צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש הגיע לארץ היום!! דלק ניטרו Rapicon Full + מחירון!!
levyoram
19-10-2009, 19:19:05
שלום חברים.
היום התבשרתי כי המשלוח הראשון של דלק 30% Rapicon (בתמונות)שוחרר מהמכס והוא יהיה זמין למכירה החל ממחר.
היבואן רון מטיסני חולון, סיפר לי על המוצר החדש ואמר שהדלק הזה מאוד מוכר למטיסי מסוקים ברחבי העולם ומיוחד לחברת ALIGN ומטיסיה.
הדלק ימכר לצרכנים במחיר של 160 ש"ח לגלון 1 ובמחיר של 150 ש"ח בקניה של קרטון(4 יח').
מצ"ב פרומו מאתר בחו"ל המתאר את תכונות הדלק החדש:
Rapicon fuel helps prolong the life of engines by adding an anti-corrosive agent and stabilizer. Moreover, full-synthetic lubrication makes for minimal carbon residue. Made with a bio-additive and an optimal amount of lubrication, Rapicon fuel creates clean, environment-friendly exhaust.
צוות הרכבת קיבל לידיו גלונים לבדיקה של הדלק החדש ורשמים ראשונים יהיו כבר בימים הקרובים.
מבטיח לעדכן ולתת את ההתרשמות מהדלק בהשוואה למתחרים.
בכל אופן, אני משוכנע שהמחיר מעתה יהיה שווה לכל נפש ויוזיל את עלויות ההטסה בגדול.
נשתמע,
orenoved
19-10-2009, 19:22:01
יורם אחד החזקים אתה:):)
levyoram
19-10-2009, 19:23:49
יורם אחד החזקים אתה:):)
תודה אורן.
אחד מתוך צוות חזק!!!;)
שלומי לוי
19-10-2009, 19:36:00
שלום חברים.
היום התבשרתי כי המשלוח הראשון של דלק 30% Rapicon (בתמונות)שוחרר מהמכס והוא יהיה זמין למכירה החל ממחר.
היבואן רון מטיסני חולון, סיפר לי על המוצר החדש ואמר שהדלק הזה מאוד מוכר למטיסי מסוקים ברחבי העולם ומיוחד לחברת ALIGN ומטיסיה.
הדלק ימכר לצרכנים במחיר של 160 ש"ח לגלון 1 ובמחיר של 150 ש"ח בקניה של קרטון(4 יח').
Rapicon fuel helps prolong the life of engines by adding an anti-corrosive agent and stabilizer. Moreover, full-synthetic lubrication makes for minimal carbon residue. Made with a bio-additive and an optimal amount of lubrication, Rapicon fuel creates clean, environment-friendly exhaust.
צוות הרכבת קיבל לידיו גלונים לבדיקה של הדלק החדש ורשמים ראשונים יהיו כבר בימים הקרובים.
בכל אופן, אני משוכנע שהמחיר מעתה יהיה שווה לכל נפש ויוזיל את עלויות ההטסה בגדול.
נשתמע,
יוזיל?! לא הבנתי איך.:confused:
matalon
19-10-2009, 19:50:33
תחרות שלומי תחרות! ,מבחר,היצע ומגוון מוצרים שלומי? מונע מונופוליזם=מוריד מחירים!
דורונצ'יק
19-10-2009, 19:51:05
איך זה יוזיל?!
פשוט מאוד!
אתה תכנס לטיסני חולון תגיד "נעים מאוד באתי לרכוש גלון דלק 30 אחוז למסוק"
תקבל חיוך את הגלון והמחיר הנקוב 150 שקלים.
לא עוד קומבינות, לא עוד "אתה לקוח טוב שלי יאללה אעשה לך הנחה"
לא עוד "תביא לי עוד אנשים ואז נדבר"
לא עוד "זה יקר לי תעשה לי הנחה אפילו של 20 שקל" וזה רק כדי להוזיל את הגלון ל- 200 שקלים.
פה ב- 150 שקלים אתה נכנס ומקבל את הגלון בלי יותר מדיי התברברות ואינטרקציה גרועה כדי להרוויח עליך עוד כמה "ג'ובות" כדי שמישהו יכניס לחשבון בנק שלו ואז יזרוק אותך לכל הרוחות.
הדלק הזה הוכיח את עצמו ב- 3D Master, הדלק הזה הוא בין הטובים.
נותן מחיר אטרקטיבי בהרבה מהמחיר ל- CP.
רון ומשה אנשי מקצוע בחסד ומקצוענים מהשורה הראשונה!
המשיכו כך,
ותמשיכו לייבא לנו מוצרים איכותיים מיצרנים איכותיים במחירים אטרקטיביים לכל נפש.
דורון ריבניק.
שלומי לוי
19-10-2009, 20:11:50
תחרות שלומי תחרות! ,מבחר,היצע ומגוון מוצרים שלומי? מונע מונופוליזם=מוריד מחירים!
אדון מטלון! לא תיהיה שום תחרות ואף אחד מהשלושה(מבחינתי שלושת הסוגים מעולים) לא יוריד ואפילו לא באגורה. ואתה יודע את זה.
levyoram
19-10-2009, 21:00:23
אדון מטלון! לא תיהיה שום תחרות ואף אחד מהשלושה(מבחינתי שלושת הסוגים מעולים) לא יוריד ואפילו לא באגורה. ואתה יודע את זה.
אדון שלומי.
עד לרגע זה אני לא בטוח אם אתה מתלוצץ או שיש פה בעיה בלהבין את חוקי השוק בתחרות!
קרא שנית את ההודעה שכתב ידידי דורון ריבניק המכונה דורוצ'יק (חפש למעלה :) ), ונסה להבין שוב.
אני בטוח שאם תקרא לאט אז זה יסתדר ואם לא נבקש מאדון מטלון להקריא לך !! :eek:
כמובן שהכל בסבבה ;)
asafh1
19-10-2009, 21:09:32
לא צריך להעביר את השירשור הזה למסחריים ?
כמובן למען הסדר הטוב ..........
דרך אגב
קיים כבר פוסט כזה ב"מסחריים"
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?p=95181#post95181
אז למה לפתוח עוד אחד ?
אופיר נחום
19-10-2009, 21:12:13
160 שקל זה עדיין לא ממש תחרות. מה שכן, מאוד מעניין שרון יוצא לתחרות נגד היבואן שלו...
levyoram
19-10-2009, 21:13:59
לא צריך להעביר את השירשור הזה למסחריים ?
כמובן למען הסדר הטוב ..........
לדעתי לא!!!
זה פונה בעיקר אל ציבור המטיסים בדלק והם בד"כ לא נכנסים מעבר לפורום הזה (בד"כ) ;)
אין כוונה לקדם את טיסני חולון או לגרוע משלט רחוק!! פשוט אינפורמציה על דלק באיכות מעולה כפי שכתבו קודמי ובמחיר שווה לכל נפש!!
