צפייה בגרסה מלאה : מסוקים חשמליים בבנקוק ...מישהו ?
asd1301
27-08-2009, 17:59:27
נמצא בתאילנד ....
מישהו יודע על חנות של מסוקים חשמליים באיזור בנקוק אולי ?
רציתי להביא איזה BELT CP V2 (או המלצות למשהו אחר ??...) הבנתי שפה חצי מחיר מבארץ
??
תודה !
:o
bendisar
27-08-2009, 18:03:13
נמצא בתאילנד ....
מישהו יודע על חנות של מסוקים חשמליים באיזור בנקוק אולי ?
רציתי להביא איזה BELT CP V2 (או המלצות למשהו אחר ??...) הבנתי שפה חצי מחיר מבארץ
??
תודה !
:o
לא יודע בקשר לחנויות בבנקוק, מה שאני כן יודע זה הכל המסוקים של איסקי (כולל הבלט סיפי V2) הם ח@# של מסוקים
rberkner
27-08-2009, 19:21:20
helimod
thaihobby/ies
תחפש במודעות שלי פה בפורום - יש לינקים.
שווה להתקשר קודם - לראות האם יש מה שאתה מחפש.
רוני
wind556
27-08-2009, 19:24:02
לא כדאי לך להביא ככה סתם
יותר פשוט להזמין מכאן כל מה שתרצה, והעלות כולל משלוח מחו"ל סביר להניח שתהיה אותו דבר או בהבדל קטן, אבל אם אתה לא ממש מבין ותקנה ללא ליווי מקצועי סביר להניח שלא תקנה את הדבר הנכון.
והעיקר, אל תקנה E SKY גם אם זה חצי חינם או אפילו חינם לגמרי
doodi111
28-08-2009, 00:24:08
אני לא בטוח שיש להם חנות בבנקוק, אבל הנה קישור לחברה שמשווקת מסוקים ורשומה בבנקוק.
כדי להיות בטוח, שווה להתקשר קודם ולברר איתם.
http://www.alibaba.com/member/hobbyhut/contactinfo.html
בהצלחה.
doodi111
28-08-2009, 00:25:20
לא כדאי לך להביא ככה סתם
יותר פשוט להזמין מכאן כל מה שתרצה, והעלות כולל משלוח מחו"ל סביר להניח שתהיה אותו דבר או בהבדל קטן, אבל אם אתה לא ממש מבין ותקנה ללא ליווי מקצועי סביר להניח שלא תקנה את הדבר הנכון.
+1
Hagay
28-08-2009, 00:32:06
לא כדאי לך להביא ככה סתם
+2
asd1301
28-08-2009, 07:45:17
ראיתי את הBELT CP טס ...לא חושב שאני צריך יותר מזה ...גם האחרים כבר הרבה יותר ייקרים ממנו
אין חנויות כמו DEALEXTREME שלא עולה עלות משלוח ?
אז כמה יצא BELT CP 2 עם משלוח לישראל ? 800 שקל ?
תודה ..
wind556
28-08-2009, 08:54:19
ראיתי את הBELT CP טס ...לא חושב שאני צריך יותר מזה ...גם האחרים כבר הרבה יותר ייקרים ממנו
אין חנויות כמו DEALEXTREME שלא עולה עלות משלוח ?
אז כמה יצא BELT CP 2 עם משלוח לישראל ? 800 שקל ?
תודה ..
הסיכוי שאתה תטיס BELT כמו שראית הוא אפסי
אתה בפשטות תזרוק את כספך ותבזבז לא רק כסף אלא גם זמן
בסופו של דבר ,ואת זה יאמר לך כל מי שהיה לו את המסוק הזה, זה אחד המסוקים הכי יקרים לאחזקה שיש.....
asd1301
28-08-2009, 14:14:31
אני מטיס בסדר ....החדשים גם עם ג'יירו שומר ראש הבנתי .. לא ?
אז מה לקחת במקום באותו סדר גודל מחיר ?
כל פעם שאני בתאילנד אני הולך לשוק של תאילנדים (אין שם תייר אחד) שיש שם מלא חנויות של טיסנים מסוקים וחלקים לכל דבר אפשרי בהובי שלנו.
אני לא זוכר את שם החנות ! אבל אני מציע לך ללכת לקשר הישראלי או לסוכנות נסיעות ליד ולישאול אותם על שוק ששם יש מלא מסוקים וטיסנים על שלט(ותדגיש את זה)!!! אל תתבייש לשאול!![/B][/B].
כל פעם שאני חוזר משם אני מביא כמה צעצועים בגרושים!!!
כל תאילנדי שמכבד את עצמו מכיר את השוק הזה
בהצלחה!!
אלעד.
נ.ב
יש בתאילנד חנויות טיסנים מכובדות שיצא לי לבקר בהם!!! והן מאוד יקרות!!!
guygroup
29-08-2009, 09:02:57
בתאילנד יש את הMBK ששם מוכרים את הhuanq מסוק סיני אבל טס חבל על הזמן
וגם עולה זול רק 800 באט
בהצלחה
הפכתי את בנקוק כדי למצוא טירקס לא מצאתי,כל מה שהיה זה ESKY והמסוקים התאילנדים של 3 ערוצים,בפאטיה מצאתי חנות שמוכרת טירקס אבל המחירים מטורפים לדוגמה:טירקס 450 מאובזר בסט אפ זול ללא שלט מקלט וסוללה ביקשו 2500 ש"ח,טירקס 500 גם מאובזר בסט אפ זול ללא שלט מקלט וסוללה 3500 ש"ח,סוללה 2200 map עולה 130 ש"ח,המחירים שרשמתי הם לאחר המרה מבאט לשקל.בקיצור תזמין בארץ או שתיסע לסין שם תמצא כל מה שאתה רוצה ובזול.
asd1301
10-09-2009, 13:26:50
טוב לא היה מבחר מי יודע מה בבנקוק
היחידי שמצאתי היה בMBK את ה BELT V2 אבל שביקשתי לראות מה הולך בפנים ..ראיתי שבכלל חסר בטריה אז ויתרתי מה גם שזה עלה אחרי כל ה "הנחות " 900 שקל
בקיצור מהיכן הכי טוב להזמין כרגע מחו"ל ? איפה יצא הכי זול כולל משלוח וכמובן איך אני נפטר מהמכס כמובן ?
אני רואה עכשיו שגם DEALEXTREME התחילו למכור ...זה מחיר טוב יוצא כולל המשלוח ?
להזמין ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25549
תודה !
:)
נ.ב
קניתי כמה מסוקיי 3 ערוצים חמודים לבית ואת החיקוי של הLAMA 4 - טס מצויין !!! (רק 270 ש"ח)
אני הטסתי רק את הלאמה של איסקיי אישית אני אהבתי אותו אבל במבט לאחור הוא היה מאוד יקר לאחזקה בנוגע לבלט(לא לא היה לי אותו ומעולם לא הטסתי אותו) אנשים חכמים ממני רשמו מלמעלה שלא כדאי המסוק הזה ממליץ לך לשמוע בעצתם;)
אם יש לך שאלות נוספות אני בטוח שהחברים ישמחו לעזור
בהצלחה:)
asd1301
10-09-2009, 16:11:07
קראתי את התגובות ....
אני נכנס לתחום , אני לא הולך להוציא 300 דולר + על מסוק עכשיו
הBELT באיזור ה150 דולר ונראה סביר למדיי בינתיים לפחות
אלא אם כן יש את הCOPTER X הזה במחיר טוב יותר כולל משלוח ?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.