צפייה בגרסה מלאה : אתר קופטר ישראל נפל לידי טרוריסטים..
shimon73
02-09-2009, 09:34:11
זה מה שרואים כאשר נכנסים לאתר קופטר איקס ישראל
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=13402&stc=1&d=1251876796
yossis
02-09-2009, 10:06:31
עצוב.
ori_lavee
02-09-2009, 10:10:16
עצוב ומעצבן :mad:
כאחד שהקים וניהל אתר אינטרנט של חברה מסחרית (navngo.co.il) אני מכיר את התופעה היטב.
הטיפ היחיד שאני יכול לתת לדודי זה להעביר את אירוח האתר לחוות שרתים מאובטחת יותר.
כך אני עשיתי והתופעה נעלמה.
מאחל לדודי שהאתר יעלה מהר חזרה.
אורי
אליקופטר
02-09-2009, 10:13:14
http://tali-bg.jerusalem.muni.il/friends/hatikva.html
13403
ישראלי ויהודי גאה.
boomstik
02-09-2009, 11:15:59
אין טעם בכלל להתייחס לדעתי. חבורת מפגרים בני 14 שאין להם כל כך מה לעשות בחיים ולכן הם פורצים לאתרים קטנים (ופחות מוגנים בד"כ) ומשאירים שם כל מיני כתובות שאפילו הם לא ממש מבינים על מה הם מדברים.
שילכו קיבינימט!
דודי תחזור עם אתר מושקע במהרה!!!
אייל שפירא
02-09-2009, 11:21:39
ניסיתי לרכוש את הקיט עם הדגל הירוק והחרב, מישהו יודע אם זה עובד עם הרוטורים האלה?
http://www.flagsofallcountries.com/Middle_East/Saudi_Arabia/sau2k.gifhttp://graphics.elysiumgates.com/images/anmosque.gifhttp://www.flagsofallcountries.com/Middle_East/Saudi_Arabia/saudi_arabia_wf_mw.gif
boomstik
02-09-2009, 11:34:52
ניסיתי לרכוש את הקיט עם הדגל הירוק והחרב, מישהו יודע אם זה עובד עם הרוטורים האלה?
http://www.flagsofallcountries.com/Middle_East/Saudi_Arabia/sau2k.gifhttp://graphics.elysiumgates.com/images/anmosque.gifhttp://www.flagsofallcountries.com/Middle_East/Saudi_Arabia/saudi_arabia_wf_mw.gif
******ח :-)
חזק!
דודי צר לי שזה קרה לך !
במידה ותצטרך עזרה אתה תמיד יכול לפנות אלי !
אני אשמח לכוון ולעזור ואף לייעץ לך
אני בא מתחום המחשוב ואבטחת מידע.
ולאלו שעשו את את זה אני יכול לאחל רק בריאות
כי שום דבר אחר לא יצא להם !!!
דודי מחכים שתחזור ובגדול !!!
sharonx
02-09-2009, 15:01:12
giluriel - אתה יכול לעזור כאן ?
מה דעתכם שנפציץ לו את המייל עם מפציץ מיילים אוטומטי ?
Ashaman
02-09-2009, 15:14:56
רעיון מעולה :D
שלח לי לינק ואצטרף.
shimon73
02-09-2009, 15:43:40
גם אני מוכן לקרב
ori_lavee
02-09-2009, 16:00:56
חברים.
חבל על המאמץ.
המייל הזה הוא פקטיבי לחלוטין !
אין הרבה מה לעשות מלבד לשפר את אבטחת האתר :cool:
אורי
דורונצ'יק
02-09-2009, 16:26:01
giluriel - אתה יכול לעזור כאן ?
מה דעתכם שנפציץ לו את המייל עם מפציץ מיילים אוטומטי ?
מדובר בעבירה פלילית לחלוטין מה שאתה מציע כאן.
ממך לא ציפיתי לזה.
התנהגות בוגרת יותר הייתה מתקבלת כאו יותר בשמחה.
ללמוד לקחים ולשפר את האבטחה.
דורון ריבניק.
ZigiStar
02-09-2009, 16:46:52
מדובר בעבירה פלילית לחלוטין מה שאתה מציע כאן.
מסקרנות, עבירה על איזה חוק?
szgal
02-09-2009, 16:51:29
שלום לכולם,
בואו נעשה קצת סדר,
החבר'ה האלה הם קבוצה מטורקיה שעושים קצת נזקים בזמן האחרון...הנושא בטיפול ;).