חוץ מזה, נאור/TOOLY יודעים את העבודה שלהם מבלי שנעזור להם. :eek:
שלומי לוי
19-10-2009, 21:14:53
אז אני אסביר!התאוריה שלכם נכונה ברוב המיקרים בשוק אין ספק.בעבר היה x מחיר לcp ניכנס המגנום(הישן והטוב)שהיה זול ממנו ב20 עד 30 ש"ח בערך.כאשר יותר אנשים עברו להטיס איתו מחירו הושווה לcp.אף אחד לא הוריד כלום רק העלו.
ועכשיו עם יד על הלב די היתאכזבתי לישמוע מחיר כזה פיצוץ שהוא גבוהה יותר מcp לדלק חדש שרק היגיע ואני לא מזלזל באיכותו. אם אתם מדברים על תחרות אז שתתחיל עכשיו על ידי רון.למה שלא יהיה זול יותר מהדלק האהוב על כולנו ואולי אז רק אולי גם הcp ירד.ואני מבטיח לך שהוא לא!
לא מבין באיזה סרט אתם חיים. זה ממש לא מחיר טוב. סליחה.
אגב יש גם 20%? ואם כן מה מחירו?
levyoram
19-10-2009, 21:17:52
160 שקל זה עדיין לא ממש תחרות. מה שכן, מאוד מעניין שרון יוצא לתחרות נגד היבואן שלו...
אופיר ידידי,
איפה נעלמתם אתה ושלי?
בגללך, אני מחפש די ג'י לרכבת !!:D
תן ביקור ותבוא לטעום מהדלק החדש (יש לי לבדיקה ) במנחת הרכבת ביום שישי. ;)
ד"ש לבלונדה :)
asafh1
19-10-2009, 21:18:35
לדעתי לא!!!
זה פונה בעיקר אל ציבור המטיסים בדלק והם בד"כ לא נכנסים מעבר לפורום הזה (בד"כ) ;)
אין כוונה לקדם את טיסני חולון או לגרוע משלט רחוק!! פשוט אינפורמציה על דלק באיכות מעולה כפי שכתבו קודמי ובמחיר שווה לכל נפש!!
חוץ מזה, נאור/TOOLY יודעים את העבודה שלהם מבלי שנעזור להם. :eek:
ממש לא אכפת לי את מי אתם מנסים לקדם או לא .
שכולם ירויחו בסופו של דבר
א מ ן
אבל כפי שצייניתי קיים POST כזה במסחריים ואני חושב גם POST זה צריך להיות שם
לאור שירשורים דומים בנושאים שונים שנתקלו באותו סוג של ביקורת .
אסף
levyoram
19-10-2009, 21:20:05
אז אני אסביר!התאוריה שלכם נכונה ברוב המיקרים בשוק אין ספק.בעבר היה x מחיר לcp ניכנס המגנום(הישן והטוב)שהיה זול ממנו ב20 עד 30 ש"ח בערך.כאשר יותר אנשים עברו להטיס איתו מחירו הושווה לcp.אף אחד לא הוריד כלום רק העלו.
ועכשיו עם יד על הלב די היתאכזבתי לישמוע מחיר כזה פיצוץ שהוא גבוהה יותר מcp לדלק חדש שרק היגיע ואני לא מזלזל באיכותו. אם אתם מדברים על תחרות אז שתתחיל עכשיו על ידי רון.למה שלא יהיה זול יותר מהדלק האהוב על כולנו ואולי אז רק אולי גם הcp ירד.ואני מבטיח לך שהוא לא!
לא מבין באיזה סרט אתם חיים. זה ממש לא מחיר טוב. סליחה.
אגב יש גם 20%? ואם כן מה מחירו?
תקרא שוב או שאני מתקשר למטלון !! (זו הזהרה אחרונה ) :D
איך זה יוזיל?!
פשוט מאוד!
אתה תכנס לטיסני חולון תגיד "נעים מאוד באתי לרכוש גלון דלק 30 אחוז למסוק"
תקבל חיוך את הגלון והמחיר הנקוב 150 שקלים.
לא עוד קומבינות, לא עוד "אתה לקוח טוב שלי יאללה אעשה לך הנחה"
לא עוד "תביא לי עוד אנשים ואז נדבר"
לא עוד "זה יקר לי תעשה לי הנחה אפילו של 20 שקל" וזה רק כדי להוזיל את הגלון ל- 200 שקלים.
פה ב- 150 שקלים אתה נכנס ומקבל את הגלון בלי יותר מדיי התברברות ואינטרקציה גרועה כדי להרוויח עליך עוד כמה "ג'ובות" כדי שמישהו יכניס לחשבון בנק שלו ואז יזרוק אותך לכל הרוחות.
הדלק הזה הוכיח את עצמו ב- 3D Master, הדלק הזה הוא בין הטובים.
נותן מחיר אטרקטיבי בהרבה מהמחיר ל- CP.
רון ומשה אנשי מקצוע בחסד ומקצוענים מהשורה הראשונה!
המשיכו כך,
ותמשיכו לייבא לנו מוצרים איכותיים מיצרנים איכותיים במחירים אטרקטיביים לכל נפש.
דורון ריבניק.
דורונצ'יק
19-10-2009, 21:24:23
יש דלק חדש, איכותי ובמחיר אטרקטיבי מאוד!
כל תחרות הרי היא מבורכת כומובן שהדלק החדש כרגע מנצח מכל הבחינות את ה- CP.
דורון ריבניק.
levyoram
19-10-2009, 21:27:43
ממש לא אכפת לי את מי אתם מנסים לקדם או לא .
שכולם ירויחו בסופו של דבר
א מ ן
אבל כפי שצייניתי קיים POST כזה במסחריים ואני חושב גם POST זה צריך להיות שם
לאור שירשורים דומים בנושאים שונים שנתקלו באותו סוג של ביקורת .
אסף
אסף,
זה שאתה חושב זה כבר חיובי ועל זה קבל +++++++
:D
שלומי לוי
19-10-2009, 21:32:26
דורון ריבניק.
אם זה אטרקטיבי כניראה שאני בבעיה. כבר החלטתה שהוא יותר טוב? איך הגעתה לזה?
asafh1
19-10-2009, 21:32:46
אסף,
זה שאתה חושב זה כבר חיובי ועל זה קבל +++++++
אני לא ארד לרמה שלך
levyoram
19-10-2009, 21:36:11
אני לא ארד לרמה שלך
אסף ידידי.
כנראה שההומור שלי הובן על ידך שלא כפי שהתכוונתי ולכן קבל קודם כל התנצלות!!
פשוט יש כאלה שלא חושבים או שלא אכפת להם.
צריך משהו????? לא ??? הכל בסדר?? יופי !!!!:D
ניסן וצחי
19-10-2009, 21:52:19
דורון ריבניק.
מאיפה בדיוק אתה שואב את המידע הזה???:eek: למיטב זכרוני אתה אפילו לא מטיס מסוקי
נייטרו,:confused: תקן אותי אם אני טועה.
צחי
ניסן וצחי
19-10-2009, 21:57:13
שלום חברים.
נשתמע,
זה דלק חדש בארץ.
במחיר הזה לא הייתי מוכן להיות השפן ניסיונות של היבואן, ובטח שהוא לא יחליף את האוטו שלו לחדש על הגב שלי...
ניסן
משה שמואלי
19-10-2009, 22:03:25
זה דלק חדש בארץ.
