צפייה בגרסה מלאה : מתחיל, מחפש מצלמה לצילום וידיאו HD ממסוק חשמלי.
benboom
19-10-2009, 17:26:05
אני אתחיל בלהגיד שאין לי שום ידע או רקע בנושא.
אני מעוניין לצלם וידיאו באיכות HD באמצעות מסוק חשמלי [ע"מ לצלם גם בבית].
לא מדובר במסוק ספציפי, שאלתי בפורום "מסוקים חשמליים" שאלה דומה בנוגע למסוק, ולכאן אני מפנה את השאלה הרלוונטית:
האם יש מצלמות ווידאו יעודיות לנושא?
האם ניתן לימצוא כזו באיכות HD? כזו שניתן לשלוט על הזום וזויות הצילום?
אני אשמח לשמוע המלצות על מצלמה כזו אם יש, התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח פחות או יותר אם צריך.
[בדקתי בכל מיני אתרים בארץ ובחו"ל אבל לא מצאתי שום דבר שיכול להתאים למשימה.]
איזה ציוד נוסף צריך ע"מ להקליט את הוידיאו בשטח?
דבר נוסף, כיצד ניתן לחבר את המצלמה למסוק בצורה שלא תפגע באיזון המסוק ותשאיר אותו יציב וגם לא תעביר ויברציות למצלמה?
guyrud
19-10-2009, 19:33:43
יש הרבה גירסאות גדלים מחירים ...תצורות...
http://www.rcgroups.com/aerial-photography-128/
תירשם ..בצע חיפוש..ואז..הארנק שלך ..הוא הגבול לשמיים
רק זכור דבר אחד!!
לא כל מי שמעלה מסוק \ טיסן לשמיים מוציא תמונות או סרטונים טובים
הרבה נסיון \ הבנה\ וידע דרושים לכך ובעיקר..לנסות ולנסות ולהשתפר
כך שכמו הרבה דברים ,,לאט וסבלנות..
GUY
benboom
19-10-2009, 20:25:26
ביליתי הרבה שעות באתר הזה [בזכות הקישור שנתת בקארזפורום], אבל לא מצאתי מצלמות [אולי בגלל שאני קצת מתקשה באנגלית].
אני אתחיל בלהגיד שאין לי שום ידע או רקע בנושא.
אני מעוניין לצלם וידיאו באיכות HD באמצעות מסוק חשמלי [ע"מ לצלם גם בבית].
לא מדובר במסוק ספציפי, שאלתי בפורום "מסוקים חשמליים" שאלה דומה בנוגע למסוק, ולכאן אני מפנה את השאלה הרלוונטית:
האם יש מצלמות ווידאו יעודיות לנושא?
האם ניתן לימצוא כזו באיכות HD? כזו שניתן לשלוט על הזום וזויות הצילום?
אני אשמח לשמוע המלצות על מצלמה כזו אם יש, התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח פחות או יותר אם צריך.
[בדקתי בכל מיני אתרים בארץ ובחו"ל אבל לא מצאתי שום דבר שיכול להתאים למשימה.]
איזה ציוד נוסף צריך ע"מ להקליט את הוידיאו בשטח?
דבר נוסף, כיצד ניתן לחבר את המצלמה למסוק בצורה שלא תפגע באיזון המסוק ותשאיר אותו יציב וגם לא תעביר ויברציות למצלמה?
אני לא מכיר מסוק המסוגל לסחוב מצלמת HD ולהוציא צילום איכותי בבית.
אם אינך יודע להטיס מסוק התחל קודם בלימוד ההטסה. זה לא פשוט כלל להטיס מסוק וזה הופך להיות קשה הרבה יותר כשתוך כדי אתה מנסה להתרכז בנושא הצילום וזאת אני אומר מניסיון
התקציב שלך מיועד למסוק 450 ולא יותר מזה, מסוק כזה מסוגל לשאת עד כ 250 גרם ציוד אז עשה את השיקולים שלך מה אתה מתכוון להרכיב עליו רק קח בחשבון שככל שתעמיס זמן הטיסה שלך יורד.
נדרש המון ניסיון לייצב מסוק כזה לצרכי צילום (ללא קשר לסוג המצלמה) והוא מסוק שבטח לא נועד להטסה ביתית.
כל מסוק קטן ממנו יוציא צילום גרוע בעקבות רעידות מחוסר יציבות,מכניקה לא איכותית או חוסר יכולת לשאת את משקל המצלמה לאורך זמן.
עצה
אם אתה מתעקש לצלם ממסוק ולא מכלי טיס אחר למד להטיס קודם, זה לא בא כל כך בקלות כמו שאתה חושב וזה ייקח מספיק זמן כדי שתוכל לגבש דיעה בקשר לציוד הצילום שבכוונתך לרכוש, עלות המצלמה הוא שולי כרגע לעומת עלות המסוק והלימוד אליו אתה נדרש.
בקשר למרכז כובד:
במסוק מרכז הכובד הוא הציר המרכזי שלו ולכן כל גוף התלוי מתחת לציר אינו מפר את מרכז הכובד.
ציקי
benboom
19-10-2009, 21:41:13
מה לגבי המצלמה הזו? (http://vholdr.com/contourhd/techspecs)
זו יותר מתאימה למסוק 500 ושם תאלץ למצוא תקציב גבוה יותר !
benboom
21-10-2009, 12:48:51
תקציב לא מהווה מכשול. תוכלו להמליץ לי על מצלמה כלשהי?
מכיוון שאני לא מוצא מצלמת HD מתאימה, אני מתחיל לחשוב על "להתפשר" על האיכות, אך עדיין, מצלמה שתפיק וידיאו איכותי? ותתאים למשימה?
תקציב לא מהווה מכשול. תוכלו להמליץ לי על מצלמה כלשהי?
מכיוון שאני לא מוצא מצלמת HD מתאימה, אני מתחיל לחשוב על "להתפשר" על האיכות, אך עדיין, מצלמה שתפיק וידיאו איכותי? ותתאים למשימה?
למה לא מוצא? המצלמה שהפנת אליה מעניינת מאד אבל לפני כל אלו שאלה קטנה
להטיס אתה יודע? או שאתה מתכוון לתת למישהו לעשות זאת עבורך?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.