PDA

צפייה בגרסה מלאה : רעיון מפגש מסוקאים הכי גדול בארץ

mosheg
15-10-2009, 09:39:46
יש לי רעיון למפגש על המסלול בדימונה בתאריך 31/10/2009 בשעה 8 בבוקר כמובן שבבירכת הדרך מהחברה בדימונה.
הרעיון שכל מטיסי המסוקים בארץ יגיעו למפגש חברתי / הטסות יום כיף. חשמליים וגם ניטרו מוזמנים.
בקשה מיוחדת בעלי ביטוח יעודי בלבד ( קלוב התעופה / מיליס / אחר )

מתוכנן גם ארוחת צהרים משותפת ב סביבות אחת מנגלים וכו' ( כל אחד מביא לעצמו נשתדל לשבת ביחד).

מעוניינים לפתח את הרעיון בבקשה
מצטרפים בשמות ( לרשום שם )

ליאור זהבי
15-10-2009, 11:15:53
היי משה,

נשמע כמו רעיון מעניין.

המפגש הכי גדול של מסוקאים עד היום היה כאשר עמיתי ואנוכי ארגנו את המסוקיאדה בדימונה לפני מספר שנים, ואם אני זוכר נכון היו לנו כ-80 מסוקאים רשומים + לא מעט קהל, וכולם ניהנו מאוד.

במפגש ההוא גם דאגנו שמטיסים בכירים יעבירו שיעורי הטסה וסדנאות כיוון ללא תשלום, והיו דוכנים של חנויות מכל הארץ ועוד..

הפואנטה היא שאפשר לעשות הרבה יותר מסתם מפגש - השאלה עד כמה רוצים להתארגן ? וכמובן שבועיים לא יספיקו במקרה הזה.

אם יגיעו 100 מסוקאים למסלול אחד ללא התארגנות משום סוג, סביר להניח שעל המסלול יהיה יותר בלאגן מסדר - במפגשים גדולים מישהו צריך להיות אחראי על הסדר והבטיחות - אין ברירה.

בהצלחה !

ziki
15-10-2009, 11:21:21
היי משה,

אם יגיעו 100 מסוקאים למסלול אחד ללא התארגנות משום סוג, סביר להניח שעל המסלול יהיה יותר בלאגן מסדר - במפגשים גדולים מישהו צריך להיות אחראי על הסדר והבטיחות - אין ברירה.

בהצלחה !

צודק בהחלט !!!
במיוחד שמדובר בכלים מסוכנים כמו מסוקים.
ציקי

עמיתפורת
15-10-2009, 12:01:50
משה צור קשר אנסה לעזור לך

Chen Zarfati
15-10-2009, 12:31:49
אחלה יוזמה! גם אני אגיע:)

mosheg
15-10-2009, 13:22:39
טוב אז לא הכי גדול אני לא מתחרה בעניין הזה. המטרה הייתה כיף ולא תחרות כלשהיא.
בלאגן ? יכול להיות, נשתדל בשביל כולם שנהנה שלא יהיה בלאגן הכל ברוח טובה / חברית.
תודה לכל מי שמעוניין לתרום למפגש פשוט בואו יהיה נחמד. הרעיונות למקסם את האירוע נחמדים אבל לא נראה לי שאפשריים בפרק זמן קצר כזה וללא אירגון מיוחד. האמת לא ידעתי שייש יותר מ 80 מטיסים בארץ. אני ביקרתי אפשר להגיד ברוב אתרי המסוקאים בארץ הכרתי את החברה ומצאתי שיהיה נחמד מאוד להפגיש בין כולם.
ן

ליאור זהבי
15-10-2009, 13:31:42
יש עוד דבר לקחת בחשבון - אני הבנתי שמבחינה חוקית אם אתה מארגן את המפגש (שכן אתה פרסמת) אז אתה אחראי במקרה של פגיעה ברכוש או בנפש חס וחלילה.

הנושא הזה עלה לא פעם כשארגנו את המפגש לפני כמה שנים.

mosheg
15-10-2009, 13:44:38
כן הבנתי את זה אז זה אומר שגם צריך לדאוג לשרותי כיבוי אש מגן דוד והצלה וכוי אולי גם נארגן קיטרינג סככות נזמין קהל עיתונות נמכור חסויות לבעלי חנויות. אז שימו לב אני לא רוצא את הקרדיט על האירגון כי זה לא מאורגן מי שרוצא בא. בכל שטח הטסה בארץ יש קבוצות של מטיסים ששמחות לארח חברים אחרים וכך אני רואה את זה.

ליאור זהבי
15-10-2009, 13:49:51
משה,

אני לא נגדך - אני בא לעזור לך. בבית משפט יחזיקו אותך אחראי כי אתה פרסמת את המפגש (לפחות כך הוסבר לנו בעבר) - זה כל מה שאני אומר.

mosheg
15-10-2009, 14:04:00
ליאור הבנתי את זה שאתה לא נגדי. אפילו לא חשבתי לרגע.
לעזור לי ? , אני הצעתי את הרעיון וזה גם נפתח כאחד כזה אם הדבר כזה מסובך / אולי צריך לשקול מחדש את העניין. !!!

איציק רונן
15-10-2009, 14:05:34
טוב אז לא הכי גדול אני לא מתחרה בעניין הזה. המטרה הייתה כיף ולא תחרות כלשהיא.
בלאגן ? יכול להיות, נשתדל בשביל כולם שנהנה שלא יהיה בלאגן הכל ברוח טובה / חברית.
תודה לכל מי שמעוניין לתרום למפגש פשוט בואו יהיה נחמד. הרעיונות למקסם את האירוע נחמדים אבל לא נראה לי שאפשריים בפרק זמן קצר כזה וללא אירגון מיוחד. האמת לא ידעתי שייש יותר מ 80 מטיסים בארץ. אני ביקרתי אפשר להגיד ברוב אתרי המסוקאים בארץ הכרתי את החברה ומצאתי שיהיה נחמד מאוד להפגיש בין כולם.
ן

כל הכבוד! אני אוהב את הגישה ובעיקר את הרוח.
קשיים יש בכל מעשה, צריך את האנשים שיש להם פתרונות ורוצים לעזור.
במידה ואני יכול לעזור תן תפקיד.
איציק

mosheg
15-10-2009, 14:10:09
כבר הזמינו אותי כמה פעמים ואמרו לי לא לפרסם את העניין בכדי שלא יבואו הרבה אנשים אולי זאת ה סיבה. אם העניין ימשיך להסתבך כך ו / או לגדול למימדים חסרי פרופורציה נשקול לדחות את זה ולארגן מחדש בצורה מסודרת יותר. בינתיים שאלתי מי מעוניין להגיע.

nadavbarak
15-10-2009, 14:31:39
הי מויישה,
גם אנחנו נגיע כמובן.

guyro
15-10-2009, 14:35:01
גם אני, גם אני,

asafh1
15-10-2009, 14:50:49
גם אני בפנים

matalon
15-10-2009, 15:17:39
צוות הרכבת בפנים!:)

עמיתפורת
15-10-2009, 15:44:01
חברים יקרים.
אני מציע דבר כזה.
לפני שאנחנו מגיעים לשם אני מוכן לנסות לארגן משהו מסודר דומה למה שעשינו לפני 7 שנים.
כך שכולם יהנו גם מאוירה, אוכל, בטיחות וההנאה תהיה הרבה יותר טובה וכייפית.
אני חוזר מחול שבוע הבא, נשב ונזרוק רעיונות מי שבא לו לתרום לזה ונרים כולנו יחד את האירוע הטוב ביותר.
מה אתם אומרים?

bendisar
15-10-2009, 15:54:40
חברים יקרים.
אני מציע דבר כזה.
לפני שאנחנו מגיעים לשם אני מוכן לנסות לארגן משהו מסודר דומה למה שעשינו לפני 7 שנים.
כך שכולם יהנו גם מאוירה, אוכל, בטיחות וההנאה תהיה הרבה יותר טובה וכייפית.
אני חוזר מחול שבוע הבא, נשב ונזרוק רעיונות מי שבא לו לתרום לזה ונרים כולנו יחד את האירוע הטוב ביותר.
מה אתם אומרים?

