צפייה בגרסה מלאה : lama v4 לא מגיבה לשלט
חולה על מסוקים
05-09-2009, 03:34:05
שלום לכולם
אני ממש מתוסכל , קניתי אותו ממישהו מיד שניה המסוק עף 3 ימים יפה ופתאום אני מחבר את הבטריה ולא שומע את ה טזז הקטן הזה שמראה שהלמה מוכנה לטיסה .לא ריסקתי אותו בכלל לא גרמתי לו מכה או כל דבר, השלט מראה בנורת לד שלו אור מהבהב מהיר כל הזמן , באם המסוק כבוי או דלוק השלט תמיד ככה.כשאני מדליק את המסוק נדלק בו לד אדום 3 פעמים ואז הופך לאדום ירוק מהבהב כל הזמן , מהצד השני של ה 4 אין 1 נדלקת נורה כתומה פעמיים ונכבית .
דאגתי שהטרוטל של המהירות כנפיים למטה עד הסוף חיברתי ניתקתי הטענתי את כל הסוללות אני לא מבין מה קרה .
ראיתי שיש דבר כזה שנקרא מקלט אין לי אותו בחבילה אז אני לו יכול לעשות UNBIND REBIND למסוק (חשבתי אולי הקשר בינהם התנתק )
השלט לא משפיע כלל על המסוק לא ימינה לא שמאלה לא מתחיל להסתובב פשוט כלום !
ראיתי פה איזה משהו על גבישים אבל מפחיד לפתוח את השלט הוא מאיים להשבר ויתרתי בחצי הדרך ואני גם לא יודע איפה הגביש נמצא ואיך הוא נראה
לא במסוק ולא בשלט !
אשמח אם מישהו יתן פה איזה עצה טובה , תמונה ,חוברת לצביעה של ספיידרמן (סתם)
בתודה מראש...
ה4 אין 1 זה המקלט שלך.
שאלה קצת מטומטמת:ניסית להחליף את הסוללות בשלט?:confused:
amiramen
05-09-2009, 08:43:17
אם השלט מהבהב יש בעיה בשלט. - נסה להחליף סוללות ובדוק שהשלט לא מהבהב.
אם ה 4IN1 שלך מהבהב אדום-ירוק כמו שתיארת - הורד את המצערת בשלט לאפס. המסוק לא מאפשר להתחיל טיסה כאשר המצערת לא על 0 בכדי שהמסוק לא יתחיל לטוס בטעות.
אם אתה מאיזור הצפון אשמח להיפגש איתך ולבדוק את המסוק שלח לי ה"פ ונדבר.
- יש ברשותי גם מסוק LAMA V4 שאוכל להחליף איתך חלקים זמנית בכדי לבדוק את הבעיה.
לא עזרתי? - פנה חזרה למוכר, גם אני קניתי יד שניה וחזרתי מספר פעמים למוכר.
מקווה שעזרתי, עמירם.
חולה על מסוקים
05-09-2009, 09:30:31
תודה על התגובות , לצערי אני לא גר בצפון , איך הלמה אמורה להיות - לא ירוק אדום מהבהב ?! והכתום מה איתו במצב תקין ? כי היא ירוק אדום גם כשהשלט מכובה ! אז אין קשר למצערת ! למרות שתמיד אני שם אותה למטה ידוע לי שרק ככה אפשר להתחיל
יש אינדקטור למעלה שמראה את הכוח של הבטריות והוא ירוק עד הסוף אז לא נראה לי שזו הבעיה ...
amiramen
05-09-2009, 09:40:59
תודה על התגובות , לצערי אני לא גר בצפון , איך הלמה אמורה להיות - לא ירוק אדום מהבהב ?! והכתום מה איתו במצב תקין ? כי היא ירוק אדום גם כשהשלט מכובה ! אז אין קשר למצערת ! למרות שתמיד אני שם אותה למטה ידוע לי שרק ככה אפשר להתחיל
יש אינדקטור למעלה שמראה את הכוח של הבטריות והוא ירוק עד הסוף אז לא נראה לי שזו הבעיה ...
אוקיי, אם כך אז המקלט לא מצא את השלט. וודא כי ביצעת את הפעולות הבאות בעת התחלת הטיסה(בסדר הזה בלבד.!):
1. הדלק את השלט והורד את המצערת ל-0.
2. חבר את הסוללה למסוק.
3. חכה שלוש שניות וחכה להידלקות הנורה הירוקה באופן קבוע במסוק.
4. נסה להטיס... :)
עדיין לא עובד? - תגיב ונמשיך לבדיקות הבאות...
חולה על מסוקים
05-09-2009, 09:54:15
אוקיי, אם כך אז המקלט לא מצא את השלט. וודא כי ביצעת את הפעולות הבאות בעת התחלת הטיסה(בסדר הזה בלבד.!):
1. הדלק את השלט והורד את המצערת ל-0.
