PDA

צפייה בגרסה מלאה : אוף! דייייי זה דייי כנראה אני לא כשרוני

alonnavon
14-10-2009, 18:11:46
התייאשתי מהסימולטור התייאשתי מלנסות וללמוד לבד להטיס
זה סתם מכניס אותי לעצבים .להכשל ולא להצליח
החלטתי לפרוש .
אז מי שמעוניין לקנות מסוק חדש חדש מיני טיטאן (לא כולל שלט ובקר)
שידבא איתי מיני טיטאן דגם 450 .אני עושה את זה בעצב גדול מאוד
כי אני מאוד אוהב את זה .אבל אולי זה מחוסר זמן ללמוד אולי זה בגלל משהו אחר
אני ממש לא יודע .
אני מודה לכולם לכל מי שעזר לי פה יעץ
:mad:

ori_lavee
14-10-2009, 18:16:42
אלון אלון אלון עצור !

אתה טועה, טועה לחלוטין...משהו מאוד בסיסי בהדרכה שקבלת אינו נכון.
אין מצב בעולם שלא תצליח להטיס...פשוט אין דבר כזה.

קצת סבלנות ומדריך טוב יעשו את העבודה.

דבר על העניין עם ליאור בר עמי (אין טוב ממנו).
הוא חוזר לארץ בעוד כשבוע.

אני מבטיח לך שגם אתה תלמד להטיס מצויין !

שתה כוס מים
תנוח, והכל יהיה בסדר.
זו הבטחה !

אורי

AVIV123
14-10-2009, 18:23:46
חבר לפני שאתה נשבר
קנה מסוק יותר קל להטסה למד עליו ואז תתקדם ל 450

נאור
14-10-2009, 18:25:22
אלון,
אל תכנע
סימולטור סימולטור סימולטור

its
14-10-2009, 18:27:36
אלון גם אני הייתי מייעץ לך לחכות עם ההחלטה ולא להרים ידיים. נסה לקחת מס' שיעורים עם מדריך

טוב ולא חסר כאלו, יקנה לך את הבטחון שאתה צריך ואתה בעניינים.

בהצלחה.

bendisar
14-10-2009, 18:29:23
אלון אלון אלון עצור !

שתה כוס מים
תנוח, והכל יהיה בסדר.
זו הבטחה !

אורי

+1
אלון, לפני שנתיים שאני התחלתי ללמוד להטיס אז כל פעם שהייתי חוזר הבייתה ההורים שלי היו שואלים אותי איך ריסקתי את המסוק הפעם כי הייתי מרסק כל טיסה, לבסוף הכנתי לעצמי תכנית לימוד ואחרי שנתיים אני מטיס ככה
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QkflAXX0isc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QkflAXX0isc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
אתה צריך להיפגש אם מדריך הטסה מנוסה, אם אורי לביא המליץ על ליאור בר עמי אז כדאי לך ליצור קשר אם ליאור בר עמי (בלי קשר ליאור בר עמי הוא אחלה http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif)
ההתחלה היא הכי קשה, וללמוד לרחף כמו שצריך בכל האוריאנטציות לוקח זמן וקצת תסכול אבל תאמין לי אם לא תוותר אז ברגע שאתה תעבור את השלב הזה אתה תראה באיזה מהירות אתה תתחיל להתקדם
תספור עד 10 תתאפס על על עצמך, הרבה מחברי הפורום (כולל אני) עברו את השלב הזה של כמעט להישבר אבל אתה תעבור את זה
תיצור קשר עם מדריך הטסה אל תוותר בסוף אתה תצליח:)

yossi.
14-10-2009, 18:43:13
אם היית רוצה לפרוש לא היית משאיר את השלט ;)
אתה עוד תצליח ...

אל תתיאש

lior_bar_ami
14-10-2009, 18:52:01
היי אלון,
אני פונה אל הלב צ'לך - עצור, ואל תקבל שום החלטה עד עוד שבוע!
אני אחזור לארץ נשב יחד, נטיס יחד, נראה לאן הרוחות נושבות - ואז אוכל לעזור לך לגבש החלטה.
חבל שתקבל החלטה אמוציונאלית שנובעת מתיסכול רגעי...

אני מבטיח לך שהשד לא כזה נורא - ולפעמים לצד כל היתרונות של הסימולטור, יש גם חיסרונות, ולא תמיד מה שמתאים לתלמיד X מתאים לתלמיד Y...

אני אתן לך דוגמא אמיתית (חבר "אריה" מהפורום) - שלא מתקשר עם הסימולטור, פשוט לא אוהב אותו ועם זאת הגיע להטסה ברמה יפה מאוד. לאחרונה הוא החליט שהוא מרגיש קצת תקוע ברמה שלו ולכן החליט שכשאחזור נפגש ונעבוד על מס' תרגולים חדשים שקשה לו לבצעם לבד.
ייתכן שמישהו אחר היה מסתפק בסימולטור, אך כמו שאמרתי זה מה שמתאים לו..

אל תמהר לקבל החלטות.

lior_bar_ami
14-10-2009, 18:53:18
אה והכי חשוב...