במחיר הזה לא הייתי מוכן להיות השפן ניסיונות של היבואן, ובטח שהוא לא יחליף את האוטו שלו לחדש על הגב שלי...
ניסן
מישהו קונה אוטו?
nadavbarak
19-10-2009, 22:04:47
אנחנו באופן אישי הטסנו עם הדלק של Rapicon גם בספרד (3Dmasters) וגם בטאיוון (Align funfly) ולהלן העובדות נטו:
מיד חשנו בשיפור משמעותי בכח המנוע.
המנוע עבד קר יותר ואפשר לנו לסגור סיכה עד כרבע סיבוב.
מביקורות של מטיסים אחרים בחו"ל שבדקנו לאחר מכן, קראנו את אותם רשמים בדיוק.
שלומי לוי
19-10-2009, 22:22:03
מאיפה בדיוק אתה שואב את המידע הזה???:eek: למיטב זכרוני אתה אפילו לא מטיס מסוקי
נייטרו,:confused: תקן אותי אם אני טועה.
צחי
זה מה ששאלתי אותו? תשובה לא קיבלתי.העיקר ליכתוב שטויות בפורום.
וגם אם הדלק הזה טוב יותר מה cp ב20 רמות.זה חרא של מחיר!!!
רבק! דלק חדש רק היגיע ועוד מהמיזרח אין מצב ללכת קצת אחורה במחיר מה קרה 150 זה חצוב בסלע??
levyoram
19-10-2009, 22:29:03
זה דלק חדש בארץ.
ניסן
ציטוט של נדב ברק
אנחנו באופן אישי הטסנו עם הדלק של Rapicon גם בספרד (3Dmasters) וגם בטאיוון (Align funfly) ולהלן העובדות נטו:
המחירון מתייחס לכל נפש ולא רק ליפי נפש או מקורבים שמקבלים מחירים מעט זולים יותר (גם אני קונה CP יותר זול) אבל אתה ואני ועוד 3% מכלל המטיסים הם לא הכלל!!
ובנוסף, יש עוד שחקן בשוק שיש לו דלק טוב לפחות כמו CP שיכול לתת מענה בכל עת במחיר טוב ובלי טובות או קומבינות.
וכל איש הטוב בעיניו יעשה !! :D
levyoram
19-10-2009, 22:30:28
מישהו קונה אוטו?
האוטו נוסע על ניטרו????????;)
ניסן וצחי
19-10-2009, 22:30:53
זה מה ששאלתי אותו? תשובה לא קיבלתי.העיקר ליכתוב שטויות בפורום.
וגם אם הדלק הזה טוב יותר מה cp ב20 רמות.זה חרא של מחיר!!!
רבק! דלק חדש רק היגיע ועוד מהמיזרח אין מצב ללכת קצת אחורה במחיר מה קרה 150 זה חצוב בסלע??
הבנאדם החליט לפרגן ליבואן וזה בסדר, אבל תכנס לפורום מסחריים ותקרא את הקישקושים שהוא
רושם שם בשירשור הדלק, ובכלל תתעלף:eek: ברור שלאחד כזה שבכלל לא מטיס מסוקי נייטרו ומתמקד בחשמליים בכלל לא צריך להתיחס בתגובות מסוג זה, צר לי...
צחי
נועם ג
19-10-2009, 22:33:17
היי נדב מה נשמע?
איזה שמן יש בדלק?
הדלק בצבע ורוד או ירוק?
nadavbarak
19-10-2009, 22:51:45
היי נדב מה נשמע?
איזה שמן יש בדלק?
הדלק בצבע ורוד או ירוק?
הי נועם,
דלק המסוקים הוא בצבע אדום.
לגבי השמן, לא יודע כמו שאר המרכיבים שלו.
saarordan
19-10-2009, 22:53:51
לכל החברים המנוסים שלום רב.
אני חושב שאין קשר לכך שהדלק מגיע מהמזרח אם אני לא טועה גם אליין מייצרים במזרח ,זה היה בפעם האחרונה ששאלתי אותם .והמוצרים שלהם מספיק טובים!!!
לגבי הדלק החדש הוא הרבה הרבה יותר איכותי ,מטיס תחרותי הוא לא שפן נסיונות ולא יטיס משהו לא טוב .אין זמן למשחקים בתחרות. ולכל החכמים שיגידו כן אבל הוא ממומן של החברה אז אספר לכם שרוב המטיסים ברמות הגבהות בעולם ממומנים ולכן אין להם בעיה לבחור מה שהם רוצים להטיס הם יקבלו מה שיבקשו.
קחו לדוגמא את לוקאס ריווה אלוף העולם בשנה שעברה שעבר גם הוא כמו מטיסים אחרים לRapicon
תאמינו לי מתוך הכרות אישית עם הבחור שהוא מקבל מה שהוא רוצה יש לו ידיי זהב אבל הוא החליט החלטה נכונה ועבר לRapicon .
לגבי המחיר הוא יהיה אחיד .150 ש"ח לגלון זה לא יקר .שכחתם כמה עולה CP פעם 180 פעם 170 ועכשיו שמעתי מבצע לחברים 140 ככה שמעתי ???אני חושב שעלות מול תועלת שווה עוד 10 שקלים הרי בנינו אנחנו מוצאים כל כך הרבה כסף אז בשביל משהו איכותי שישמור על המנוע לאורך זמן ,המנוי יעבוד הרבה הרבה יותר חלק עקב המרכיבים האיכותיים שבדלק זה שווה את המחיר.
ואתם יודעים מה עוד נקודה חשובה כיף לשלם עוד טיפה על שירות טוב ולדעת שגם מחר תשלם אותו מחיר וגם החבר שלך וגם החבר של החבר שלך וכך הלאה והלאה.
אז איך אומרים אין חכם כבעל ניסיון ...תנסו ותחיכו כמוני לפחות
בהצלחה לכולם .
אופיר נחום
19-10-2009, 22:55:03
הבנאדם החליט לפרגן ליבואן וזה בסדר, אבל תכנס לפורום מסחריים ותקרא את הקישקושים שהוא
רושם שם בשירשור הדלק, ובכלל תתעלף:eek: ברור שלאחד כזה שבכלל לא מטיס מסוקי נייטרו ומתמקד בחשמליים בכלל לא צריך להתיחס בתגובות מסוג זה, צר לי...
צחי
נכון מאוד.
ניסן וצחי
19-10-2009, 23:00:28
הי נדב,
אני בטוח שהדלק מצויין ושאתם נהנים ממנו, אך האם סגירת הסיכה לטעמך עד לרבע סיבוב
איננה יכולה ליצור בעיה לאורך חיי המנוע? יש לי נסיון מר עם המגנום החדש , שם נאלצנו לסגור
בין רבע לחצי סיבוב מה שהביא לתערובת עניה מאוד שהובילה להחלשת המנוע והמייסבים.
צחי
אופיר נחום
19-10-2009, 23:17:06
סער, איכותו של הדלק לא באה לידי ביטוי רק ברושם הראשוני. יש את העניין של בלאי המנוע שבו לפי דעתי האישית CP מובילים. תמיד טוב מוצרים חדשים ותחרות, אבל לא הוגן לקפוץ ולהגיד בלי בדיקה שזה הדלק הכי טוב ורוצו לקנות.
