PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלט קופטר איקס 6 ערוצים לסימולטור

RoiA
29-08-2009, 07:31:51
האם מישהו הזמין את השלט הזה מהחנות ehirobio.com??
אני לפני הזמנה אבל מהסס כי פשוט נראה לי מוזר שהשלט עולה 24.99 דולר והמשלוח רק עוד 75 סנט... כך שהכל יוצא 25.74..
נראה לי תמוה העיניין עם עלות המשלוח לכן אני שואל...

איזי
29-08-2009, 08:17:38
תוכל להוסיף קישור?

dvireini
29-08-2009, 08:20:07
לא נראת לי בעיה אולי בהתחלת ההזמנה כבר יגידו לך מחיר אחר

doodi111
29-08-2009, 12:00:24
כמו שכתבו לפניי, קישור באמת יכול לעזור כאן.

קח בחשבון ששלט כזה יכול להתקלקל, ואז יהיה לך בעיה עם האחריות ועלויות המשלוח.

מניסיון אישי, אני הזמנתי שלט כזה מהיבואן בארץ, בשלט התגלתה תקלה והיבואן עצמו הציע לי להחליף לי את השלט ללא היסוס!!!

היבואן כמובן מאפשר כאן החלפה במקרים כאלה והשירות שלו מצוין אבל ברכישה מחו"ל, זה הופך את העניין למורכב יותר.

בקיצור.. אם כבר אתה מעוניין במוצר הזה, שווה לך לשקול רכישה שלו בארץ ואז לפחות אתה יודע שתקבל שירות מעולה לכל בעיה.

בהצלחה

leetal
29-08-2009, 12:35:33
כמו שכתבו לפניי, קישור באמת יכול לעזור כאן.

קח בחשבון ששלט כזה יכול להתקלקל, ואז יהיה לך בעיה עם האחריות ועלויות המשלוח.

מניסיון אישי, אני הזמנתי שלט כזה מהיבואן בארץ, בשלט התגלתה תקלה והיבואן עצמו הציע לי להחליף לי את השלט ללא היסוס!!!

היבואן כמובן מאפשר כאן החלפה במקרים כאלה והשירות שלו מצוין אבל ברכישה מחו"ל, זה הופך את העניין למורכב יותר.

בקיצור.. אם כבר אתה מעוניין במוצר הזה, שווה לך לשקול רכישה שלו בארץ ואז לפחות אתה יודע שתקבל שירות מעולה לכל בעיה.

בהצלחה
זה נכון לכל מוצר שתקנה בחו"ל...
אם תהיה בעיה במוצר (וזה נדיר, המוצר חדש!) אז אפשר להזמין עוד אחד, ועדיין זה בד"כ יהיה יותר זול מלקנות בארץ, ועוד לצפות שיחליפו לך את המוצר. כבר היו כאן סיפורים (לא על קופטרX) שבחנות בארץ אמרו לרוכש לשלוח לבד על חשבונו מוצר שהתקלקל לתיקון בחו"ל

doodi111
29-08-2009, 14:20:20
זה נכון לכל מוצר שתקנה בחו"ל...
אם תהיה בעיה במוצר (וזה נדיר, המוצר חדש!) אז אפשר להזמין עוד אחד, ועדיין זה בד"כ יהיה יותר זול מלקנות בארץ, ועוד לצפות שיחליפו לך את המוצר. כבר היו כאן סיפורים (לא על קופטרX) שבחנות בארץ אמרו לרוכש לשלוח לבד על חשבונו מוצר שהתקלקל לתיקון בחו"ל

דוד אתה צודק, אבל המוצר הספציפי שהוא רוצה לרכוש, יש לו נטיה גבוהה יותר להתקלקל, או להגיע תקול.

זה מניסיון אישי שלי ושל לפחות עוד חבר כאן בפורום.

אני חסיד גדול של רכישות בחו"ל, אבל במקרה הזה ובהתחשב במוצר, במחיר, בהפרש המחיר בארץ מול חו"ל, בשירות המוכח של היבואן בארץ,
אז בשקלול כל הנ"ל, אולי הוא יגיע למסקנה שדוקא במקרה הזה שווה לו לרכוש בארץ.