תודה לכל החברים הממליצים והמפרגנים!!! :o

(רק שלא יעבירו למסחרי ;))

orenoved
14-10-2009, 18:54:50
+1
אלון, לפני שנתיים שאני התחלתי ללמוד להטיס אז כל פעם שהייתי חוזר הבייתה ההורים שלי היו שואלים אותי איך ריסקתי את המסוק הפעם כי הייתי מרסק כל טיסה, לבסוף הכנתי לעצמי תכנית לימוד ואחרי שנתיים אני מטיס ככה
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QkflAXX0isc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QkflAXX0isc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
אתה צריך להיפגש אם מדריך הטסה מנוסה, אם אורי לביא המליץ על ליאור בר עמי אז כדאי לך ליצור קשר אם ליאור בר עמי (בלי קשר ליאור בר עמי הוא אחלה http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif)
ההתחלה היא הכי קשה, וללמוד לרחף כמו שצריך בכל האוריאנטציות לוקח זמן וקצת תסכול אבל תאמין לי אם לא תוותר אז ברגע שאתה תעבור את השלב הזה אתה תראה באיזה מהירות אתה תתחיל להתקדם
תספור עד 10 תתאפס על על עצמך, הרבה מחברי הפורום (כולל אני) עברו את השלב הזה של כמעט להישבר אבל אתה תעבור את זה
+2
ואם כבר מדברים
זה לפני שנה וחודשיים
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AEBKfU67CN8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AEBKfU67CN8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
וזה אחרי חצי שנה אן טיפה יותר
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xyTEauju3nE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xyTEauju3nE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
וזה אחרי שנה בדיוק
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o3PQbdIOU9E&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o3PQbdIOU9E&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
גם אני עברתי הרבה אבל הרבה ריסוקים ויותר הרבה סימולטור אז לך ללאור בר עמי גם אני חושב שהוא היה המדריך המושלם בישבילך

levyoram
14-10-2009, 19:01:01
אה והכי חשוב...

תודה לכל החברים הממליצים והמפרגנים!!! :o

(רק שלא יעבירו למסחרי ;))

ליאור,

קראתי וקראתי ופה נקרעתי מצחוק.... :) ++

ולך אלון, כל ההתחלות קשות וזה מצטרף לשאלה, "האם ראית אדם בוגר בריא זוחל כמו תינוק"???

התשובה: "לא". אם תינוק היה מתייאש מכל פעם שנפל כשהוא נעמד וניסה ללכת, כולנו היינו זוחלים!!!

קח שיעור, קח סימולטור, אם אתה אוהב את זה, גם השמים הם לא הגבול!!

בהצלחה!!

alonnavon
14-10-2009, 19:30:07
תודה רבה לכולם על העידוד שלכם
אין לי מילים מה לומר
אני כן מאוד רוצה ללמוד אבל קשה לי
יש כמה סיבות
1. העבודה -(משטרה) חוסר זמן והסיבה שהתבתי ביב הזה של במסוקים זה בגלל שאני מנסה להטיס או רואה אחרים מטיסים אני שוכח מכל הלחץ בעבודה לא חושב על העבודה הזו שלצערי לא קלה המראות שרואים שמגיעים לתאונה עם קורבנות של מגיע להם למות .לכן החלטתי להכנס לתחביב שתמיד הלהיב אותי ויגרום לי לא לחשוב על דברים רעים .
2. להכשל - אני לא רגיל להכשל ולא להצליח ופה אני נכשל לא יודע למה

טוב אני חייב לזוז למשמרת לילה
אני מבטיח לחשוב על זה יותר טוב (תלוי איך תעבור המשמרת)

ושוב תודה תודה לכולם

giluriel
14-10-2009, 19:55:31
אלון אלון אלון עצור !

שתה כוס מים
תנוח, והכל יהיה בסדר.
זו הבטחה !

אורי

+1 על כל מילה

+1

+2 כולנו היינו שם (אני עדיין שם :D ) וגם אתה תצא משם :)

ולך אלון, כל ההתחלות קשות וזה מצטרף לשאלה, "האם ראית אדם בוגר בריא זוחל כמו תינוק"???

התשובה: "לא". אם תינוק היה מתייאש מכל פעם שנפל כשהוא נעמד וניסה ללכת, כולנו היינו זוחלים!!!

קח שיעור, קח סימולטור, אם אתה אוהב את זה, גם השמים הם לא הגבול!!

בהצלחה!!

+3 !!! שוב כל מילה סלע

תודה רבה לכולם על העידוד שלכם
אין לי מילים מה לומר
אני כן מאוד רוצה ללמוד אבל קשה לי
יש כמה סיבות
1. העבודה -(משטרה) חוסר זמן והסיבה שהתבתי ביב הזה של במסוקים זה בגלל שאני מנסה להטיס או רואה אחרים מטיסים אני שוכח מכל הלחץ בעבודה לא חושב על העבודה הזו שלצערי לא קלה המראות שרואים שמגיעים לתאונה עם קורבנות של מגיע להם למות .לכן החלטתי להכנס לתחביב שתמיד הלהיב אותי ויגרום לי לא לחשוב על דברים רעים .
2. להכשל - אני לא רגיל להכשל ולא להצליח ופה אני נכשל לא יודע למה

טוב אני חייב לזוז למשמרת לילה
אני מבטיח לחשוב על זה יותר טוב (תלוי איך תעבור המשמרת)

ושוב תודה תודה לכולם

אלוני,
אני חושב שמכל העבודות שלנו כאן שלך הכי שוחקת וקשה נפשית (או כמעט .. אם יקום איזה מישהו ויצעק)
נכון שהתחביב הזה קשה.
יותר קל להתייאש, לקשור לאנטנה חוט ניילון ולדוג סרדינים (אל תנסה את זה עם 2.4...)
אבל יש משהו מדהים וממכר בשניה שלומדים לעשות משהו בתחביב הזה.

אתה יודע, שוחחתי עם חבר טוב שלי לפני שבוע בערך והבנתי כמה פוטנציאל יש לתחביב הזה לספק אותי.
אני יכול כל פעם לעבוד על משהו אחר .. להתאמן .. לנסות .. להיכשל .. להצליח .. ותמיד יהיה לי עוד משהו אחד להתקדם אליו.
עוד חצי שנה, עוד שנתיים ועוד 5 שנים.
אני לא חושב שיש עוד תחביבים שאפשר לומר את זה עליהם. לא בכזאת כמות.