לך על זה:cool:
נשמע כמו אחלה רעיון, יהיה נחמד אם יהיה אירוע גדול ומאורגן ויהיה עוד יותר נחמד אם מישהו ירים את הכפפה כדי לבצע כזה אירוע
כל הכבוד עמית! יוזמה מבורכת:) אני רק מקווה שאני אוכל להגיע במידה ויהיה אירוע כזה

עמיתפורת
15-10-2009, 15:59:37
שימו לב.
בפעם באחרונה אנחנו סידרנו אוכל עם קייטרינג כשר.
סדנאות הטסה ולמוד.
חנויות עם מוצרים.
ספונסרו כובעים וחולצות.
כיבוי אש.
אמבולנס.
ביטוח קלוב.
אבטחה צמודה.
כל אלה עלו כ- 50 ש"ח לכל מישתתף אם אני לא טועה.
נקווה לעשות משהו דומה..
יהיה טוב ונפתח מסורת פעם בשנה כמו בארה"ב באירצ'ה בעזרת השם...

bendisar
15-10-2009, 16:02:37
שימו לב.
בפעם באחרונה אנחנו סידרנו אוכל עם קייטרינג כשר.
סדנאות הטסה ולמוד.
חנויות עם מוצרים.
ספונסרו כובעים וחולצות.
כיבוי אש.
אמבולנס.
ביטוח קלוב.
אבטחה צמודה.
כל אלה עלו כ- 50 ש"ח לכל מישתתף אם אני לא טועה.
נקווה לעשות משהו דומה..
יהיה טוב ונפתח מסורת פעם בשנה כמו בארה"ב באירצ'ה בעזרת השם...

50 ש"ח זה בהחלט מחיר הוגן לארוע מדהים שכזה, אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל כי אני חושב שזה יעלה את כל תחום המסוקים בארץ בכמה רמות

mosheg
15-10-2009, 17:25:36
עמית כל הכבוד בהצלחה אשמח אם זה יצא לפועל ובאמת יהפוך למסורת. אבל אני כבר רואה את התמונה ההפוכה והלואי שאני טועה. כוונתי שהחברה יחשבו שייש כאן עניין מסחרי, למרות שלא נראה לי שאפשר להרוויח בשום אופן מאירוע כזה בטח לא ב 50 ש"ח, לאנשים שמשלמים יהיו תלונות, אחרת איך אפשר בלי וכו'.
מה אתנ צריך את זה ?. אם נשאיר את זה כמו שזה התחיל ללא התחייבות כלשהיא מצד מישהוא יש סיכוי שזה יצליח. ואולי לא. אם בכל זאת אתה מעוניין להוביל מהלך כזה בבקשה אני הראשון שנרשם.

ליאור זהבי
15-10-2009, 17:31:54
אני אשתדל להגיע - כך או כך.

דמבו
15-10-2009, 17:50:15
גם אנחנו באים בכיף :)

lior_bar_ami
15-10-2009, 18:41:54
אני גם בעניין!

TooLy
15-10-2009, 19:17:02
גם אני http://efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

saarordan
15-10-2009, 19:27:32
גם אני בא :eek:

נועם ג
15-10-2009, 19:29:27
אני בפנים

DanielKatzav
15-10-2009, 19:38:15
משה,

אנחנו איתך.

אלי

שחר לזרוב
15-10-2009, 19:39:13
אני בפנים, גם אם צריך לשלם.
אני זוכר את המסוקיאדה שאורגנה לפני שנים. נשמח לאירוע נוסף כזה. :)

bendisar
15-10-2009, 19:46:12
אם אני אמצא דרך להגיע אני אבוא

gal15260
15-10-2009, 20:41:49
הייי

בתור דימונאי אשמח לעזור להציע ולדבר בעיניין המנחת

המנחת שלנו מנחת דימונה פתוח לרווחה לכל עובר ושב ואני די מופתע שיצע הצעה כזו וכולם קופצים

משום מה כשאני הצעתי את זה זה נשאר עם 0 תגובות ו 100 צפיות :confused::o

בואו נרים את הכפפה

הייתי במסוקיאדה שהייתה בדימונה בזמנו וכך נכנתי לתחום שאני לא מצטער עד עכשיו ....

אשמח אם מישהו יצור איתי קשר בנוגע למפגש ובכדי שנתחיל להריץ את זה הלאה...

0549080175
גל ...

נ.ב
מי זה mosheg ??
אשמח אם תזדהה....:D:D

לילה טובבב...

gal15260
15-10-2009, 20:43:54
ואגב יש לנו די מנחת גדוול ומרווח המאפשר מחרב חנייה ענקי מרחב הכנת הכילים לפני הטיסה ומנחת המשתרע אם אני לא טועה מעל ל 3 קילומטר + כמה מטרים שהוסיפו לנו לפני כמה חודשים....

תחפשו בגולל מנחת דימונה ותראו תמונות מנחת ברמה....

בברכה.
גל

איציק רונן
15-10-2009, 21:11:43
גל, פתאום ירד לי האסימון. לא דיברו אתכם בכלל?:eek::rolleyes:. גדול. אני שמח שאף אחד לא הציע לערוך מפגש על האש אצלי בחצר.....:D
אבל ברוח טובה, במידה ויצא מזה מפגש אז מגניב.
איציק

ליאור זהבי
15-10-2009, 21:19:38
אני מאושר לראות שאנשים עוד זוכרים את המסוקיאדה. זו היתה חתיכת הפקה ! :)

mosheg
15-10-2009, 21:26:23
בסך הכל היה צריך להצית להבה בכדי שהמפגש הזה יתקיים , כל הכבוד על ההענות. נראה לי שזה הולך להיות מפגש הרבה יותר גדול משצפיתי. החברה מדימונה ביקשו קצת יותר זמן בכדי לארגן בעצמם את המפגש ( כל הכבוד ). אז מחכים לתאריך חדש ופירסום שלהם לעניין.
MOSHEG = משה גולדשטיין

mosheg
15-10-2009, 21:41:13
איציק רונן , אני רואה שהמפגש ידחה קצת , אז זה משאיר לנו את 31/10 פנוי.
אם אתה מציע לערוך מפגש על האש אצלך בחצר בבקשה אני בא,מישהוא מצטרף.:):):):):):)

איציק רונן
15-10-2009, 21:45:10
איציק רונן , אני רואה שהמפגש ידחה קצת , אז זה משאיר לנו את 31/10 פנוי.
אם אתה מציע לערוך מפגש על האש אצלך בחצר בבקשה אני בא,מישהוא מצטרף.:):):):):):)

משה הייקר, מי שמכיר אותי יודע שלא מפחידים יונה ביין, אני רואה שאתה מתמחה בהצתת להבות אז אני רושם אותך לעזרה בהדלקת הגריל במפגש הבא :D
גחליציק

eyalhuly
15-10-2009, 21:53:22
גם אני....

ori_lavee
15-10-2009, 22:43:19
דימונה :eek:
רחוק, רחוק...רחוק לאללה.

