צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר מסוק (עכשיו הורים מסכימים)
trex_lover
22-08-2009, 10:50:58
עכשיו יהיה לי תקציב יותר גבוה שיתאים לTREX 450
אני צריך לדעת כמה דברים:
איך הוא עם רוח?
כמה הוא עולה כולל הכל? (כולל שלט וכל הדברים)
אתם יכולים להביא לי לינק בארץ שכולל הכל לגירסאת הפעלולים?
האם בכלל כדאי להתחיל איתו (כמובן שאחרי סימולטור)
אני מתלבט בין ה250 לבין 450... מה יותר כדאי למתחיל?
ושכחתי לציין,הייתי מטיס 3 ערוצים באופן מושלם
תודה :)
תירגע עם הפעלולים קודם תלמד להטיס ריחופים והקפות
ה 450 גדול ויציב יותר מה 250 ועדיף יותר למתחילים
קח בחשבון גם תקציב לאביזרים וחלקי חילוף בהצלחה!!
amiramen
22-08-2009, 11:05:49
-טיפ: אל תקנה מחנויות בארץ.! בזבוז כסף וזמן אדיר!
אם אתה רוצה לדעת למה תראה בהיסטורית ההודעות שלי...
המוכר בארץ לא יעזור לך בכלום ולכן תקנה מחו"ל..=\
lior_bar_ami
22-08-2009, 11:22:30
כשתרצה באמת עזרה תתחיל בלקרוא ברצינות ולהפנים את התגובות שקיבלת גם ממני לשירשור הקודם שפתחת.
doodi111
22-08-2009, 11:29:33
שאלת הרבה שאלות חשובות, אבל כדי לענות לך תשובות מדויקות, חסרים עוד הרבה פרטים.
אני רחוק מלהיות המומחה שייעץ לך בעניין. יש כאן רבים וטובים ממני.
כשאני התלבטתי בבחירת מסוק, החלטתי בסוף לרכוש TREX 450, ואם התקציב היה מאפשר, הייתי רוכש מסוק גדול יותר.
הכלל הוא, שככל שהמסוק יותר גדול, יהיה לך יותר קל לשלוט בו בהתחלה (יותר יציבות..).
הנושא הראשון שאתה צריך לקבוע לעצמך, זה מה התקציב שעומד לרשותך.
רק לאחר שקבעת מה התקציב, יהיה אפשר להמליץ לך על מסוק מתאים.
אחר כך, חשוב להבין מה הדרישות שלך מהמסוק ולפי זה להתאים לך את האלקטרוניקה הדרושה.
כנ"ל לגבי השלט.
ה- TREX 450 הוא מסוק מצוין, אבל יש גם מסוקים אחרים שאולי כדאי לך לשקול. הכל תלוי כמובן בתקציב.
כמו שאתה מבין, יהיה לך קשה לקבל תשובות רציניות לשאלות שלך, עם המידע החלקי שסיפקת.
ולכן, העצה הכי טובה שלי אליך, זה לפנות כאן לאחד המומחים ולשוחח איתו.
אתה תקבל המון ידע בשיחה כזו, שתעזור לך להחליט מה הכי מתאים לך ואיך לא לעשות טעויות שיעלו לך הרבה כסף.
אני נעזרתי בעודד (הכינוי שלו בפורום WIN556), הוא גם מפרסם את הטלפון שלו והוא ישמח לעזור לך.
אבל יש גם אחרים (עמית פורת, ליאור בר עמי, גיל ועוד רבים וטובים) רק תבחר...
בהצלחה
trex_lover
22-08-2009, 11:30:24
מישהו יכול לענות לי כבר על השאלות שלי?
doodi111
22-08-2009, 12:06:12
או שאנחנו לא יודעים לכתוב, או שאתה לא כל כך יודע לקרוא...
בוא נבחר באפשרות הראשונה וננסה לכתוב את הדברים בצורה יותר ברורה ופשוטה, כי התחושה היא שאנחנו מאוד רוצים לעזור לך, אבל הדברים שלנו לא כל כך מגיעים אליך.
אז התשובות הפשוטות הן כאלה:
איך הוא עם רוח? תלוי באלקטרוניקה ותלוי ברוח ותלוי במטיס.
כמה הוא עולה, כולל הכל? בערך בין 4,000 ש"ח למשומש, או לחדש (תלוי באלקטרוניקה, במטען, בספק, במקלט, בשלט, במזודה, בסוג הסוללות שתבחר ובכמות הסוללות שתחליט לקנות) והמחיר יכול להגיע גם ל- 7,000 ש"ח ואפילו יותר.
