צפייה בגרסה מלאה : HK-450 של הסיני
assafwei
13-09-2009, 18:28:38
היי,
הסיני מוכר את המסוק הנ"ל ב 30 דולר, ועכשיו ראיתי שם עיסקה מוזרה של 6 מסוקים בחבילה אחת בלי ממש הנחה במחיר, סתם מוזר...
האם המסוק הזה שווה משהו? הוא טוען שזה מאותן תבניות של הטירקס 450 הישן, השאלה היא האם העסק הזה אמין או שהם מתפרקים באויר? ב 30 דולר גם אם הוא רק עולה ויורד זה משהו שאני מוכן להשקיע בו...
Ashaman
13-09-2009, 18:47:02
יש דעות שונות בנושא, כמו שאתה יכול להבין מלקרוא את הפורום.
ה HK500 הוא כמובן באיכות ירודה מזו של ה TREX, אבל אני מניח שאם הוא לא היה "עולה ויורד" אף אחד לא היה מוכר אותו. זה בכ"ז מסוק.
אם בראש שלך להרכיב אלקטרוניקה איכותית ולעשות דברים נוספים, הייתי משקיע עוד 30$ בקופטראיקס או מדבר עם אנשים מפה שבוטחים ב HK שלהם בנוגע לטיפים על איך להשתמש בו נכון.
בהצלחה!
wind556
13-09-2009, 19:06:56
היי,
הסיני מוכר את המסוק הנ"ל ב 30 דולר, ועכשיו ראיתי שם עיסקה מוזרה של 6 מסוקים בחבילה אחת בלי ממש הנחה במחיר, סתם מוזר...
האם המסוק הזה שווה משהו? הוא טוען שזה מאותן תבניות של הטירקס 450 הישן, השאלה היא האם העסק הזה אמין או שהם מתפרקים באויר? ב 30 דולר גם אם הוא רק עולה ויורד זה משהו שאני מוכן להשקיע בו...
אתה עושה את הטעות הקלאסית
הHK הוא מסוק בינוני שטס סביר (לא יותר),הברגות נקרעות, איכות חומרים ירודה ועוד...
בחישוב העלות הסופית של מסוק , מחיר המסוק עצמו הוא זניח,וכדי להנות צריך סט אפ יחסית יקר.
וגם אם אתה הולך על סט אפ זול,יש אפשרויות טובות יותר וכמעט באותה עלות.
אם תרצה הבהרות נוספות, אתה מוזמן להתקשר
mosheg
13-09-2009, 19:18:59
אני מטיס HK-450 כבר תקופה ארוכה סטאפ בסיסי ביותר, למתלמד המסוק מעולה ( עלות / תוצרת ).
גם תחת עומס סביר 3D בסיסי המסוק מתנהג מעולה. הטסה חזקה יותר אלימה מעט מפרקת אותו באויר.
orenoved
13-09-2009, 19:23:36
לא ההייתי לוקח סיכון
בישביל מתחיל חובה מסוק יציב אמין חשוב מאוד וחלקי חילוף כומו קופטר או הטירקס
assafwei
13-09-2009, 19:52:58
לא מדובר במתחיל.
הטסתי בעבר מעט מסוקים, לא ממש נשאבתי לתחום, אבל במחיר כזה אני מוכן לנסות שוב :)
השאלה היא לא שאלת ביצועים, כרגע זה לא מעניין אותי.
השאלה היא יותר שאלה בטיחותית, האם הכלי הזה לא נוטה להתפרק באויר? והאם הוא idioy proof בהרכבה וכו'...?
orenoved
13-09-2009, 20:07:52
לא מדובר במתחיל.
השאלה היא יותר שאלה בטיחותית, האם הכלי הזה לא נוטה להתפרק באויר? והאם הוא idioy proof בהרכבה וכו'...?
טוב שני דברים אם עוד לא נשאבת לתחום זאת לא הבעיה בוא להטיס איתי ואני בטוח שזה יעשה את העבודה...
בנוגע לבטיחת כבר אמרתי לך לא ההייתי לוקח סיכון במיוחד אם אתה לא מתחיל
dvireini
13-09-2009, 20:13:01
טוב שני דברים אם עוד לא נשאבת לתחום זאת לא הבעיה בוא להטיס איתי ואני בטוח שזה יעשה את העבודה...
בנוגע לבטיחת כבר אמרתי לך לא ההייתי לוקח סיכון במיוחד אם אתה לא מתחיל
:)
wind556
13-09-2009, 20:38:41
לא מדובר במתחיל.