אבל אגיע, ברור שאגיע.
אקח איתי את החברה מטייסת העמק...וכל שעה נחליף נהג תורן :)

אורי

levyoram
15-10-2009, 23:01:11
אחרי שקראתי את כל התגובות, אני מצדד ברעיון של עמית פורת לארגן אירוע בתשלום.

50 ש"ח זה סכום קטן ביותר לאירוע מאורגן ומאובטח(אש,מ.דוד, משטרה וכו').

אני בעד הסדר וההפנינג שמסביב שיתרום הרבה יותר לאווירה מאשר שיבואו עשרות מטיסים .......בלגן בלגן בלגן!!!

אני מוכן לעזור ולתרום להרמת אירוע מסודר בלבד, ואבוא סקרן לכל יוזמה פיראטית אחרת :D

בכל אופן, כל הכבוד על היוזמה משה :)

הבוררר
15-10-2009, 23:19:08
מצטער על התגובה הטיפה מאוחרת אבל כנראה שאנשים כאן לא בדיוק הבינו את משמעות הודעתו של משה ידידנו(כמובן הכל באהבה), בסיכום הראשוני בנינו החלטנו לערוך בתאריך הנקוב מפגש נחמד עם קצת אוכל והרבה הטסות חופשיות אצלנו בדימונה ומהר מאוד זה הפך להיות עצום יותר מכל אירוע מסוקים שנעשה עד היום(כך למיטב הבנתי).
אז בואו רגע נעשה סדר, אבל שניה לפני הסדר אני חייב להעיר שאני לא בא להשבית שום שמחה של אף מטיס יקר שכבר התחיל לתכנן תכנונים כאלה ואחרים-נטו סדר!
בכל אופן המטרה בגדול הייתה להעלות פוסט הזמנה ליום הטסות חופשיות עם הרבה אוכל והרבה הטסות וכמובן מי שירשום שהוא מתכוון להגיע אז בשמחה...
אבל בגלל שיש היענות די גבוהה(לפחות לפי איך שזה נראה כרגע) צריך רגע לעשות חושבים ולהבין מול מה אנו עומדים כאן-אין סיכוי להרים אירוע בסדר גודלה של המסוקיאדה בתוך שבועיים וגם אם כן זה יפגע בסיכוי של הרבה מטיסים אחרים שירצו להגיע ולא יוכלו כי לא הודיעו להם מספיק זמן מראש.
אז ככה לסיכום העניין אני ארים את הכפפה בנושא (כמובן שאני עושה זאת בהתנדבות מוחלטת ללא כל תשלום מצד אף גורם) לאור כמיהתם של כל המטיסים לאירוע מסוג זה.
אני אוציא הודעה מסודרת יותר בהמשך עם יותר פרטים וננסה לגבש בתיאום עם כל חברי הפורום תאריך שמתאים לכולם עם תכנים שיתאימו לכולם וכו....
רעיונות וכמובן עזרה מסביב יועילו מאוד אשמח לשמוע ממי מכם שיהיה לו מה לומר בנושא.
בנתיים נשאיר את ה31 לחודש כמו שהו יום הטסות חופשי בדימונה, השאיפה היא כמה שיותר מסוקאים וכמה שיותר אוכל וכמה שיותר בידור כל מי שחפץ להגיע הוא יותר ממוזמן רק נשמח אם כל אחד שמתכוון להגיע יאשר הגעה כדי שנדע למה לצפות ואיך להתארגן.
שיהיה לילה טוב לכולם!

איציק רונן
16-10-2009, 00:30:27
.................................................. .......
אני אוציא הודעה מסודרת יותר בהמשך עם יותר פרטים וננסה לגבש בתיאום עם כל חברי הפורום תאריך שמתאים לכולם עם תכנים שיתאימו לכולם וכו....
שיהיה לילה טוב לכולם!
אין כזה דבר, אפילו לא אצל יהודי אחד לבד :p
מנסיוני הדל אני מציע לקבוע תאריך שרירותי שנוח למארגנים ולא לזוז ממנו.
לילה טוב
איציק

אבי סירוטה
16-10-2009, 00:41:13
אני בפנים:cool:. בעד אירוע בהפקה של צוות מסודר ומוגדר כולל תשלום סמלי-50 ש"ח בהחלט הגיוני למען כיסוי עלויות ומנהלות.

הבוררר
16-10-2009, 00:52:07
כמובן שהכוונה היא בסופו של דבר תאריך אשר ישתלבו בו גם זמינותם של רוב המטיסים שיוכלו להגיע באותו התאריך גם תנאי מזג אויר טובים וכו....
בנתיים הכוונה היא לתאריךה31 הקרוב אשר יוצא ביום שבת.

gaeitan
16-10-2009, 07:29:33
מברך על היוזמה המצויינת ומקווה שתצא לפועל.
אבל מבלי לרפות את ידי המארגנים אני מצדד בהערות ליאור זהבי ועמית פורת.
אי אפשר לארגן מפגש בלי לקחת עליו אחריות מלאה, וכבר צויינו כל הפרטרים שיש לקחת בחשבון.
גם אם יגיעו 20-30 מטיסים יהיה צפוף מאוד בשטח וצריך סדר וארגון על מנת לשמור על בטיחות.
משה, אני מבין שלא לזה התכוונת והיוזמה שלך הייתה צנועה יותר בלי כל הנפח הגדול שההערות פה יצרו אבל אולי אפשר למנף את היוזמה הזו למעלה ולערוך אירוע מסודר ומאורגן עם ספונסרים ותשלום סמלי (50-100ש"ח) לכיסוי ההוצאות ולהפוך אתו לאירוע שנתי מסורתי.
היות וכבר נערך אירוע מסוג זה בעבר, ניתן ללמוד ממנו ולהפיק לקחים בהתאם.

לבורר - התייחסותך כבר קולעת יותר למטרה ואני מעריך את הרמת הכפפה ומוכן להתנדב ולסייע ככל שיידרש.

הבוררר
16-10-2009, 10:52:32
תודה תודה.
כמובן שלא משנה באיזה כמות מדובר סדר ואירגון והכי חשוב בטיחות יהיו בראש מעייננו!

ליאור זהבי
16-10-2009, 13:09:39
לעניות דעתי האישית עדיף לדחות את המועד ולהרים אירוע מסודר ומאורגן יותר.

ori_lavee
16-10-2009, 16:08:57
לעניות דעתי האישית עדיף לדחות את המועד ולהרים אירוע מסודר ומאורגן יותר.מה הבעיה..."תרים אירוע מסודר"
זהבי...מי עוצר אותך ?

אורי

motti-74
16-10-2009, 16:10:58
גולדשטייין אני בפנים!!!

אני מתארגן על מצלמת וידאו ...עדיין לא HD .....
ומצלמה EOS 350D.

שיהיה בהצלחה.

ליאור זהבי
16-10-2009, 16:33:30
מה הבעיה..."תרים אירוע מסודר"
זהבי...מי עוצר אותך ?

אורי

רעיון מצוין - כבר עשיתי את זה בעבר, ובהחלט אוכל לעשות זאת שוב. השאלה היא רק שאלה של זמן.
מבטיח לבדוק את העניין בכובד ראש.