לינק שכולל הכל? אני לא מכיר דבר כזה. אחרי שתחליט איזה גירסה של ה- 450 אתה רוצה לקנות(יש הרבה גירסאות למסוק הזה ולכל גירסה מחיר אחר) ומה בדיוק אתה רוצה לשים על המסוק ואיזה שלט לקנות, אז אולי נוכל להביא לך לינקים.
עם מה כדאי להתחיל? כמו שכבר כתבו לך כאן, כדאי להתחיל קודם בלקרוא הרבה מאוד וללמוד את הנושא לעומק, כדי שתבין הרבה יותר טוב מה אתה רוצה וכדי שהשאלות יהיו יותר ממוקדות על מנת שנוכל לענות עליהן במדויק. כדאי גם לפנות למומחה שייעץ לך ויכוון אותך איך להתחיל.
אבל אם זה לא מקובל עליך, אז התשובה הפשוטה היא שכדאי להתחיל עם מסוק גדול, ומבין 2 האפשרויות שציינת, ה- TREX 450 הוא המסוק שכדאי להתחיל איתו.
אני מקווה שעכשיו קיבלת תשובות יותר ברורות לשאלות שלך.
רק קח בחשבון, שהתשובות שכתבו לך קודם והעצות שנתנו לך, הם הרבה יותר טובות מהתשובה הזו שכתבתי לך עכשיו.
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.
wind556
22-08-2009, 13:27:49
השירשור הזה מזכיר לי כמה שירשורים קודמים
אנשים טובים מתאמצים להשיב תשובות מעמיקות, ואין מי שיקשיב.....
sharonx
22-08-2009, 13:41:43
TREX_LOVER - אתה ילד קטן ומעצבן. אתה חושב שמסוק 3 ערוצים זה מסוק, אבל זה כולה צעצוע לילדים.
מסוק זה כלי מורכב, קשה להטסה ומסוכן מאוד. הייתי ממליץ לך להתחיל עם סימולטור, אבל אתה רוצה מסוק לפעלולים. תלמד להטיס מסודר, ותשאיר את הפעלולים לסרטי פעולה.
אם תמשיך בתשובות מעצבנות כאלה תמצא את עצמך בשרשורי רפאים שאף אחד לא רוצה לענות לך בהם על שאלות. תהיה נחמד ויהיו נחמדים אלייך.
אני במקומך הייתי הולך על הTAROT או קופטר איקס כי בתור מתחיל אתה לא תנצל את יכולותיו ויתרונותיו של הטירקס.
חפש בשישרושים לפני שאתה שואל שאלות שענינו עליהם 100 פעמים. זה כבר כואב להקילד ולעודד, גיל וליאור בר-עמי כבר כמעט אין בשר באצבעות - הם מקלידים על העצמות. רחם עליהם - הם אנשים טובים :D:D
giluriel
22-08-2009, 14:05:30
היי Trex ..
א. כמו שכבר אמרו .. זה לא בדיוק הניסוח שאנחנו משתמשים בו בפורום - בטח אם אתה רוצה לקבל עזרה ..
ב. כפי שכבר הזכרנו, על לשלב הפעלולים תהיה לך עוד דרך ארוכה. אני לא אומר את זה כשיקול לכלי שתבחר אלה כדי שתתאם ציפיות מול עצמך. אל תתכנן לטוס בהיפוכים אחרי חודשיים.
אם זה מה שתתכנן אתה תתאכזב מהר מאוד ועוד חודש יהיה לך מסוק בפורום המכירות (או מה שישאר ממנו ... )
ג. הכי חשוב, קח את ההורים ובואו לשטחי הטסה !! בואו !! בואו !! אין דבר יותר חשוב מזה וזו גם הזדמנות מצויינת לדבר עם עוד אנשים.
בן כמה אתה ?
22-08-2009, 14:14:19
אני הולך לקנות את זה:
http://cgi.ebay.com/Align-T-REX-450-Sport-Kit-Combo-KX0150765-Heli-RC-45_W0QQitemZ250485962436QQcmdZViewItemQQptZRadio_C ontrol_Vehicles?hash=item3a522076c4&_trksid=p3286.c0.m14
עם זה:
http://cgi.ebay.com/Spektrum-DX7-7-Channel-Air-Transmitter-Only-MD2-NEW_W0QQitemZ110426031550QQcmdZViewItemQQptZRadio_ Control_Parts_Accessories?hash=item19b5e785be&_trksid=p3286.c0.m14
ומקלט:
http://cgi.ebay.com/Spektrum-DX6i-DX7-AR6100-DSM2-2-4Ghz-6-Ch-RC-Receiver_W0QQitemZ280387360127QQcmdZViewItemQQptZA U_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles?hash=item 414863957f&_trksid=p3286.c0.m14
וסוללות:
http://cgi.ebay.com/2x-11-1v-2200mAh-LiPo-RC-Battery-Trex-450-Helicopter_W0QQitemZ250486042062QQcmdZViewItemQQpt ZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item3a5221ad ce&_trksid=p3286.c0.m14
כדאי לי?