ועוד משהו קטן,
כן מדריך או לא (ואני סופר בעד ליאור בר עמי +10, קודם כל כבן אדם ואח"כ כמדריך / מורה)
קח בחשבון שאחרי שתתייצב עם הבסיס הריסוקים הולכים ופוחתים.
כבר יש לך לאן "לברוח" כשהתרגיל שאתה עובד עליו מסתבך באמצע

שמע לכולנו ..
תשאיר לך את חלקת האלוהים הקטנה הזאת. שמור עליה ותטפח אותה.
היא תחזיר לך טובה :)

מחזק את ידייך בברכת - כולנו מרסקין וכולנו מרוצין

Orens
14-10-2009, 20:16:04
אלון,
סבלנות, סבלנות והתמדה זה כל מה שצריך. אני התחלתי לפני מספר חודשים ולקח לי המון זמן עד שהצלחתי לרחף, רק בשבת האחרונה הצלחתי פעם ראשונה לרחף כשהמסוק מולי ותאמין לי הבייצים רעדו לי והייתי על דופק 200, אבל הסיפוק....מדהים. תשמע, מבלי להשוות גם אני עובד בעבודה שוחקת לאללה ואני חייב להגיד לך שבזמן שאני מטיס אני לא חושב על כלום מלבד איך להחזיק את המסוק באוויר ולהנחית אותו בשלום וזה ממש מנקה את הראש.
אז אל תתיאש, כפי שראית יש כאן ים של אנשים טובים שישמחו לעזור לך, תאמין לי שווה להמשיך ולנסות, בסוף מצליחים.

אורן

sagi
14-10-2009, 20:20:07
אלון !
למרות שנפגשנו אצל אלון מהובי ניטרו כשקניתי את המסוק
הספקנו לשוחח מספר פעמים בטלפון ומידי פעם סיפרתי לך
איך התקדמתי בתחום ! על-מנת להזכירך אחזור על זאת בצורה
מפורטת יותר ואקווה שאשנה את דעתך ותחליט להשאר בתחום !
בתחילת דרכי הייתי עם בלייד 400 מרוב ההתלהבות ולמרות שצפיתי
אין ספור פעמים בסרטוני הדרכה של המסוק הצלחתי לרסק אותו ולהרוס סוללה !!!
למזלי חבר יקר בשם ליאור אוחיון התפנה לעזרתי ביום שישי ואף דאג לי ל-2 סוללות.
הבלייד 400 עבר מספר לא קטן של ריסוקים עד שבכלל הבנתי מה אני צריך לעשות !!!
הסכומים שהוצאתי על חלקי החילוף הגיעו למחיר של טירקס 600 חשמלי !!!
ובכל זאת לא התייאשתי כשהתחלתי להבין קצת יותר קניתי טירקס 450 משומש...
מאותו רגע רמת ההטסה שלי רק הלכה והשתפרה כמובן שהמסוק עבר ריסוק אבל
כל זאת רק בגלל שהתגריתי במזל וניסיתי לעשות הכל בגובה נמוך מאוד (גיל תזהר).
במקביל לכל הסיפור השקעתי בסימולטור טוב והתחלתי לחרוש עליו, התירוץ לאישה
היה ככל שאני יותר בסימולטור אני חוסך כסף ופחות מרסק :D (וואלה זה תפס והוכיח את עצמו)
שורה תחתונה עברתי דרך ארוכה ולא קלה אבל כאשר הגעתי לרמה של היום אני
מרגיש הרבה יותר ונהנה יותר גם מהמסוק וגם מהתרגילים שאני מצליח !
תמיד יש את הפחד מהריסוק הבא אבל זה מאוד דומה לתינוק... הוא נופל ושוב מנסה כמובן
שבתוצאה הסופית הוא מצליח ללכת ! זה לוקח זמן ובטח לא ביום 1 קצת סבלנות אחינו !!!
אם תצטרך עזרה בהגדרת הסימולטור אני אשמח לעזור לך, גם אני ממליץ בחום
על ליאור בר-עמי בתור מדריך הידע שלו נרחב והוא מטיס מקצועי !
סבלנות אלון ויום אחד נצחק על הפוסט הזה !!!

guylederer
14-10-2009, 21:18:58
מחזק את כל מה שהאנשים אמרו ... כולנו הגענו בשלב כלשהו לשלב שאתה אומר די נמאס לי! אבל אין מה לעשות זה מתסכל זה קשה אבל אחרי שתצליח את הדברים הבסיסיים זה יהיה לך מאד מאד קל ... גם ממליץ לך ללכת להטיס עם מדריך שיעזור לך יתן לך טיפים וישרה לך ביטחון ( לא שאתה לא צריך כן ? ;) ) פשוט מאד חבל לשמוע שאתה רוצה לעזוב ... תן לזה עוד ניסיון תתחיל מהתחלה תן לך מטרה הכל זה כוח רצון ... משפט שאמרו לי פעם
אם יש לך שכל לא תעבור בגרות
אם יש לך תחת ושכל תעבור בגרות
אם יש לך רק תחת תעבור בגרות בציון יותר גבוה מאשר אם היה לך תחת ושכל ...
צריך לשבת על הסימולטור ולתרגל את הדברים שאתה לא מיומן בהם ...
שיהיה לך רק בהצלחה ! מקווה לשמוע שתחזור ותסתדר ועוד כמה חודשים תצחק על הכל :)

wind556
14-10-2009, 21:22:19
ידידי היקר
אתה לא פורש!!!!
דבר איתי,בוא אלי, נשוחח על כל הקשיים, ולכל דבר יימצא הפתרון הכי מתאים לך
אל תסתכסך כאן עם כולם
אף אחד כאן לא יתן לך ללכת ככה סתם
או שנביא לך שוטר ;):D:rolleyes:

עמיתפורת
14-10-2009, 21:40:29
אני מזמין אותך לבוא לנסות ללמוד עם אחד מאיתנו.
קח לך מדריך מנוסה לאורך השנים והן מבחינת כמות התלמידים וכמובן הניסיון בתחום.
אתה מוזמן ליצור קשר
0528-333137 עמית
0542883979 ליאור

wonderd
14-10-2009, 21:45:41
ביום שישי האחרון ריסקתי את הצורה של הקופטרX שלי - קמתי בבוקר, מלא בטחון עצמי, בטוח שימי הריסוקים בריחוף מאחוריי. הרמתי את המסוק לאויר, תוך כשתי דקות שתלתי אותו עמוק באדמה, הכל התעקם, אפילו הציר של הספינדל הפך לבננה, את להבי הקרבון לא מצאתי ...
הדיכאון היה עמוק, עד עכשיו קצת קשה לי עם מה שקרה, למרות זאת למחרת בבוקר כבר הייתי שוב באויר מנסה להחזיר לעצמי את הבטחון.
הייאוש יכול להיות גדול אבל זה כאין וכאפס לעומת האושר והכיף כשאני מצליח לעשות את מה שאני מתכנן וכשיש התקדמות.

בקיצור, אל תתייאש, או שתמצא חברים להטיס איתם או שפשוט תמשיך לנסות. בסוף הכל יתחבר כמו שצריך.

אלעד.

edoman
14-10-2009, 22:53:52
אחי אל תתיאש תאמין לי אני הייתי שם גם לי היית תקופה כמעט זרקתי את המסוק ואני לא צוחק ..
אחי שב בשקט עם עצמך תעבוד עם הסימולטור כמו שצריך תלמד לחרף בהתחלה ואז אחרי זה תנסה בשטח שיש שקט סביבך בלי שאף אחד מציק לך אני אומר לך זה עזר לי הייתי תמיד הולך הצידה מטיס בשקט שלי וככה התקדמתי לאט לאט ...
אל תתיאש יהיה בסדר

MDreamer
15-10-2009, 01:08:52
היי אלון.
סביר להניח שיש לך את אחת מהעבודות היותר קשות וחשובות שיכולות להיות לבן אדם. אנני מתיימר לנסות להבין את מה שאתה עובר או מנסה להעביר לשאר האנשים שלא חוו חצי ממה שאתה חווית רק ממראות שאנשים מעדיפים לא לשכוח. את זה אפשר להבין מההודעות הראשונות שלך שלך ומהחתימה.
בספר 'בית האלוהים' מאת סמואל שם (בפועל סטפן ברגמן) יש קטע שאני לא יכול להעביר אלא רק ע''י המלצה לקריאה של הספר. השורה התחתונה היא ש''לכל בן אדם חייב להיות תחביב. בן אדם בלי תחביב זה דבר רע...'' את ההמשך אני ממליץ לקרוא בספר.
אתה מצאת מה שלאנשים אחרים אין ולפעמים מחפשים כל החיים. אל תתיאש בגלל 'תקלות משניות בדרך' רובנו עבר את מה שאתה עברת בצורה כזאת או אחרת במינון כזה או אחר. כל אחד לפי הכישרון שלו.
אם רק יכלתי להעביר לך קצת מהעקשנות חסרת התחתית שלי.. אבל אני עמוק בכנף הקבועה ולא הסובבת.
תמצא מישהו קרוב אליך גיאוגרפית ושאתה מתחבר אליו ופשוט תתעלק עליו-הקרבה הגיאוגרפית עושה את ההבדל. זאת ההמלצה הכי טובה שכולם ובתוכם אני יכולים לתת לך. אל תוותר! אתה במצב יותר טוב ממה שאני הייתי לפני 2-3 שנים לפחות עליך לא צוחקים.. כאשר כל הפורום ובעיקר שותפי לאתר איציק רונן צחקו על חשבוני במסע הצלב שלי למכונת ה CNC והיו לי אינספור כשלונות ומהמורות במשך 9 חודשים.
אני לא נכנס כל כך ל EFLY בזמן האחרון מכיון שאני בטיול בדרום אמריקה (הכותרת משכה אותי) אבל אם ה 15 דקות הללו ב'אינטרנט קפה' במקום ללכת להשתכר עם 2 ברזלאיות, 2 ארגנטינאיות ואירית אחת, שבטעות איתי בחדר כי חשבנו שאני בת, הוקדשו למטרה טובה אז זה שווה את זה

(שיהיה לך עכשיו על המצפון, מחכה לי בחדר רק חצי בקבוק וודקה עכשיו אבל לפחות האווירה אמורה להיות מעניינת)

אל תוותר

גלג גלג
מעיין דרימר
ארגנטינה, JUJUY

alonnavon
15-10-2009, 06:29:38
המון המון תודה לך
והמון תודה לכל אילו שתומכים ומעודדים
אני שמח לחזור אחרי משמרת לילה ולקרוא מה שכתוב זה
זה רק עושה לי טוב אני מבטיח לחשוב שנית ולנסות שוב
תחביב זה דבר חשוב במיוחד עם זה תחביב שרוצים אותו
אני מעריך אחד אחד מהפורום פה
תודה תודה ושוב תודה