אגב, העוקצנות שלך ממש מיותרת.
שבת שלום.

mosheg
16-10-2009, 17:10:31
עברתי על הנרשמים
משה גולדשטיין 2 ,חן צרפתי,איציק רונן,נדב ברק 2,גיא רוגלית ,סער אורדן,אסף,
צוות הרכבת ( ),עמית פורת,ליאור זהבי,אלעד דב,אורן דמבו,ליאור בר עמי,
טולי רועי,נועם גנות,דניאל קצב,שחר לזרוב,גל אסולין,ליאור אסולין,eyalhuly,
אורי לביא ( ),אבי סירוטה,gaeitan,מוטי וקנין,

סה"כ רשומים 28 נראה לי מספיק גדול, רובם מוכרים לי כמטיסים טובים ואחראיים
נקפיד על תעודות ביטוח אישיות תנאי להטסה. נבחר צוות ניהול האירוע בשעת התדריך בבוקר 8:00. נראה לי שהענות כזאת תביא גם משמעת ואחריות כללית לאירוע. לדעתי עדיין זה בגדר הסביר. יש עדיין זמן לתגובות / שינויים !!!

lior_bar_ami
16-10-2009, 17:23:37
עברתי על הנרשמים

נקפיד על תעודות ביטוח אישיות תנאי להטסה. נבחר צוות ניהול האירוע בשעת התדריך בבוקר 8:00. נראה לי שהענות כזאת תביא גם משמעת ואחריות כללית לאירוע. לדעתי עדיין זה בגדר הסביר. יש עדיין זמן לתגובות / שינויים !!!

אני הראשון שתומך באירוע כזה ומאוד רוצה שהוא יצליח, וגם לגמרי בעד הנושא הביטוחי בתחביב שלנו - אבל המשפט שסימנתי נראה לי "קצת" בעייתי...

לא נראה לי שאתה, אני או כמה שזה משנה - כל אחד מאיתנו יכול להגביל אנשים בצורה כזו או אחרת, אלא כמובן אם מדובר באירוע מסודר עם מנחת שכור ואז הסיפור שונה לגמרי.

נראה לי שניסיון "לסגור" את המנחת לטובת האירוע ללא הסכמה מראש של מטיסים אחרים שייתכן וירצו להגיע, גם ללא ביטוח - היא רק פתח לאנטגוניזם ובעיות...

ייתכן ואני טועה, אבל כדי לסכם את הנושא ולהגיע להסכמה מלאה עם ציבור הטיסנאים - גם מטיסי המסוקים שצופים בשירשור בפורום, וגם אלו המקומיים שהמקום משמש להם מנחת בית, ע"מ שלא ניצור את האפקט ההפוך ובמקום גיבוש נקבל ריב אחד גדול.

אריה הלפרין
16-10-2009, 18:09:32
אם אני אמצא דרך להגיע אני אבוא

אשמח להקפיץ אותך

ניסן וצחי
16-10-2009, 22:38:14
אני הראשון שתומך באירוע כזה ומאוד רוצה שהוא יצליח, וגם לגמרי בעד הנושא הביטוחי בתחביב שלנו - אבל המשפט שסימנתי נראה לי "קצת" בעייתי...

לא נראה לי שאתה, אני או כמה שזה משנה - כל אחד מאיתנו יכול להגביל אנשים בצורה כזו או אחרת, אלא כמובן אם מדובר באירוע מסודר עם מנחת שכור ואז הסיפור שונה לגמרי.

נראה לי שניסיון "לסגור" את המנחת לטובת האירוע ללא הסכמה מראש של מטיסים אחרים שייתכן וירצו להגיע, גם ללא ביטוח - היא רק פתח לאנטגוניזם ובעיות...

ייתכן ואני טועה, אבל כדי לסכם את הנושא ולהגיע להסכמה מלאה עם ציבור הטיסנאים - גם מטיסי המסוקים שצופים בשירשור בפורום, וגם אלו המקומיים שהמקום משמש להם מנחת בית, ע"מ שלא ניצור את האפקט ההפוך ובמקום גיבוש נקבל ריב אחד גדול.

מסכים עם כל מילה!
צחי

Adam.D
17-10-2009, 00:37:16
לידע כללי, מכבי האש לא יגיעו לאבטחה, הם בעיצומים..

motti-74
17-10-2009, 16:19:27
אז בוא נראה 28 כפול 8 דוקת לטיסה מומצעת ....ז"א כל כ- 224 פחות 8 דקות של המטיס נקבל ...כל 216 דקות אבצע טיסה.....טוב..........נו ....בסדר...........

lior_bar_ami
17-10-2009, 16:25:08
אז בוא נראה 28 כפול 8 דוקת לטיסה מומצעת ....ז"א כל כ- 224 פחות 8 דקות של המטיס נקבל ...כל 216 דקות אבצע טיסה.....טוב..........נו ....בסדר...........

ואם אני מגיע עם 3 מסוקים, אז אני מקבל 24 דק'? ;)

ziki
17-10-2009, 16:37:58
ואם אני מגיע עם 3 מסוקים, אז אני מקבל 24 דק'? ;)

יותר מסוקים = פחות זמן הטסה למסוק.
8 חלקי 3 שווה 2.6 דקות טיסה למסוק ;)
ציקי

nadavbarak
17-10-2009, 16:38:17
לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להטיס גם 2 מטיסים בו זמנית באותו זמן, אחרת באמת שזמן המתנה יהיה גדול מידי.

bendisar
17-10-2009, 16:52:52
אשמח להקפיץ אותך

אוקי אז בזכות אריה הלפרין התותח יהיה לי איך לבוא:D
ד.א, איזה תעודת ביטוח צריך להביא? והאם אפשר לרכוש ביטוח ליום אחד?:confused:

levyoram
17-10-2009, 16:56:11
עברתי על הנרשמים

מצוות הרכבת יגיעו: אילן, ציקי, אורן, יורם ואולי אמיר.

מצטרף למה שכתב ליאור בר עמי לגבי אנטיגוניזם וממליץ לבדוק את הצעתו של נדב לגביי הטסה במקביל.
במה צוות הרכבת יכול לתרום?

Niv_Shani
17-10-2009, 18:06:23
אני גם יגיע:)

guyro
17-10-2009, 18:30:15
בעצם , אם כולכם תהיו בדרום, יהיה לא מעט שטחי הטסה פנוייים וזה אומר שיהיה לי זמן הטסה גדול יותר עם לא אבוא :D:D:D:D

bendisar
17-10-2009, 18:33:00
שאלה, בתור תלמיד בית ספר יש לי ביטוח בכל מקום (גם מחוץ לבית הספר ומחוץ לפעילויות בית הספר)
האם אני יכול לבוא:confused:

lior_bar_ami
17-10-2009, 18:53:36
בעצם , אם כולכם תהיו בדרום, יהיה לא מעט שטחי הטסה פנוייים וזה אומר שיהיה לי זמן הטסה גדול יותר עם לא אבוא :D:D:D:D

יש מצב שעלית על סטארט אפ מטורף!!!!! ;)

Chen Zarfati
17-10-2009, 19:11:32
נתחיל לארגן אירועים פקטיבים:D

ליאור זהבי
17-10-2009, 19:45:51
במסלול בדימונה אפשר להטיס גם 10 מסוקים במקביל ללא כל בעיה של מקום.

שחר לזרוב
17-10-2009, 20:21:27
משה, עם כמות האנשים שרוצים להגיע, אני חושב שכדאי לחשוב על כל העניין בשנית.
מאחר ואין המדובר באירוע מאורגן ועם מספר האנשים הגדול שצפויים להגיע, אני חושב שהסיכוי לאסון או סתם בלאגן גבוהה מדי ולא כדאי לקחת את הסיכון. מה גם שזמן ההטסה לכל אחר יהיה נמוך מאד ובטח אנשים יהיו על קוצים כדי להטיס. עם כמות אנשים כזו ובהיעדר אירגון והכוונה במקום אני חושש שזה זה לא יראה טוב :confused:.

