צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי לי ב KDS
imac1
04-11-2009, 06:20:20
אתמול בבוקר הגיע הKDS
בערב הוא עבר טסט אצל איתן ואני חייב להגיד שהמסוק עצמו מרשים מאוד
טס יפה (למרות שחייב כיוונים) .
לדעתם של הנוכחים במקום (מטיסים עם לא מעט ותק בתחום) מדובר בכלי איכותי שמהווה תחרות לכל מסוק בתחום ה 450 ואפילו עולה על חלקם הגדול.
אותי אישית מעניין דבר אחד עלויות של החלקים (אני מטבעי אדם לא עדין וסביר להניח שהוא יבקר את הרצפה אצלי לפחות).
דבר שני לקחתי עסקה הכוללת שלט ארגז חלקי חילוף סוללה ומטען מגיעים עם החבילה.
המסוק הגיע מאובזר ומוכן לטיסה (מהשליח לטעינה ולאויר).
בקיצור מעט כסף לכלי שמספק את הסחורה ובגדול
תודה רבה לאיציק ולצוות טיסן פתח תקווה על השרות הטוב והאמין אין ספק שתראו אותי שוב בתור לקוח שלכם
תמונות וסרטונים היום בערב
ori_lavee
04-11-2009, 06:44:44
תתחדש !
אני מכיר את המסוקים והציוד האיכותי של KDS, כבר כמה חודשים.
גם לדעתי מדובר במוצר הטוב ביותר שתוכל לקבל עבור הכסף שתשקיע בו !
אין ספק שזו עסקה טובה ומשתלמת מאוד.
ובנוגע למחירי חלקי החילוף הם יהיו נמוכים משמעותית מהמחירים המוכרים לנו.
שוב...
תתחדש ותהנה ממנו.
מסוק מצויין
אורי
szgal
04-11-2009, 07:27:24
תתחדש , יש תמונות ???
tzn11
04-11-2009, 08:14:44
:)תתחדש והעיקר תהנה ממנו.
בהחלט נראה מסוק איכותי ובעל עלות תחזוקה נמוכה.
בברכה,
ניסים.
wind556
04-11-2009, 09:15:15
מעניין
במה הוא עדיף על טי רקס או קופטר איקס? (טכנולוגית והנדסית)
במה הוא מאובזר?
עם איזה שלט הוא בא ומה טיבו של השלט הזה?
מבחינת רמות המחיר של חלפים הוא נראה סביר והוגן.
מבחינת מחיר הרכישה (2400 ש"ח) הוא לא אטרקטיבי בכלל (למעט אם הוא בא עם סט אפ משובח ביותר)
קופטר איקס תואם במפרט הגוף (אלומיניום) אבל עם איבזור ללא פשרות+ שלט DX7 עולה בסביבות 2800 ש"ח, והחלפים במחיר דומה (ניתן כמובן להוזיל בהרבה עם שלט זול יותר),וזה ברכישה בארץ....
טי רקס פרו (ללא שלט ועם איבזור מלא) עולה 425$ + הובלה:
http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=250&products_id=5445&osCsid=8hpjf5vurb3r2moqll868lara0
טי רקס ספורט עולה 378$ לפני הובלה עם איבזור מלא וללא שלט:
http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_317_318&products_id=5215
שלא לדבר על דברים אחרים כגון זה:
http://www.infinity-hobby.com/main/product_info.php?products_id=5067
ויש עוד הרבה.
המסוק נראה טוב, העיסקה לא אטרקטיבית,למעט אם הוא עולה באיכות הטיסה על טי רקס ותואמיו,ואז למחיר אין משמעות
tzn11
04-11-2009, 09:35:54
:) מהביקורות המעטות שקראתי בפורומים בחו"ל, מדובר על מסוק שבנוי איכותי וטס טוב מאוד. אינני יודע עם הוא עולה על הטירקס ותואמיו, לצורך כך מישהו יצטרך לעשות מבחן השוואתי מקיף.
גם מערכת הרדיו הדיגיטלית איתה מגיע המסוק, קיבלה תשבוחות ונראית על פניו כמערכת שישה ערוצים דיגיטלית זולה אך שמספקת את העבודה.
היא מן הסתם לא משתווה באיכותה למערכות יקרות יותר כדוגמת ה- DX7, אך היא בהחלט מספקת כדי להטיס מסוק.