2. חבר את הסוללה למסוק.
3. חכה שלוש שניות וחכה להידלקות הנורה הירוקה באופן קבוע במסוק.
4. נסה להטיס... :)
הלוואי שזה היה משהו שלא עשיתי 600 פעם הלילה ...
אני מדליק את השלט הוא מהבהב בלי הפסקה בלד שלו מצד שמאל למטה ,מוריד את המצערת ,לפעמים גם לפני הדלקת השלט (ככה זה תמיד עבד בכל מקרה) עכשיו הורדתי אחרי איך שאמרת לי...
אני מחבר את המסוק השלט ממשיך אותו דבר עם ההיבהובים ה4 אין 1 של המסוק מהבהב אדום שלוש פעמים יחד עם הכתום (הכתום רק פעמיים) ואז מהבהב ירוק אדום קבוע
מחכה גם 20 שניות - וכלום הלמה לא עושה מה אומרים לה.
על איזה מוכר אתה מדבר ? זה שקניתי ממנו או זה שמכר בהתחלה לזה שקניתי ממנו ? ועוד משהו תדליק בבקשה רגע את הלמה שלך ותגיד לי מה הלדים בשלט ובמסוק במצב תקין
על איזה חלקים יש עדיין אחריות ולכמה זמן ? אין למסוק עדין שנה
אתה יכול אולי להעלות תמונה של השלט שלך במצב דלוק נראה לי שכך נוכל לעזור לך יותר:)
חולה על מסוקים
05-09-2009, 10:21:07
אתה יכול אולי להעלות תמונה של השלט שלך במצב דלוק נראה לי שכך נוכל לעזור לך יותר:)
בעיה טיפה אני בעבודה ואין לי כאבל USB להעביר מהפלאפון אבל בעקרון זה ככה - מדליק את השלט נדלקת נורת הלד לשניה ואז נכבית ונדלקת בקצב מאד מהיר לא משנה אם אני מחבר את המסוק לסוללה או לא השלט ממשיך בשלו תמיד המצערת עד הסוף למטה , בנוסף הורדתי את הקיזוז של המצערת עד למטה ושמתי את כל שאר הקיזוזים באמצע. ב led voltage indicator למעלה דולקות כל הנורות מה שמראה על מתח תקין
איפה בלמה יושב הקריסטל ? אם יש תמונה אפילו יותר טוב ... שמעתי שאם הוא לא יושב טוב זה יפיע על הקישור בין השלט למסוק
amiramen
05-09-2009, 11:00:52
בעיה טיפה אני בעבודה ואין לי כאבל USB להעביר מהפלאפון אבל בעקרון זה ככה - מדליק את השלט נדלקת נורת הלד לשניה ואז נכבית ונדלקת בקצב מאד מהיר לא משנה אם אני מחבר את המסוק לסוללה או לא השלט ממשיך בשלו תמיד המצערת עד הסוף למטה , בנוסף הורדתי את הקיזוז של המצערת עד למטה ושמתי את כל שאר הקיזוזים באמצע. ב led voltage indicator למעלה דולקות כל הנורות מה שמראה על מתח תקין
איפה בלמה יושב הקריסטל ? אם יש תמונה אפילו יותר טוב ... שמעתי שאם הוא לא יושב טוב זה יפיע על הקישור בין השלט למסוק
האם ההיבהובים הם בשלט או במסוק? -הלדים בשלט לא אמורים להבהב בכלל...
-צור קשר עם מי שקנית ממנו[לא החנות שהוא קנה ממנה]...
חולה על מסוקים
05-09-2009, 11:02:45
האם ההיבהובים הם בשלט או במסוק? -הלדים בשלט לא אמורים להבהב בכלל...
-צור קשר עם מי שקנית ממנו[לא החנות שהוא קנה ממנה]...
יש מצב שהוא יתחיל לטעון שדפקתי אותו באיזה קיר
amiramen
05-09-2009, 11:11:23
יש מצב שהוא יתחיל לטעון שדפקתי אותו באיזה קיר
קודם דבר איתו. הוא בטוח יוכל לעזור לך...
איזה אנטנה יוצאת מהשלט?שחורה ועבה או ארוכה וכסופה?
חולה על מסוקים
05-09-2009, 11:24:54
איזה אנטנה יוצאת מהשלט?שחורה ועבה או ארוכה וכסופה?
נראה בדיוק ככה (יחד עם כל החלקים ) אפילו המסוק אותו צבע :
http://www.rcsmart.com.my/webshaper/pcm/pictures/Ep%20Helicopter/Esky/E034RTF.jpg
בקיצור אנטנה עבה מתקפלת לחצי 2.4 gh בצבע אפור
קודקודון
05-09-2009, 11:44:34
תחפש בחוברת איך עושים binding זאת הבעיה שיש לך וזה קורה עם 2.4
יכול להיות שהפכת את הכיוון של ערוץ המצערת ולכן המנוע אמור להיות במהירות מקסימלית ולכן המסוק לא עובד?