דודי -בקש מהחברה שמאכסנת לך את האתר להוריד אותו זמנית, או לשנות את רשומת ה- A record.
אחר כך שישחזרו לך את הקבצים.
לכל החברים שרשומים באתר של COPTERX.CO.IL שימו לב בזמן הקרוב למיילים שמגיעים אליכם עם הכותרת של האתר - בידקו אותם וסירקו לוירוסים.
כמו כן ,אינני יודע אם האתר מאובטחת SSL ולכן תעקבו אחר כרטיס האשראי שלכם בתקופה הקרובה.
דודי, אם תרצה יעוץ לגבי אבטחת מידע ואיחסון אתר, דבר איתי.
בועז.
sharonx
02-09-2009, 17:19:48
מסקרנות, עבירה על איזה חוק?
איזה חוק באמת, אדוני השופטצ'יק ?
אתה איתנו או איתם ? :D
זה מה שנקרא עבירה ממוחשבת !
שם אפשר להכניס מיליון ואחד סעיפים
כאשר הסעיף הראשון הינו פריצה המדומה לפריצה לבית
וגרימת נזק מתוך כוונת זדון.
גם על עבירה ממוחשבת עד כמה שידוע לי נפתח תיק פלילי.
ואתה באמת חושב שהמייל שם רלוונטי כדי להפציץ אותו בספאם ?
צריך לאתר כתובת IP בקבצי לוג של האתר ו/או האחסון ולפי זה
להתחיל לאתר אותו למי שיש את הכלים לזה (בד"כ למשטרה ולספקי האינטרנט).
אני בטוח שכבר ברגע זה הענין של אותו פורץ בטיפול כי העבירה פה כבר מעבר
לפלילי אלא על רקע לאומני שזה יותר חמור !
szgal
02-09-2009, 18:14:21
שגי,
אתה צודק ,לפרוץ לאתר זאת עברה פלילית -ואכן פותחים תיק פלילי על עבירות כאלה - גם העונשים הם כלא במידת הצורך.
גם להפציץ תיבות זאת עבירת SPAM
המייל אכן לא רלוונטי ולא יעזור עם יפציצו אותו - ההפך, אותה חבורה תקבל את רשימת המיילים המפציצים ותגיב חזרה.
לגבי כתובת IP - אפשר לדעת מה האי פי, אבל לא תמיד זה רלוונטי (יכול לשבת בחור בתוך אוניברסיטה ,או אינטרנט קפה ומשם לבצע נזק - כמו כן יכול להסתתר מאחורי PROXY וכו..)
לא רק למשטרה ולספקי האינטרנט יש כלים ...:)
בקיצור - בעל האתר (דודי) צריך לדאוג להעלות אותו כמה שיותר מהר ,לאכסן אותו בחווה מאובטחת עם ניתור על הקו - ולהמשיך למכור לנו מסוקים :D
מה יש להם לחפש באתר של צעצועים:D
דורונצ'יק
02-09-2009, 18:22:50
:D
איזה חוק באמת, אדוני השופטצ'יק ?
אתה איתנו או איתם ? :D
אדוני היקר,
אני לא משתייך לאף אחד, רק לעצמי!
מדובר בעבירות מחשב.
על עבירות מחשב פותחים היום תיק פלילי לכל עניין ואף חקירה משטרית במקרה הצורך וחומרת העבירה.
זה שאנו לא שומעים על זה, או על תיקים שנסגרים ב"ייתר" קלות מעבירת אחרות זה לא עושה אותן "ללא עבירות על החוק"
לשלוח דואר- SAPM גם הוא נחשב כיום כעבירה בלתי חוקית וכל אתר אשר מעוניין לשלוח למייל שלי דואר צריך לקבל את רשותי.
(לרוב הם שולחים בקשה לאישור על קבלת דואר פרסומי)
שרון הציע עבירת חוק שמעבר להיותה כ- SPAM היא אף עבירה בזדון להפלת תיבת דואר אלקטרוני.
מי שבקיא בתחום המחשבים ועבירות המחשב יודע על מה אני מדבר.
ועוד עצם העבודה שהצעה זו נכתבה כאן בפורום בפומבי מחזקת את אותה עבירה בזדון!
מציע לאנשים לדבר בהיגיון וחוכמה! ולא להציע רעיונות שלא יובילו לפיתרון אלא רק יגרמו ללהט.
בסדר, אז האתר של קופטר איקס נפל. אז?! אפשר לחשוב!
