צפייה בגרסה מלאה : שאלה כיווני מנוע
samorai
21-10-2009, 11:58:37
מממ עשיתי לטריינר שלי הרצה יותר נכון זה שקניתי מימנו עשה
אין לי מושג מה הוא עשה ..
אם מישהו יוכל להסביר לי את אשמח
עכשיו הוא אמר לי שהוא כיוון לי את המנוע לתערובת דלק עשירה כי בפעמים הראשונות עדיף ככה בישביל המנוע
עכשיו רציתי לדעת איך יודעים לכוון מנוע לצרכים שלי ?
אחרי נגיד איזה 5 הטסות או משהו כזה אני מאמין שאני ארצה להזיז את זה שהתערובת תיהיה אחרת או משהו כזה
כי הוא אמר לי שהוא כיוון את זה עכשיו שהטיסן יטוס טיפה יותר לאט וזה טוב לי לעכשיו כדי שאני לא יעשה טעיות
בקיצור ניסתי לחפש כאן איזה משהו על זה אבל אין
יש לי מנוע וויברה 50
DarZeelon
21-10-2009, 17:50:40
סמוראי,
צלצל אלי ואסביר לך בשלבים את הפעולות הדרושות.
DarZeelon
23-10-2009, 11:59:26
סמוראי,
'אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד'...
אם תתבייש ולא תתקשר למישהו מהמבינים פה, שיוכל ללמד אותך ולהסביר לך ללא תמורה, לא תדע. אפשר ללמוד גם בהתכתבות, אך זה ייקח הרבה יותר זמן 'וְיָקֶל' עליך לאמץ הרגלים שגויים...
היי
יש באיזור שלך מנחת שאתה יכול ללכת לשם ויעזרו לך .?
לדעתי זה עדיף בשבילך במקום שסתם תעשה כיוונים מיותרים
שבת שלום.
גל
samorai
25-10-2009, 09:45:35
אתה צודק פשוט לא היה לי זמן להתקשר ... אני אתקשר היום בערב ..
ולא לצערי המנחתים שקרובים לרמלה לפי מה שהבנתי הם מנחתים בתשלום שכרגע אני לא מעוניין לעשות מנוי לשנה זה ניראה לי מוגזם
אבי סירוטה
25-10-2009, 11:32:24
סמוראי,
מנועי WEBRA זקוקים ליד עדינה, אוזן קשבת והרבה סבלנות. גם מדי סל"ד וטמפרטורה יעזורו. התכתבות או שיחת טלפון מקצועית ככל שתהיה(דר צאלון)לא יחליפו עזרה בשטח. אני גר באזור שוהם. אשמח לעזור. צור קשר בה"פ ונוכל להפגש לכוון המנוע.
לדעתי עדיף לך ללכת למנחת למרות שזה עולה כסף (כמובן שתלוי במחיר) אם תצא לבד עם מנוע שכיוונתה ללא הרבה ניסיון לדעתי זה יגמר בקאט ואם אתה רק מתחיל אז לא בטוח שתדע להוציא אותו בשלום מהמצב הזה.
אם תלך לשטח אז אנשים מנוסים יעזרו לך ואז רוב הסיכויים שהמנוע לא ייכבה ושהטיסן ירד בשלום.
עדיף לשלם למנחת מאשר לשלם יותר על תיקון הנזקים שיהיו (אני לא אומר שבטוח יהיו , אני לא יודע מה רמת ההטסה שלך)
ד"א אם יש לך REAL FLIGHT G4.5 אז אני ישמח להיכנס איתך למולטיפלייר סתם לכיף
samorai
25-10-2009, 14:39:35
וואלה נשמע מגניב כל מה שאתם אומרים כאן ..
המנוע עצמו מכוון .. הבן אדם שקניתי מימנו את המנוע עשה לו הרצה והוא פועל בצורה תקינה
הטיסן טס פעם אחת בצורה טובה ... הבן אדם שקניתי ממנו אמר לי לשים משקולות .. שמתי ומאז לא הטסתי ...
לא היה לי זמן
לשלם למנחת אני לא מעוניין כרגע
וברור שאני לא אטיס אותוט לבד בעצמי ויגרום לו נזק ..
אוקיי אז בסדר גמור..
צודק , אם יש אפשרות אחרת אז גם אני לא הייתי משלם למנחת .
אבל אתה עדיין צריך לכוון את המנוע לפתוח/לסגור סיכות לפי הצורך זה משהו שצריך הרבה ניסיון כך שכדי שמישהו אחר יעשה את זה אלא אם אתה קורא לפני וממש מבין מה אתה צריך לעשות ..
ד'א אני ממש לא מנסה לזלזל בך או שמהו כזה . . יש לך את הסימולטור? אם כן שלח הודעה ..
*
samorai
25-10-2009, 14:57:28
לא חשבתי שאתה מנסה לזלזל בי .. אני מסכים איתך לגמרי
ואני מוריד מחדש את הסימולטור
לא מצאתי עדיין אחד שעובד אבל אני מאמין שבקרוב אני אמצא .. אם יש לךל איזה קישור אשמח לקבל
ואני מת להגיע לשטח ולהתחיל להזיז עניינים ... וברור שלא לבד אלה עם מישהו שהוא מבין
ונקווה שזה יהיה השבת הזו
כולם עובדים אבל זה סיפור להתקין אותם ..
