צפייה בגרסה מלאה : כמה שאלות
chen_shriki
08-09-2009, 16:26:38
שלום
1)הזמנתי מחו''ל ספק כוח והיום הגיע לי ובשקית היו שני כבלים ושני בוקסות אותו הדבר זה הגיוני?
2)באותה החבילה קבלתי גם את בקר מהירות.
על הבקר בצד של החיבורים למנוע יש שלושה חוטים אדומים ועל המנוע יש לי צהוב שחור ואדום...מה אני מחבר למה.
3)ובקשר לסרוו זנב אני שמתי לב שעל שני הטבעות שמחזיקות אותו על סרוו הזנב יש שלושה ברגים אז על אילו ברגים אני שם את הסרוו.
העליונים העמצאיים או על שני התחתוניים.
4)אני הסתכלתי על הרסיבר שלי ואני לא כל כך הבנתי לאן מתחבר כל חוט אני יודע שהסרוואים מתחברים אליו אבל אם רק אוכל לקבל הסבר. אם יש תמונות אז יותר טוב.
5)אפשר בבקשה לקבל תמונות או הדרכה ממש ממש מדויקת על מה אני עושה אם כל החוטים שיש לי בתוך הקופסא של המטען? {אני מעדיף לקבל הסבר מדויק מאשר לשרוף לעצמי את המטען אם חיבורים לא נכונים}
המטען שלי זה ACCUCEL 6.
תודה רבה
hatul
08-09-2009, 18:37:30
שלושת החוטים שיוצאים מהבקר הם למנוע ואתה צריך בד"כ להלחים סופיות מתאימות.
2 החוטים האחרים לסוללה ושוב יש חיבור DEAN בד"כ
לגבי המטען , קרא את המדריך וציין היכן יש לך משהו לא מובן.
לגבי הספק תן פרטים , שלח לינק או תמונה כדי שיוכלו לעזור לך.
עמוס
chen_shriki
08-09-2009, 19:01:15
אני יודע לאן הלכים שני החוטים ולאן הולכים שלושת החוטים פשוט ששלושת החוטים מהבקר מהירות הם אדומים ובמנוע יש לי אדום צהוב ושחור אז איזה חוט אני מחבר לאיפה כי אין לי צבעים מוגדרים.
אם אני יחבר את שלושתם לא טוב אז אני סתם יהרוס את המונוע או הבקר.
ובקשר למטען אני מעדיף לוותר על קריאת המדריך בשלב זה משום שאני לא יודע לאן לחבר כל חוט למה יש שם כל כך הרבה חוטים ופשוט אין לי שמץ של מושששששששששג לאן הולך כל חוט או חיבור תנין+אני קבלתי את הסוללה שלי מחול אם חיבור כמו של המנוע. אני הבנתי שזה גם עושה את העבודה אבל... זה מבלבל אותי כשאני מנסה להבין לאן נולך כל חוט. {מומלץ לי לשנות את ההלחמה? או להשאיר את זה ככה}
ובקשר לספק אני פשוט לא מבין איך יצא שקבלתי שניים כאלו.
אולי יהיה לי אחד חלופי או שאני פשוט ימכור אחד חח.
mini_guy
08-09-2009, 21:15:38
הצבעים לא משנים במנועי בראשלס
אתה מחבר איך שיוצא לך(את החוטים למנוע) ובודק את כיוון הסיבוב של המנוע , במידה והוא הפוך אתה בוחר שתי חוטים מתוך השלושה ומצליב בינהם.
רק כדי שלא תגיד שלא הבנת ותישרוף את הבקר , חוטי ה+ וה - חייבים להיות עפ"י הצבעים שלהם!
לגבי המטען , בדרך כלל המטען מהסיני מגיע עם חבילת חוטים ולכל אחד פלאג שונה כדי שהמטען יתאים לך לכל סוגי הסוללות
יש חוט אחד עם שני תנינים ופלאג עגול שמתחבר למטען , זה החיבור למתח חיצוני
כל שאר החוטים זה מתאמים
guylederer
08-09-2009, 23:02:57
בקשר לשאר השאלות שלך מציע לך להיסתכל בסירטונים של בוב וויט שכן זה מידע חשוב ועוזר בתחילת הדרך ובהמשכה ... !
chen_shriki
09-09-2009, 14:20:16
כשאני קבלתי את הסוללות שלי מחו''ל אז לשניהן היו קונטקטורים מולחמים כמו אלו של המנוע ואני מבין שזה בסדר .
בקופסא של המטען יש מלא חוטים ובאחד מהחוטים יש צד אחד אם חוטים שחור ואדום אם קונקטורים כמו שבמנוע וצד שני זה קונקטור T.
ויש עוד חוט אחד שיש לי צד אחד קונקטור T וצד אחר חיבור תנינים שחור ואדום.
אני יכול לחבר את שני החוטים ולהטעין את הסוללה שלי בעמצאות החיבור תנין?
chen_shriki
09-09-2009, 21:29:09
אם אילו ברגים אני מחבר את החיבור תפוחי על הצלוחית ניהוג של הסרוו משום שהברגים שקבלתי אם הסרוו עבים מידיי והברגי פלסטיק הרבה יותר גדולים אז... אם אילו ברגים אני משתמש
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.