צפייה בגרסה מלאה : עזרה! pay pal
kal1311
18-08-2009, 21:11:08
שלום לכולם
האם יש מישהו שבקיא בהזמנות עם pay pal שאני יכול ליצור עימו קשר להסבר?
בתודה מראש,
דותן
doodi111
18-08-2009, 21:39:20
דותן שלום
ההעדפה היא שאנשים ישאלו ויקבלו מידע מעל דפי הפורום, כדי שכולם ילמדו מהניסיון ומהידע.
בהרבה מאוד מקרים השאלות הרי חוזרות על עצמן.
אם מרגיש לך יותר נוח לפנות בפרטי, אתה מוזמן לפנות אליי ואנסה לעזור.
קח בחשבון, שבמקרה כזה אתה מצמצם את הידע והניסיון שתקבל, אליי בלבד, כאשר אם תחבר את הניסיון המצטבר של כל החברים כאן- תקבל עזרה מאנשים שהניסיון המצטבר שלהם הוא מעל 100 שנה!!! בלי להגזים.
kal1311
18-08-2009, 21:57:46
היי דודי..שכנעת אותי:D
לפעמים יש נושאים שקשה להסביר אותם על גבי הפורום ויש צורך בשיחה טלפונית,אבל אשאל את שאלותי ואשמח לתגובות.
לאחר שיצרתי חשבון נכנסתי לאחד האתרים המוכרים בכדי לבצע הזמנה.
גובה ההזמנה עולה על 400$ מה שגרם לאתר פיפל לכתוב לי בגדול ובאדום"אתה צריך לטעון את החשבון בכסף"
הזמנה אחרת בגובה של 30$ עברה בשלום בחשבון.
עכשיו ככה: איך בעצם אני טוען כסף בחשבון ומדוע בעצם צריך לעשות זאת?
זה לא מחייב את הכרטיס אשראי באופן ישיר?
האם זה נדרש רק מגובה הזמנה מסוים?
אשמח להארות
בברכה
asafsee
18-08-2009, 22:05:21
למיטב ידיעתי לא צריכה להיות בעיה עם גובה התשלום. ביצעתי בעבר עסקאות בגובה 300 דולר ללא בעיה
guylederer
18-08-2009, 22:09:50
PAYPAL הוא לא בנק ... הוא בעצם מ"קשר" בין האתר שאתה קונה ממנו לכרטיס אשראי הפרטי שלך ...
ובכך אתה נשאר אנונימי באתר שקנית ממנו והם לא יודעים את פרטי הכרטיס אשראי המלא שלך ...
כדי להכניס כרטיס אשראי שיעבוד עם PAYPAL אתה חייב אשראי בין-לאומי ... אני אשמח לעזור לך עם זה גם ...
גיא
doodi111
18-08-2009, 22:17:42
הנתון החשוב שאתה מציין, זה שלא מדובר ברכישה ראשונה ובעבר הצלחת לבצע רכישה באמצעות pay pal.
זה אומר שאת כל השלבים הראשונים של הקמת החשבון וזיהוי הכרטיס אתה עברת בהצלחה.
הסיבה ש- pay pal לא מאפשר לך לבצע את הרכישה יכולה לנבוע מכמה גורמים:
יכול להיות שלכרטיס לך יש מגבלת סכום ברכישה.
יכול להיות ש- pay pal הגביל אותך לרכישות בגובה מסוים.
ומניסיון שלי, יכול להיות של- pay pal יש בעיה במערכת שלהם (גם את זה יצא לי לראות).
אחת הדרכים לנסות להתגבר על התקלה, היא להזין בחשבון כרטיס אשראי נוסף, לעדכן אותו ככרטיס עיקרי ולנסות לבצע את החיוב עם הכרטיס הנוסף.
(זו פרוצדורה שלוקחת כמה ימים, כי צריך שוב לחכות לקבל את המס' אישור ולאשר את הכרטיס).
דרך נוספת:
תתקשר לחברת פייפאל ישראל (יושבים בקרית עתידים בת"א)
מס' הטלפון הוא: 03-7687100 ותגיד שאתה צריך עזרה עם ההפעלה של המערכת.
אמנם הם לא נותנים תמיכה טכנית, אבל יש שם בחור (אני חושב ששמו מוטי, אבל אל תתפוס אותי במילה)
שמבין בעניין ונותן תמיכה והסברים ללקוחות ישראלים שמתקשרים אליהם.
