התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש לינקים לדילים טובים לטירקס 250 עם אפשרות לשנות חלקים בתוך הקומבינציה

dbrosh
17-08-2009, 15:30:32
תודה, דורון

אריה הלפרין
17-08-2009, 16:05:08
מה עם אלון מהובי ניטרו ??
(מוכר את ה 500)??
:)

Shay
17-08-2009, 16:09:13
תהנה!!:):D
http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_240_312&products_id=5168

bendisar
17-08-2009, 16:13:45
שלום דורון, אני לא מכיר, ואני די בטוח שאין מקום שנותן לשנות את החלקים בקומבינציה, ואת הטירקס 250 ניתן לקנות ב-3 תצורות
KIT- מקבלים שלדה בקר ומנוע
KIT COMBO- שלדה בקר מנוע וסרוואים
SUPER COMBO- שלדה בקר מנוע סרוואים, ג'ירו וסרוו זנב
עכשיו לגבי דילים טובים, יש בחנות הזאת (http://flying-hobby.com/catalog/) יש כל יום דיל מטורף אחר, לפעמים עולה דיל של הסופר קומבו של ה-250 (כלאמר מקבלים מנוע, בקר סרוואים ג'ירו וסרוו זנב) וחוץ מזה, מקבלים סוללה של אליין, ולהבי קארבון, וכל זה במחיר משעשע של 295$,
יש מוכר ב-EBAY שמוכר את הטירקס 250 לבד, ללא שום אלקטרוניקה, אבל אני חושב שאפילו אם מרכיבים סט אפ לבד מרכיבים סיניים (לא מומלץ בכלל!!) מגיעים למחיר של ההצעה של החנות שנתתי אליה קישור, אם לא יותר
ודרך אגב, למה אתה לא רוצה את הרכיבים שבאים עם הסופר קומבו? הסרוואים של הראש הם מדוייקים מאוד ועובדים בצורה מדהימה, הבקר והמנוע מספקים המון כוח בקונפיגרציה הבסיסית, והג'ירו של אליין הוא מדהים, הרבה יותר טוב מהלוגיטק שיש לי על הקופטר איקס 450 והרכיב היחיד שאפשר להתלונן עליו הוא הסרוו זנב, שלפי עדותיהם של אנשים נשרף אחרי זמן מה, אבל אצלי אישית הוא כבר עבר 40 טיסות ועובד מצויין, וגם אם וכאשר שהוא ישרף, אני אחליף אותו ל-JR290G וזהו
לרכיבים שבאים עם ה-250 יצא שם רע מכיוון שהרבה אנשים לא יודעים כמה טיפים חשובים שצריך לעשות כדי לגרום להם לעבוד טוב, לדוגמא עם המערכת זנב לא תזוז חלק ב-110% אז הסרוו זנב יתאמץ ועלול להישרף, אם הג'ירו נוגע באחד מצידי השלדה הוא לא יתפקד טוב, ואם לא משחררים קצת את כל הלינקים הלחוצים אפשר בקלות לשרוף את אחד הסרוואים בראש
הטירקס 250 מתנהג מצויין בצורה המקורית שלו, אם מקפידים על מספר דברים פשוטים
אני אישית מטיס את הטירקס 250 שלי 3D, עושה לופים רולים תיקטוקים רבעי פירופליפים ועוד ועוד, והמסוק הקטן מתנהג מדהים!
בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך על הנושא מעל
ולכל המעוניינים אני עוד מעט (כשיהיה לי זמן:rolleyes:) אפרסם סקירה על ה-250, כוללת שלל טיפים שעזרו לי מאוד
מקווה שעזרתי