דודי ילד גדול- ילך למשטרה- יגיש תלונה- הם יבדקו את הנושא וכתובות- IP, יאשרו לדודי לקבל כתובות- IP של הפורצים (במידה ויהיה ניתן להשיג), יפנה לחברת האחסון של האתר
וימשיך בצינורות המקובלים!
במקביל אני בטוח שהוא יטפל בנושא, יקים את האתר מחדש, ישחזר את כל החומר והכל יחזור אל קדמותו בשלום.
חבל שיש פה יותר עונים מבפוסט שבאמת שואלים שאלות חשובות שיכולות לתרום גם לאחרים.
מציע לאנשים להגיב דברי חוכמה בפוסטים שבאמת צריכים תגובה ותשובות ברמה המקצועית והמהירה.
ולא רק על אתר שנפל ולתת עיצות עברייניות.
שיהיה המשך ערב נפלא לאלה שמשחקים אותה כאן גברים. :D
דורון ריבניק.
shimon73
02-09-2009, 18:31:43
אדוני היקר,
מדובר בעבירות מחשב.
על עבירות מחשב פותחים היום תיק פלילי לכל עניין ואף חקירה משטרית במקרה הצורך וחומרת העבירה.
זה שאנו לא שומעים על זה, או על תיקים שנסגרים ב"ייתר" קלות מעבירת אחרות זה לא עושה אותן "ללא עבירות על החוק"
לשלוח דואר- SAPM גם הוא נחשב כיום כעבירה בלתי חוקית וכל אתר אשר מעוניין לשלוח למייל שלי דואר צריך לקבל את רשותי.
שרון הציע עבירת חוק שמעבר להיותה כ- SPAM היא אף עבירה בזדון להפלת תיבת דואר אלקטרוני.
מציע לאנשים לדבר בהיגיון וחוכמה! ולא להציע רעיונות שלא יובילו לפיתרון אלא רק יגרמו ללהט.
בסדר, אז האתר של קופטר איקס נפל. אז?! אפשר לחשוב!
דודי ילד גדול- ילך למשטרה- יגיש תלונה- הם יבדקו את הנושא וכתובות- IP, יאשרו לדודי לקבל כתובות- IP של הפורצים (במידה ויהיה ניתן להשיג), יפנה לחברת האחסון של האתר
וימשיך בצינורות המקובלים!
במקביל אני בטוח שהוא יטפל בנושא, יקים את האתר מחדש, ישחזר את כל החומר והכל יחזור אל קדמותו בשלום.
חבל שיש פה יותר עונים מבפוסט שבאמת שואלים שאלות חשובות שיכולות לתרום גם לאחרים.
מציע לאנשים להגיב דברי חוכמה בפוסטים שבאמת צריכים תגובה ותשובות ברמה המקצועית והמהירה.
שיהיה המשך ערב נפלא לאלה שמשחקים אותה כאן גברים. :D
דורון ריבניק.
השקעת יותר מידי לפוסט לא רלוונטי.לא?
sharonx
02-09-2009, 18:33:11
דורון - לקחתי את מה שאתה אומר ואני מוריד את חרב המיילים ומושיט עלה של זית לשלום :D
אין טעם לרדת לרמה שלהם.
אבל תגידו - הייתם באים לבקר אותי בכלא, נכון ?
ZigiStar
02-09-2009, 18:43:19
אדוני היקר,
מדובר בעבירות מחשב.
דורון, לא מדוייק.
חוק ה-SPAM אוסר רק דואר פרסומי, ואין לו דבר עם מה ששרון הציע. לצערי, אני לא מכיר חוק שאוסר על "סתימת" תיבת-דוא"ל (יש עו"ד בקהל...?). בכלל, החקיקה בתחום עבירות המחשב עדיין אינה מספקת, אפילו אם משווים אותה לעבירות בטלפון. "חוק הבזק", למשל, קובע בפירוש שהמשתמש במתקן בזק באופן ש"יש בו כדי להרגיז שלא כדין", דינו - מאסר שלוש שנים. מישהו מכיר משהו דומה בתחום המחשבים?
ושלא תהיה אי-הבנה, אני ממש לא חושב שיש איזושהי תועלת ב"הפצצת מיילים" שהוצעה. רק רציתי להבין אם באמת אתה יודע שמדובר בעבירה פלילית, או שאתה רק חושב כך.