את אותו הדבר עשו על המגנום החדש- רק לצד ההפוך: השמיצו את הדלק לפני שבדקו.
אני אישית לא אכניס כל כך מהר לכלים היקרים שלי דלק שלא הוכח לא איכותו ולא רציפות הייבוא, אלא פשוט אחכה לנסיינים האמיצים לשמוע חוות דעת אמיתית לאחר כמה חודשי שימוש.
לא צריך גם להקשיב לצידוד בגלל אינטרס זה או אחר של אנשים שאפילו לא ניסו את הדלק ולא מבינים דבר וחצי דבר בתחום.
נדב העיד, ואני מאוד סומך עליו שזה טס טוב - רק נחכה ונראה גם שזה לא הורס את המנוע...
בנושא המחיר, אם אני קונה אצל רון ב 10000 שקל בחודש, גם בחינם הוא יתן את הדלק
וזכותו המלאה
ממה שקראתי על הדלק בפורומים זרים הוא דומה למגנום
ימים יגידו איך המנוע חי לאורך זמן
סוס מנצח לא מחליפים
COOLPOWER
אם הוא יהיה זול יותר וגם טוב
אז הרווח של כולם
בהצלחה עם הדלק החדש
tholon
19-10-2009, 23:25:20
אוו קיי אופיר....
גם זו דעה , זכותך להיות זהיר ולהמתין ו\או להתגלח על הזקן של אחרים.
(אני לא מכרתי בחנות 2.4 עד שוידאתי שאלו שכן מוכרים מדווחים על אי תקלות , לצערי עד היום אין בטוח )
לדעתי הכי פשוט הוא להכנס לפורומים בחו"ל במקומות שהדלק בשימוש שם תקופה ארוכה ולקרוא את הרשמים.
saarordan
19-10-2009, 23:26:18
אופיר חברי היקר .
בכל מה שאתה אומר אתה כמעט צודק למעט דבר קטן .הדלק נוסה אני ניסיתי אותו יחד עם נדב ואלון והתוצאות היו מרשימות ביותר.
לגבי השמצה אני לא משמיץ אף חברה וזאת לא הכוונה כלל,יש דלק חדש שהרבה מטיסים טובים בעולם חושבים שהוא מעולה לאורך זמן ,הם ניסו אותו והחליטו לעבור להטיס איתו.
אני רוצה לציין נקודה מאוד חשובה הדלק החדש הוא רק חדש בישראל!!!הוא מוכיח את עצמו כבר הרבה הרבה זמן בחול כמוצר איכותי.
ולסיכום אופיר אני מזמין אותך מתי שתרצה להטיס את המסוק שלי ואם תרצה אני אתן לך לנסות את הדלק החדש ותגיד מה אתה חושב להרוס הוא לא יהרוס רק טוב הוא יעשה.
נקודה אחרונה .היבואן של הדלק החדש יביא אותו באופן סדיר לא יהיה מחסור אפילו ליום אחד !
יש כבר הזמנה בדרך .
זהו אמרתי את שלי לילה טוב
והכי חשוב שקל לפה שקל לשם העיקר החיוך! ;)
lior_bar_ami
19-10-2009, 23:28:31
חברים אתם קצת מפספסים את הנק'.
הדלק הוא איכותי וע"כ אין עוררין - מי שזה נורא מעניין אותו יכול להתכתב עם מטיסי הדלק בתחרויות האחרונות בחו"ל, או לחפש מידע עליו.
השאלה האמיתית היא כמה הוא טוב לאורך זמן - וע"מ לענות על שאלה זו פשוט נצטרך לצבור עם הדלק ניסיון. כל אחד שירשום כאן תשובה / תגובה לעניין זה, לצורך העניין הוא רושם ספקולציה שלא מבוססת על כלום מלבד ה"אני מאמין שלו" (אל תרימו לי להנחתה - אני אשמח לתת דוגמאות).
סה"כ השירשור הזה כמו המקביל שלו במסחריים נועד לחשוף אותנו למוצר חדש בשוק, ולייצר צרכנות חכמה שאנחנו כל כך אוהבים (במקרה הפעם זה לא מהסיני).
קחו כוס מים קרים ,תישענו אחורה, ותרגעו - אני מבטיח לכם שאני הולך לנסות את הדלק הזה ואני לא ממומן, ולא משוחד (בין כה וכה אני לא קונה בארץ כלום - מלבד דלק), אם הדלק יגמור לי מיסבים ו/או מנועים אתם תהיו הראשונים לדעת.
אני מזכיר לכולם וגם לחברים הטובים שלי (שאני מתגעגע אליהם מאוד) שעם COOL POWER שאנחנו כ"כ אוהבים מיסבים נגמרים לנו גם בקצב מסחרר (כל אחד והכמויות שהוא מטיס) - אז תנו צ'אנס ;)
אופיר נחום
19-10-2009, 23:29:46
בכל זאת אצלנו חם יותר, נחכה ונראה מה קורה עם המנועים של אלו שישתמשו בדלק.
levyoram
19-10-2009, 23:31:29
חברים אתם קצת מפספסים את הנק'.
הדלק הוא איכותי וע"כ אין עוררין - מי שזה נורא מעניין אותו יכול להתכתב עם מטיסי הדלק בתחרויות האחרונות בחו"ל, או לחפש מידע עליו.
השאלה האמיתית היא כמה הוא טוב לאורך זמן - וע"מ לענות על שאלה זו פשוט נצטרך לצבור עם הדלק ניסיון. כל אחד שירשום כאן תשובה / תגובה לעניין זה, לצורך העניין הוא רושם ספקולציה שלא מבוססת על כלום מלבד ה"אני מאמין שלו" (אל תרימו לי להנחתה - אני אשמח לתת דוגמאות).
סה"כ השירשור הזה כמו המקביל שלו במסחריים נועד לחשוף אותנו למוצר חדש בשוק, ולייצר צרכנות חכמה שאנחנו כל כך אוהבים (במקרה הפעם זה לא מהסיני).
קחו כוס מים קרים ,תישענו אחורה, ותרגעו - אני מבטיח לכם שאני הולך לנסות את הדלק הזה ואני לא ממומן, ולא משוחד (בין כה וכה אני לא קונה בארץ כלום - מלבד דלק), אם הדלק יגמור לי מיסבים ו/או מנועים אתם תהיו הראשונים לדעת.
אני מזכיר לכולם וגם לחברים הטובים שלי (שאני מתגעגע אליהם מאוד) שעם COOL POWER שאנחנו כ"כ אוהבים מיסבים נגמרים לנו גם בקצב מסחרר (כל אחד והכמויות שהוא מטיס) - אז תנו צ'אנס ;)
+ 1 :)
nadavbarak
20-10-2009, 00:00:38
הי נדב,
אני בטוח שהדלק מצויין ושאתם נהנים ממנו, אך האם סגירת הסיכה לטעמך עד לרבע סיבוב
איננה יכולה ליצור בעיה לאורך חיי המנוע? יש לי נסיון מר עם המגנום החדש , שם נאלצנו לסגור
בין רבע לחצי סיבוב מה שהביא לתערובת עניה מאוד שהובילה להחלשת המנוע והמייסבים.