לכמות כזו של אנשים כדאי להרים אירוע מסודר עם מארגנים, ביטוח, הכוונה, הרשמה מראש וכו'.

שונא להיות משבית שמחות אבל זו דעתי מזוית הראיה של עו"ד שמתעסק עם תביעות נזיקיות וכבר חושש שמא תזדקק לשירותי.

ליאור זהבי
17-10-2009, 20:27:28
משה, עם כמות האנשים שרוצים להגיע, אני חושב שכדאי לחשוב על כל העניין בשנית.
מאחר ואין המדובר באירוע מאורגן ועם מספר האנשים הגדול שצפויים להגיע, אני חושב שהסיכוי לאסון או סתם בלאגן גבוהה מדי ולא כדאי לקחת את הסיכון. מה גם שזמן ההטסה לכל אחר יהיה נמוך מאד ובטח אנשים יהיו על קוצים כדי להטיס. עם כמות אנשים כזו ובהיעדר אירגון והכוונה במקום אני חושש שזה זה לא יראה טוב :confused:.

לכמות כזו של אנשים כדאי להרים אירוע מסודר עם מארגנים, ביטוח, הכוונה, הרשמה מראש וכו'.

שונא להיות משבית שמחות אבל זו דעתי מזוית הראיה של עו"ד שמתעסק עם תביעות נזיקיות וכבר חושש שמא תזדקק לשירותי.

מסכים עם כל מילה.

motti-74
17-10-2009, 21:16:04
לא צריך לבטל את האירוע ,פשוט לארגן מה שחובה...ביטוח,עזרה ראשונה,חלוקת זמנים,שתייה ואולי אוכל.....

נכון ,בהתקהלות בסדר גודל כמו זה שמתוכננת יכולים לקרות דברים...אבל ...הייתי בערבה מס' פעמים לא קטן בקבוצות של כ- 35 איש והיה מדהים.....כמובן שהייתה הפרדה בין מסוקים לטיסנים....ונזהרנו מעבר לדרוש...בהטסות המשותפות....
אגב אם ניתן להתפצל במסלול במרחקי בטיחות גדולים זה מקטין משמעותית את הלחץ להטיס ואיתו את הסיכון שנגרם בעקבות כך...חוצמזה שצריך להגדיר עד להיכן מותר לצופים להגיע....ולא לגלוש לתוך שטח ההטסה...כמו שעושים בכל שטח הטסה.

גולדשטיין יקירי ....אתה בטח מקבל כבר כאב ראש....אל תתיאש אנו איתך !!!

mosheg
17-10-2009, 21:55:38
לדעתי יש עדיין זמן לבטל את האירוע / לתת לו תוקף.
אם בעלי הנסיון בעניין ו או מתנדבים מעוניינים לתרום בארגון אשמח אם יציעו את עצמם ירשמו את שמותייהם נארגן צוות ניהול האירוע ונמשיך את ההתארגנות ( במידה והזמן יאפשר זאת ).
במידה ולא יתגבש צוות עד ליום שני 19/10/2009 נראה לי שנאלץ לבטל את האירוע.
אני אשמח לתרום ככל יכולתי על מנת להמשיך ברעיון.
משה גולדשטיין

נועם ג
18-10-2009, 00:47:16
עד כמה שהבנתי לא קמים פה להקים אירוע גדול וצעקני...
סה"כ יום הטסה "מורחב"...
לדעתי אתם קצת מגזימים...כל השמות שהזכרת(או לפחות רובם המוחלט) הינם מטיסים מנוסים וממושמעים..
פשוט להגדיר שכל פעם מסוק אחד או 2 באויר , לעשות תדרעך קטן בהתחלה וזהו...
לא ככה?

ליאור זהבי
18-10-2009, 00:54:16
הבעיה היא שהדברים הללו הם לא משחק ויש חוקים במדינת ישראל.

ממה שהוסבר לי בעבר (ושחר לזרוב מלומדי יתקן אותי אם אני טועה) מבחינה חוקית במדינת ישראל ברגע שמשה פרסם את המפגש - אם חלילה צריך לתבוע מישהו על נזק הנגרם שם - משה הוא הכתובת.

האם אני צודק ?

guyro
18-10-2009, 06:04:18
וואלא , מסכן משה, הוצאתם לא את כל החשק, מה זה ה"כבדות" הזאת :mad:

ליאור זהבי, "לעניות דעתי" אתה מוציא החשק העיקרי, יכלת את כל התגובות ה"מלומדות" שלך לעשות בפרטי. עכשיו אני מבין את ה"עוקצנות" של אורי ! , ותספור עד 10 לפני שאתה מגיב עכשיו...:mad:

משה, אל תבטל, אנחנו נגיע , אני אשמח לעזור בארגון. תגיד לי מה לעשות...

גיא רוגלית

mosheg
18-10-2009, 06:51:20
גיא כל הכבוד !!! תודה.
אני לא מנהל האירוע ולא רוצה להיות שכזה בטח לא חשבתי על קרדיט כזה שינתן לי. יש אנשים המוכשרים לניהול אירועים כאלה ואני לא אחד מהם. מכיוון שהתחלתי שרשור מהסוג הזה אשמח לתרום מזמני בכדי שבכל זאת יתקיים האירוע. באו לא נעבור לפסים אישיים , אני בטוח שכוונתו של ליאור זהבי טובה ולהפך הוא ידוע לי כמעורר שמחות. רגע חושבים , יש חברה שהסכימו לעזור אני עובר כרגע על השמות ובאו ננסה לגבש צוות ניהול האירוע.
לפי סדר התגובות : עמית פורת , ליאור זהבי , איציק רונן , גל אסולין , יורם לוי , ישראל אסולין , איתן (מטיסי אילת ) , מוטי ועקנין , גיא רוגלית. ( מספיק מנהלים / בעלי ניסיון. )
בשלב הראשון צריך מספרי טלפון של המתנדבים לאחר מכן נראה לי שצריך לקבוע מפגש בין המנהלים בכדי לברר את הבעיות, ומכאן לרוץ עד להצלחת הפקת האירוע. אין עוד הרבה זמן.

בהצלחה לכולנו ונקווה שזה יצא לפועל.

מספר הטלפון שלי 052-5656164
אפשר להתקשר אלי ואני אנסה לגבש את צוות ההפקה

ori_lavee
18-10-2009, 07:16:02

ליאור זהבי, "לעניות דעתי" אתה מוציא החשק העיקרי, יכלת את כל התגובות ה"מלומדות" שלך לעשות בפרטי. עכשיו אני מבין את ה"עוקצנות" של אורי ! , ותספור עד 10 לפני שאתה מגיב עכשיו...:mad:

גיא רוגלית

+1

אורי

guyro
18-10-2009, 08:02:44
משה, עם כל האהבה, אם אפשר להיות בסדר עם כולם כל הזמן,

אני מציע שנשאר במתכונת מפגש חברים ולא "אירוע והפקה" ונשאר עם התאריך המקורי
(31.10) , בכל מקרה עם אתה צריך עזרה, אתה יודע מה הטלפון שלי...יש לי כמה רעיונות איך לעשות את המפגש שמח:rolleyes:

אפרופו פסים אישיים, כאלו יש רק לזברה...:cool:

asafh1
18-10-2009, 08:09:59

גיא רוגלית

לא יעזור ..... הוא כנראה יגיב

guyro
18-10-2009, 08:13:43
לא יעזור ..... הוא כנראה יגיב

:eek: , אבל לספור עד 10 הוא יכול ? :D

mosheg
18-10-2009, 08:20:06
גיא , במידה ויקום צוות ניהול האירוע הוא יתקיים ( מכיוון שהוא הפך להמוני ). הבעיה - שכרגע דברתי עם עו"ד "שחר לזרוב" טיסנאי ותיק , שאישר את דבריו של ליאור זהבי שטען שהאחריות לאירוע כזה תהיה שלי בסופו של דבר. וברור שאני כמטיס פרטי שכל כוונתו הייתה חברתית לא מסוגל לשאת באחריות כזאת. הכנתי רשימת מתנדבים המעוניינים לעזור. היה ויקום צוות הניהול יהיה המפגש אם לא אז זה ידחה. אני גם אוהב אותך (במגבלות).

ori_lavee
18-10-2009, 08:22:12
אני גם אוהב אותך (במגבלות).
משה אני מבקש שתרחיב בעניין הזה.

