התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנושא הרכבת מסוק 450

chen_shriki
26-08-2009, 16:13:36
שלום
עש הבום זנב אני רואה שיש שני טבעות כחולות של הסרוו זנב ועוד שניים שחורות לתומחים של הבום
איך אני מלביש אותם על הבום
צריך להשתמש בגריז או משו?
ובתוך השקית הקטנה של גיר{הגלגל שיניים הכחול} יש בורג שחור ארוך אום סבבה אני מבין עד פה ו... טבעת כסופה קטנה?...כן אני קצת חדש בתחום של ההרכבת מסוקים
ודרך אגב אם למישהו מכם יש שיטה לשמור על הרצועה ישרה בזמן הרכבת הבום אז אני אשמח לשמוע.
דרך אגב מה הסיכויים שהפלייבר רוד/פדלס יהרס בהתרסקות או בעמצא טיפול משום שהוא נראה לי חלק כזה...דקיק חח
והאם מומלץ שיהיה לי בום זנב חלופי?
משום שאני גם ככה מזמין כמה חלקים מקופטר-איקס הישראלי.

דור
26-08-2009, 17:35:31
לא ממש הבמתי את הניסוח שלך.
הסיכויים שהפלייבר רוד יהרס הם גבוההים מאוד הפאדלים פחות, בדרך כלל הייתי ממליץ לך להזמין כמות של חלקי חילוף אבל קופטר איקס מוכר במחירים הוגנים ביותר.
השיטה שלי לשמור על הרוצעה ישרה בהרכבה היא קשירת חוט לרצועה העברה שלו במורד הבום (של החוט) ואז משיכה של החוט עד שהרצועה יוצאת.

שאר הדברים שאמרת ממה שהצלחתי להבין כל התשובות שאתה מחפש נמצאות בחוברת של המסוק

chen_shriki
26-08-2009, 17:47:31
...אין חוברת למסוק אני רק צריך לדעת אם צריך גריז להשחיל את הטבעות הכחולות והשחורות על הבום זנב
אני יודע למה הטבעות אבל אני לא מצליח להשחיל אותן ואני לא רוצה להתאמץ חזק מידיי למה אני יכול לשבור אותן{את השחורות מהפלסטיק}
ובקשר לגיר הכחול אני גם יודע להרכיב אבל אני רק לא הבנתי לאן הולכת הטבעת הכסופה הקטנה

bendisar
26-08-2009, 17:54:56
הטבעת הכסופה מתלבשת על החלק העליון של הגלגל שיניים הגדול (איפה שיש את הראש של המיסב) ותפקידה שהגלגל שיניים הראשי לא יגע ישירות במיסב התחתון (מבין שני המיסבים בהם נכנס הציר הראשי
ולהבא, הנה לינק לחוברתלחץ כאן (http://video.helifreak.com/?subpath=finless&filename=sev2manual_high.zip) (אתה חייב ךהיות חבר בפורום HELIFREAK כדי להוריד אם אתה לא אז תהיה;))
בקשר לטבעות השחורות מפלסטיק לתומכים של הבום, על מה אתה מדבר? אולי על המובילים של הפוש רוד זנב:confused:
תעדכן

wonderd
26-08-2009, 18:56:29
את המובילים שאתה מדבר עליהם צריך להכניס בלחץ, אין מה לעשות, הם אמורים לשבת בלחץ על הבום כדי שלא יזוזו יותר מדי.
תוריד את החוברת מהקישור שהוצע לך פה והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

לי יש שאלה בנוגע להרכבה; בציר הראשי יש מין חריטה באיזור האמצע (לא באמצע) ואני תוהה אם זה מיועד לכיוון מסוים??

guylederer
26-08-2009, 20:25:29
בקצוות של הציר הראשי יש 2 חורים ... החור שהמרחק ממנו לקצה הוא הכי קטן הוא אמור להיות כלפי מטה והבורג של הגג"ש אמור להיכנס שם ... במצב הזה ה"משקולת" שיושבת באמצע תישב בידיוק בחריץ ...