עמרי רז
02-09-2009, 18:50:56
ברור !!! (יש שטח הסטה קרוב?)
wonderd
02-09-2009, 19:10:47
ראיתי שהאתר ירד, השאלה היא מה קורה עם ההזמנות שאמורות כבר להיות בדרך ללקוחות?
Boogle
02-09-2009, 19:32:18
תבקש שישימו אותך בכלא השרון, כל בוקר אבוא להטיס את הפוקס מחוץ לחלון שלך
**מבטיח בחיי הפוקס שלי ** :D
doodi111
02-09-2009, 19:57:23
מדובר בעבירות מחשב.
דורון ריבניק.
דורון היקר
אני מתפלא עליך...
אני מחזיק ממך אדם רציני. לא מתאים לך לכתוב דברים מבלי לבדוק...
קצת רקע:
החוק הרלוונטי לדעתי הלא מקצועית:D הוא: חוק התקשורת (בזק ושידורים) (תיקון מס' 40), התשס"ח–2008.
מצ"ב הקישור:
http://www.netlaw.co.il/files/doc/leg_20080601_spam_law.rtf
שים לב להגדרה של "מפרסם" בסעיף 30 א':
"מפרסם" – מי ששמו או מענו מופיעים בדבר הפרסומת כמען להתקשרות לשם רכישתו של נושא דבר הפרסומת, מי שתוכנו של דבר הפרסומת עשוי לפרסם את עסקיו או לקדם את מטרותיו, או מי שמשווק את נושא דבר הפרסומת בעבור אחר; לעניין זה, לא יראו כמפרסם מי שביצע, בעבור אחר, פעולת שיגור של דבר פרסומת כשירות בזק לפי רישיון כללי, רישיון מיוחד או מכוח היתר כללי, שניתנו לפי חוק זה."
נו... האם ההצעה של שרון נכנסת להגדרה הזו?
אני לא בטוח...
ולכן ככל הנראה אין כאן עבירה פלילית, אלא יכול הנמען לתבוע את השולח בעוולה אזרחית בלבד
ובמקרה הזה, איך אומרים? הוא מוזמן לנסות...:D
בקיצר.. לא צריך להתלהם על כל בדיחה שמישהו זורק כאן.
ההרגשה שלי היא שההצעה של שרון לא היה בה משהו מעבר להצהרה שלו כנגד המעשה המגעיל שעשו לדודי.
כדי שלא יבינו אותי לא נכון כאן... שאף אחד לא ינסה לפרש את הדברים שכתבתי כהיתר לשלוח דואר זבל:D
כל טוב
דודי
ZigiStar
02-09-2009, 20:05:47
נו... האם ההצעה של שרון נכנסת להגדרה הזו?
אני לא בטוח...
אלא-אם-כן שרון יסתום לו את תיבת-הדוא"ל בפרסומות למוצרים סיניים :D
ZigiStar
02-09-2009, 20:10:18
שרון, על מי אתה עובד? כמו שהאסירים האלה (http://www.youtube.com/watch?v=37kcuiM7GgE&feature=fvw) ברחו מכלא שמור באמצעות מסוק, אתה תהיה האסיר הראשון שבורח באמצעות TREX... ועוד 250 :)
flybywire
02-09-2009, 20:14:17
חברים שלום ,
כיף לראות את הדאגה לקופטר-איקס ישראל , אז כמה דברים :
אתר קופטר-איקס ניזוק במסגרת פריצה כללית לכל שרתי האחסון של חברת MS - Development
ולכן אתרים ישראלים רבים שאוכסנו על שרתי אלו ניזוקו !
נק' חשובות :
- האתר יעלה בשנית בעוד מס' ימים !
- כל ההזמנות שבוצעו באתר יצאו במשלוח אל יעדם (לקבלת מס' חבילה ניתן לפנות במייל)
- אין כלל חשש לכרטיסי האשראי כי מעולם לא הוזנו פרטי אשראי ברשת בחנותינו (צפינו את הבאות) - ואין צורך להלחץ (אגב קופטר-איקס לא שומרת את נתוני כרטיסכם)
לסיכום סתם חבורה של ילדים חסרי מעש
Boogle
02-09-2009, 20:36:23
לסיכום סתם חבורה של ילדים חסרי מעש
הייתי ממליץ לך לדרוש פיצוי על אובדן הכנסה בעקבות הפריצה , חברה המוכרת שרותי אכסון צריכה להערך לניסיונות פריצה של הנ"ל.
sharonx
03-09-2009, 07:14:50
שרון, על מי אתה עובד? כמו שהאסירים האלה (http://www.youtube.com/watch?v=37kcuiM7GgE&feature=fvw) ברחו מכלא שמור באמצעות מסוק, אתה תהיה האסיר הראשון שבורח באמצעות TREX... ועוד 250 :)
הרגת אותי :D:D:D תמיד אמרתי שהמנוע של ה250 ממש חזק.