העיסקה אולי אינה אטרקטיבית מבחינת המחיר עבור עסקת RTF, אך היא גם לא רעה ועדיפה על הרבה מסוקי RTF אחרים הנמכרים היום בארץ במחירים גבוהים יותר.
הפלוס הגדול של המסוק, היא עלות החלפים הזולה אשר בהחלט יש לה משקל בבחירת מסוק.
על פניו, נראה כמסוק איכותי ועם חלקים זמינים בעלות זולה.
היה עדיף אם היה אפשר לרכוש כקיט ולאבזר באלקטרוניקה כראות עינייך.
בכל מקרה, נחמד לראות שיש עוד "שחקן" בשוק שמבין שאפשר למכור מוצר איכותי במחירים שמתחרים במחירי חו"ל ונותנים מענה הולם לתחזוקה זולה למסוק.
בברכה,
ניסים.
tzn11
04-11-2009, 09:50:36
:) עודד היקר,
מבדיקה קצרה שערכתי (ותקן אותי אם אני טועה), מסוק CX450 AE עולה 480 ש"ח, שלט DX7 נמכר סביב ה-2000 ש"ח, ג'ירו של לוג'יטק כ-400 ש"ח, זה כבר מביא אותנו ל-2880 ש"ח וזה עוד ללא מנוע, בקר, סוללה וסרוואים.
לדעתי החישוב שלך של מסוק מאובזר בכל טוב כולל מערכת DX7 ועוד בארץ, אינו נכון.
בברכה,
ניסים.
wind556
04-11-2009, 11:03:01
ניסים, אתה צודק
טעיתי בחישוב ב250 ש"ח
lior_bar_ami
04-11-2009, 13:51:52
עודד היקר 2,
החישובים שלך הם לחלוטין לא נכונים, מחד אתה משווה עסקת RTF של ה- KDS אול מול מחירים מוטעים של עסקת CX450, ומאידך אתה משווה שלא בצדק אל מול עסקאות בחו"ל - ללא תוספת עלויות השילוח והמיסוי הרלוונטי.
כדי להעמיד על דיוקם - עסקת CX450V2, שמקבילה מבחינת התוכן שלה (לא איכות אלא כמות) לעסקת ה- KDS עולה 2150 ש"ח.
בעסקת ה- KDS שציינת בעלות נוספת של 250 ש"ח, אתה מקבל שלט דיגיטאלי משמעותית יותר איכותי מהשלט המקורי של CX - עם אופציה לכיוון דרכו ולא באמצעות ממשק מחשב, וג'יירו שבצורה מפתיעה עושה את העבודה יפה מאוד גם בהטסת 3D, ולא דורש החלפה מיידית.
מבחינת איכות חלקי המסוק - קשה לי להשוות אותם אל מול ה CX בצורה חד משמעית ללא ניסיון ארוך טווח, אך אני מבטיח לסקור בקרוב את המסוק בצורה קרובה יותר ולעומק, כולל סרטוני הטסה שלו - ולתת חוות דעת על כדאיות הרכישה.
על פניו נראה שלמתחיל "דל תקציב" שהבחירה הראשונה (הטירקס) קשה לו כלכלית, יש כיום התלבטות לא קלה וממש לא חדש משמעית כמו שאתה מצייר עודד.
עודד היקר 2,
החישובים שלך הם לחלוטין לא נכונים, מחד אתה משווה עסקת RTF של ה- KDS אול מול מחירים מוטעים של עסקת CX450, ומאידך אתה משווה שלא בצדק אל מול עסקאות בחו"ל - ללא תוספת עלויות השילוח והמיסוי הרלוונטי.
כדי להעמיד על דיוקם - עסקת CX450V2, שמקבילה מבחינת התוכן שלה (לא איכות אלא כמות) לעסקת ה- KDS עולה 2150 ש"ח.
בעסקת ה- KDS שציינת בעלות נוספת של 250 ש"ח, אתה מקבל שלט דיגיטאלי משמעותית יותר איכותי מהשלט המקורי של CX - עם אופציה לכיוון דרכו ולא באמצעות ממשק מחשב, וג'יירו שבצורה מפתיעה עושה את העבודה יפה מאוד גם בהטסת 3D, ולא דורש החלפה מיידית.
מבחינת איכות חלקי המסוק - קשה לי להשוות אותם אל מול ה CX בצורה חד משמעית ללא ניסיון ארוך טווח, אך אני מבטיח לסקור בקרוב את המסוק בצורה קרובה יותר ולעומק, כולל סרטוני הטסה שלו - ולתת חוות דעת על כדאיות הרכישה.