:D
אורי

mosheg
18-10-2009, 08:24:24
הוא מספיק רחב.

guyro
18-10-2009, 08:56:01
הוא מספיק רחב.

אורי,משה, תרגיעו בבקשה את האהבה :)

משה, כמו שאמרתי, מפגש חברים יספיק , אל תפיק וכך לא תסתבך.

mosheg
18-10-2009, 09:06:55
דובר על מפגש כזה ומכיוון שאני פרסמתי אותו אני נושא באחריות ולכן נדרשת הפקה. בכל מקרה לא אני המפיק. אני מוכן להרתם ולעזור אם יקום צוות כזה עד מחר. לא יהיה צוות כזה המפגש יבוטל. עד שנארגן צוות כזה שיודע להרים אירוע כזה. מפגש חברים צריך להיעשות בשושו.
צר לי שכך מתנהלים הדברים אבל חוק זה חוק.

guyro
18-10-2009, 09:37:05
טוב, אז נקבע איתך בשושו , שכל הזברות פה לא יעשו רעש...

עמיתפורת
18-10-2009, 11:13:42
חברים יקרים.
כרגע חזרתי מחו"ל וצפיתי בהודעות שלכם.
אני מוכן לתרום לכם מניסיוני ומניסיון שותפי בהפקת אירוע כזה שאגב היה אירוע שכולם בו יצאו מחייכים עם הרבה הנאה.
אם תרצו את עזרתי אוכל לתרום אך כמובן אשמח להשתתף בו בתור מטיס מן המניין.
מי שצריך אותי יודע איך ליצור איתי קשר בעניינים האלה ואני מאחל לכולנו הנאה.

guyro
18-10-2009, 11:15:26
חברים יקרים.
כרגע חזרתי מחו"ל וצפיתי בהודעות שלכם.
אני מוכן לתרום לכם מניסיוני ומניסיון שותפי בהפקת אירוע כזה שאגב היה אירוע שכולם בו יצאו מחייכים עם הרבה הנאה.
אם תרצו את עזרתי אוכל לתרום אך כמובן אשמח להשתתף בו בתור מטיס מן המניין.
מי שצריך אותי יודע איך ליצור איתי קשר בעניינים האלה ואני מאחל לכולנו הנאה.

קודם כל תחזיר לי את הרצועה של השלט, אחר כך תפיק אירועים ....:D

ליאור זהבי
18-10-2009, 13:09:29
כרגע דברתי עם עו"ד "שחר לזרוב" טיסנאי ותיק , שאישר את דבריו של ליאור זהבי שטען שהאחריות לאירוע כזה תהיה שלי בסופו של דבר. וברור שאני כמטיס פרטי שכל כוונתו הייתה חברתית לא מסוגל לשאת באחריות כזאת.

משה,
אני שמח שטרחת לבדוק את העניין בכובד ראש.

במסוקיאדה שאנחנו ארגנו לפני מספר שנים פתרון אחד לבעיה הזו היה להחתים כל מי שעובר את השער על מעין כתב ויתור שמנקה את מארגני המפגש מאחריות משפטית, למרות שמספר משפטנים טענו שאפילו אחרי החתמה, מארגן המפגש הוא זה שיהיה אחראי.

אני ממש לא מתכוון להשבית לאף אחד את השמחות ואני מבקש סליחה אם כך הובן. לא מתכוון לתת לזה להתפתח לריב, אך לעניות דעתי התגובות שהיו כאן היו לא במקום.
אני יותר מאשמח לבוא בתור אורח לכל מפגש שיצא לפועל בסופו של דבר. http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

guyro
18-10-2009, 13:16:38
משה,
אני שמח שטרחת לבדוק את העניין בכובד ראש.

במסוקיאדה שאנחנו ארגנו לפני מספר שנים פתרון אחד לבעיה הזו היה להחתים כל מי שעובר את השער על מעין כתב ויתור שמנקה את מארגני המפגש מאחריות משפטית, למרות שמספר משפטנים טענו שאפילו אחרי החתמה, מארגן המפגש הוא זה שיהיה אחראי.

אני ממש לא מתכוון להשבית לאף אחד את השמחות ואני מבקש סליחה אם כך הובן. לא מתכוון לתת לזה להתפתח לריב, אך לעניות דעתי התגובות שהיו כאן היו לא במקום.
אני יותר מאשמח לבוא בתור אורח לכל מפגש שיצא לפועל בסופו של דבר. http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

לעניות דעתי, תתחיל להיות איש צנוע יותר ותפסיק לנסות ל"חנך" אותנו , אבל זה רק לעניות דעתי !

asafh1
18-10-2009, 13:19:25
לעניות דעתי, תתחיל להיות איש צנוע יותר ותפסיק לנסות ל"חנך" אותנו , אבל זה רק לעניות דעתי !

+1
ספר עד 10 ?

ziki
18-10-2009, 13:26:19

גיא רוגלית

גאי
התגובה ממש לא במקום.
הבנאדם בסך הכל בא לפתוח לכולם כאן את העיניים ואין חכם כבעל ניסיון ובמקרה של זהבי יש לו הרבה.
לפעמים כדאי לקרוא, להבין ולהפנים ולא ישר לתקוף ללא סיבה במיוחד אם אתה לא בקיא בפרטים.
בסה"כ זה לטובת כולנו.
מדהים איך כל שירשור עינייני בפורום הזה מתפתח בסוף לוויכוח ומשחקי אגו חסרי משמעות.
ציקי

ziki
18-10-2009, 13:40:40
+1
ספר עד 10 ?

עוד תגובה חכמה :(
תוציאו סטיקר "אני שונא את ליאור זהבי" ותגמרו עיניין.
מה קרה לכם?
מה הוא אמר?
נראה אתכם חכמים גדולים אם לא עלינו במקרה של אסון לא תחפשו את הכתובת לתבוע!
עדיף להיות ער לכל הפרטים לפני ולא להיות חכם בלילה כשמדובר בתחביב מסוכן שיכול להיות מסוכן פי כמה כאשר ישנם עשרות מטיסים בשטח.
ציקי

guyro
18-10-2009, 13:49:02
גאי
התגובה ממש לא במקום.
הבנאדם בסך הכל בא לפתוח לכולם כאן את העיניים ואין חכם כבעל ניסיון ובמקרה של זהבי יש לו הרבה.
לפעמים כדאי לקרוא, להבין ולהפנים ולא ישר לתקוף ללא סיבה במיוחד אם אתה לא בקיא בפרטים.
בסה"כ זה לטובת כולנו.
מדהים איך כל שירשור עינייני בפורום הזה מתפתח בסוף לוויכוח ומשחקי אגו חסרי משמעות.
ציקי

ציקי,

הביקורת שלי היא לאיך נכתבו הדברים ורוחם ולא האם הם נכונים.
אני מכיר מספיק זמן את הנפשות כדי להבין איך הם חושבות...ואני קצת בקיא בפרטים.
ראיה לכך, אותה נפש התקשרה אלי עכשיו ל"חנך" אותי בטלפון.