קודקודון
05-09-2009, 11:50:44
יש לו את אותה הבעיה כמו שלך http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1076058
חולה על מסוקים
05-09-2009, 12:01:15
תחפש בחוברת איך עושים binding זאת הבעיה שיש לך וזה קורה עם 2.4
אתה נראה לי הכי קרוב מכל ההשערות , לפי איך שהמצב נראה מכאן... בדקתי איך עושים BINDING כמו שציינתי בפתיחת התרד אבל יש איזה מכשיר שנקרא מקלט (שאותו אין לי) שנמצא בחוברת של הסינים המטומטמים האלה (כי הם מתנהגים כאילו יש לך אותו) שבאמצעותו לפי דעתי אפשר לעשות את זה
ואני לא מתכוון ל4 אין 1 אלא רכיב אחר מפלסטיק שקוף
בקשר לפורום ששלחת אותי אליו כבר קראתי שם שהוא צריך לעשות BINDING אבל בדיוק על זה אנחנו מדברים שאו שאין לי את הרכיב המתאים (וגם לא מקבלים אותו באריזה המקורית)
אולי יש שיטה לעשות BINDING כמו בשלט של הוט ? פשוט לקלוט את התדר בלי אף רכיב עזר ?
קודקודון
05-09-2009, 12:09:13
מה בחוברת הם אומרים על biding? המקלט נמצא ביחד עם הקופסאת בקרה תראה אם יש שם לחצן כזה או תבדוק בקופסא של המסוק אם קיבלת פלאג שנראה כמו קונקטור של סרוו שמקוצר בין הסיגנל ל-
amiramen
05-09-2009, 12:10:56
אתה נראה לי הכי קרוב מכל ההשערות , לפי איך שהמצב נראה מכאן... בדקתי איך עושים BINDING כמו שציינתי בפתיחת התרד אבל יש איזה מכשיר שנקרא מקלט (שאותו אין לי) שנמצא בחוברת של הסינים המטומטמים האלה (כי הם מתנהגים כאילו יש לך אותו) שבאמצעותו לפי דעתי אפשר לעשות את זה
ואני לא מתכוון ל4 אין 1 אלא רכיב אחר מפלסטיק שקוף
בקשר לפורום ששלחת אותי אליו כבר קראתי שם שהוא צריך לעשות BINDING אבל בדיוק על זה אנחנו מדברים שאו שאין לי את הרכיב המתאים (וגם לא מקבלים אותו באריזה המקורית)
אולי יש שיטה לעשות BINDING כמו בשלט של הוט ? פשוט לקלוט את התדר בלי אף רכיב עזר ?
אם אני לא טועה אז יש כזה רכיב של BINDING שאתה מחבר למקלט 4IN1... תשאל את המוכר שקנית ממנו... כנראה יש לו את זה.
חולה על מסוקים
05-09-2009, 12:11:01
מה בחוברת הם אומרים על biding? המקלט נמצא ביחד עם הקופסאת בקרה תראה אם יש שם לחצן כזה או תבדוק בקופסא של המסוק אם קיבלת פלאג שנראה כמו קונקטור של סרוו שמקוצר בין הסיגנל ל-
אממ ... הא ?
קודקודון
05-09-2009, 12:32:40
במקלט איפה שיוצאת האנטנה יש כפתור,(זה נמצא בתוך הפלסטיק זה ממש קטן) אתה צריך לכבות את השלט לחבר את הסוללה ללחוץ על הכפתור 4 שניות בערך ולהדליק את השלט תוך כדי הלחיצה
חולה על מסוקים
05-09-2009, 12:46:29
במקלט איפה שיוצאת האנטנה יש כפתור,(זה נמצא בתוך הפלסטיק זה ממש קטן) אתה צריך לכבות את השלט לחבר את הסוללה ללחוץ על הכפתור 4 שניות בערך ולהדליק את השלט תוך כדי הלחיצה
עשיתי את זה , למסוק יש לד כתום שמהבהב מהר משהו כמו 3 דקות כבר והשלט ממשיך להבהב מהר כהרגלו בקודש מה עכשיו ? לחכות ? יש מצב שעכשיו הם עושים BINDING ?
קודקודון
05-09-2009, 13:05:45
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?p=10254490
חולה על מסוקים
05-09-2009, 13:31:26
ניסיתי את ה BINDING לפי השיטה שרשומה שם זה פשוט לא עובד
עוד דרך אנשים ?
להבא פשוט תשאל בשרשור המקורי, מה ז"א אין אנטנה?:confused: למה אתה מתכוון בבקשה תצרף תמונה
wind556
05-09-2009, 15:44:10
אם אתה לא מצליח להסתדר תתקשר אלי ואנסה לעזור לך
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.