שים לב למחיר: (זה מחיר המינימום,תמיד תוכל סט אפ יקר יותר, אבל לא תוכל זול יותר)
מנוע ובקר: 50
3סרוואים: 60
ג'יירו וסרוו זנב: החל מ110
כל סוללה:20
הגענו ל240 דולר (לא מחשב עלויות משלוח)
מסוק טוב יותר בסדרי גודל:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=5578
ניתן לרכוש אותו גם בארץ אצל היבואן במחיר של 480 ש"ח
סך הכל עלות: 300$
אם תקנה את הHK העלות תהיה: 270$
תוסיף על זה רכישת סוללה נוספת, עלויות משלוח ועוד כמה הוצאות קטנות , ואחוז ההבדל יהיה זניח לגמרי
כמעט אותו מחיר וההבדל במסוקים עצום, תסתכל בקישור על מה מדובר
והHK לא מתפרק באויר,הוא אפילו טס נחמד, אבל הוא מתפרק על שולחן העבודה...
ori_lavee
13-09-2009, 20:55:28
הHK הוא מסוק בינוני שטס סביר (לא יותר),הברגות נקרעות, איכות חומרים ירודה ועוד...
כל מה שכתבת נכון מאוד גם לגבי ה Copter-X,
אני ראיתי ומכיר גם את זה וגם את זה, החיקויים הסינים דומים מאוד אחד לשני באיכותם, ברמת הביצועים שלהם, וגם בבטיחות ההטסה שלהם...וה Copter-x חבר של "כבוד" בחבורה הזאת.
(הפורום פה מלא דיווחים על Copter-x עם מנועים שנגזר צירם, עם בקרים שנשרפים וגריפים של זנב שנעלמים באוויר ורשימת ההתפרקויות עוד ארוכה...)
assafwei
אם אתה רוצה להנות מהתחביב ולא לעסוק כל הזמן בלתקן ולשדרג סחורה זולה, מאיכות ירודה שאינה בטיחותית, לך על הדבר האימיתי וקנה Trex !
היום אפשר למצוא ביד שניה Trex 450se v2 במחירים מעולים (בגלל הכניסה של הדגמים המתקדמים יותר),
בסופו של יום זו תהייה הקניה הזולה, הנכונה והבטיחותית ביותר.
בהצלחה
אורי
wind556
13-09-2009, 22:08:18
[QUOTE=ori_lavee;85262]כל מה שכתבת נכון מאוד גם לגבי ה Copter-X,
אני ראיתי ומכיר גם את זה וגם את זה, החיקויים הסינים דומים מאוד אחד לשני באיכותם, ברמת הביצועים שלהם, וגם בבטיחות ההטסה שלהם...וה Copter-x חבר של "כבוד" בחבורה הזאת.
(הפורום פה מלא דיווחים על Copter-x עם מנועים שנגזר צירם, עם בקרים שנשרפים וגריפים של זנב שנעלמים באוויר ורשימת ההתפרקויות עוד ארוכה...)
אורי, עדיף שתהיה ציני מאשר מדבר שטויות ;)
לכל מסוק יש תקלות,אבל ההבדל בין קופטר איקס לטי רקס הוא מזערי (אם בכלל קיים) וההבדל בינו לבין הHK הוא שמיים וארץ.
ובכלל מה הקשר בין ציר מנוע שנגזר למסוק? מי דיבר על סט אפ? וכנ"ל בקרים. ההתייחסות שלי תמיד למסוק נטו, והשוואות נעשות עם אותו סט אפ
לגבי גריפים של זנב,אל תתעלם מכך שגם גריפים ראשיים של טי רקס נגזרו , היה מקרה אחד של זנב קופטר ומקרה אחד של גריפ ראשי בטי רקס שידועים לי, ותאמין לי שאני רואה ופוגש המוןןןן מסוקים.
ההבדל העיקרי בין הטי רקס לקופטר זה העובדה הפשוטה שרוב הקופטרים נמצאים בידיים של מתחילים, על כל ההשלכות של זה (ריסוקים רבים), ורוב הטירקסים נמצאים בידיים יותר מנוסות וותיקות(כמעט לא מרסקים) והתחזוקה בהתאם.
ori_lavee
13-09-2009, 22:15:17
עודד (WIND556)
לא אכנס לויכוח הזה.
אסכם במילה אחת את גבב הדברים/שטויות שכתבת > קשקוש !
לילה טוב
אורי
crazyguy
13-09-2009, 22:18:37
אני יכול לחזק את דבריו של עודד בהקשר של כדאיות בין קופטראיקס לHK450.
הרכבתי לאחרונה לעצמי HK450, התרשמתי לרעה ממנו (היה לי בעבר קופטראיקס)
הכל כוון ולא עלה לאוויר מסיבה מאוד פשוטה של מה שנראה שעלול להתפרק באוויר עקב חופשים שלא מצאו חן בעיניי.
באותו יום שהחלטתי שהוא לא עולה לאוויר הזמנתי מהארץ את הקיט המשתלם AE, כשהוא הגיע ויכולתי להשוות בין 2 המסוקים, ההבדל לטעמי היה של שמיים וארץ...