wind556
15-10-2009, 07:40:22
היי אלון.
סביר להניח שיש לך את אחת מהעבודות היותר קשות וחשובות שיכולות להיות לבן אדם. אנני מתיימר לנסות להבין את מה שאתה עובר או מנסה להעביר לשאר האנשים שלא חוו חצי ממה שאתה חווית רק ממראות שאנשים מעדיפים לא לשכוח. את זה אפשר להבין מההודעות הראשונות שלך שלך ומהחתימה.
בספר 'בית האלוהים' מאת סמואל שם (בפועל סטפן ברגמן) יש קטע שאני לא יכול להעביר אלא רק ע''י המלצה לקריאה של הספר. השורה התחתונה היא ש''לכל בן אדם חייב להיות תחביב. בן אדם בלי תחביב זה דבר רע...'' את ההמשך אני ממליץ לקרוא בספר.
אתה מצאת מה שלאנשים אחרים אין ולפעמים מחפשים כל החיים. אל תתיאש בגלל 'תקלות משניות בדרך' רובנו עבר את מה שאתה עברת בצורה כזאת או אחרת במינון כזה או אחר. כל אחד לפי הכישרון שלו.
אם רק יכלתי להעביר לך קצת מהעקשנות חסרת התחתית שלי.. אבל אני עמוק בכנף הקבועה ולא הסובבת.
תמצא מישהו קרוב אליך גיאוגרפית ושאתה מתחבר אליו ופשוט תתעלק עליו-הקרבה הגיאוגרפית עושה את ההבדל. זאת ההמלצה הכי טובה שכולם ובתוכם אני יכולים לתת לך. אל תוותר! אתה במצב יותר טוב ממה שאני הייתי לפני 2-3 שנים לפחות עליך לא צוחקים.. כאשר כל הפורום ובעיקר שותפי לאתר איציק רונן צחקו על חשבוני במסע הצלב שלי למכונת ה CNC והיו לי אינספור כשלונות ומהמורות במשך 9 חודשים.
אני לא נכנס כל כך ל EFLY בזמן האחרון מכיון שאני בטיול בדרום אמריקה (הכותרת משכה אותי) אבל אם ה 15 דקות הללו ב'אינטרנט קפה' במקום ללכת להשתכר עם 2 ברזלאיות, 2 ארגנטינאיות ואירית אחת, שבטעות איתי בחדר כי חשבנו שאני בת, הוקדשו למטרה טובה אז זה שווה את זה

(שיהיה לך עכשיו על המצפון, מחכה לי בחדר רק חצי בקבוק וודקה עכשיו אבל לפחות האווירה אמורה להיות מעניינת)

אל תוותר

גלג גלג
מעיין דרימר
ארגנטינה, JUJUY

מה הן מטיסות????

ori_lavee
15-10-2009, 07:49:27
ידידי היקר
אתה לא פורש!!!!
דבר איתי,בוא אלי, נשוחח על כל הקשיים, ולכל דבר יימצא הפתרון הכי מתאים לך
אל תסתכסך כאן עם כולם
אף אחד כאן לא יתן לך ללכת ככה סתם
או שנביא לך שוטר ;):D:rolleyes:עודד
שאלה לי אליך.

האם אתה גובה תשלום עבור שרותי הדרכה / הרכבה / יעוץ ?
(אם כן, אני חושב שבצדק...על שירות מכל סוג שהוא זכותו של נותן השירות לדרוש תשלום),

רק למען הגילוי הנאות אשמח להבין...

תודה
אורי

bitonoren
15-10-2009, 08:39:39
אני למדתי להטיס על למה ואחרי זה הרבה שעות בסימולטור הרבה מאוד
אני שולט בסימולטור שליטה מלאה בכל הכיוונים גם ישר וגם הפוך בגלל זה בחרתי במסוק 500
אני חושב שהבעיה שלך היא חוסר זמן או סבלנות כי גם אני חושב שכל אחד יכול להטיס רק תלוי בסבלנות
אני גם חושב שאתה צריך מדריך טוב וסבלנות ולא נראה לי הגיוני שלא תצליח להטיס.

בנושא עודד אינ מבין שזה WIND556 גם אותי מעניין אם הוא לוקח כסף כי זה מסביר את ההודעות שקבלתי ממנו בהודעה פרטית
נראה לי מוזר שבן אדם מתנדב לעזור לך בהודעה פרטית שמסבירה כמה חשוב להיות איתו בקשר במקום לכתוב את זה בפורום ולהסביר לכולם ואז אפשר גם ללמד אחרים וגם לשמוע דיעות אחרות.

AMIR
15-10-2009, 08:55:42
+2
ואם כבר מדברים
זה לפני שנה וחודשיים
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AEBKfU67CN8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AEBKfU67CN8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
וזה אחרי חצי שנה אן טיפה יותר
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xyTEauju3nE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xyTEauju3nE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
וזה אחרי שנה בדיוק
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o3PQbdIOU9E&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o3PQbdIOU9E&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
גם אני עברתי הרבה אבל הרבה ריסוקים ויותר הרבה סימולטור אז לך ללאור בר עמי גם אני חושב שהוא היה המדריך המושלם בישבילך

אורן ידידי!!!:eek:
א' כל , כל הכבוד, אני חושב שאתה הוא אחד הכשרונות הגדולים שפגשתי השנה!
אני יודע שיום יום אתה מטיס ומתאמן!
ורואים את זה בתוצאות... הסרטון השלישי פשוט אליפות!

אלון- צר לי לשמוע, אני חושב שאם אתה באמת אוהב את התחום אתה תמתין שבוע
עד שהמאסטר "מסייה" ברעמי יחזור ארצה (לכמה כיפכופים ממני ואז יהיה פנוי לרווחת הציבור :D)
שב איתו תטיס איתו, אתה תוך מפגש או שתיים כבר תחוש בהבדל! (מנסיון!!!)
שיהיה בהצלחה עם כל החלטה שתקבל!

Shahars
15-10-2009, 09:49:53
עודד
שאלה לי אליך.

