צפייה בגרסה מלאה : מסיים להרכיב את המסוק וצריך קצת עזרה
chen_shriki
14-09-2009, 16:34:51
שלום.
אני כבר מסיים להרכיב את המסוק רק עוד כמה חלקים אבל לפני זה אני חייב לדעת כמה דברים.
1)אני לא מצליח למצוא ברגים שקטנים מספיק כדי להבריג את החיבור תפוחי לצלוחית הניהוג של הסרוו.
2)יש לי שתי סוללות ובקצה שלהן יש חיבור כמו שבמנוע.
בקופסא של המטען יש לי מלא חוטים שהבנתי שהם מתאמים א\ יש לי שם את החיבור אל תוך המטען שבקצה השני שלו יש קונקטור T ויש לי עוד חוט אם קונקטור T וצד שני יש שני תנינים.
אני יכול לחבר ככה את הסוללה? {בעמצאות התנינים} או שאני צריך לשנות את ההלחמה שעל הסוללה.
3)האם יש מישהו מספיק נחמד בכדי להסביר לי איך אני מחבר את הרסיבר? זה די מבלבל החוטים שיש לו. {החוטים של הקליטה אין לי מושג איך הם ממוקמים.
4)זה יהיה מוגזם מצידי לבקש שמישהו יעלה כמה תמונות מזוויות שונות של המסוק שלו {בלי החופה} כדי לראות איך בערך המסוק אמור להראות למה אני עצמי מסיים את המסוק הראשון שלי סך-הכל אז אני לא בטוח איך למקם את החוטים או אילו מיקומים אני יכול למצוא לחלקים.
תודה רבה
{נ.ב. אני מודע לכך שההודעה ארוכה אבל אני פשוט חייב לדעת את כל זה כדי לסיים את המסוק}
guylederer
14-09-2009, 16:40:56
שכחת להגיד איזה מסוק זה ?
Ashaman
14-09-2009, 16:50:33
בנוגע לסוללות - צריך להיות בקופסה של המטען כבל עם חיבור T בצד אחד ושני פלאגים זכרים מצד שני, שנכנסים למטען.
במידה ואין לך, אולי תוכל להשתמש בתנינים בכדי ליצור את החיבור עד שתשיג פלאגים מתאימים.
בכל מקרה, אם על הסוללה יש חיבור T - זה תקין. הסוללה לא צריכה להתחבר למנוע אלא לבקר...
wonderd
14-09-2009, 20:33:56
שלום.
אני כבר מסיים להרכיב את המסוק רק עוד כמה חלקים אבל לפני זה אני חייב לדעת כמה דברים.
1)אני לא מצליח למצוא ברגים שקטנים מספיק כדי להבריג את החיבור תפוחי לצלוחית הניהוג של הסרוו.
יש ברגים כאלה, תבדוק שוב, הם ללא שפיץ
2)יש לי שתי סוללות ובקצה שלהן יש חיבור כמו שבמנוע.
בקופסא של המטען יש לי מלא חוטים שהבנתי שהם מתאמים א\ יש לי שם את החיבור אל תוך המטען שבקצה השני שלו יש קונקטור T ויש לי עוד חוט אם קונקטור T וצד שני יש שני תנינים.
אני יכול לחבר ככה את הסוללה? {בעמצאות התנינים} או שאני צריך לשנות את ההלחמה שעל הסוללה.
לדעתי תשנה את הסופיות של הסוללות ל T, כך יהיה לך יותר קל להתחבר עם סוללות של אחרים אם תצטרך וגם להשאיל לאחרים. זהו סוג של סטנדרט מקובל היום
3)האם יש מישהו מספיק נחמד בכדי להסביר לי איך אני מחבר את הרסיבר? זה די מבלבל החוטים שיש לו. {החוטים של הקליטה אין לי מושג איך הם ממוקמים.
איזה מקלט יש לך?
4)זה יהיה מוגזם מצידי לבקש שמישהו יעלה כמה תמונות מזוויות שונות של המסוק שלו {בלי החופה} כדי לראות איך בערך המסוק אמור להראות למה אני עצמי מסיים את המסוק הראשון שלי סך-הכל אז אני לא בטוח איך למקם את החוטים או אילו מיקומים אני יכול למצוא לחלקים.
תודה רבה
{נ.ב. אני מודע לכך שההודעה ארוכה אבל אני פשוט חייב לדעת את כל זה כדי לסיים את המסוק}
בקשר לתמונות, יש את אלה שאני העליתי בפוסט הקודם שלך, תבדוק שם ואם תצטרך עוד משהו, יש מלא תמונות, פשוט תחפש בתמונות דרך google כמו שאני עשיתי בהתחלה.