הקופטראיקס היה נטול חופשים מורגשים.
וכפי שעודד הציג קודם בהפרשים הכספיים אני בהחלט בעתיד לא ארכוש עוד גירסת HK בין אם זה 450 או 500 כשארצה להתקדם למסוק גדול יותר.
והכדאיות של טירקס V2 יד שניה באמת נראית כאופציה לא רעה לאור המצב בשוק (יציאת גירסא חדשה+מצב המשק)
wind556
14-09-2009, 14:05:34
עודד (WIND556)
לא אכנס לויכוח הזה.
אסכם במילה אחת את גבב הדברים/שטויות שכתבת > קשקוש !
לילה טוב
אורי
העיקר שתהיה בריא.....
אריה הלפרין
14-09-2009, 19:28:50
חברה להרגיע בבקשה
קניתי את הHK רק בגלל המחיר כמובן
אמרתי נרכיב ונראה
חברה הוא טס מצויין (בסיסי)
לא מתפרק ולא בטיח
אין חופשים
נכון זה לא טירקס
אבל שווה את המחיר
טוב למתחילים
חברה להרגיע בבקשה
קניתי את הHK רק בגלל המחיר כמובן
אמרתי נרכיב ונראה
חברה הוא טס מצויין (בסיסי)
לא מתפרק ולא בטיח
אין חופשים
נכון זה לא טירקס
אבל שווה את המחיר
טוב למתחילים
+1
ואצלי עם כל שדרוגי האלומיניום הוא טס מעולה!
omrikobar
14-09-2009, 22:02:43
חברים די לאכול את הראש...
שימו לב מה בחור שואל\מתייעץ,בחור עם קצת ניסיון רוצה להתחיל להיכנס לתחום ואתם מקשקשים לו פה ב"הפגנות" ידע וכוחניות,השוואות בין מסוקים...מה קשור?!?
סה"כ שאל על hk,מה אתם מקשקשים לו כאן על טי-רקס,קופטר איקס...
יש לכם מה להגיד על hk? בברכה,אף אחד לא שאל אותכם מה יותר טוב?!
כנראה שיש סיבה שהוא בחר במסוק זול...למה לדחוף לעלויות מטורפות?של סט-אפ יקר או מסוק עם "שם"?
איפה הנחתם שהוא מחפש את ה"פלא ההנדסי" הטוב ביותר בשוק?!המסוק שהוא מתעניין יענה לו יופי על מה שהוא רוצה,גם לא עם הסט-אפ הכי יקר בשוק...
כל פעם שיש שאלות מהסוג הזה בפורום אותם אנשים קופצים עם עצות אחיתופל,שלא עונות בכלל על מה שמבקשים,שלא נדבר על "התנדבויות" לעזרה שמסתכמות בעלויות שלא מביישות אפילו את "פורום אתרים מסחריים"!
די נמאסתם!יש מה להגיד? תגידו!אל תחפרו...שמענו את דעתכם במיליון שירשורים אחרים(שכמובן לא קשורים לשאלות).
שיהיה לנו טוב ורגוע!;)
ori_lavee
15-09-2009, 06:11:37
חברים די לאכול את הראש...
שימו לב מה בחור שואל\מתייעץ,בחור עם קצת ניסיון רוצה להתחיל להיכנס לתחום ואתם מקשקשים לו פה ב"הפגנות" ידע וכוחניות,השוואות בין מסוקים...מה קשור?!?
סה"כ שאל על hk,מה אתם מקשקשים לו כאן על טי-רקס,קופטר איקס...
יש לכם מה להגיד על hk? בברכה,אף אחד לא שאל אותכם מה יותר טוב?!
כנראה שיש סיבה שהוא בחר במסוק זול...למה לדחוף לעלויות מטורפות?של סט-אפ יקר או מסוק עם "שם"?
איפה הנחתם שהוא מחפש את ה"פלא ההנדסי" הטוב ביותר בשוק?!המסוק שהוא מתעניין יענה לו יופי על מה שהוא רוצה,גם לא עם הסט-אפ הכי יקר בשוק...
כל פעם שיש שאלות מהסוג הזה בפורום אותם אנשים קופצים עם עצות אחיתופל,שלא עונות בכלל על מה שמבקשים,שלא נדבר על "התנדבויות" לעזרה שמסתכמות בעלויות שלא מביישות אפילו את "פורום אתרים מסחריים"!
די נמאסתם!יש מה להגיד? תגידו!אל תחפרו...שמענו את דעתכם במיליון שירשורים אחרים(שכמובן לא קשורים לשאלות).
שיהיה לנו טוב ורגוע!;)ת'אמת...
אתה צודק, צודק לגמרי :)
אורי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.