(אם כן, אני חושב שבצדק...על שירות מכל סוג שהוא זכותו של נותן השירות לדרוש תשלום),

תודה
אורי

התשובה לשאלתך היא כנראה כן.... עודד הוא בן אדם מאוד נחמד ושוחחתי איתו ארוכות בטלפון אבל הוא דורש תשלום (עוד בטלפון) עבור עזרה ממי שמגיע לביתו (ממני לפחות).
זה עלה לא בצורה הכי ישירה אז ויתרתי...
שחר

AVIV123
15-10-2009, 10:12:54
עודד
שאלה לי אליך.

תודה
אורי

אורי גם מימני הוא ביקש וזה הגיוני שאני ישלם על שירות .
הוא הסביר לי שעלות בניית מסוק 300 שח

ori_lavee
15-10-2009, 10:23:31
אורי גם מימני הוא ביקש וזה הגיוני שאני ישלם על שירות .
הוא הסביר לי שעלות בניית מסוק 300 שחהכל בסדר,
על שירות צריך לשלם.

רק "נמאס" לי קצת מהצביעות.
שעודד יפרסם את שרותיו בפורום המסחרי,
ויפסיק "לקפוץ" עם המשפט הידוע "תתקשר אלי, אני אסביר לך מה נכון"
האינטרס של עודד הוא מסחרי (כאמור) לכן אין מקום להודעות מסוג זה.

אורי

AVIV123
15-10-2009, 10:40:37
רגע רגע
לגבי יעוץ הוא לא ביקש כסף כלומר הוא דיבר איתי על הCOPTER X ויעץ לי
אך לאחר שהסברתי שאני לא יודע להרכיב הוא נתן לי הפשרות שעבור 300 -350 שח הוא יכול להרכיב לי את המסוק .

אין לי מילה רעה על עודד

ori_lavee
15-10-2009, 10:50:33
רגע רגע
לגבי יעוץ הוא לא ביקש כסף כלומר הוא דיבר איתי על הCOPTER X ויעץ לי
אך לאחר שהסברתי שאני לא יודע להרכיב הוא נתן לי הפשרות שעבור 300 -350 שח הוא יכול להרכיב לי את המסוק .

אין לי מילה רעה על עודדברור שהוא המליץ לך על Copter-x זה שקוף לחלוטין,
עודד גם מוגדר ע"י היבואן הרשמי של Copter-x בארץ "כנותן שירות מקצועי ומומלץ בתחום"
מומלץ ע"י מי ? ע"י Copter-x כמובן !

על יעוץ טלפוני איך הוא יגבה תשלום ?
הוא ינסה לשכנע אותך לקבל הדרכה, שרותי בניה וכדומה...ואז יקח כסף.

שוב, הכל בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין !
רק לא פה, אלה בפורום המסחרי !,
לעודד אינטרנט מסחרי נטו...
כנראה גם בכל המלצה שלו בנוגע ל Copter-x יש אינטרס מסחרי.

אורי

ben
15-10-2009, 10:51:02
קודם כל אני מבין אותך מאוד זה לא פשוט, אני גם חדש בתחום אומנם התחלתי עם סוג של צעצוע
חשמלי 4 ערוצים אבל זה דבר ראשון נתן לי להבין מה זה בכלל מסוק איך הוא טס (אני שוב חוזר למרות שזה נחשב לצעצוע) אין לי עדיין סימולטור אבל את המסוק הזה אני מטיס ממש ממש טוב בשליטה מלאה.
כולם יודעים שזה תחום לא זול אבל מאוד מושך ואני אישית יכול להגיד לך והרבה יסכימו איתי שכל פעם
שהמסוק נפל בהתחלה התבאסתי אין ספק אבל זה רק גרם לי לרצות ללמוד יותר בשביל להטיס ברמה גבוה.
תאמין לי קשה האימונים קל בקרב יהיה בסדר יש פה הרבה חברה שיעזרו לך בדוק.

בן;)

giluriel
15-10-2009, 20:02:44
בנושא עודד אינ מבין שזה WIND556 גם אותי מעניין אם הוא לוקח כסף כי זה מסביר את ההודעות שקבלתי ממנו בהודעה פרטית
נראה לי מוזר שבן אדם מתנדב לעזור לך בהודעה פרטית שמסבירה כמה חשוב להיות איתו בקשר במקום לכתוב את זה בפורום ולהסביר לכולם ואז אפשר גם ללמד אחרים וגם לשמוע דיעות אחרות.

חברים,

למיטב ידיעתי עודד עושה טורח ועוזר ללא כל תרומה (תקן אותי אם אני טועה).
לא פעם הבעתי את דעתי מעל דפי הפורום על כך שהתשובה "דבר איתי .. אסביר לך" פוגעת בפורום.
היא מונעת מאחרים ללמוד גם וכן מונעת השמעה של דיעות אחרות

אבל ..

האיש עושה וטורח בהיקף שאף אחד מאיתנו לא מתקרב אליו.

מגיע לו הקרדיט לפחות על הרצון וההשקעה

Shahars
15-10-2009, 20:37:19
חברים,

למיטב ידיעתי עודד עושה טורח ועוזר ללא כל תרומה (תקן אותי אם אני טועה).
לא פעם הבעתי את דעתי מעל דפי הפורום על כך שהתשובה "דבר איתי .. אסביר לך" פוגעת בפורום.
היא מונעת מאחרים ללמוד גם וכן מונעת השמעה של דיעות אחרות

אבל ..

האיש עושה וטורח בהיקף שאף אחד מאיתנו לא מתקרב אליו.

מגיע לו הקרדיט לפחות על הרצון וההשקעה

לצערי גיל, אתה טועה.... עודד דורש תשלום.

שחר

ללו
15-10-2009, 21:07:57
ברור שהוא המליץ לך על Copter-x זה שקוף לחלוטין,
עודד גם מוגדר ע"י היבואן הרשמי של Copter-x בארץ "כנותן שירות מקצועי ומומלץ בתחום"
מומלץ ע"י מי ? ע"י Copter-x כמובן !