אל תדאג, הם כבר מתורגלים בכך שישראלים מתקשרים ומבקשים תמיכה והם כבר יפנו אותך אליו.
אם כל זה לא פותר את הבעיה, אז ניתן להתקשר לתמיכה הבינלאומית של pay pal ולהסביר להם שאתה לא יכול לבצע רכישה, למרות שאין לך מגבלה בכרטיס האשראי.
אני שוחחתי איתם מס' פעמים בעבר והם פתרו לי את הבעיות. החיסרון הוא ששיחות כאלה עורכות קצת זמן ועולות כסף וכן צריך שליטה בשפה האנגלית.
מקווה שההמלצות שלי יפתרו לך את הבעיה.
roi011
18-08-2009, 22:44:46
הי,
קרה לי בדיוק אותו הדבר לפני כמה חודשים.
למיטב הבנתי ההליך הוא הליך שגרתי של חברת פייפל בכדי למנוע גניבות ושימושים בכ.א שלא ע"י בעל הכרטיס.
פנה לחברת האשראי שלך הם יסדרו לך את הבעיה בשנייה.
בהצלחה.
kal1311
18-08-2009, 22:58:44
חברים,אני מודה לכולכם על העזרה.
אבדוק באמת את העניין מול חברת האשראי ואעדכן אתכם.
תודה
tzn11
18-08-2009, 23:34:05
:)הי דותן,
כאשר אתה יוצר חשבון ב-PAYPAL, אתה צריך, כפי שנתבקשת לטעון את החשבון בסכום כסף.
הטעינה אינה חיוב של גובה כרטיס האשראי, אלא קביעה שלך של עד כמה כסף אתה מוכן לשלם דרך PAYPAL.
המנגנון הנ"ל, נועד להגן עליך מפני גניבות. כך שאם מישהו פרץ לחשבונך ב-PAYPAL, הוא יוכל לגנוב רק עד גובה הכסף שטענת בחשבון ותו לא.
כך שאם טענת סכום של נניח 500 דולר, זה הסכום המירבי שאפשר למשוך מחשבון זה.
כאשר אתה משתמש ומשלם דרך PAYAPL, אתה בעצם בכל תשלום מוריד את הכסף שיש לך בחשבון. אם אתה מנסה לבצע רכישה מעל הסכום שנשאר בחשבון, אתה תקבל הודעה שיש לטעון את החשבון בכסף.
יש אפשרות לקבוע סכום טעינה קבוע של נניח 500 דולר ובכל פעם שחשבונך יתרוקן, PAYPAL תטען אותו אוטומטית בעוד 500 דולר. יש גם אפשרות לקבל הודעת מייל בכל טעינה על מנת לעקוב אחר חשבונך.
כאשר אתה פותח חשבון חדש ב-PAYPAL, החשבון נטען אוטומטית בסכום סימלי של 100 דולר (אם אינני טועה). כנראה שבגלל זה יכלת לבצע הזמנה של 30 דולר ללא כל בעיה, אך כעת בוא מבקש שטען את החשבון בסכום נוסף על מנת שהם יוכלו לאשר את התשלום.
הערה חשובה מאוד, יש הרבה מאוד נוכלים שמנסים לרמות אנשים תמימים ולהוציא במרמה את פרטי החשבון שלהם ב-PAYAPL ולרוקן את חשבונם.
השיטה שהם פיתחו היא לשלוח לך מייל כאילו מאתר PAYPAL ולומר שיש בעיה, או כל תירוץ אחר ולבקש ממך לתת להם "שוב" את היוזר שלך והסיסמא או שהם מבקשים להתחבר דרך הלינק לאתר שנראה כמו PAYPAL אך הוא לא, וכך לקבל את פרטי החשבון שלך.
בשום פנים ואופן לא לתת דרך מייל שום פרט מזהה שלך ושום פרט על חשבונך, גם אם אתה בטוח שהמייל נשלח מ-PAYPAL.
יש לבצע את כל הפעולות, שינויים וכו... רק דרך התחברות ישירה לאתר PAYPAL ולחשבונך הפרטי.
מקווה שעזרתי,
ניסים.
kal1311
19-08-2009, 09:17:10
היי ניסים
תודה לך על ההסבר!
משום מה לא קיבלתי שום אפשרות טעינה בשלב הקמת החשבון.
וכרגע גם אין לי מושג גם איך לטעון-הפכתי את האתר ולא הצלחתי למצוא את הפעולה הזו.
בברכה,
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.