צחי
הי צחי,
אני אשתדל להתייחס לשאלה שלך באופן הכי אמיתי וכנה וללא כל סיסמאות מיותרות.
כפי שאמרת, זה שהדלק טס טוב, בזה כבר נוכחנו.
לגבי נסיון לאורך זמן, בו נהיה כנים, הנסיון שלנו עם ה-Rapicon הוא לא מלפני הרבה זמן.
יחד עם זאת, Rapicon מופצים בכ-40 מדינות ולא מהיום אלא מזה שנים. אתה יכול לקרוא תגובות המעידות על שביעות רצון ממטיסים אשר כבר עובדים איתו בחו"ל זמן רב.
שאמרתי שסגרנו רבע סיבוב לא אמרתי שהיגענו למצב של סיכה סגורה, אלא שממצב של סיכה פתוחה (2-2.5 סיבובים) סגרנו רבע סיבוב. זה עדיין לא מצב המסכן אף מנוע.
יש עוד לא מעט סוגי דלקים מוצלחים אשר אינם מיובאים לארצינו כלל. גם הם כבר מזמן עברו את שלב ההוכחה במדינות אחרות.
למי שיבחר להטיס עם Rapicon שיהיה בהצלחה, למי שלא, גם כן.
ori_lavee
20-10-2009, 00:14:35
.
למי שיבחר להטיס עם Rapicon שיהיה בהצלחה, למי שלא, גם כן.זה משפט המפתח !
ת'אמת...לא ממש מבין מה קורה פה,
לא פה ולא בשרשור השכן.
יבואן לקח יוזמה והחליט להביא דלק חדש לארץ (חדש בארץ - אבל מוכר בחו"ל ומקבל את ברכת טובי המטיסים בעולם).
הדלק החדש מכניס בשוק שינוי מרענן מאוד, מתחרה איכותי ומעבר לכל אלטרנטיבה (סוף כל סוף).
למה להתלהם ?
למה מלחמות ?
יש דלק חדש...
תרצו תנסו, לא תרצו לא תנסו - המחיר מתאים לכם תקנו, לא מתאים לכם על תקנו,
זה כל כך פשוט....לא מבין למה הנושא הזה "מבעיר אש" :cool:
בהצלחה לכולם.
אורי
levyoram
20-10-2009, 00:36:39
אורי, מילים כדורבנות!!!
למה הנושא מבעיר אש? כי הפורום הזה מחולק למחנאות ולאלה "שנדפקו" בחנות כזו או אחרת והם מוצאים לנכון להשאר בתוך הריבוע שלהם אך ורק בכדי שלא לפרגן!! הביטואים כמו "שפן נסיונות" או "נחכה ונראה מה קורה עם המנועים של אלו שישתמשו בדלק" לא באים ממקום נקי אלא מסיבות אישיות. וכל מה שנאמר כאן לא בא כדי לפגוע או להעליב את החברים בפורום אלא לשים את האמת על השולחן.
ואני אצטט אותך : "יש דלק חדש...
תרצו תנסו, לא תרצו לא תנסו - המחיר מתאים לכם תקנו, לא מתאים לכם על תקנו" :D
levyoram
20-10-2009, 00:43:40
לא צריך גם להקשיב לצידוד בגלל אינטרס זה או אחר של אנשים שאפילו לא ניסו את הדלק ולא מבינים דבר וחצי דבר בתחום.
אופיר,
אתה נחשב לאחד שיודע הרבה בתחום. לא מקצועי להגיד בפורום (לטעמי בכל אופן) " נחכה ונראה מה קורה עם המנועים של אלו שישתמשו בדלק" (מבלי להתייחס לפרסומים מקצועיים בחו"ל בנושא)
קרא על המוצר בכתבות בחו"ל ותביא לחברים את חוות הדעת של המקצוענים שניסו את הדלק לאורך זמן.
מתוך הכרותי אותך, אני משוכנע שתכתוב רק את האמת, בצורה מקצועית וראויה. :)
עמיתפורת
20-10-2009, 00:44:47
יורם.
אין כאן שום עניין מחנאות אלא החלטתו של המטיסהממוצע לחכות ולראות מה יהיה עם הדלק הזה וכמה הוא באמת איכותי.
מטיסה של שבועיים אצל נדב ברק אין לנו אינדיקציה לגבי איכות הדלק ועל הבלאי שנוצר במנוע אלא נצטרך לחכות ולראות את זה אחרי חודשיים שלושה.
לפני כמה שנים היה טרנדשל דלקי טיסן חיפה. חשבנו שזה עובדטוב ואכן עבד טובלתקופה קצרה עד שהמנועים התחילו לעבוד חרא ולדפוק מייסבים.
מאז אני אישית שוקל את צעדיי טוב טוב בעניינים האלה..
levyoram
20-10-2009, 00:48:57
עדיין אני חושב שצריך להסתמך על הידע שהצטבר בחו"ל לטוב או לרע ועדיף דקה אחת קודם.
תרים את הכפפה ותביא לנו איזה משב מרענן עם סיקור בנושא מחו"ל! :)
עמיתפורת
20-10-2009, 03:20:09
אני?
למדתי שסיקורים לחוד וניסיון לחוד חבר..
guyro
20-10-2009, 05:28:59
יורם, אני הגעתי למסקנה שאתה רוצה להיקרא "חבר קהילה ותיק" בפורום, על מנת לעשות זאת עליך להגיע ל-500 הודעות, בקצב ההודעות שאתה כותב בימים האחרונים נראה לי שאתה אוטוטו שם :D:D:D
lior_bar_ami
20-10-2009, 06:04:35
יורם, אני הגעתי למסקנה שאתה רוצה להיקרא "חבר קהילה ותיק" בפורום, על מנת לעשות זאת עליך להגיע ל-500 הודעות, בקצב ההודעות שאתה כותב בימים האחרונים נראה לי שאתה אוטוטו שם :D:D:D
לא התכוונת להגיד "אנחנו" שם?? ;)
גור_לביא_אריה
20-10-2009, 06:13:53
אתה חושב אתה שפן אז לך על זה
הדלק נבדק על ידי טייסי מסוקים וגם נהגי מכוניות בשלט רחוק מהטובים בעולם , והם היו מרוצים מאוד מאיכות הדלק רפיקון
עד היום היה בישראל סוברו , ואודי במחיר מרצדס. ממחר יש מרצדס במחיר סוברו
אתמול ביקרתי בחנות ורון כבר קנה גיפ חדש , אז לפי דעתי זה לא זה , אבל בזויות של העין ראיתי איזה תוכנית בנייה למבנה מגורים .
אז בהצלחה בבניה רון
guyro
20-10-2009, 07:13:54
לא התכוונת להגיד "אנחנו" שם?? ;)
"אני" מנסה , אבל לא מצליח....:rolleyes:
יוזמה חדשה : יורם לב ל"ראשות" הפורום :cool:
פשוט מאד
מוצר בודד שאמריקאי יכול לייצר תמורת משכורת של אלף דולר בחודש יכולים לייצר פי כמה מוצרים 1000 קוריאנים במשכורת של דולר בחודש !
ציקי
יורם.