ברור שהצעתי הייתה בהומור ובהתרסה על מה שהם עשו לאתר, ולא התכוונתי שבאמת נעשה את זה.
אז למחוק את Spam_bomber.exe ? :D:D:D
אייל שפירא
03-09-2009, 09:56:04
אפשר להבריח את זה בחלקים
http://www2.gen-corp.jp/GENH-4_en/index.htm
שרון אני לא הייתי בא לבקר אותך :)
אני הייתי יושב יחד איתך !!! :D
דודי (קופטר איקס) מחכים לחזרה שלך !
chen_shriki
03-09-2009, 11:38:05
..........רגע מה זאת אומרת לעקוב אחרי האשראי??????????????
שיט זה לא נשמע טוב ועוד יש להם את נפרטים האישיים של כל החברים באתר
טוב זה כבר עבר את הגבול למה כמעט כל אתר ישראלי שאני מכיר מופל על ידי טרוריסטים טורקים ומוסלמים
אני רק מקווה שלא יעשו שטויות אם האשראי{אני בטוח שלא רק אני לחוץ בנושא הפרטים האישיים}
דורונצ'יק
03-09-2009, 12:05:41
אין לך מה לדאוג.
לרוב האתרים מאובטחים ברמת 128 סיביות.
חלק מהחנויות עובדים בצורה שהאתר מראה רק חלק מהספרות (לרוב ראשונות ואחרונות) והשאר מגיעים במייל לחנות.
ככה שאתה פחות צריך לדאוג.
מעבר לזה שיש 3 ספרות CVV בגב כרטיס האשראי
שבלעדיו יהיה קשה לבצע רכישה בחנות אשר מכבדת את עצמה ודורשת זאת בעסקאות אינטרנט.
(חברות האשראי דורשות מחונות אינטרנט את הספרות הללו)
במידה ואתה לא נותן קל לך לבטל את העסקה והאשמה על החנות המחייבת שלא לקחה פרטים אלה.:D
דורון ריבניק.
wonderd
03-09-2009, 12:25:10
מעבר לזה שיש 3 ספרות CVV בגב כרטיס האשראי
שבלעדיו יהיה קשה לבצע רכישה בחנות אשר מכבדת את עצמה ודורשת זאת בעסקאות אינטרנט.
(חברות האשראי דורשות מחונות אינטרנט את הספרות הללו)
דורון ריבניק.
ספר את זה לבחור שקנה על חשבוני לפני שבועיים במשך כמה ימים בסכום של כמה אלפי ש"ח...
ואני בד"כ לא משתמש בכרטיס האשראי באינטרנט.
אייל שפירא
03-09-2009, 12:35:41
ספר את זה לבחור שקנה על חשבוני לפני שבועיים במשך כמה ימים בסכום של כמה אלפי ש"ח...
ואני בד"כ לא משתמש בכרטיס האשראי באינטרנט.
קניה באינטרנט זה בהחלט עניין מסוכן.
בדרך כלל עדיף אתרים שעובדים עם PAYPAL כי הם מבטחים אותך גם במקרה שהמוצר לא מגיע, ובחנויות בארץ אני פשוט מתקשר ואומר שיש בעיות אבטחה באינטרנט שאני משתמש בו (בעבודה או וואטאבר) והם גובים ממני טלפונית את מה שאני רוצה לקנות.
אגב גם לי היה איזה משוגע שעשה קניות בסכומים עצומים בכרטיס!
(לפחות זה מה שאני מסביר לאישתי)
igalr
03-09-2009, 12:50:47
אין לך מה לדאוג.
לרוב האתרים מאובטחים ברמת 128 סיביות.
דורון ריבניק.
רמת ההצפנה לא תורמת כלום לאבטחת האתר זו אשליה וגימיק שיווקי בלבד.
yosi678
03-09-2009, 13:18:57
אין מה לדאוג בקשר לכרטיס אשראי
מסרנו אותו דרך הטלפון ולא דרך האינטרנט
ולפי מה שדודי אומר הוא לא הכניס את המספרי כרטיס אשראי לאתר וגם לא שמר אותם
בכל מקרה כדי לעקוב רק לצורך וידוי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.