asafh1
22-08-2009, 14:23:03
לא למה ? ככה !!!
giluriel
22-08-2009, 14:29:46
התאפקיתי ..
אפילו כתבתי שהרמתי ידיים ומחקתי ..
וואלה אסף .. שיחקת אותה.
טירקס - התשובה שלו נכונה :-)
(בלי לפגוע חס וחלילה :) )
lior_bar_ami
22-08-2009, 14:35:28
לך על זה :D
הנה עוד אופציה שאתה יכול לשקול:
http://airstarintl.com/webshop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=4&zenid=f2bbb1660af0ec8ce9b7aa5eb5f916f4
רק שתהיה לי בריא... ;)
giluriel
22-08-2009, 14:39:16
ליאור , זה 4 או 6 ערוצים ?
אפשר גם עם שלט 2.4 או שרק 72 הולך ?
ואיזה סרוואים הכי מומלצים לסייקליק ?
:-)
אהה .. ושכחתי, עוד שאלה אחת,
לא רואים טוב, זה פלייברלס או לא ?
22-08-2009, 14:48:03
חבל על הזמן של כולנו .....
בוא נעבור לשירשורים האחרים שם יש אנשים אשר מפנימים את ההערות \ הצעות שכותבים שלהם !
doodi111
22-08-2009, 17:14:01
אני הולך לקנות את זה:
http://cgi.ebay.com/Align-T-REX-450-Sport-Kit-Combo-KX0150765-Heli-RC-45_W0QQitemZ250485962436QQcmdZViewItemQQptZRadio_C ontrol_Vehicles?hash=item3a522076c4&_trksid=p3286.c0.m14
עם זה:
http://cgi.ebay.com/Spektrum-DX7-7-Channel-Air-Transmitter-Only-MD2-NEW_W0QQitemZ110426031550QQcmdZViewItemQQptZRadio_ Control_Parts_Accessories?hash=item19b5e785be&_trksid=p3286.c0.m14
ומקלט:
http://cgi.ebay.com/Spektrum-DX6i-DX7-AR6100-DSM2-2-4Ghz-6-Ch-RC-Receiver_W0QQitemZ280387360127QQcmdZViewItemQQptZA U_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles?hash=item 414863957f&_trksid=p3286.c0.m14
וסוללות:
http://cgi.ebay.com/2x-11-1v-2200mAh-LiPo-RC-Battery-Trex-450-Helicopter_W0QQitemZ250486042062QQcmdZViewItemQQpt ZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item3a5221ad ce&_trksid=p3286.c0.m14
כדאי לי?
מאחל לך בהצלחה עם הציוד ועם המסוק החדש שתקנה,
רק תודיע לנו איפה אתה מתכנן להטיס אותו:eek:
כדי שנדע להיזהר...
כל טוב
doodi111
22-08-2009, 17:15:18
לך על זה :D
הנה עוד אופציה שאתה יכול לשקול:
http://airstarintl.com/webshop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=4&zenid=f2bbb1660af0ec8ce9b7aa5eb5f916f4
רק שתהיה לי בריא... ;)
ליאור
מה זה המפלצת הזו???
תביא מידי פעם סקירות גם על מוצרים כאלה
אתה יודע.... שיהיה על מה לחלום:D
trex_lover
22-08-2009, 17:18:13
למה הSPORT הוא לא טוב?
wind556
22-08-2009, 17:32:01
למה הSPORT הוא לא טוב?
הספורט הוא מצויין
אתה לא...
אפשר להביא את הסוס אל הבאר, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות....
והכי חשוב, כפי שכבר אמרו לפני, תגיד לנו איפה אתה מטיס, שנדע להתרחק.
שברת שיאים כאן.....
חבר'ה קטלתם את הבחור קצת יותר מדי.....
אתם לא זוכרים כשאתם התחלתם כמה רציתם כאן ועכשיו?