אין כאן שום עניין מחנאות אלא החלטתו של המטיסהממוצע לחכות ולראות מה יהיה עם הדלק הזה וכמה הוא באמת איכותי.
מטיסה של שבועיים אצל נדב ברק אין לנו אינדיקציה לגבי איכות הדלק ועל הבלאי שנוצר במנוע אלא נצטרך לחכות ולראות את זה אחרי חודשיים שלושה.
לפני כמה שנים היה טרנדשל דלקי טיסן חיפה. חשבנו שזה עובדטוב ואכן עבד טובלתקופה קצרה עד שהמנועים התחילו לעבוד חרא ולדפוק מייסבים.
מאז אני אישית שוקל את צעדיי טוב טוב בעניינים האלה..
+1
אני מאלו שניסו והתאכזבו ככל שעבר הזמן!
עמית , כל מילה במקום.
ציקי
ניסן וצחי
20-10-2009, 08:03:52
אורי, מילים כדורבנות!!!
למה הנושא מבעיר אש? כי הפורום הזה מחולק למחנאות ולאלה "שנדפקו" בחנות כזו או אחרת והם מוצאים לנכון להשאר בתוך הריבוע שלהם אך ורק בכדי שלא לפרגן!! הביטואים כמו "שפן נסיונות" או "נחכה ונראה מה קורה עם המנועים של אלו שישתמשו בדלק" לא באים ממקום נקי אלא מסיבות אישיות. וכל מה שנאמר כאן לא בא כדי לפגוע או להעליב את החברים בפורום אלא לשים את האמת על השולחן.
ואני אצטט אותך : "יש דלק חדש...
תרצו תנסו, לא תרצו לא תנסו - המחיר מתאים לכם תקנו, לא מתאים לכם על תקנו" :D
מה קרה, כבר אי אפשר לנהל דיון בעניין מוצר חדש שמגיע לארץ??!! אסור לי להעלות שאלות בנוגע
לדלק?? אני חייב קודם כל לנסות אותו??? וחוץ מזה לכל המהללים את הדלק, אני מציע לכם לגשת
לפורומים ולהוציא משם ציטוטים של מטיסים בחירים מהעולם שמטיסים איתו! הרי אתם אלה שטוענים
שזהו" דלק שמורכב מחומרים אייכותים יותר"!!
יורם, אני מציע לך לספור עד 10 לפני שאתה חושב שמישהו כאן מחפש איזושהי נקמה, אתה עדיין
חדש כאן בפורום וממהר לבהסיק מסקנות פזיזות מבלי להכיר את רוב האנשים.
יש מצב שגם אני אנסה את הדלק ויש מצב שלא ! זו זכותי המלאה, ואני מפרגן ומברך על כל מהלך
תחרותי כזה ,שכן גם אם לא אטיס עם הדלק הנ"ל הוא יוביל להורדת מחירי הדלקים המתחרים.
צחי
szgal
20-10-2009, 08:26:33
היי,
קודם בהצלחה לדלק החדש , קראתי את כל השרשור - הלכתי להקיא מהגועל נפש, ועכשיו חזרתי להגיב. (אני יוצא מנקודת הנחה שהדלק לא "טוב" אלא מצוין !)
160 ש"ח לגלון זה בדיוק המחיר הרישמי של MAGNUM (נוסחה רגילה עם ניטרו)
על איזה מחיר תחרותי לעזאזל אתם מדברים ????
מה קרה, כבר אי אפשר לנהל דיון בעניין מוצר חדש שמגיע לארץ??!! אסור לי להעלות שאלות בנוגע
לדלק?? אני חייב קודם כל לנסות אותו??? וחוץ מזה לכל המהללים את הדלק, אני מציע לכם לגשת
לפורומים ולהוציא משם ציטוטים של מטיסים בחירים מהעולם שמטיסים איתו! הרי אתם אלה שטוענים
יורם, אני מציע לך לספור עד 10 לפני שאתה חושב שמישהו כאן מחפש איזושהי נקמה, אתה עדיין
יש מצב שגם אני אנסה את הדלק ויש מצב שלא ! זו זכותי המלאה, ואני מפרגן ומברך על כל מהלך
תחרותי כזה ,שכן גם אם לא אטיס עם הדלק הנ"ל הוא יוביל להורדת מחירי הדלקים המתחרים.
צחי
ניסן וצחי
אף אחד לא באמת יכול לעמוד על טיבם של המרכיבים הכימיים בדלק החדש מול ה CP המוכר מסיבה אחת פשוטה שהיצרנים אינם מפרטים את המרכיבים המדוייקים.
עם CP יש ניסיון רב בארץ ולכן יידרש זמן לדעת האם קם לו מתחרה ראוי ולא רק במחיר.
אישית, אני אוהב לקרוא אבל ללמוד מניסיון בשטח זה תמיד עדיף.
לא הייתי נתפס לכל מיני פירסומים של מטיסים בכירים בעולם, עם כל הכבוד להם הם מחליפים מסוקים בתדירות גבוה, ממומנים ע"י היצרנים השונים ולא באמת מטריד אותם אם מסוק או מנוע הולכים אחרי מספר גלונים בודדים שהרי כל אחד מהם מחזיק צי של מסוקים לתחרויות וכל העסק הזה מסתובב חזק סביב נושא הפרסום.
בקשר להורדת המחירים, כמו בכל שוק, אם לאורך זמן המוצר יוכיח את עצמו בשטח כאיכותי ויישמור על מחיר תהיה תחרות ואם לא אז CP ימשיך לשלוט.
בקשר ליורם
אתמול הציעו לזהבי לספור עד 10,לי ייעצו לדבר בטלפון לפני שאני מגיב או "תופס צד" כלשונם ועכשיו ליורם.
אולי הוא חדש בפורום וגם אני רשום ומגיב בו תקופה קצרה אבל לעומת זאת אני עוקב אחרי הפורום כשנתיים ונמצא בתחום כ 25 שנה. לצערי אין הרבה פירגון הדדי בתחום שבו אנו עוסקים, דבר לא השתנה במשך השנים גם לפני שאנו הגבנו בפורום וחבל.
אם היית מכיר את יורם אישית אני בטוח שהייתי חושב עליו דברים אחרים.
ציקי
[QUOTE=lior_bar_ami;95350]http://efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
מצטער הודעה ממש לא בטעם טוב...
חבל שאתה לוקח עצות ידידותיות לחלוטין למקום אמוציונאלי כזה, אתה אולי עוקב אחרי הפורום - אך לחלוטין לא מכיר את הנפשות הפועלות ואת האינטריגות שקיימות (וקיימות!!) מאחורי הקלעים..
רק ע"מ שלא ידבק אליך החרא (שלצערי כמו שציינת קיים בתחומנו), וע"מ לייצר קצת שקט קיבלת "מהם" (כלשונם? ייעצו?) את העצה שקיבלת...
לא צריך לחפש משמועיות נסתרות בכל דבר ;)
ליאור
1. לא מבין מה הטעם הלא טוב בקצת היסטוריה, לא פגעתי באף אחד בהודעה הזו.
