התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סוף סוף זנב שומר!

guylederer
11-09-2009, 00:06:10
אהלן
אחרי הרבה זמן של תיסכול ומחשבות כמו " האם קניתי משו טוב? יכלתי לקנות משו אחר ולהיות מרוצה "
הזנב שומר לי כיוון מ-ד-ה-י-ם ... אני מדבר כמובן על הג'יירו של לוג'יטק והסרוו זנב שלו ... מדובר על CX 450 ... אני כבר הייתי מיואש מהג'יירו כי מבחינתי עשיתי הכל ... כיוונים מכאנים החלפת סרוואים התייעצות ועזרה מכולם ופשוט הזנב לא שמר .... עד ש... החלטתי שאני חייב לסדר את זה וחיטטתי במלא מקומות באינטרנט ופורומים ... בסוף גיליתי שלגיי'רו יש אפשרות "מוסתרת" שלא רשומה בחוברת ... בעיקרון אתה עושה לג'יירו ריסט ( Self-Calibration function )
הדבר היה מעצבן מאד כי בהתחלה ניסיתי לעשות אתזה עם סרוו זנב MKS480 והסרוו פשוט השתגע והתחמם ... החלפתי לסרוו המקורי ועד שהצלחתי לסיים את הריסט יצא לי הנשמה ...
היום החלטתי ללכת לבדוק האם זה באמת עזר או ששוב אני נכנס לדיכי ... כשאני בראש טוב ( ממש בראש טוב - קצת שתיתי ) הטסתי את המסוק וכיוונתי את הזנב ... הזנב מכוון מכאנית לדעתי בצורה מצויינת ומדוייקת ... הפעלתי במצב HH עשיתי פיירו קטן ו... הזנב יציב בצורה יפה מאד ... כל כך שמחתי שישר הפכתי אותו טיפה ונהנתי לי קצת ... אני מספר את זה כדי להגיד לאנשים שיש להם את הג'יירו שלא יתבאסו וינסו לעשות את מה שאני עשיתי ... זה פועל מצויין ... רק שלא תתבאסו ...
למי שרוצה יש מדריך שאהבתי יותר מהאחרים של הג'יירו
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=942724
אז למי שלא הולך כ"כ טוב שינסה את זה אין לו מה להפסיד ... מקווה שעזרתי למישהו ומצטער על החפירה הכל מהתרגשות P:
נתראה בברנר המשך שבוע טוב
גיא

Hagay
11-09-2009, 00:11:10
כל הכבוד, גם על הכיוון, גם על ההנאה וגם על השיתוף

tzn11
11-09-2009, 01:02:41
:) נכתב ע"י GUYLEDERER:
... כשאני בראש טוב ( ממש בראש טוב - קצת שתיתי ) הטסתי את המסוק וכיוונתי את הזנב ... הזנב מכוון מכאנית לדעתי בצורה מצויינת ומדוייקת ...

אתה בטוח שהזנב לא זז לצד אחד ואתה לשני ובגלל זה הוא נראה לך ישר?:D:D:D

בכל מקרה, שמח שהבעיה נפתרה.

בברכה,

ניסים.

wind556
11-09-2009, 08:23:12
גיא ידידי
תודה על השיתוף
עשית כברת דרך ראויה להערכה
וכמי שליווה אותך מההתחלה אני רואה היטב את איפה שאתה עכשיו לעומת איפה שהיית לפני זמן...
אתה בהחלט איש מוכשר, רציני ונבון,עוד תגיע רחוק.
תמשיך בדרכך המוצלחת

Ashaman
11-09-2009, 09:07:16
מדריך מעולה, תודה על הקישור! :)

guylederer
11-09-2009, 09:21:36
תודה לכולכם ! ולעודד ולשאר האנשים שעזרו לי בהתחלה ועדיין עוזרים הכל בזכות ההשראה שלי ממכם! אז הכל בזכותכם :) העיקר שנהנה מהתחביב שבת שלום

edoman
11-09-2009, 10:12:49
איזה ילד גידלתי ורוממתי *********חח סתם סתם בוריס(זה הכינוי שלו אצלינו במושב) אתה שפיץ

sagi
11-09-2009, 11:05:57
אומרים אם שותים לא נוהגים אבל אפשר לנהוג ולשתות ! :D
כל-הכבוד שהצלחת לפתור את הבעיה ע"י מדריך באיזה פורום !
תמשיך להנות מהמסוק !

dani2002
12-09-2009, 13:03:54
אהלן
אחרי הרבה זמן של תיסכול ומחשבות כמו " האם קניתי משו טוב? יכלתי לקנות משו אחר ולהיות מרוצה "
הזנב שומר לי כיוון מ-ד-ה-י-ם ... אני מדבר כמובן על הג'יירו של לוג'יטק והסרוו זנב שלו ... מדובר על CX 450 ... אני כבר הייתי מיואש מהג'יירו כי מבחינתי עשיתי הכל ... כיוונים מכאנים החלפת סרוואים התייעצות ועזרה מכולם ופשוט הזנב לא שמר .... עד ש... החלטתי שאני חייב לסדר את זה וחיטטתי במלא מקומות באינטרנט ופורומים ... בסוף גיליתי שלגיי'רו יש אפשרות "מוסתרת" שלא רשומה בחוברת ... בעיקרון אתה עושה לג'יירו ריסט ( Self-Calibration function )
הדבר היה מעצבן מאד כי בהתחלה ניסיתי לעשות אתזה עם סרוו זנב MKS480 והסרוו פשוט השתגע והתחמם ... החלפתי לסרוו המקורי ועד שהצלחתי לסיים את הריסט יצא לי הנשמה ...
היום החלטתי ללכת לבדוק האם זה באמת עזר או ששוב אני נכנס לדיכי ... כשאני בראש טוב ( ממש בראש טוב - קצת שתיתי ) הטסתי את המסוק וכיוונתי את הזנב ... הזנב מכוון מכאנית לדעתי בצורה מצויינת ומדוייקת ... הפעלתי במצב HH עשיתי פיירו קטן ו... הזנב יציב בצורה יפה מאד ... כל כך שמחתי שישר הפכתי אותו טיפה ונהנתי לי קצת ... אני מספר את זה כדי להגיד לאנשים שיש להם את הג'יירו שלא יתבאסו וינסו לעשות את מה שאני עשיתי ... זה פועל מצויין ... רק שלא תתבאסו ...
למי שרוצה יש מדריך שאהבתי יותר מהאחרים של הג'יירו
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=942724
אז למי שלא הולך כ"כ טוב שינסה את זה אין לו מה להפסיד ... מקווה שעזרתי למישהו ומצטער על החפירה הכל מהתרגשות P:
נתראה בברנר המשך שבוע טוב
גיא
תגלה לי בבקשה איזה ג'ירו מדובר (לא דחוף, אחרי שיעבור לך ה"הנגאובר").

דור
12-09-2009, 13:07:13
לוג'יטק 2100

guylederer
12-09-2009, 16:40:05
לוג'יטק 2100לוגיטק והסרו המקורי עם ההורן העגול זה שהמרחק בין האמצע לחור הוא ‏7‏ מיל

lior_bar_ami
12-09-2009, 17:17:20
למה לשתות ולנהוג כשאפשר לעשן ולהטיס ;)

איזי
13-09-2009, 21:47:42
היכן בשלט DX6i נמצא התפריט הבא:
Now set your TX's EPA/limits to 150% each side on rudder the rudder channel

תודה,
איזי

asafsee
13-09-2009, 22:17:29
Tra adj