן - הוא לא נתן שום הסבר הגיוני לתקנון החדש

שכן:

1. מה לגבי טיסנים עם כנף מליבת קלקר?
2. מה לגבי טיסני בלזה ששוקלים משקל נוצה?

אני בכל מקרה לא מתכוון להגיע השנה לארוע - אתם פשוט לא קולטים את משמעות החוק

מוקצפים, אינם טיסנים, ואינם מורשים להשתתף אפילו בתחרות היטולית לזכרו של אדם יקר

הריהו עמי אלקלעי, אם עמי היה יודע שהתחרות לזיכרו הפכה למסחרה, היה קופץ מקברו...

lior_bar_ami
16-08-2009, 16:18:58
הריהו עמי אלקלעי, אם עמי היה יודע שהתחרות לזיכרו הפכה למסחרה, היה קופץ מקברו...

דניאל זה שימוש ציני בזכרו של בן אדם...

אני חושב שהמסר הועבר, אין צורך לעשות עליהום על האירוע.

יש גם את שנה הבאה, ותמיד ניתן לתחקר, לתקן ולשפר - גם בלי להוריד את הכפפות...

קיבלת הצעה להצטרף לצוות הניהול של שנה הבאה, קח יוזמה ואם זה כ"כ מפריע לך תשנה את התקנון.

Nlackrif
16-08-2009, 16:30:40
דניאל היקר,
יש היגיון מאוד בריא בתקנון.
ZOOM ZOOM מ-EPP לא יכול להתחרות באותה הקטגוריה של אולטרה סטייק.
זה כמו שאני אתן לך לרוץ ליד הבריכה בתחרות שחייה...זה פשוט לא מתאים!
אני מסכים עם התקנון וחבל שאתה לוקח את זה בצורה לא נכונה.
כדי שמוקצף יוכל להשתתף צריך לפתוח מקצה מיוחד למקוצפים...
מקווה שהנק' ברורה.
ניר

דניאל דקל
16-08-2009, 16:56:06
דניאל זה שימוש ציני בזכרו של בן אדם...

אני חושב שהמסר הועבר, אין צורך לעשות עליהום על האירוע.

יש גם את שנה הבאה, ותמיד ניתן לתחקר, לתקן ולשפר - גם בלי להוריד את הכפפות...

קיבלת הצעה להצטרף לצוות הניהול של שנה הבאה, קח יוזמה ואם זה כ"כ מפריע לך תשנה את התקנון.

ליאור, ההצעה היתה צינית בלבד, קרא אותה שוב, הוא גם העלה אפשרות של רכישת גביעים מספר תגובות קודם...

אני יגיד לך מה כואב לי כל כך, אני מאוד מעריך את האדם ופועלו, ובשנים האחרונות פירגנתי לו בכל

הזדמנות מעל דפי הפורום, גם כאשר טעה. לפני מספר חודשים אפילו שלחתי אליו בחור מרפאל שביקש לבנות להבים לטורבינת רוח. אם תעקוב אחר השתלשלות הארועים בפורום תפוז, תראה שיש

לגדעון מקום להתנצל על השינוי הפתאומי של התקנון, שנראה על פניו, במיוחד לכבודי.

קיוויתי, שהבן-אדם יבין את טעותו, וישלח מסר בסגנון: דניאל, אני מצטער אם נפגעת, אבל זה ממש לא אישי כנגדך. לעומת זאת הוא רשם בציניות מעל דפי הפורום כי הוא שמח אם חסך לי הוצאות נסיעה השנה לרמת דוד

ציפיתי ממנו ליותר - אולי לכן באה האכזבה והכעס

עדכון: בהתאם להודעה האחרונה (אני מקווה) של גדעון בפורום תפוז, יוכלו להשתתף טיסנים מכל סוג החל מ 1.5 ק"ג

פניתי למספר אנשים המתמצאים בחוקי טיסנאות, וטענתי, כי אין שום תקדים בעולם לפסילה גורפת של מוקצפים מתחרויות - והם כנראה שכנעו אותו

חבל שרק ע"י עשית רעש דברים מתקדמים בארץ הזאת

שיהיה לכולם הצלחה בתחרות - מוקצפים חזרו להיות טיסנים :D

Shay
16-08-2009, 17:51:32
גם אני רציתי להביא טיסן מוקצף רשמתי בפירוש שאני רוצה לבוא עם שוקפלייר מיד אחרי זה כתבו שזה לא הוגן ושינו את החוקה אתה רואה שאני מתלונן? די כבר אני משוכנע שיש לך בבית כמה טיסנים שהם לא מוקצפים ואם אתה צריך התנצלות אז קבל אותה:
דניאל היקר מצטער אם נפגעת,אבל זה ממש לא אישי כנגדך!!!

SHAHAR AB
16-08-2009, 18:11:07
ליאור, ההצעה היתה צינית בלבד, קרא אותה שוב, הוא גם העלה אפשרות של רכישת גביעים מספר תגובות קודם...

אני יגיד לך מה כואב לי כל כך, אני מאוד מעריך את האדם ופועלו, ובשנים האחרונות פירגנתי לו בכל

הזדמנות מעל דפי הפורום, גם כאשר טעה. לפני מספר חודשים אפילו שלחתי אליו בחור מרפאל שביקש לבנות להבים לטורבינת רוח. אם תעקוב אחר השתלשלות הארועים בפורום תפוז, תראה שיש

לגדעון מקום להתנצל על השינוי הפתאומי של התקנון, שנראה על פניו, במיוחד לכבודי.

קיוויתי, שהבן-אדם יבין את טעותו, וישלח מסר בסגנון: דניאל, אני מצטער אם נפגעת, אבל זה ממש לא אישי כנגדך. לעומת זאת הוא רשם בציניות מעל דפי הפורום כי הוא שמח אם חסך לי הוצאות נסיעה השנה לרמת דוד

ציפיתי ממנו ליותר - אולי לכן באה האכזבה והכעס

עדכון: בהתאם להודעה האחרונה (אני מקווה) של גדעון בפורום תפוז, יוכלו להשתתף טיסנים מכל סוג החל מ 1.5 ק"ג

פניתי למספר אנשים המתמצאים בחוקי טיסנאות, וטענתי, כי אין שום תקדים בעולם לפסילה גורפת של מוקצפים מתחרויות - והם כנראה שכנעו אותו

חבל שרק ע"י עשית רעש דברים מתקדמים בארץ הזאת

שיהיה לכולם הצלחה בתחרות - מוקצפים חזרו להיות טיסנים :D

שמע דניאל מקריאה בפורום הנ"ל ובתפוז אתה מחפש סתם להציק וללבות את היצרים מספיק הבינו אותך כולם, ככה החליטו וקבל את זה לטוב או לרע.
כל הודעה פה בפורום נגררת לויכוחים כי מישהו לא ניראה לו או לא מתאים לו או לא חבר שלו .
תעברו להודעות מקצועיות ואני אישית יהנה יותר.

דניאל דקל
16-08-2009, 20:24:06
רות סוף :D

כפי שהבנת הנושא נפתר

בהצלחה לכולם בתחרות