2. את האינטריגות שקיימות כדבריך מאחורי הקלעים כולל החרא שאתה מדבר עליו שמור בבקשה להודעות אישיות מאחורי הקלעים עם אלו שאינך מסתדר איתם כמו אחרים שאינם מסתדרים איתך ולא לפירסומים וספקולציות מעל דפי הפורום.
רוצים לריב? חפשו מקום אחר בבקשה
ציקי
עמיתפורת
20-10-2009, 10:38:38
שכולנו נהנה ממנו.
שכולנו נהנה ממנו.
בהחלט בהצלחה
ושהדלק יהיה לא פחות טוב מהיבואן שלו ! ;)
ניסן וצחי
20-10-2009, 11:04:09
הדלק נבדק על ידי טייסי מסוקים וגם נהגי מכוניות בשלט רחוק מהטובים בעולם , והם היו מרוצים מאוד מאיכות הדלק רפיקון
אתמול ביקרתי בחנות ורון כבר קנה גיפ חדש , אז לפי דעתי זה לא זה , אבל בזויות של העין ראיתי איזה תוכנית בנייה למבנה מגורים .
אז בהצלחה בבניה רון
רון גרסי, אני מציע לך לסתום את הפה של כל הקופים החדשים שמצטרפים לפורום!!!
עקיצות מסוג זה מלמדות כי רק מי שיודע את תוכן הוויכוח בנינו בחנות שלך רשם את ההודעה המטופשת
הזו, האמן לי משפטים מסוג זה רק יפגעו בשם שלך , ואני באמת לא רוצה לפרט את משפטי המפתח
שנאמרו בחנות!
בכל אופן אני מאחל הצלחה ושגשוג בהבאת הדלק החדש ,שכן כמו שכבר כתבתי יגיע רגע שגם אני
ינסה אותו.
צחי
אשמח לקבל את התאוריה המעניינת שלך טענות שאפילו היטלר עצמו לא טען. ואם כבר אז היטלר טען שהיהודים הם קומוניסטים שכידוע למומחה כמוך הם ההפך הגמור ממסחר ורווח קפיטליסטי .
יגאל
תירגע ואבקשך שלא לצטט דברים שלא כתבתי במיוחד כשמדובר בנושא כזה.
זו פרשנותך וזכותך לחשוב כך אך שמור אותה לעצמך בבקשה.
אשלח לך הסבר בהודעה פרטית.
ציקי
szgal
20-10-2009, 11:43:08
בעעעעע....
אופס מצטער ,
הקאתי שוב
TooLy
20-10-2009, 11:57:23
אני עובר למזוט !!!
60דולר לחבית !
להשיג אצל טיסניי אבו ענתר
ריאד-סעודייה.
מפיץ מורשה-טארק !
לסגור סיכה עד הסוף ולטוס !!!
חברים , מה קורה איתכם ??!!!
לאיזו רמה ירדנו ???
אני מתבייש בשם כולם !!!
עוזי
levyoram
20-10-2009, 12:00:52
לא מכוון לשם!! כשיגיע יגיע ;)
levyoram
20-10-2009, 12:06:56
צחי
מסכים עם כל מילה!!
שלומי לוי
20-10-2009, 13:02:05
והכי חשוב שהמחרים ירדו כבר!
עמיתפורת
20-10-2009, 13:22:25
האמת שחפרתי את ראן ריידר בפורום דלק כחמישים עמודים ועשרות פוסטים וכמעט לא ראיתימטיסים את הדלק או מדווחים עליו יותר מידיי..
יש פה ושם אבל לא משהו להתרשם ממנו באמת....
levyoram
20-10-2009, 13:50:40
האמת שחפרתי את ראן ריידר בפורום דלק כחמישים עמודים ועשרות פוסטים וכמעט לא ראיתימטיסים את הדלק או מדווחים עליו יותר מידיי..
יש פה ושם אבל לא משהו להתרשם ממנו באמת....
"יגעת ומצאת תאמין" ;)
levyoram
20-10-2009, 13:59:47
שכולנו נהנה ממנו.
היי עמית.
קודם כל מצטרף לברכות.
שנית, מקווה שהשרשור הזה ישאר שפוי. ;)
lior_bar_ami
20-10-2009, 14:16:25
היי עמית.
קודם כל מצטרף לברכות.
שנית, מקווה שהשרשור הזה ישאר שפוי. ;)
הוא כבר מזמן עבר את שלב השפיות.... :confused:
ליאור זהבי
20-10-2009, 14:19:13
אני מסכים עם עוזי, ומאחל לרון הרבה הצלחה עם הדלק החדש.
guyro
20-10-2009, 14:40:40
אני עובר למזוט !!!
60דולר לחבית !
להשיג אצל טיסניי אבו ענתר
ריאד-סעודייה.
מפיץ מורשה-טארק !
לסגור סיכה עד הסוף ולטוס !!!
חברים , מה קורה איתכם ??!!!
לאיזו רמה ירדנו ???
אני מתבייש בשם כולם !!!
עוזי
עוזי, באמת, אתה מגזים :D:D:D:D
איך אתה יכול לתת כזאת ביקורת "מעליבה"....
באמת השבוע עברנו את כל השיאים , לצערי אנו פשוט שרוטים !!!
צריך לארגן לכולם פה איזה מפגש במועדון הבורסה כדי להירגע.;)
lior_bar_ami
20-10-2009, 14:42:26
עוזי, באמת, אתה מגזים :D:D:D:D
איך אתה יכול לתת כזאת ביקורת "מעליבה"....
באמת השבוע עברנו את כל השיאים , לצערי אנו פשוט שרוטים !!!
צריך לארגן לכולם פה איזה מפגש במועדון הבורסה כדי להירגע.;)
יום שישי אחרי ההטסות? ;)
guyro
20-10-2009, 14:43:52
יום שישי אחרי ההטסות? ;)
בטח, אבל עדיף לעשות איזה תדריך בטיחות לחברים לפני שניכנסים...:p
lior_bar_ami
20-10-2009, 14:46:54
כן, לא תופסים "מסוקות" ב"מגלשים" שלהן!!!!! :eek::D
מפגש מסוקאים במועדון הבורסה :D :D :D
טוב כל אחד והסטיות שלו
אח"כ אומרים שאני מוזר :rolleyes:
ציקי
guyro
20-10-2009, 14:51:43
מפגש מסוקאים במועדון הבורסה :D :D :D
טוב כל אחד והסטיות שלו
אח"כ אומרים שאני מוזר :rolleyes:
ציקי
קבוצה של גברים חמומי מוח, רק בחורות ואלכוהול יכולים להרגיע :D:D:D
lior_bar_ami
20-10-2009, 14:52:39
הביטוח של מיליס תופס שם??? :D
mosheg
20-10-2009, 15:49:34
הביטוח טופס מנדבושקש
guyro
20-10-2009, 15:55:22
הביטוח טופס מנדבושקש
גם ל"עניות דעתי" :D
ori_lavee
20-10-2009, 16:19:11
הביטוח טופס מנדבושקשגדול !