כמו כולנו אצלו המצב דומה קצת בעיות הפנמה וניסוח קיימות אצל אבל אולי אם נשתדל קצת יותר יצטרף לקהילה שלנו חבר חדש...
trex_lover
22-08-2009, 17:56:14
תגידו מה אתם רוצים ממני?
כולה אני רוצה עזרה ממכם,אני מתחיל ואין לי מי לשאול
וגם לכם עזרו שאתם התחלתם אז למה אתם לא עונים?
sharonx
22-08-2009, 18:14:41
1. אנחנו עונים ואתה לא מקשיב. נתנו לך מלא עצות ואתה רוצה לכפות עלינו את מה שמצאת בebay. שיהיה לך הרבה הצלחה עם הספורט. תלך תטיס אותו מעל שדה חסה - תעשה אחלה סלט מסוקים עם עליי בייבי.
2. קח תואם טירקס - אתה גם כככה תרסק אז לא חבל לרסק הרבה כסף ? סדר לעצמך מסוק ב 1200 קומפלט, קח לך מערכת FM זולה ב 600 שקל ויהיה לך כסף לכל החלקי חילוף שצטרך. מקסימום תצטרך לשנות את הכינוי ל "Tarot_lover"
:D
sharonx
22-08-2009, 18:17:18
יכול להיות ש trex_lover=עמית שיסל שצוחק על כולנו ? כמה חוצפן ילד יכול להיות ? משהו מוזר כאן :D:D:D
Ashaman
22-08-2009, 18:19:00
תקרא, מקווה שתפנים:
העצה הטובה ביותר שלי אליך - תן להורים שלך לבחור עבורך מסוק. תן להם לבוא לפה ולקרוא את העצות שאנשים כותבים, אני חושב שלהם תהיה יותר סבלנות, אחריות ואינטיליגנציה בכדי לבחור עבורך את המסוק הכדאי והמשתלם ביותר. זה הכסף שלהם, אחרי הכל.
אל תיקח את זה כניסיון להעליב אותך, אתה פשוט יוצר רושם של ילד חסר סבלנות וחסר רצון ללמוד שכל מה שעובר לו בראש זה "נוווווו בא לי להטיס מטוס שעף הפוך וכולם יתלהבו!!!111".
אם תתן להורים שלך לעשות עבורך את הבחירה, ולשלוט ברצף ההתקדמות שלך - יהיה הרבה יותר טוב.
האפשרות החלופית היא - תקנה מה שבא לך, תטיס איך שבא לך, כשהכל יישבר וההורים לא יסכימו לתקן, אני חושב שתלמד משהו על החיים ותבוא לכאן בגישה הרבה יותר רצינית.
נראה לי שלאנשים פה די נמאס לעזור כשהעצות שלהם נופלות על אוזניים ערלות...
MYHOBBY
22-08-2009, 18:19:16
שלום לאוהב הטי רקס.
בוא נתחיל הכל מההתחלה.
מסוק טי רקס כולל הכל יכול לנוע מ3500 למשומש ועד 100000 אם תרצה להשקיע את הטוב ביותר.
הכל תלוי כמה אאתה רוצה להשקיע ואיזה אביזרים אתה רוצה להרכיב.
החברים בפורם לא ממש אוהבים שפונים אליהם ודורשים תשובה,תנסה להיות ברור יותר ולשאול שאלות ספציפיות יותר מהסיבה הפשוטה שמסוק יכול להיות מורכב מהמון חלקים שונים,החל מהסרוואים הקטנים ועד למטען או השלט.
אמרו לך בנוסף שאולי טי רקס לא תהיה הבחירה המוןשלמת בעבורך ואני לא חושב שהם צודקים ווגם לא טועים.אתה צריך כרגע מסוק עם זמינוות חלקים מעבר להכל,היום בימינו כמעט כל המסוקים עושים"פעלולים" מתהפכים וכו...אתה עדיין לא הגעת לשם לצערי אבל אני בטוח שן.בתור אנשים שבאים משטח ההטסה ויודעים על מה מדובר כמו שרבים המליצו לך אני איתם.הייתי הולך על מסוק עם זמינות חלקים שיש בארץ!בצורה זמינה יותר,מסוק שמישהו ידריך אותך בצורה מסודרת! ומשם בהדרך שלך מריחוף לפעלולים היא קצרה מאוד.
תתחיל בחבילה בסיסית ואם אין לך מישהו שיודע להטיס(ברמה גבוה עם ניסיון הדרכה!)גש לחנות הקרובה לביתך או שתמצא לעצמך אחד כזה.