RoiA
29-08-2009, 17:18:44
אני גם מעדיף לרכוש בארץ, לפי מה שאני קורא בפורום לקופטר איקס באמת שירות מעולה וחשבתי גם על האפשרות שהשלט יתקלקל או בכלל יגיע תקול... (קראתי בפורום שבקופטר איקס היבואן מחליף לחדש בלי לשאול יותר מידי שאלות וזה בונוס גדול לכל רכישה)
הבעיה היא שאני בארה"ב לעוד חודשיים מהיום בערך ואני צריך את השלט... האמת לא בדקתי אפשרות להזמין מהארץ ולשלוח לפה.. נראה לי שיצא יקר מידי אבל אני אבדוק... ועוד דבר שהשלט לא במלאי כרגע..

הנה הלינק:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=390_391&products_id=6156

doodi111
29-08-2009, 18:00:51
אני גם מעדיף לרכוש בארץ, לפי מה שאני קורא בפורום לקופטר איקס באמת שירות מעולה וחשבתי גם על האפשרות שהשלט יתקלקל או בכלל יגיע תקול... (קראתי בפורום שבקופטר איקס היבואן מחליף לחדש בלי לשאול יותר מידי שאלות וזה בונוס גדול לכל רכישה)
הבעיה היא שאני בארה"ב לעוד חודשיים מהיום בערך ואני צריך את השלט... האמת לא בדקתי אפשרות להזמין מהארץ ולשלוח לפה.. נראה לי שיצא יקר מידי אבל אני אבדוק... ועוד דבר שהשלט לא במלאי כרגע..

הנה הלינק:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=390_391&products_id=6156

אכן היבואן מחליף ללא בעיות.
במקרה שלי, היבואן הוא זה שהציע להחליף לי את השלט ואחר כך גם עדכן אותי לגבי התוצאות של הבדיקה שהוא ערך לשלט שהוחזר אליו.
אין הרבה כאלה...

לעניין שלך, שווה לבדוק עם היבואן של קופטר איקס את עלות המשלוח לארה"ב.
אם זה לא משתלם כלכלית ואם אתה לא מעוניין להמתין, ושווה לך לשלם קצת יותר, אז תזמין מהאתר של הירובו.

אופציות נוספות:
http://cgi.ebay.com.my/CopterX-6CH-3D-Flight-Simulator-USB-RC-Esky-Helicopter_W0QQitemZ110428480708QQcmdZViewItemQQpt ZAU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles?hash=it em19b60ce4c4&_trksid=p3286.c0.m14

http://cgi.ebay.com.my/CopterX-6CH-3D-Flight-Simulator-USB-RC-Esky-Helicopter_W0QQitemZ350239933903QQcmdZViewItemQQpt ZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item518bed45 cf&_trksid=p3286.c0.m14

זה יכול לחסוך לך עוד כמה דולרים בודדים.

בהצלחה

Ashaman
29-08-2009, 18:55:35
גם אני מצטרף להמלצות ההזמנה מהיבואן בארץ (Copterx.co.il), שירות מעולה ועם חלק זול יחסית שיכול בקלות להיות תקול - חבל על הכאב ראש/אובדן הכסף.

mini_guy
30-08-2009, 04:37:51
מבדיקה אתמול השלט נמצא ב SOLD OUT באתר הישראלי

איזי
30-08-2009, 08:08:46
<ניצול שרשור>
למישהו יש שלט כזה, לא תקין, שהוא מעוניין להפטר ממנו?
</ניצול שרשור>

Ashaman
30-08-2009, 08:47:02
מבדיקה אתמול השלט נמצא ב SOLD OUT באתר הישראלי

ולא סתם ;) זו רכישה כדאית.
במקומך הייתי לפחות מתקשר לשאול מתי יחזור למלאי.

kal1311
30-08-2009, 12:58:54
האם מישהו הזמין את השלט הזה מהחנות ehirobio.com??
אני לפני הזמנה אבל מהסס כי פשוט נראה לי מוזר שהשלט עולה 24.99 דולר והמשלוח רק עוד 75 סנט... כך שהכל יוצא 25.74..
נראה לי תמוה העיניין עם עלות המשלוח לכן אני שואל...

היי רועי

רק המשלוח עולה לך 25.74$+ 24.99 השלט =50.73$
עכשיו תבדוק אם משתלם לך להזמין.
במקרה הזה אני לגמרי בעד להזמין מקופטר איקס ישראל,אני חושב שהפרש המחירים זניח
אם אין במלאי-תפזול לכיוון חו"ל.

בהצלחה