על פניו נראה שלמתחיל "דל תקציב" שהבחירה הראשונה (הטירקס) קשה לו כלכלית, יש כיום התלבטות לא קלה וממש לא חדש משמעית כמו שאתה מצייר עודד.
+1
צודק בהחלט!
orenoved
04-11-2009, 15:11:38
+2
sharonx
04-11-2009, 15:53:34
עודד היקר 2,
+3.14:D
imac1
04-11-2009, 16:20:07
לכל האנשים הטובים ו/או אוביקטיבים תודה רבה
לכל אלו שמיצגים גופים מסחריים או מנסים לעורר מלחמות עדיף שתפנו לפורום המתאים ותגיבו שם(או שתסתמו)כולל את הכותבים בפרטי.
רכשתי את המסוק בגלל שיקול אחד והכי חשוב בשבילי עלות הציוד בריסוקים הריסוק הכי גדול יכול להסתיים ב500 ש'ח בלחץ!!!!!!!
אפשר לרשום את זה על הטירקס סופר פרו?
אני להבדיל מהרבה אחרים בפורום הזה לא שייך לאף חנות ולא מיצג אף אחת .
אני רק ב3 חודשים האחרונים רכשתי ציוד ב 4 חנויות שונות .
תודה לאשר גלקסייה על הלנסייר החדש שלי
תודה לטיסן חיפה על הסופר סטייק
תודה לאלון הובי ניטרו על השלט 10C
תודה לאיציק על הדלתא ועל KDS
ותודה לה' שהכיר לי את הסיני
והכי חשוב אורי לביא שאפו על הפירגון למרות שלא רכשתי ממך את המוצר(יש לך פינה חמה אצלי בלב)
lior_bar_ami
04-11-2009, 17:08:30
והכי חשוב אורי לביא שאפו על הפירגון למרות שלא רכשתי ממך את המוצר(יש לך פינה חמה אצלי בלב)
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
אורי אח יקר מזן מיוחד ונכחד - כזה שמפרגן תמיד ובלי שום אינטרס!!
לכל אלו שמיצגים גופים מסחריים או מנסים לעורר מלחמות עדיף שתפנו לפורום המתאים ותגיבו שם(או שתסתמו)כולל את הכותבים בפרטי.
תתחדש ותהנה, עושה רושם שעשית בחירה יותר מטובה.
עדיין לא יצא לי לראות את המסוק הזה אבל אין ספק שהביקורות משבחות.
לדעתי יכולת לעשות את זה באופן קצת יותר עדין ופחות בוטה.
ציקי
wonderd
04-11-2009, 19:02:48
לא מכיר המסוק אבל תתחדש, אם הייתי צריך היום לקנות מסוק 450 ולא היה לי משדר, הייתי קונה את הנ"ל.
ori_lavee
04-11-2009, 20:29:59
והכי חשוב אורי לביא שאפו על הפירגון למרות שלא רכשתי ממך את המוצר(יש לך פינה חמה אצלי בלב)imac1 ידידי.
תודה על המחמאה, למרות שהיא ממש לא מגיעה לי.
לא רכשת את המוצר הנ"ל ממני, כי אני מעולם לא מכרתי כזה (לצערי גם לא אמכור כנראה) :o
מי שכן מביא ומוכר את KDS בארץ זה טיסני חולון, רון מטיסני חולון הוא חבר ואח ובזה זה מתחיל ונגמר העניין, אין לי באופן אישי שום אינטרס או קשר מסחרי לעניין.
אני מפרגן לציוד שאני מאמין שהוא איכותי ויעשה טוב למי שירכוש אותו.
מפרגן ל OS של טיסן חיפה.
מפרגן ל ALIGN ו JR של שלט רחוק.
מפרגן לסקורפיון של גיא ידיד.
מפרגן ל RADIX ו ROBBE של מרכז המסוקים.
מפרגן ל Rapicon ו MULTIPLEX של טיסני חולון.
KDS זה בדיוק המקרה הזה, אם תקנה מטיסני חולון או מהחנות הנחמדה מפתח תקווה מבחנתי זה ממש לא משנה (שוב לצערי) :)
שוב אני מאחל לך בהצלחה
ובטוח שתהנה מהמוצר הזה.
אם הוא נרכש בחולון, בפתח תקווה, בבייג'ינג או שנחאי :)
אורי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.