הקניה ש המסוק זה החלק הקל ביותר,הכיוונים שלו והטסתו זה החלק הקשה יותר שאני בטוח ששם תהיה חייב לקבל עזרה.
כמו שאמרתי דרך הפורם לא תלמד להטיס ואני ממליץ שוב לגשת למקור עזרה אמין.
בהצלחה ומקווה לראות אותך בפעלול מטורף!:cool:
giluriel
22-08-2009, 18:27:13
Trex היקר,
אני כותב לך עכשיו את התשובה הכי רצינית ואיכפתית שאני מסוגל.
אני מקדים ואומר, היא נכתבת באהבה גם בקטעים שהיא לא נעימה מדיי .. !
אחד לאחד:
הקיט - מצויין.
המשדר - כנ"ל
נמקלט - אין לי תלונות.
סוללות - לפי המפרט - מתאימות . אישית לא התנסתי איתם.
----------------------------------------------
מה לא בסדר:
- הגישה:
הגישה שלך לאנשים,
הגישה שלך לפורום
והגישה שלך לתחביב.
אנשים- אף אחד לא חייב לך כלום. תברך אנשים בשלום, תגיד תודה כשעונים לך ותשאל יפה אם אפשר לקבל עוד הסבר אם לא הבנת משהו.
ושוב - אנחנו לא חייבים כאן כלום לאף אחד.
הפורום- eFly מהווה מקום מפגש להרבה מטיסים וחובבים בארץ. הוא במה להחלפת דיעות ולהתייעצות.
העובדה שאנחנו כותבים לך אומרת שאיכפת לנו אחרת אף אחד לא היה מבזבז עליך שניה.
אם ליאור בר עמי מוצא לנכון לשבת כמה שעות ולהעלות כתבות - זה רק כי אכפת לו מכולם והוא מעניק מהיידע שלו.
אבל ..
לפני ששואלים שאלה - מריצים את הנושא שלה בחיפוש. כמו שכתבו כאן , לא כל כך נחמד לכתוב 86 פעמים את אותה תשובה.
ושוב, נימוס !!! חלקנו המכריע משתדל לשמור על הפורום כמקום מנומס. באת אליו ? תתנהג בהתאם.
נוצרות כאן חברויות אמת, אנשים שבאמת נותנים את הלב והנשמה ואם בא לך להיות חלק מזה - בבקשה אתה מוזמן אבל לפי כללי המקום :-)
התחביב- טיסנאות בכלל ומסוקאות (אהה??) בפרט הן תחביבים קשים.
למידת ההטסה היא דבר ארוך ומורכב.
אם אתה חושב שבחודש תעשה פירופליפים (לא מכיר, נכון ? זה העניין .... אבל עכשיו אתה פותח עוד חלון ומחפש, כדי שתגיד לי שאתה מכיר .. יופי :-) אתה לומד לקרוא ולחפש. זה החלק החשוב )
אז יש לך טעות מרה.
יותר מזה, התחביב הזה מ-ס-ו-כ-ן !! אתה תרוץ מהר מידיי ומישהו יגיע לבית חולים !
אני לא צוחק.
זה יכול להיות אתה, או מלווה שלך, או שכן או ילד בפארק.
יש כללים (חוקים - יותר נכון) בתחביב הזה.
במהירות שאתה רץ אתה תדלג עליהם בלי לדעת.
לא סתם הזמנתי אותך לשטח. עשה את זה !!!
לא לומדים הטסה בהתכתבות.
ההזמנה בתוקף.
לסיכום,
תציג את עצמך בפורום, מי אתה, בן כמה, מאיפה בארץ, מה הרקע שלך בתחום
תקרא כמה שיותר. יש המון חומר. תלמד אותו לפני שאתה שואל שאלות.
(לשאול איזה סטרטר צריך למנוע Brushless 11.1V זו טעות מביכה. מי שקוא לא מגיע לכאלה טעויות....)
והכי חשוב - תקשיב :)
תקשיב למה שאומרים לך :)
בהצלחה מכל הלב,
22-08-2009, 18:51:49
גיל יש לך סבלנות מברזל יצוק ! כל הכבוד לך אני מוריד בפנייך את הכובע של ALIGN :D
ולשאלתך, למנוע באשלס 11.1V צריך סטארטר סנסורלס דיפרנציאלי :D:D:D
giluriel
22-08-2009, 18:55:01
בשבילך שרון:
חחחחחחחח
sharonx
22-08-2009, 19:19:15
איך עשית את זה ?