אורי
levyoram
20-10-2009, 17:40:17
תראו ממה ההודעה הראשונה התחילה ואיך הגענו לזנות :eek:
לגיא ושאר החרמנים, תעשו אוטורוטציה באמבטיה ותרגעו :D
אבקש לחזור לדבר רק על הדלק החדש (לא שהבקשה שלי תעזור ) בלבד !!;)
אלון-הובי ניטרו
20-10-2009, 22:55:11
חברים ניכבדים .כל הדלקים עובדים, מי שניסה יודעה .גם הדלק שלי עובד מעולה, ואני מוכר מימנו לא מעט ואני לא רואה לנכון , להיתכסח על נושה כלכך סבאבי :).אני מוכר את הפלאטיניום שנה וחצי למכוניות ,והו נותן עבודה חבל על הזמן . בחצי השנה האחרונה ראיתי ביקוש גדול לדלק מסוקים ולאור המחסור, החלטטי (כמובן לא אני אישית אלה צמד חימאיםמדהימים שעשו עבודה חלומית)לעבוד על פורמולה למסוקים ,ועכשיו יש פלטיניום 30 אחוז ניטרו למסוקים:p אני לא ראיתי צורך להחריח אנשים להטיס עים הדלק שלי, אבל קיבלתי חוות דעת מעולות וסבבה לי:D לילה טוב לכלם אוהב אותכם.
שלומי לוי
20-10-2009, 23:34:30
קבל חח גיבור!
amirzzz
21-10-2009, 11:48:34
אז בהצלחה בבניה רון
לרון
חלק מחברי צוות הרכבת מתמחים בתכנון ובנייה של מבנים.
אתה צריך עזרה? ;)
ליאור זהבי
21-10-2009, 14:28:50
היום לקחתי ארגז של RAPICON 30% לבדיקה.. בקרוב מקווה לדווח תוצאות.
ori_lavee
21-10-2009, 15:58:06
היום לקחתי ארגז של RAPICON 30% לבדיקה.. בקרוב מקווה לדווח תוצאות.בשביל מה לקחת "ארגז".... :confused:
יש שם קרטונים בשפע :D
בצחוק...זהבי.
בלי עצבים :)
אורי
ליאור זהבי
21-10-2009, 16:00:27
בלי עצבים - זה לא מצחיק. :D
ori_lavee
21-10-2009, 16:06:07
בלי עצבים - זה לא מצחיק. :Dאתה יודע מה ?
אתה צודק !
:)
אורי
ליאור זהבי
21-10-2009, 19:25:42
עזבו אתכם חומרים ודיונים - הנתון הכי חשוב אצלי ביד ! המשאבה של SLIMLINE מתאימה.. כבר התחלתי להיות מודאג. :)
עזבו אתכם חומרים ודיונים - הנתון הכי חשוב אצלי ביד ! המשאבה של SLIMLINE מתאימה.. כבר התחלתי להיות מודאג. :)
ליאור
שאלה יהיו הצרות שלנו ;)
ציקי
דורונצ'יק
21-10-2009, 20:19:20
זו צרה חשובה לדעתי!
אתה יודע כמה מאמץ זה דורש להזיז את המשאבה הידנית? :D
כשהיה לי מסוק ניטרו הייתי מתבאס כל פעם מחדש שאני צריך להשתמש במשאבה הידנית הזו.
מצד שני התקמצנתי להשקיע באחת חשמלית טובה. :)
דורון ריבניק.
ori_lavee
21-10-2009, 21:39:52
זו צרה חשובה לדעתי!
אתה יודע כמה מאמץ זה דורש להזיז את המשאבה הידנית? :D
כשהיה לי מסוק ניטרו הייתי מתבאס כל פעם מחדש שאני צריך להשתמש במשאבה הידנית הזו.
מצד שני התקמצנתי להשקיע באחת חשמלית טובה. :)
דורון ריבניק.דורון.
תרגיע מיד ! :(
בסוף עוד תחזור לניטרו...ותגרור אותי אחריך :)
אורי
ns_motiam
21-10-2009, 22:13:00
קניתי היום גם שני גלונים לנסות
אבל מהתגובות של החברה שכמו כל ישראלי בחיים לא יכולים לפרגן בא לי גועל נפש
מספיק פעמים היה חסר דלק ואני אף נאלצתי לתת למתחרים
אז אם מישהו חדש מביא דלק והמחיר סביר אז לפעמים מותר להגיד מילה טובה
זה לא עולה כסף:):):):):cool::cool::cool:
מוטי
levyoram
21-10-2009, 22:16:03
מוטי
תותח אתה מוטי !!
כל הכבוד לפרגון!!
משה שמואלי
21-10-2009, 22:24:43
מוטי
מילה טובה ? פה אצלנו אין דבר כזה.
מסכן הבנאדם כולה הביא דלק למכור ולהתפרנס.
כבר שרפו אותו ותחנות.
אני עוד לא רצתי לקנות,לנסות אולי כן אולי לא עוד לא החלטתי.
בכול אופן רון קבל מילה טובה .בהצלחה.
levyoram
22-10-2009, 23:10:05
שלום חברים.
בעקבות פתיחת השירשור, קיבלתי פניות הנוגעות לנושא סגירת הסיכה בקרבורטור בהטסה עם דלק Rapicon .
מאחר ואין לי נסיון אישי עם הדלק הזה עד כה (מחר נבצע מס' הטסות עם מנועים בגדלים שונים), פניתי טלפונית לנדב ברק ידידי, אשר מסר לי את הדברים הבאים (לציטוט) וברשותו אני מפרסם זאת עבור כלל המטיסים בניטרו.
מנסיונו בהטסה עם אלון, הן בספרד והן במזרח הרחוק (תאילנד למיטב זיכרוני), הוא בחר לסגור את הסיכה בין 2 ל 4 קליקים בכדי להעלות את הטמפרטורה הנמדדת בצלעות הקירור מאזור ה 80/85 מעלות לאזור 90-100 מעלות.
לדבריו, בשונה מדלק CP, המנוע נשאר קר( 75-80 מעלות) במצב סיכה רגיל ועולה לטמפרטורת עבודה טובה (90/95 מעלות) בסגירה של 2-4 קליקים. אני מציין כי לדבריו, האקלים במדינות הנ"ל די זהה לאקלים השורר בארצנו.
בנוסף ציין נדב, כי לאלון הייתה תחושה מיידית של "יותר כח" במנוע בעצם השימוש בדלק Rapicon.
לשאלתי, מה לדעתו הגורם הכימי בדלק Rapicon האחראי על כך שהמנוע מתחמם פחות בהשוואה ל CP, ענה נדב כי אינו יודע, אבל הוא כן יודע שהדלק נתן למנוע אפשרות לביצועים טובים יותר בטמפרטורת העבודה הנכונה.
מקווה שזה יעזור למי שמחר מתחיל להטיס עם הדלק החדש Rapicon Full.
סופ"ש מהנה,
נועם ג
23-10-2009, 01:20:27
ליאור, הסלימליין צריכה התאמה כלשהיא כדי להיתלבש על הגלון?
או שזה גרסא מיוחדת?
ליאור זהבי
24-10-2009, 18:40:00
מתאימה בול.
היום ואתמול ביצעתי 2 טיסות ראשונות עם הדלק (במפגש הג'טים בעין יהב) והכל נראה בסדר - אבל צריך קצת יותר נסיון כדי לדווח באמת.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.