על יעוץ טלפוני איך הוא יגבה תשלום ?
הוא ינסה לשכנע אותך לקבל הדרכה, שרותי בניה וכדומה...ואז יקח כסף.

שוב, הכל בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין !
רק לא פה, אלה בפורום המסחרי !,
לעודד אינטרנט מסחרי נטו...
כנראה גם בכל המלצה שלו בנוגע ל Copter-x יש אינטרס מסחרי.

אורי

לא פעם עודד עזר כאן לאנשים ללא כל תמורה דלת ביתו פתוחה לכולם כולל אני שקיבלתי ממנו עזרה ויש כאן עוד הרבה אנשים טובים שעוזרים מטוב ליבם,ויש כאן בפורום מספר אנשים שגובים עבור השרות שהם נותנים למה אף אחד לא מדבר,חברים זה לא מכובד להעביר כאן ביקורת על כל אדם באשר הוא,הפורום נועד לעזור אחד לשני בלפתור בעיות התיעצויות וכו',ולא לרדת על אנשים,לא פעם שמתי לב להתנהגותם הלא יפה של אנשים כאן,חברים תמשיכו להיות נחמדים וטובים כמו שהיה עד עכשיו ואל תגררו לשטויות.

liran
15-10-2009, 21:16:23
אלון,
בתור אחד שעובד משמרת, אומנם ללא מראות קשים תודה לאל, אני יודע בדיוק מה עובר עליך...
אני יודע עד כמה עבודה שכזו היא לא רק עבודה אלא אורח חיים, ואורח חיים מאוד תובעני אם יורשה לי לומר. אני יודע איך זה לעבוד לילות, סופ"שים, חגים, תמיד האישה מקטרת, אתה אף פעם לא בבית במשמרות ערב ואני עובדת קשה וכו' וכו'...אני יודע איך זה שאתה תמיד עייף במידה כזו או אחרת, כי שינה ביום היא לא כמו שינה בלילה ואתה חי במין JETLAG תמידי שכזה.
אבל אני גם יודע, שכעובד משמרת, יש לך לא מעט זמן פנוי שכולו לעצמך במשך היום, וזה משהו שאין לאנשים שעובדים רגיל. כמה אנשים אתה מכיר שיכולים באמצע השבוע בבוקר, ככה לפני משמרת ערב או לילה כשהאישה והילדים במסגרות שלהן, לשים את הציוד באוטו וללכת להטיס? :) רוב האנשים מוגבלים לבלאגן של הסופ"שים ואנחנו יכולים להטיס בשקט בלי המולה באמצע השבוע אם בא לנו כשאף אחד בבית לא מרגיש בחסרונך.
כשנכנסתי לעולם המופלא של המסוקים לפני 10 שנים + בערך, לא היה כל כך הרבה מידע זמין כמו היום ויכולת לספור על יד אחת את האנשים שהטיסו מסוקים בארץ, ובד"כ היו אנשים עם הרבה כסף.
היה מאוד קשה להיכנס לבד לתחום ונדרשה חפירה עמוקה מאוד בשביל להשיג תוצאות, לרוב הלמידה נעשתה דרך "הרגליים" ללא קיצורי דרך בדמות חבר טלפוני או מדריך לעת מצוא. לא היה אינטרנט.
מה שהיה ברור לי די מההתחלה, וזה משהו שאתה צריך לברר עם עצמך, שהייתה לי תשוקה חזקה מאוד לדבר, ובמהלך השנים מצאתי את עצמי "עוזב" את התחביב מספר פעמים וחוזר בחזרה כמו נמשך למגנט. אל תחשוש מלטעות, מטעויות לומדים ואם הפסדת כסף הרווחת שיעור חשוב, אל תשכח זאת.
לסיכום,
אני בטוח שתצליח להפיק הנאה מהתחביב למרות שקשה בהתחלה, ואני מאחל לך הרבה הצלחה ומשמרות לילה שקטות ;)

dbrosh
15-10-2009, 21:21:04
עודד גובה תשלום רק לאחרונה, וגם זאת מסיבותיו האישיות. אם הוא ירצה, הוא יחשוף אותן. הוא גובה כסף רק עבור מי שבא לביתו לביצוע עבודה. לא עבור מתן יעוץ טלפוני, גם אם היעוץ הטלפוני מתמשך זמן ארוך ויעוץ טלפוני אצל עודד מתמשך זמן ארוך כי מטבעו הוא מהמאריכים והמפרטים בשיחה - או בעברית פשוטה די דברן. ולכן כל טענה כי המשפט "תתקשר אלי" המופיעה בכל פוסט שלו צריך להיות מועבר לפורום המסחרי אינה צודקת.
גם היום, ומנסיוני האישי, הוא מקדיש זמן רב ליעוץ טלפוני ללא כל בקשת תמורה, בין אם אתה מעוניין בקופטר איקס או במסוק אחר. עודד הוא מוסד מסוג נדיר בענף השלט הרחוק - ובעצם בכל ענף - ואם הייתי פוגש אותו שנה וחצי קודם - ולו גם בתשלום - הייתי חוסך כסף רב שהשארתי בחנויות על מסוקים רעים ועצות רעות. אני ממליץ לכל מי שנכנס לענף להרים לו טלפון. הלוואי שהיה לי שכל או מי שיפנה אותי אליו או אל מישהו כמותו שיציל אותי מכל הכרישים שמסתובבים כאן ואורבים לארנקים שלנו.
נכון שתקבל ממנו תמיד עצה לרכוש קופטר איקס, אבל באותה מידה תקבל ממנו עצה לרכוש הוריקן 550. אולי הוא באמת יועץ סודי של קופטר איקס. קשה לי להאמין שהוא יועץ סודי גם של גאווי. יותר קל לי לקבל - וגם מהיכרות של הטיפוס - שהוא פשוט מקובע על הסחורה שהוא מטיס. ואני אגב לגמרי אליין, אין לי קופטר איקס ולא הוריקן 550 - ווי ווי, איך עבדתי על עודד.
ולמי שחושד בי שאני חסיד שוטה, סאקר או שפוט שלו, אז רק לפני זמן קצר השארתי אצלו כך וכך שקלים, ואני חושב שבצדק - אין הצדקה להתנחל אצל מישהו בבית ארבע שעות, לקבל סדנת כיוון מסוק, שתיה קרה, ובדרך גם הרצאה על תזונה נכונה - כבר אמרתי שהוא מדבר הרבה. אז תהיו חכמים בלילה, תחביאו אותו בפורום המסחרי, ותאבדו פנינה. מה יעשו אז הטירונים שחושבים לקנות בלט סי פי ועגלות מהסוג הזה? כמה זמן ייקח להם לברוח מהענף? ומי יענה לי באחת עשרה בלילה כשהג'יירו שלי משתגע? יאללה תרדו מבנאדם טוב ותנו לו מעט להתפרנס.