לי זה רושם
******חח
אתה האקר אתה
trex_lover
22-08-2009, 19:20:38
לגיל:
שמי אור
בן: לא אומר,אסור לי
מאזור המרכז,גם אסור לי לומר
היה לי טיסן ומסוק 3 ערוצים
אז בקיצור שאלה אחת,האם הלינקים שהבאתי,כל המסוק והדברים,טובים בשבילי?
טובים למתחיל?
תודה
giluriel
22-08-2009, 19:29:02
הם מצויינים.
גם ליותר ממתחילים.
מקוה שעניתי :)
alonnavon
22-08-2009, 19:33:35
מצוין לך על זה
wind556
22-08-2009, 19:35:29
תגידו מה אתם רוצים ממני?
כולה אני רוצה עזרה ממכם,אני מתחיל ואין לי מי לשאול
וגם לכם עזרו שאתם התחלתם אז למה אתם לא עונים?
אתה לא רוצה עזרה מאיתנו, אתה רוצה שנגיד לך כמה אתה צודק וחכם.
אתה לא...
קיבלת את מספר הטלפון שלי, לא טרחת להתקשר
קיבלת עזרה יעוץ מהאנשים הכי מנוסים כאן, התעלמת לגמרי מהדברים שלהם
אומרים לך בכל רגע שאינך עושה את הדבר הנכון,ואתה ממשיך בשלך,רק מבקש אישורים לדרכך
אז דרך צלחה, וכשתתאפס על עצמך ותחליט שאתה רוצה ללמוד, תתקשר
כאן לא אוסיף עוד דבר אליך
sharonx
22-08-2009, 19:36:03
לדעתי זה סתם יקר בשבילך, אבל איך שבא לך.
אני מהמר שאתה בן 9, נכון ?
ולמה אסור לך להגיד ?
trex_lover
22-08-2009, 19:43:21
למה זה חשוב לכם בן כמה אני?
ואני לא בן 9
giluriel
22-08-2009, 19:48:23
Trex ..
יש לי ילדים בבית.
אני לא מרשה להם לתת פרטים ואיך שאתה נוהג זה בסדר.
כששואלים אותך מהיכן אתה הכוונה היא לא לרחוב ולמספר הדירה אלא, לעיר או לאיזור.
לפי זה אנחנו יודעים לאיזה שטח הטסה אתה קרוב והיכן תוכל לפגוש אנשים.
לגבי גיל, יש הבדל בתשובות שלקבל לפי הגיל והנסיון.
אלון ברק שמטיס יותר טוב מרוב הפורום הזה יקבל תשובות שמתאימות לילד בגיל 9 ולא למבוגר בן 40
והכוונה היא לרמת הניסוח והכניסה לעובי הדברים.
ד"א, אני מציע בחום (ומשום מה ניראה לי שזה לא יקרה ... ) שתבקש מאחד ההורים שלך להירשם גם וללוות את התהליך שלך כאן בפורום.
יותר מזה, אם בא להם הם מוזמנים לשוחח איתי קצת :-)
הם לא ישמעו שום דבר רע אלא להיפך
ההורים שלו כנראה לחוצים בגלל פדופילים
אפשר שלא להבין אותם?
הודעה 500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
trex_lover
22-08-2009, 19:51:07
Trex ..
יש לי ילדים בבית.
אני לא מרשה להם לתת פרטים ואיך שאתה נוהג זה בסדר.
כששואלים אותך מהיכן אתה הכוונה היא לא לרחוב ולמספר הדירה אלא, לעיר או לאיזור.
לפי זה אנחנו יודעים לאיזה שטח הטסה אתה קרוב והיכן תוכל לפגוש אנשים.
לגבי גיל, יש הבדל בתשובות שלקבל לפי הגיל והנסיון.
אלון ברק שמטיס יותר טוב מרוב הפורום הזה יקבל תשובות שמתאימות לילד בגיל 9 ולא למבוגר בן 40
והכוונה היא לרמת הניסוח והכניסה לעובי הדברים.
ד"א, אני מציע בחום (ומשום מה ניראה לי שזה לא יקרה ... ) שתבקש מאחד ההורים שלך להירשם גם וללוות את התהליך שלך כאן בפורום.
יותר מזה, אם בא להם הם מוזמנים לשוחח איתי קצת :-)
הם לא ישמעו שום דבר רע אלא להיפך
אחי אני אמרתי לך בהודעה פרטית מאיפה אני
sharonx
22-08-2009, 19:57:29
איזה שרשור טיפשי ואנחנו עוד מעט בעמוד השלישי. מדי פעם יש כזה שרשור שכיף לקרוא ולצחוק :D
אריה הלפרין
22-08-2009, 21:02:46
לגיל:
שמי אור
בן: לא אומר,אסור לי
מאזור המרכז,גם אסור לי לומר
היה לי טיסן ומסוק 3 ערוצים
אז בקיצור שאלה אחת,האם הלינקים שהבאתי,כל המסוק והדברים,טובים בשבילי?