אבל כמו כל ביקורת, זכותך המלאה למתוח אותה עלי גם עם אינך מכיר את כל הפרטים ובקיא בנפשות הפועלות.אני מקבל אותה במלואה. :o

שיהיה לך יום מקסים, מקווה להכיר אותך פנים מול פנים :cool:

גיא

asafh1
18-10-2009, 13:58:50
ציקי

אני מסכים אם כל מה שגיא אמר (לא מכיר את גיא)
מבין מאד מאד את נושא הבטיחות בעיקר כאשר מדובר בכלי מאד מסוכן כמו מסוק .

גם הביקורת שלי היא לכיצד הדברים נאמרו ....
אסף

levyoram
18-10-2009, 13:59:55
גאי
התגובה ממש לא במקום.
בסה"כ זה לטובת כולנו.
ציקי

+++++++++++++++++1
:D

ziki
18-10-2009, 14:03:56
ציקי,

אבל כמו כל ביקורת, זכותך המלאה למתוח אותה עלי גם עם אינך מכיר את כל הפרטים ובקיא בנפשות הפועלות.אני מקבל אותה במלואה. :o

גיא

גאי
נכון איננו מכירים ואשמח בהחלט להכיר גם אותך אבל אולי תתקשה להאמין שההיכרות שלי עם ליאור זהבי מסתכמת בשיחת טלפון אחת, עזרה בפורום ומפגש פנים אל פנים בודד ויחיד בעבר.
אין לי שום עמדה חיובית או שלילית לגבי אף אחד ואני לא רוצה לחפור בכל השטויות שוודאי קרו בינכם בעבר (אחרת ודאי לא היית עונה לו כמו שענית).
לעצם העניין
עקבתי אחרי השירשור ולא מצאתי שום ניסוח של התנשאות או רברבנות בסה"כ מדובר בפרטים שכל אחד שמארגן אירוע שכזה ישמח לקבל מראש על מנת לשקול את ההשלכות של העניין ואם זה לא מספיק הרי שקיבלתם כאן חיזוק לדבריו מעו"ד.
מה לא טוב בזה?
איפה הוא טעה?
הבנאדם ציין עובדות לגבי האירוע ואתם עניתם בדעות עליו.
זה נראה לך הגיוני?
ציקי

levyoram
18-10-2009, 14:06:11
ציקי,

גיא

היי גיא,

כנס לתמונות צוות הרכבת משישי האחרון ותכיר את ציקי :)

לגביי הביקורת, "הפוסל במומו פוסל". אתה אומר לזהבי לא לחנך ואתה מנסה לחנך אותו :confused:
הגיע הזמן כאן בפורום המכובד הזה, שנוריד את "המחנאות" שהשתלטה על כל חלקה טובה (ויש הרבה) ונכבד האחד את השני.

אני מציע, לא מתכוון לחנך כאן אף אחד!! :D

אגב, יש לך COOL POWER למכירה? (ברצינות)

ziki
18-10-2009, 14:08:55
ציקי

אני מסכים אם כל מה שגיא אמר (לא מכיר את גיא)
מבין מאד מאד את נושא הבטיחות בעיקר כאשר מדובר בכלי מאד מסוכן כמו מסוק .

גם הביקורת שלי היא לכיצד הדברים נאמרו ....
אסף

אסף
וכיצד הם נאמרו?
אני ממליץ לך לקרוא את השירשור הזה טוב טוב מתחילתו ולמצוא מי כתב עובדות לעניין ומי הביע את דעותיו האישיות על אדם כזה או אחר.

אם אנשים לא מצליחים להסתדר אחד עם השני מעל דפי הפורום אז בשביל מה בכלל לארגן אירוע ולהטיס יחד?
ציקי

ליאור זהבי
18-10-2009, 14:11:18
הגיע הזמן כאן בפורום המכובד הזה, שנוריד את "המחנאות" שהשתלטה על כל חלקה טובה (ויש הרבה) ונכבד האחד את השני.

מהפה שלך לאלוהים. http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

ziki
18-10-2009, 14:14:38
היי גיא,

לגביי הביקורת, "הפוסל במומו פוסל". אתה אומר לזהבי לא לחנך ואתה מנסה לחנך אותו :confused:

יורם מה קורה?
אני מרים ערב תרומות לכבודך ויחד נבנה ליד הבית שלך תחנת דלק של MORGAN ל COOLPOWER 30%.
מה אתה אומר?

guyro
18-10-2009, 14:41:33
חברים , לבקשת מנהל הפורום, אני מוריד הילוך...שיהיה לכולם יום טוב :rolleyes:

bendisar
18-10-2009, 15:03:31
אוקי אז בזכות אריה הלפרין התותח יהיה לי איך לבוא:D
ד.א, איזה תעודת ביטוח צריך להביא? והאם אפשר לרכוש ביטוח ליום אחד?:confused:

שאלה, בתור תלמיד בית ספר יש לי ביטוח בכל מקום (גם מחוץ לבית הספר ומחוץ לפעילויות בית הספר)
האם אני יכול לבוא:confused:
:confused::confused:

ziki
18-10-2009, 15:25:43
:confused::confused:

אתה צודק.
בתור תלמיד בית ספר אכן יש לך ביטוח אבל....
1. הוא אינו מכסה צד ג והוא נגד פציעות אישיות שלך בלבד.
2. אני לא בקיא בכל פרטי הפוליסה אבל אתה צריך לבדוק שהוא מכסה כל סוג של פעילות ואינו דורש הרחבה.
3. עדיין אין שום מפגש מאורגן אז טכנית לא נדרשת כרגע שום פוליסה :rolleyes:
ציקי

asafh1
18-10-2009, 15:47:16
אסף
וכיצד הם נאמרו?
אני ממליץ לך לקרוא את השירשור הזה טוב טוב מתחילתו ולמצוא מי כתב עובדות לעניין ומי הביע את דעותיו האישיות על אדם כזה או אחר.

אם אנשים לא מצליחים להסתדר אחד עם השני מעל דפי הפורום אז בשביל מה בכלל לארגן אירוע ולהטיס יחד?
ציקי

הי ציקי
זוהי התגובה האחרונה שלי בשירשור זה .

אני מציע לך לקרוא את השירשור מה POST הראשון שלו ....................
ולראות איך השירשור מתפתח .

גם בנושא ההטסות המשותפות באירוע אני יודע שלחלק מהאנשים יש בעיה לראות \לפרגן כאשר אנשים אחרים מטיסים ......
וזו בהחלט בעיה כאשר מנסים להרים אירוע כזה .
אני באופשן אישי חשבתי לבוא ולהכיר את האנשים אבל לא לבוא להטיס .

בברכה
אסף

ziki
18-10-2009, 15:57:55
הי ציקי
זוהי התגובה האחרונה שלי בשירשור זה .

אני מציע לך לקרוא את השירשור מה POST הראשון שלו ....................
ולראות איך השירשור מתפתח .

גם בנושא ההטסות המשותפות באירוע אני יודע שלחלק מהאנשים יש בעיה לראות \לפרגן כאשר אנשים אחרים מטיסים ......
וזו בהחלט בעיה כאשר מנסים להרים אירוע כזה .
אני באופשן אישי חשבתי לבוא ולהכיר את האנשים אבל לא לבוא להטיס .

