צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה עם לוגיטק 2100
roi011
21-10-2009, 07:39:50
שלום,
אתמול הרכבתי את הגיירו החדש שלי - לוגיטק 2100 עם הסרוו היעודי שלו שמגיע כחבילה.
על פניו הגיירו עושה את העבודה טוב (לא הטסטי את המסוק את מבדיקה ידנית נראה טוב).
ישנה בעיה שהציקה לי אמש נורא : הסרוו לא מגיב טוב לשלט \ לגיירו !! הוא זז רק כמה מ"מ בודדים ולא תופס את כל טווח התנועה שלו, החלפתי לסרוו אחר והכל תקין !!!, יכול להיות שישנה בעיה עם הסרוו ? הוא חדש ! נא עזרתכם, אני רוצה לעלות לאוויר !!!
רועי
רועי שלום
שם לב כי בג'יירו בחלק של SPEED SERVO אתה צריך לבדוק שאתה על הנורה הראשונה משמאל, שזה לסרוו
המקורי, האמצעי לדיקיטאל והשלישית לאנלוג.
בהצלחה.
wonderd
21-10-2009, 11:28:06
הגדרות, הגדרות ושוב הגדרות.
srdromy
21-10-2009, 11:49:28
רועי שלום
שם לב כי בג'יירו בחלק של SPEED SERVO אתה צריך לבדוק שאתה על הנורה הראשונה משמאל, שזה לסרוו
המקורי, האמצעי לדיקיטאל והשלישית לאנלוג.
בהצלחה.
רק שים לב בביצוע השינויים לסוג הסרוו, תבצע כאשר הסרוו מנותק, ולאחר שינוי הגדרה לחבר , כדי שלא ישרף
guylederer
21-10-2009, 13:06:49
רועי ... אל תסתבך קח מדריך מפורט על הג'יירו
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=670786&highlight=logictech+2100T
הג'יירו הזה מאד רגיש ... הוא צריך כיוון מכאני מדויק כדי שהוא יוכל לעבוד כמו שצריך
אני אגיד לך בערך מה צריך לעשות ... בשלט אתה קובע את ה ENDPOINT\TRAVEL ADJUST ל150 בשני הצדדים ( או למספר הכי גבוה שהשלט נותן לך )
קודם כל אתה צריך לבחור לפני שאתה מחבר את הסרוו לג'יירו את סוג הסרוו
נקודה ראשונה היא לסרוו המקורי בלבד
נקודה שניה היא לסרוו דיגיטלי
נקודה שלישית היא לסרוו אנולוגי
אחרי שבחרת את סוג הסרוו תנתק סוללה תחבר את הסרוו ותקבע בשלט GAIN של 30-40% במצב NORMAL MODE ( לא שומר זנב - נורה כבויה ) ואז תחבר את הסוללה
אפשרות שניה לא כל כך הבנתי מה היא עושה ... אבל לפי פורומים בחו"ל ממליצים להשאיר אותה בנקודה ה 3 +- ולי זה עובד מצויין
נקודה שלישית משנה את מצב תיקון הגיירו אתה צריך לבדוק האם הגיירו מתקן בכיוון הנכון
נקודה רביעית קובעת את ה ENDPOINT של הסרוו לכל נקודה בנפרד .... להתחלה אני מציע לך פשוט להשאיר את זה עד הסוף עד שתכוון מכאנית את הסרוו זנב ורק אחרי זה "תשמור" את הנקודות אחרי שכיוונת ...
אם אתה מתקשה אשמח לעזור לך טלפונית צור איתי קשר
מקווה שעזרתי
גיא
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.