דורון

אריה הלפרין
15-10-2009, 22:28:49
אלון אלון אלון
אמרתי לך תבוא לשטח עם המסוק ולא עם הניידת
כולם יתנדבו לעזור לך - בכנות
תראה מה עשית:)
אפילו דרימר התעורר והגיב
אל תתיאש יש מוצא להכל

ori_lavee
15-10-2009, 22:38:54
נראה לי שמיצינו את העניין.
אין דבר כנגד עודד באופן אישי (חלילה), את תרומתו כולנו מכירים, גם אלה שמסכימים עם דעותיו וגם אלה שלא.
אנו צריכים לעסוק בגופו של עניין ולא בגופו של אדם.

כל מה שאני מבקש זה שקיפות, נאה דורש נאה מקבל.

שיהיה סופ"ש נעים ורגוע.
מקומה 7 המשקיפה לים המלח
אורי

alonnavon
15-10-2009, 23:03:25
וואיי חברים כתבתי פה רגשות איישיים שלי ואני לא מבין מה קרה פה אני שמח על כל העידוד שלכם וכל מה שכתבתם פה .
אבל אני מצר על מה שאתם כותבים על עודד .רע לי עם זה
עודד הוא בשבילי לא רק עוזר גם חבר טוב חבר חדש שהכרתי ואני שמח על הכרות שלי איתו
אני מעריך את הבחור הזה מכל הלב ובין עם גובה כסף מאנשים או לא גובה כסף לא ראיתי בחור כזה טוב לב ואני אישית יהיה מוכן לעשות בשבילו הכל ובסלנג העבודה שלי לחטוף כדור במקומו .
לכן אני מבקש מכולם אישית תפסיקו עם זה .
זה לא מתאים ולא יאה לאף אחד מכם .
ולגבי ההחלטה שלי זה נכון שאני מיואש גמור מכשלונות ואני ודע שכולכם עברתם את זה
אף אחד לא נולד עם מסוק ביד או באוויר כבר אני רוצה את התחביב הזה רק מלחשוב עליו ולראות אותכם מטיסים שאני מגיע עם הניידת לשפיים כמו שאריה אומר ושאני יודע שאני עובד שבת אני תמיד מבקש מהקצין שלי לעבוד בוקר ובכביש החוף רק לבוא לראות אותכם החברה הנהדרים מטיסים רק ככה אני מתחיל את משמרת הבוקר שלי זה עושה לי טוב זה מרגיע .
אבל שוב פעם אני יגיד אני מפחד להכשל אני לא אוהב להכשל .
שום אני יגיד תודה תודה תודה לכולם .

giluriel
15-10-2009, 23:16:09
אלוני, הכי stright forward שיש:

מי שלא מנסה - מצליח.

נכון, הוא גם לא נכשל אבל זו לא חוכמה להישאר רק עם הדברים שאנחנו כבר יודעים.
האושר האמיתי הוא להצליח במה שנכשלת לפני שבוע :-)

sagi
16-10-2009, 00:16:43
אלון אל יאוש פן יעקוץ אותך יתוש !!! :)
הכל יהיה בסדר רק סבלנות ולגבי הסימולטור ....
אנחנו נדבר ונסדר הכל !

דורונצ'יק
16-10-2009, 00:46:27
אלון,

אין לך מה להתייאש!
כולם מרסקים, כולם מתקנים וכולם לומדים מטעויות.
המסוק שלי עבר 3 ריסוקים ואחרי כל ריסוק הוא נראה טוב יותר מלפני הריסוק.
ככה לומדים להטיס.
אני מסכים איתך שזה מתסכל לרסק כל פעם במיוחד עוד לפני שאתה מטיס.

אבל תפנה לליאור בר-עמי הוא האיש שיעזור לך!
הוא מדריך בחסד!
מעבר לכך שזאת העבודה היום יומית שלו הוא עושה את זה בכיף ובמקצועיות רבה.
יודע להיות מאוד נוקשה אבל יחד עם זאת רך ולתת את הטיפים הנכונים בזמן הנכון וברגע הנכון.

ליאור בר-עמי הוא האיש שיעזור לך יחזיר אותך ותראה שזה פשוט יותר ממה שנראה לך.
זה לא קל, זה מצריך זמן, השקה ורצון חזק מאוד. ותראה שאחרי ההפקה הראשונה והריחוף עם הפנים אליך המצב-רוח וההרגשה תשתפר ומשם יש לך רק לשאוף למעלה ואתה תצליח.

בהצלחה,

דורון ריבניק.