בברכה
אסף

אסף
קראתי שוב ומצטער אך לא הבנתי אך כל מה שכתבת בנוגע לחוסר פירגון או בעיות כאלו ואחרות מתייחס לנושא שדובר עליו אבל עזוב ובוא נרד מהעניין.
באופן אישי אשמח גם לבוא לאירוע כזה אם יתאפשר לי ולהכיר אותך ואת גאי אישית :)
ציקי

mosheg
18-10-2009, 15:59:25
בצער רב ולאור התפתחות השירשור ומימדי האירוע אני מודיע בזאת על ביטול האירוע !!! אין ולא יהיה אירוע. מי שמעוניין לשאת באחריות על האירוע מוזמן לפתוח שרשור חדש. בהצלחה לכולם !!! ותאמינו לי שכוונתי היתה טובה.

lior_bar_ami
18-10-2009, 16:14:55
גאי
התגובה ממש לא במקום.
בסה"כ זה לטובת כולנו.
ציקי

היי גיא,

לנהג ולנוסעי הרכבת היקרים שלום!

אני מציע לכם בידידות רבה לא להתערב ו/או לקחת צד בנושאים לא לכם.

אינכם מכירים את הנפשות הפועלות לכאן או לכן (שיחת טלפון???). דבר אחד הוא לא להסכים עם דבר או אחר לגבי הדברים שנרשמו, לנקוט עמדה באיזו שהיא אינטריגה פנימית (מוצדקת/או לא) שאינכם מעורים בפרטיה, ואינכם מבינים את כוונת המשורר כשהוא כותב דבר זה או אחר - זה כבר דבר אחר לגמרי.

אני ממליץ למגיבים לנסות להבין את כל הצדדים לפני שהם רושמים תגובה כזו או אחרת, ואם נורא לוחץ לרשום איזו תגובה - המינימום הנדרש זו שיחת טלפון, לטובת הבהרה.

כולי צער שבסוף הוצא הרוח מהמפרשים של משה והאירוע בוטל.... :(

ziki
18-10-2009, 16:31:03
לנהג ולנוסעי הרכבת היקרים שלום!

אני מציע לכם בידידות רבה לא להתערב ו/או לקחת צד בנושאים לא לכם.

אינכם מכירים את הנפשות הפועלות לכאן או לכן (שיחת טלפון???). דבר אחד הוא לא להסכים עם דבר או אחר לגבי הדברים שנרשמו, לנקוט עמדה באיזו שהיא אינטריגה פנימית (מוצדקת/או לא) שאינכם מעורים בפרטיה, ואינכם מבינים את כוונת המשורר כשהוא כותב דבר זה או אחר - זה כבר דבר אחר לגמרי.

אני ממליץ למגיבים לנסות להבין את כל הצדדים לפני שהם רושמים תגובה כזו או אחרת, ואם נורא לוחץ לרשום איזו תגובה - המינימום הנדרש זו שיחת טלפון, לטובת הבהרה.

כולי צער שבסוף הוצא הרוח מהמפרשים של משה והאירוע בוטל.... :(

ליאור
אינני נהג וגם לא נוסע בשום רכבת!
אני גם לא בא לנסות להבין אף אחד מהצדדים זה ממש לא מעניין אותי אבל שני דברים אני יודע,יודע טוב ועתה אף מרגיש שיודע טוב יותר ממספר אנשים כאן.

1.לקרוא עברית.
2.להבין את מה שאני קורא.

כל שאר הדברים שאתה מדבר עליהם הם מבחינתי בגדר ספקולציות חסרות משמעות ותוכן ביחס למה שאדון זהבי כתב והגיב כאן בפורום בשירשור הנ"ל.
כל מה שניסיתי להשיג זה דיון עינייני נטול דעות אישיות לגבי אדם כזה או אחר ולדעתי אתה מחמיץ את המטרה ומחמיץ בגדול.
הרשה לי להרגיע אותך שלא בגלל התערבותי או התערבות יורם בוטל האירוע אלא בגלל נושא האחריות הבעייתי שהועלה כאן והוא בהחלט חשוב והשינאה הגלויה שאנשים כה טורחים להפגין כאן אחד לשני.
ציקי

ליאור זהבי
18-10-2009, 16:58:43
והשינאה הגלויה שאנשים כה טורחים להפגין כאן אחד לשני.
ציקי

יפה אמרת ידידי. זו אכן שורש הבעיה גם לדעתי, וכולי צער שכך המצב.
כפי שהגבתי ליורם יותר מוקדם, אני מקווה שמשאלתו לקצת כבוד לזולת בפורום תתממש.

שבוע טוב.

guyro
18-10-2009, 17:06:05
ליאור
אינני נהג וגם לא נוסע בשום רכבת!
אני גם לא בא לנסות להבין אף אחד מהצדדים זה ממש לא מעניין אותי אבל שני דברים אני יודע,יודע טוב ועתה אף מרגיש שיודע טוב יותר ממספר אנשים כאן.

1.לקרוא עברית.
2.להבין את מה שאני קורא.

כל שאר הדברים שאתה מדבר עליהם הם מבחינתי בגדר ספקולציות חסרות משמעות ותוכן ביחס למה שאדון זהבי כתב והגיב כאן בפורום בשירשור הנ"ל.
כל מה שניסיתי להשיג זה דיון עינייני נטול דעות אישיות לגבי אדם כזה או אחר ולדעתי אתה מחמיץ את המטרה ומחמיץ בגדול.
הרשה לי להרגיע אותך שלא בגלל התערבותי או התערבות יורם בוטל האירוע אלא בגלל נושא האחריות הבעייתי שהועלה כאן והוא בהחלט חשוב והשינאה הגלויה שאנשים כה טורחים להפגין כאן אחד לשני.
ציקי

ציקי,

להסיר ספק, אין לי שנאה כלפי אף אחד ולהיפך יש לי הערכה כלפי כל ה"מחנות/נפשות" למיניהם.
זוהי הפעם הראשונה שאני מגיב בביקורת כלפי ליאור זהבי בצורה פומבית כי אופן מילותיו נראה לי קלוקל ולא כי תוכנם אינו אמת.

guyro
18-10-2009, 17:10:02
יפה אמרת ידידי. זו אכן שורש הבעיה גם לדעתי, וכולי צער שכך המצב.
כפי שהגבתי ליורם יותר מוקדם, אני מקווה שמשאלתו לקצת כבוד לזולת בפורום תתממש.

שבוע טוב.

ליאור,אל איזה שנאה אתה מדבר ? האם היו ביני לבינך דברים בגו עד היום ?

ziki
18-10-2009, 17:16:53
חברה,
כנראה שהיגיון פשוט ובריא לא יכול לגשר על שינאת חינם שיש כאן למספר אנשים בפורום וחבל.
אני מציע למנהלי הפורום לחסום כל הודעה שפוגעת באופן אישי באדם כזה או אחר על סמך ספקולציות למינהם על מנת להעלות את רמת הדיון מהרמה אליה הוא תמיד משום מה שואף להגיע.
מתחילים לדון ב X ומסיימים בריב על Y.
ציקי.

guyro
18-10-2009, 17:20:50
חברה,
כנראה שהיגיון פשוט ובריא לא יכול לגשר על שינאת חינם שיש כאן למספר אנשים בפורום וחבל.
אני מציע למנהלי הפורום לחסום כל הודעה שפוגעת באופן אישי באדם כזה או אחר על סמך ספקולציות למינהם על מנת להעלות את רמת הדיון מהרמה אליה הוא תמיד משום מה שואף להגיע.
מתחילים לדון ב X ומסיימים בריב על Y.
ציקי.

אתה שוב מדבר על שנאה...תקרא טוב מה שכתבתי, אין שנאה, זה הכל תעמולה :D
נאור, באמת תחסום את השירשור...