צפייה בגרסה מלאה : מדליק שוב וידאו - הפעם, המצלמה מורכבת על הבום!
bartovmoti
29-10-2009, 11:30:44
<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/qmgq6rWo6DA&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/qmgq6rWo6DA&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
יפה מאד מוטי
אפשר לראות תמונה איך העסק מורכב על הבום.
את זה עדיין לא ניסיתי
תודה
ציקי
bartovmoti
29-10-2009, 12:02:34
האמת, פירקתי את זה מיד בסוף הוידאו אבל כעקרון,
יש לך את שני התומכים של הבום או קי?
במרווח שבינהם מיקמתי את המצלמה בעזרת אזיקונים וסקוצ' של אליין.
לא מסובך כל כך.
עדיין איכות הוידאו נמוכה יכול להיות שבגלל תנאי מזג האויר היום היה פחות אור מיום רגיל אבל לפחות הגליות נעלמה !
דרך אגב, לגבי מה שכתבת לי על זה שה 500 יותר יציב, זה נכון שהוא יותר יציב ועמיד ברוחות וכאלה אבל מבחינת הרעידות שהגוף סופג לדעתי דווקא 450 יהיה פחות רועד כי המהירות ראש שלו גבוהה יותר מה שמכניס פחות רעידות למצלמה.
האמת, פירקתי את זה מיד בסוף הוידאו אבל כעקרון,
יש לך את שני התומכים של הבום או קי?
במרווח שבינהם מיקמתי את המצלמה בעזרת אזיקונים וסקוצ' של אליין.
לא מסובך כל כך.
עדיין איכות הוידאו נמוכה יכול להיות שבגלל תנאי מזג האויר היום היה פחות אור מיום רגיל אבל לפחות הגליות נעלמה !
דרך אגב, לגבי מה שכתבת לי על זה שה 500 יותר יציב, זה נכון שהוא יותר יציב ועמיד ברוחות וכאלה אבל מבחינת הרעידות שהגוף סופג לדעתי דווקא 450 יהיה פחות רועד כי המהירות ראש שלו גבוהה יותר מה שמכניס פחות רעידות למצלמה.
במצלמות הקטנות גודל העדשה אכן מגביל מאד ודורש תנאי תאורה טובים לצילום נורמלי.
מצאת פיתרון יפה להרכבת המצלמה על תומכי הבום וחיזוקה גרם להפחתת הרעידות.
לגבי ההשוואה בין ה 500 ל 450 אומר לך מה אני עשיתי כשהרכבתי את המצלמה, פשוט העלתי את סל"ד המנוע בכ 3-5% לאורך כל הגרף וזה שיפר מאד את היציבות ואת איכות התמונה.
אין בעיה לממש את זה גם ב 500 ותראה שתקבל צילום איכותי עוד יותר.
אחרי הכל מסוקים חשמליים יציבים ביותר וככל שגודלם הפיזי גדול יותר הם פחות מושפעים מתנאי הסביבה ונוחים יותר לצילום והטסה בכלל.
ציקי
shimon73
29-10-2009, 18:24:11
נחמד מאוד אך פחות יפה מאשר מצלמה לחזית
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.