בהצלחה.
chen_shriki
15-09-2009, 17:29:45
המסוק שלי זה copterX 450 SE V2
ובקשר לסוללה אני מצטער שלא כל כך הסברתי כמו שצריך
יש את המטען-יש לי חוט אם צד אחד שני פלאגים זכר שנכנס למטען וצד שני חיבור T-יש לי עוד חוט אם צד אחד חיבור T וצד שני יש שני תנינים-על הסוללה שאני קיבלתי מחו''ל מולחמים שני פלאגים זכר ולא חיבור T השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול להשתמש במתאם שיש לי במטען ולהטעין את הסוללה אם התנינים.
אני הבנתי שלמרות שאין לי חיבור T אלא שני פלאגים על הסוללה זה בסדר אז אני שואל אם זה באמת בסדר להטעין את הסוללה ככה או שאולי מומלץ לי להחליף את ההלחמה.
ואם תוכלו בבקשה לענות לי על השאלה שלי בקשר לברגים של הצלוחית ניהוג שעל הסרוו.
אני עדיין מחפש ברגים לחבר את הסרוואיםם עצמם משום שהברגים החדים שקבלתי בקופסאות של הסרוואים לא מועילים בכלום.
Ashaman
15-09-2009, 18:30:39
ככה:
אם החיבורים של הסוללה מתאימים לחיבורים של הבקר שלך, אין שום בעיה. השאלה היא האם הם מתאימים גם למטען?
במידה וכן - חבר את הסוללה ישירות למטען וגמרנו.
אם לא, כדאי לך לשקול לקנות קונקטור שיתאים לחיבורים של הסוללה (שתי נקבות, אם הבנתי אותך נכון) - תחליף את קונקטור ה T שעל הכבל שקיבלת בקונקטורים הנ"ל והנה לך כבל שמחבר בין הסוללה למטען.
אצלי, אישית, גם בבקר וגם בסוללה יש קונקטורי T, ואני משתמש בכבל שמחד יש לו קונקטור T ומאידך שני זכרים (שנכנסים למטען).
הברגים עבור הבול-לינקים היו אמורים לבוא עם הקיט, תבדוק טוב.
הברגים שמצמידים את הסרוואים למסוק עצמו באמת לא טובים, למדתי מעודד והוא עמל קשות בכדי איכשהו לאלתר סידור שיחזיק. יש לך שתי אפשרויות:
1. להכין "שייבות" מזרועות של סרוואים שאתה לא משתמש בהן (חפש בפורום, מישהו הסביר איך לעשות זאת), ולהשתמש בהן מהצד השני של הבורג בכדי שהוא יחדור לתוכן וייתפס בהן. זהו פתרון זמני ולא מומלץ ליישום קבוע!
2. לקנות ברגי 10ממ M2 עם שייבות מתאימות, ולהשתמש בהם.
כל מה שרשום לעיל מסתמך על ניסיון מאוד מוגבל שלי בתחום, עדיף שתחכה לתגובות נוספות לפני שתתחיל לבצע...
wind556
15-09-2009, 19:04:21
ככה:
אם החיבורים של הסוללה מתאימים לחיבורים של הבקר שלך, אין שום בעיה. השאלה היא האם הם מתאימים גם למטען?
במידה וכן - חבר את הסוללה ישירות למטען וגמרנו.
אם לא, כדאי לך לשקול לקנות קונקטור שיתאים לחיבורים של הסוללה (שתי נקבות, אם הבנתי אותך נכון) - תחליף את קונקטור ה T שעל הכבל שקיבלת בקונקטורים הנ"ל והנה לך כבל שמחבר בין הסוללה למטען.
אצלי, אישית, גם בבקר וגם בסוללה יש קונקטורי T, ואני משתמש בכבל שמחד יש לו קונקטור T ומאידך שני זכרים (שנכנסים למטען).
הברגים עבור הבול-לינקים היו אמורים לבוא עם הקיט, תבדוק טוב.
הברגים שמצמידים את הסרוואים למסוק עצמו באמת לא טובים, למדתי מעודד והוא עמל קשות בכדי איכשהו לאלתר סידור שיחזיק. יש לך שתי אפשרויות:
1. להכין "שייבות" מזרועות של סרוואים שאתה לא משתמש בהן (חפש בפורום, מישהו הסביר איך לעשות זאת), ולהשתמש בהן מהצד השני של הבורג בכדי שהוא יחדור לתוכן וייתפס בהן.
2. לקנות ברגי 10ממ M2 עם שייבות מתאימות, ולהשתמש בהם.
כל מה שרשום לעיל מסתמך על ניסיון מאוד מוגבל שלי בתחום, עדיף שתחכה לתגובות נוספות לפני שתתחיל לבצע...
כדאי לוותר על שיטת זרועות הפלסטיק, זה טוב רק כברירת מחדל זמנית, זאת לא עבודה נכונה.
כפי שכבר אמרו לך צריך ברגי M2 עם אומים ודיסקיות
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.