PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדליק פינוק קטן ( ומפחיד ) ליומולדת

guylederer
16-08-2009, 11:49:00
שלום רציתי לשתף אותכם ב"פינוק" קטן שעשיתי לעצמי למתנת יומולדת
אני מטיס מתחיל והגעתי למצב שאני יודע לרחף בכל המצבים זנב , צד , פנים ולא מזמן ( שבוע + ) התחלתי פעם ראשונה לעשות הקפות וכל מיני תרגילים יותר רציניים מלרחף ...
יום שבת בבוקר הלכתי אני וחברי לגבעת ברנר היה מאד חם חייב לציין שבאנו מוכנים והבאנו מן סככה כזאתי שנפתחת ... ( מאד עזר ממליץ לכולם במיוחד בימים חמים אלו ) ישבנו לנו והטסנו מידי פעם יש לנו CX450 ... לקראת הסוף כשרוב האנשים הלכו ונשארו רק הרציניים אז חבר שלי הקציב לי הטסה אחרונה ... אז עליתי לאוויר עשיתי קצת רעש וכמה סיבובים קטנים עד שהגעתי לריחוף גבוה מאד ... שמתי את האצבע על הכפתור .... והעברתי לאיידל אף... ואמרתי לעצמי .... היום אני מפנק אותי במתנה שאני רואה את המסוק שלי הפוך ! אז לקחתי אומץ נשימה עמוקה והפכתי אותו על הצד ... ברגע הזה לא ידעתי עם לבכות או לצחוק ... כל הכיף שברגע הזה וכל הפחד בילבלו אותי ... גם הוא התהפך מאד מאד לאט כנראה אני צריך רייט גבוה יותר באיידל ... אבל מה מאד הייתי מרוצה מעצמי והפכתי אותו כמה פעמים בודדות .... נחתתי כיביתי תמסוק ואמרתי " אההההה ..... סוף סוף! יותר אני לא עושה את בחיים ! ( כן בטח :p ) " חזרתי לסככה שלנו ישבתי לי הדלקתי לי סיגריה ונרגעתי לי בשלווה עד שהחלטנו להתקפל וללכת ... אני חייב לציין שאני יודע שלא היה כדאי לעשות את זה בשלב מוקדם כל כך ... כמובן שלקחתי בחשבון מראש שאני ארסק אותו אבל פשוט הייתי חייב ... נראה לי התמכרתי ... :cool:

sagi
16-08-2009, 11:55:34
:D
ברוך הבא לעולם ה - 3D ולברכיים הרועדות !
אל תדאג כולנו עברנו את זה ואתה גם תעבור :)
ומה שאתה צריך זה רגישות סווש יותר גבוהה.
כל הכבוד גיא !!!

עודד מזור
16-08-2009, 12:51:03
" חזרתי לסככה שלנו ישבתי לי הדלקתי לי סיגריה ונרגעתי לי בשלווה עד שהחלטנו להתקפל וללכת :cool:

נסה לוותר על הסיגריה, לא בריא.

חוץ מזה, סחטיין :o

haimz24
16-08-2009, 13:00:55
יפה, אצלי זה היה אותו הדבר רק עם טיסנים, לאט לאט אתה תתמקצע ותעשה את ה- 3d ללא קושי, תמשיך להנות..

Nlackrif
16-08-2009, 13:20:55
נסה לוותר על הסיגריה, לא בריא.

חוץ מזה, סחטיין :o

אני הייתי מוותר על המשפט: "הטסה האחרונה..." זה בד"כ לא נגמר טוב:)

בהצלחה...

guylederer
16-08-2009, 13:28:31
תודה רבה לכולם ... =]

zvok
16-08-2009, 13:46:01
מזל טוב על היומולדת ועל העליה בשלב:):)

מצטרף לעודד מזור לגבי הסיגריה. תעשן פחות הסכוי הוא שתטיס יותר:):)

sharonx
16-08-2009, 14:09:34
1. מזל טוב
2. הרגשתי את אותו הדבר כשניסיתי Funnel בפעם הראשונה במציאות (עם הטירקס 250). עשיתי את זה מעל שדה ככה שאם ה 250 יתרסק אז לתוך צמחיה ולא לתוך אמא אדמה. אבל לא הייתי צריך את הצמחיה - עשיתי מספר הקפות, ואז עצרתי כי הרעש של הביצים שלי מתנגשות אחת בשנייה הפריע לי להתרכז. אחרי זה עשיתי עוד כמה ואמרתי - די, מספיק לפעם הראשונה.

הייתי באקסטזה כל היום. הסימולטור עושה את שלו ללא ספק.

למי שלא יודע, Funnel זה הקפה כשהמסוק הפוך והזנב הוא ראשון שתוקף. מתחילים מריחוף הפוך כשהחופה אליכם, ויוצאים להקפה תוך כדי התרחקות ממכם.

השלב הבא : Wall of Death - אותו הדבר רק עם פירואט קבוע.

giluriel
16-08-2009, 16:40:44
גיא .. ..

איך הפסדתי ???????? :-(

בכל מקרה, ברוך הבא .. כולנו רועדים וכשמפסיקים לרעוד מחפשים אתגר חדש .. ***
(יעקב טוען שזה תחביב של מזוכיסטים)

מצטרף להמלות על הסיגריה ו-"טיסה אחרונה" --- שניהם נגמרים בסוף ב-קראש עצבני :D

תמשיך להתאמן ותגיע רחוק !

... איפה התמונות ??????????????

s.mario
17-08-2009, 07:32:47
גיא כל הכבוד..!
ובלי קשר רמת הטיסה שלך מעולה! - אני בטוח שאתה לא תעצור רק ב"ריחוף הפוך"...:)

נתראה שבת הבאה בברנר
- איתי.

guylederer
19-08-2009, 15:06:08
תודה חברים !
גיל אני מקווה לראות אותך בשבת ואם יהיה לי אומץ מספיק ( והמסוק יהיה מכוון כמו שצריך ) אני יהפוך אותו ויעשה תמונה =]

איתי תודה רבה הכל שעות של סימולטור אני מקווה שגם לך יהיה זמן ובסוף נראה את ה250 שלך עושה 3D מטורף ... מאמין בך ;]

מציע לכל מי שמגיע להביא רשת צל או כל דבר שנועד לעשות צל ... נעשה "קומונה" קטנה חח
שבוע טוב לכולם !:)