טובים למתחיל?
תודה
אחלה ציוד
אבל להזמין את כל זה מחול
אל תשכח שיש עוד מכס
והשלט צריך אישור ממשרד התשחורת
בהצלחה
אפשר להביא את הסוס אל הבאר, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות....
לא הייתי יכול לנסח את זה יותר טוב!
אני לא חושב שזה עמית....
wonderd
22-08-2009, 23:02:57
למה אתם לא עונים כמו שהוא רוצה? -
ילד נחמד, יש לי בשבילך T-REX 450 ספורט חדש לחלוטין עם שלט DX7 גם כן חדש וסוללה 2200 30C חדשה. קח אותם ב 5000 ש"ח ויש לך מסוק מעולה להטסה כולל הכל.
אם אתה יכול להרכיב ולכוון את המסוק לבד, מצויין. אם לא, אתה יכול לשלם למישהו מהפורום שיעשה את זה בשבילך וייתן לך כמה שיעורי הטסה.
doodi111
23-08-2009, 00:05:19
למה אתם לא עונים כמו שהוא רוצה? -
.
ניסינו... תאמין לי שניסינו.
2 תגובות כתבתי לבחור, בראשונה הומלץ לו בחום לפנות לאחד המומחים כאן ולקבל הדרכה צמודה כדי להתאים לו מסוק לפי הצרכים שלו.
אפילו הפנתי אותו לעודד, שהטלפון שלו מפורסם כאן בפורום, מתוך ידיעה שיש לו סבלנות מברזל לשבת ולהסביר לבחור הצעיר (אני מהמר על סביבות 12-15) את כל מה שצריך כדי להיכנס לתחביב בצורה נכונה.
כנראה שהוא לא טרח אפילו לקרוא את התגובה והתעקש לקבל תשובות לשאלות שלו.
אז כתבתי לו תגובה נוספת, עם תשובות לשאלותיו, מחירים וכו', כנראה שגם זה לא עזר...
כמו שכתבו כאן לפניי, אפשר להביא את הסוס לבאר, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.
אני מאמין גדול בשיטה של גיל, שצריך לעשות מאמץ כדי להגיע לבחורים הצעירים מהסוג הנ"ל, שרוצים הכל, עכשיו ומיד וכמובן יודעים כבר את הכל...
הסיבה לכך היא, שחברה כאלה, ללא הדרכה נכונה, יכולים ללכת לאיבוד במהירות ולהתאכזב מהתחביב שיכול להיות מאוד מהנה, אבל החשוב ביותר הוא, שללא הדרכה נכונה, הם יכולים להפוך ל"פצצה מתקתקת" ולסכנה אמיתית לסובבים אותם.
לכן אני מצדד בגישה של גיל.
לצערי, אנחנו לא הצלחנו להגיע לבחור ולגרום לו להקשיב.
גיל בינתיים הצליח.
אולי בזכות העובדה שגיל הצליח לתקשר עם הבחור, יגיע גם השלב שהוא יהיה מודע יותר לסיכונים של התחביב ובכך נצליח למנוע את האסון הבא.
זה כשלעצמו שווה לדעתי את הההשקעה.
לכולם פה יש לי רק משהו אחד להגיד
*********************חח
ועוד קצת ******************
טירקס תכנס לנושאים הנעוצים של הפורום
יש שם כמה מדריכים מעולים ו-1 מהם
אני אישית כתבתי כדי למנוע ולחסוך שרשורים כאלו.
אני חושב שהילדה שלי בת 9 הצליחה להבין אותו.
ואם אתה עדין מתלבט תקרא לאחד ההורים שיקרא.
וכל זה לא מתוך זלזול אלא מתוך רצון שיהיה לך מושג
לאיזה תחביב אתה נכנס. אתה לא קונה מחשב
שאפשר כל שני וחמישי לפרמט והנזק הוא עד 300 ש"ח (גיל תזהר)
הנזקים במסוק מתחילים ב-300 ש"ח למקרה הטוב !
וחברים אומנם הטסתם היום אבל אני לא מאמין שזה שרף
לכולם את הסבלנות !!! תראו כמה הודעות ואף אחת לא מתומצתת !!