dbrosh
17-08-2009, 18:11:58
אלעד, שולח לך הודעה בפרטי

dbrosh
17-08-2009, 18:13:03
שלום דורון, אני לא מכיר, ואני די בטוח שאין מקום שנותן לשנות את החלקים בקומבינציה, ואת הטירקס 250 ניתן לקנות ב-3 תצורות
KIT- מקבלים שלדה בקר ומנוע
KIT COMBO- שלדה בקר מנוע וסרוואים
SUPER COMBO- שלדה בקר מנוע סרוואים, ג'ירו וסרוו זנב
עכשיו לגבי דילים טובים, יש בחנות הזאת (http://flying-hobby.com/catalog/) יש כל יום דיל מטורף אחר, לפעמים עולה דיל של הסופר קומבו של ה-250 (כלאמר מקבלים מנוע, בקר סרוואים ג'ירו וסרוו זנב) וחוץ מזה, מקבלים סוללה של אליין, ולהבי קארבון, וכל זה במחיר משעשע של 295$,
יש מוכר ב-EBAY שמוכר את הטירקס 250 לבד, ללא שום אלקטרוניקה, אבל אני חושב שאפילו אם מרכיבים סט אפ לבד מרכיבים סיניים (לא מומלץ בכלל!!) מגיעים למחיר של ההצעה של החנות שנתתי אליה קישור, אם לא יותר
ודרך אגב, למה אתה לא רוצה את הרכיבים שבאים עם הסופר קומבו? הסרוואים של הראש הם מדוייקים מאוד ועובדים בצורה מדהימה, הבקר והמנוע מספקים המון כוח בקונפיגרציה הבסיסית, והג'ירו של אליין הוא מדהים, הרבה יותר טוב מהלוגיטק שיש לי על הקופטר איקס 450 והרכיב היחיד שאפשר להתלונן עליו הוא הסרוו זנב, שלפי עדותיהם של אנשים נשרף אחרי זמן מה, אבל אצלי אישית הוא כבר עבר 40 טיסות ועובד מצויין, וגם אם וכאשר שהוא ישרף, אני אחליף אותו ל-JR290G וזהו
לרכיבים שבאים עם ה-250 יצא שם רע מכיוון שהרבה אנשים לא יודעים כמה טיפים חשובים שצריך לעשות כדי לגרום להם לעבוד טוב, לדוגמא עם המערכת זנב לא תזוז חלק ב-110% אז הסרוו זנב יתאמץ ועלול להישרף, אם הג'ירו נוגע באחד מצידי השלדה הוא לא יתפקד טוב, ואם לא משחררים קצת את כל הלינקים הלחוצים אפשר בקלות לשרוף את אחד הסרוואים בראש
הטירקס 250 מתנהג מצויין בצורה המקורית שלו, אם מקפידים על מספר דברים פשוטים
אני אישית מטיס את הטירקס 250 שלי 3D, עושה לופים רולים תיקטוקים רבעי פירופליפים ועוד ועוד, והמסוק הקטן מתנהג מדהים!
בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך על הנושא מעל
ולכל המעוניינים אני עוד מעט (כשיהיה לי זמן:rolleyes:) אפרסם סקירה על ה-250, כוללת שלל טיפים שעזרו לי מאוד
מקווה שעזרתי

אלעד, שולח לך הודעה בפרטי

s.mario
17-08-2009, 18:37:26
כמו אלעד ממליץ על הדיל המשוגע בFH...
אתה תקבל הרבה יותר מכל סטאפ אחר שתנסה להרכיב - ובמחיר טוב יותר.

אגב , אלעד....
מחכים לטיפים וסקירה...:o

bendisar
17-08-2009, 18:50:03
כמו אלעד ממליץ על הדיל המשוגע בFH...
אתה תקבל הרבה יותר מכל סטאפ אחר שתנסה להרכיב - ובמחיר טוב יותר.

אגב , אלעד....
מחכים לטיפים וסקירה...:o

עוד מעט, אני בינתיים עמוק בלימודים לפסיכומטרי

dbrosh
17-08-2009, 19:47:33
מה עם אלון מהובי ניטרו ??
(מוכר את ה 500)??
:)

אריה! חס ושלום! מאוהב ב-500! שלחתי לך בפרטי

eransa
17-08-2009, 21:26:14
שאלה מסקרנת, האם מישהו קבל SUPER COMBO בדואר ולא חוייב בגין מיסי יבוא/מע"מ וכו?

bendisar
17-08-2009, 21:27:38
שאלה מסקרנת, האם מישהו קבל SUPER COMBO בדואר ולא חוייב בגין מיסי יבוא/מע"מ וכו?

מסיבות ברורות אני חושב שכל מי שרוצה לענות לך שיענה בפרטי
בכל מקרה אני אענה לך בפרטי