צריך לפתוח משתמש חדש בXP על שמו של הסימולטור
אחר כך להוריד אימולטור (בהרבה אנטי ווירוסים הוא מתריעה עליהם ומוחק אותם .. או שתבטל אותו או שתכנס להגדרות ותאפשר שימוש בו , אל תדאג זה לא ווירוס)
אחר כך לחבר את השלט , לפתוח את האימולטור ולכוון בו את השלט ואז ללחוץ על LAUNCH THE GAME והנה יש לך סימולטור תותח :)
samorai
25-10-2009, 15:33:31
יש לי את ה ריל פלייט 3 G
התקנתי אותו .. אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה את השלט או משהו כזה .. וזה נכון כי הוא לא מחובר
בגלל שכרגע הוא לא אצלי
התקנתי את 4 G ואז הוא אומר לי איזה משהו על קובץ DLL שחסר והוא לא עובד בגלל זה ..
אם יש לך איזה מדריך מפורט שאני אוכל להבין יותר טוב את ההסבר אני אשמח
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2355462
תנסה משם ..
lior_bar_ami
25-10-2009, 16:49:11
'אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד'...
אוי, כמה שאני מסכים עם המשפט הנ"ל...
;)
סמוראי אתה מוזמן להתקשר לחברים למעלה, כמו כן אני מציע גם את עזרתי - אם תחפוץ בה.
0546686485
ליאור
omrikobar
25-10-2009, 18:45:37
אני ברמלה כל הזמן...
דבר איתי אני אשמח לעזור..
0547822465
samorai
26-10-2009, 00:21:57
וואו אני חייב לציין שבחיים לא נכנסתי למקום כלשהו
באינטרנט או במיפגשי חברה מסוימים
שאנשים כ"כ טובים ונותנים יד מכל הלב !
אז דבר ראשון תודה רבה לכולם וזה באמת מגיע מכל הלב ! שמח שניכנסתי לכאן בלי שום קשר לטיסנים :)
DarZeelon
27-10-2009, 15:40:05
אוי, כמה שאני מסכים עם המשפט הנ"ל...
ליאור,
אני מקווה שאתה מסכים גם עם החלק הראשון של הפתגם... "אין הביישן למד;..."
yosi678
27-10-2009, 16:18:03
לדעתי עדיף לך ללכת למנחת למרות שזה עולה כסף (כמובן שתלוי במחיר) אם תצא לבד עם מנוע שכיוונתה ללא הרבה ניסיון לדעתי זה יגמר בקאט ואם אתה רק מתחיל אז לא בטוח שתדע להוציא אותו בשלום מהמצב הזה.
אם תלך לשטח אז אנשים מנוסים יעזרו לך ואז רוב הסיכויים שהמנוע לא ייכבה ושהטיסן ירד בשלום.
עדיף לשלם למנחת מאשר לשלם יותר על תיקון הנזקים שיהיו (אני לא אומר שבטוח יהיו , אני לא יודע מה רמת ההטסה שלך)
ד"א אם יש לך REAL FLIGHT G4.5 אז אני ישמח להיכנס איתך למולטיפלייר סתם לכיף
גל לפעמים קאט יכול להיות גם טוב
אני הרבה זמן ידעתי להטיס את הטיסן באוויר אבל לא היה לי את האומץ לנחות
בגלל הקאט הזה ושהאחרים בשטח לא שמעו שצעקתי קאט ובאו לעזור :mad: (למזלי) :D:D:D
אז למדתי להנחית לבד והנחיתה הייתה חלקה חוץ מגלגל קידמי שנישבר
(כמובן שאני לא ממליץ את זה!!)
הכל ברוח טובה
יוסי
חח חח עברתי 7 קאטים עד שנחתתי בפעם הראשונה בלי :)
אבל עדיין לדעתי עדיף בלי קאט בטח שלא על ההתחלה
flatspin
28-10-2009, 17:26:19
גל לפעמים קאט יכול להיות גם טוב
אני הרבה זמן ידעתי להטיס את הטיסן באוויר אבל לא היה לי את האומץ לנחות
בגלל הקאט הזה ושהאחרים בשטח לא שמעו שצעקתי קאט ובאו לעזור :mad: (למזלי) :D:D:D
אז למדתי להנחית לבד והנחיתה הייתה חלקה חוץ מגלגל קידמי שנישבר
(כמובן שאני לא ממליץ את זה!!)
הכל ברוח טובה
יוסי
והנחיתה הייתה חלקה חוץ מגלגל קידמי שנישבר
מכל השירשור, חלק המשפט הזה הפיל אותי לרצפה :)
והנחיתה הייתה חלקה חוץ מגלגל קידמי שנישבר
מכל השירשור, חלק המשפט הזה הפיל אותי לרצפה :)
גם אותי חח
yosi678
28-10-2009, 20:36:46
חח יחסית לנחיתה ראשונה ועוד שהיה לי קאט מנוע ושלא ראיתי את הטיסן כי איזה מכונית הסתירה לי בשנייה האחרונה של הנחיתה אז היא חלקה:D
ואחרי זה תיקנתי את הגלגל עם כל מיני אילתורים חלשים שנשבר כמה פעמיים עד שהחלטתי לסדר את סופית ומאז הכל דבש:D
שמח שצחקתם
יוסי
flatspin
28-10-2009, 20:50:39
הפרדוקס במשפט הזה הוא שלא תתכן נחיתה חלקה עם גלגל שבור. או חלקה או גלגל שבור ! לנסיבות אין כאן כל מעמד.
בערך כמו שאמרו הגששים באחד ממערכוניהם: "יום אחד היה לילה" :)
בכל מקרה, הצחוק טוב לבריאות
שנמשיך רק כך.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.