תבואו לאילת להטיס ותבניו איך מרגישים לאחר יום הטסה
שמלווה בשיט בסירה עד שעות הערב :D
שיהיה שבוע טוב לכולם !!!
avitwil
23-08-2009, 03:20:42
שלום לך אור
אני לא מבין גדול בכלל במסוקים אני גם בשלבי ההתחלה (ריחופים ושמיניות).
עצה ממני
לפני שאתה רץ לקנות מסוק תנסה ליצור קשר עם אחד האנשים המבינים (ויש פה מלא)
תאמין לי שהם ישמחו לעזור לך בכל דבר (זו הנאה בשבילם).
לפני חצי שנה קיבלתי מקרוב משפחה שלי מסוק belt cp וחשבתי שאני יכול להטיס אותו ללא אימונים, אחרי 5 שניות הטסה הלכו הלהבים ועוד כמה חלקים.
הלכתי לחנות בארץ לקנות חלפים ושם טענתי לפני המוכר שהמסוק לא מכוון לאחר שהמוכר הראה לי שהוא מכוון וטס יפה (בידיים שלו) הבנתי שזה לא לקנות מסוק ויאלה להטיס.
נכנסתי לאינטרנט ולאחר כמה חיפושים מצאתי את הפורום הזה. לאחר שיחה עם כמה אנשים החלטתי שאם אני רוצה להתחיל אני ישקיע קצת כסף והמון קניטי טירקס 600 ופניתי למורה מקצועי שילמד אותי.
בגלל בעיית תחבורה קלה אני תקוע עכשיו ולא יכול להטיס (אין לי רכב) אז אני מתאמן לי בבית כ 3 שעות ביום בסימולטור. ומידי פעם יורד למטה לחנייה לנסות את מה שהתאמנתי על הbelt cp. אני ממליץ לך קודם לרכוש/להשיג סימולטור ושלט מתאים ואם אתה ממש מתעקש לקנות מסוק אני ממליץ לך להתחיל עם תואם קירקס
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=41
או
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=31
כדי שלא יעלה לך הון ובהפרש שיש לך קנה הרבה חלפים כי אתה תרסק
כולם מרסקים אפילו המקצוענים
תלמד איך עובד המסוק ואיך לכוון אותו לפני שאתה מטיס אותו
יש אופציה אצל בחור בשם עמית פורט או ליאור זהבי לעשות שיעור היכרות על המסוק שלו (בתשלום כמובן)
כדי להבין מעט מול מה אתה עומד
אני מאוד ממליץ על השיעור לפני הכל (תקבל ממנו גם הדרכה מקצועית)
תגיע גם לשטחי ההטסה תיראה מה הולך בשטח ( זה בחינם ויש שם אנשים ממש נחמדים שישמחו לעזור לך )
אז בהצלחה
trex_lover
23-08-2009, 08:47:10
תודה לכולם!
ומה יותר כדאי לי
copterx 450 me
או
copterx 450 seV2
תודה
Ashaman
23-08-2009, 08:54:01
בשיא הכנות והדאגה:
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=239
wind556
23-08-2009, 10:00:44
תודה לכולם!
ומה יותר כדאי לי
copterx 450 me
או
copterx 450 seV2
תודה
כנראה שצריך לאמר לך את זה פעם נוספת אבל עם ניסוח שונה:
תגיד לאחד ההורים שלך להתקשר אלי
זה יחסוך לך המון זמן, כסף, תיסכולים, סכנות ,סיכסוך עם ההורים, נטישת התחביב,וכעס על האנשים כאן שלא עזרו לך...
sharonx
23-08-2009, 10:05:42
עודד - מה אתה צריך את הכאב ראש הזה ? עדיף תשקיע את המאמץ במישהו שרוצה ללמוד וייצא ממנו מטיס אמיתי
תודה לכולם!
ומה יותר כדאי לי
copterx 450 me
או
copterx 450 seV2
תודה
עוד לא הבנתם שהוא צוחק עליכם מה קשה להבין,עוד חמש דקות הוא ישאל אם כדאי לקנות lama v3 ואחר כך את ה v4 וכך הלאה,אם הוא היה רציני הוא היה מתקשר לאחד ממכם כמו שאני עשיתי ורבים אחרים עשו והיו מקבלים תשובות רציניות ומידיות,הניחו לו עוד שבוע מתחילים הלימודים והוא משועמם כשיחליט שהוא רציני שיתקשר לעודד או למישהו אחר אשר הציע את עזרתו ובזה יגמר הסיפור.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.