rberkner
16-08-2009, 22:46:51
שלום לכולם
ביום שישי בוצע ריחוף ראשון לבדוק תקינות של הכל - קודם כל מטיס ואחר כך גם של המכונה.
אחרי שחלפנו את שישי בשלום - התייצבנו ביום שבת לטיסה ראשונה.
06:30 - המסוק פגש את השמיים לראשונה.
המשיך בסה"כ 3 טיסות של 5 דקות. בניית ביטחון (שוב) בעיקר למטיס.
בסוף הטיסה השלישית - אחרי כמה רולים, לופים וכו' - הסיכום - מסוק מעולה.
הבנייה נעשה בעזרת הפורום והסירטונים של בוב.
סה"כ בנייה פשוטה ומדוייקת, חלקים באיכות יפה מאוד. "הצלחתי" לחרוש הברגה אחת במנוע - אבל סיבוב של 90 מעלות סידר הכל.
לא נדרש שום כיוון - לא טרקינג ולא אחרים.
שני קליקים קדימה ב- PITCH ואחד ימינה בגלגול.
עוד לא מדדית סיבובי ראש עם הבטרייה של 20C - אבל סה"כ נראה בסדר גמור לסוג ההטסה שלי.
אחרי 5 דקות - החזרתי בממוצע 1400 - כך שנראה לי שניתן לעלות בדקה וחצי עד 2 את זמן הטיסה.
בנוסף - הרדיו שלי קיבל שדרוג ל-2.4, של ספקטרום. נראה שעובד מעולה - טפו, טפו...
הטיסה בוצעה בברנר, חזרתי לשם אחרי שנתיים בערך. מי שלא הכיר אז את המצב, היה הרבה יותר דשא ויותר ירוק. אבל רק מהכרות ראשונית - נראה לי שיש שם אנשים ברמה מאוד גבוהה שנהנים מאוד.
תודה גדולה גם לשגיא ממטיסי אילת (ופעיל מאוד בפורום) שראה שאני מחפש תושבת לסרוו זנב (9254) ומייד נידב את המיותרת של הטירקס 600 שלו. שגיא - שוב תודה ומקווה שתשרדו את החום הקל בכביש הערבה....
לסיכום - היו לי חששות כבדים האם הלב שלי יעמוד בקצבים המטורפים שהפכתי את המסוק פעם ראשונה. כיף של מסוק שבטוח יחזיר אותי לעניינים.
תמונה של סיום ההרכבה מצורפת.
רוני
ביום שישי בוצע ריחוף ראשון לבדוק תקינות של הכל - קודם כל מטיס ואחר כך גם של המכונה.
אחרי שחלפנו את שישי בשלום - התייצבנו ביום שבת לטיסה ראשונה.
06:30 - המסוק פגש את השמיים לראשונה.
המשיך בסה"כ 3 טיסות של 5 דקות. בניית ביטחון (שוב) בעיקר למטיס.
בסוף הטיסה השלישית - אחרי כמה רולים, לופים וכו' - הסיכום - מסוק מעולה.
הבנייה נעשה בעזרת הפורום והסירטונים של בוב.
סה"כ בנייה פשוטה ומדוייקת, חלקים באיכות יפה מאוד. "הצלחתי" לחרוש הברגה אחת במנוע - אבל סיבוב של 90 מעלות סידר הכל.
לא נדרש שום כיוון - לא טרקינג ולא אחרים.
שני קליקים קדימה ב- PITCH ואחד ימינה בגלגול.
עוד לא מדדית סיבובי ראש עם הבטרייה של 20C - אבל סה"כ נראה בסדר גמור לסוג ההטסה שלי.
אחרי 5 דקות - החזרתי בממוצע 1400 - כך שנראה לי שניתן לעלות בדקה וחצי עד 2 את זמן הטיסה.
בנוסף - הרדיו שלי קיבל שדרוג ל-2.4, של ספקטרום. נראה שעובד מעולה - טפו, טפו...
הטיסה בוצעה בברנר, חזרתי לשם אחרי שנתיים בערך. מי שלא הכיר אז את המצב, היה הרבה יותר דשא ויותר ירוק. אבל רק מהכרות ראשונית - נראה לי שיש שם אנשים ברמה מאוד גבוהה שנהנים מאוד.
תודה גדולה גם לשגיא ממטיסי אילת (ופעיל מאוד בפורום) שראה שאני מחפש תושבת לסרוו זנב (9254) ומייד נידב את המיותרת של הטירקס 600 שלו. שגיא - שוב תודה ומקווה שתשרדו את החום הקל בכביש הערבה....
לסיכום - היו לי חששות כבדים האם הלב שלי יעמוד בקצבים המטורפים שהפכתי את המסוק פעם ראשונה. כיף של מסוק שבטוח יחזיר אותי לעניינים.
תמונה של סיום ההרכבה מצורפת.
רוני