tzn11
05-11-2009, 08:51:58
:) שלום חברים,
אני כבר כמעט שנה בפורום. את חלקכם יצא לי לפגוש, חלק אחר אני מכיר מתחום הטיסנאות, אך את רובכם אינני מכיר וזה היה נחמד לדעתי להיפגש ולראות את הפנים שמאחורי השם.
הרעיון הוא לקיים מפגש של חברי הפורום מכל התחומים. אין מדובר במפגש הטסה, אלא מפגש שיתקיים באולם (כי חורף), כל אחד יוכל להביא את המסוק, טיסן או דאון שברשותו, אפשר יהיה להציגם על גבי שולחנות תצוגה שליד כל דגם יהיה את שם הבונה / מטיס כולל מפרט.
אפשר יהיה להסתובב בין המוצגים ולהתרשם.
כל חבר פורום יישא תג עם שמו, כך שאפשר יהיה לראות מי האדם.
אפשר להעביר הרצאות על נושאים שונים שיועברו ע"י חברים ותיקים ומנוסים.
וכמו כן, אפשר לקיים אגף מכירה לבעלי עסקים שבו הם יקיימו מכירות במחירים מיוחדים לאותו היום.
כמובן שהמפגש יהיה פתוח גם לקהל הרחב, על מנת שיוכלו להגיע אנשים מבחוץ, להתרשם ואולי גם להצטרף לשירותינו.
כחבר פעיל במספר מועדונים, יצא לי לקיים מפגשים מסוג זה בתחומים שונים.
מה שכן, יש עלויות הכרוכות בקיום מפגש כזה.
אם יהיו מספיק חברים שיגיעו, אפשר לחלק את העלויות בין כולם ולהגיע לעלות מינורית פר חבר. אפשר גם להשיג מימון מבעלי העסקים שישתתפו.
אני מוכן להרים את הכפפה ביחד עם עוד אדם או שניים מהפורום ולהריץ את הנושא.
מה דעתכם?
בברכה,
ניסים.
אני כבר כמעט שנה בפורום. את חלקכם יצא לי לפגוש, חלק אחר אני מכיר מתחום הטיסנאות, אך את רובכם אינני מכיר וזה היה נחמד לדעתי להיפגש ולראות את הפנים שמאחורי השם.
הרעיון הוא לקיים מפגש של חברי הפורום מכל התחומים. אין מדובר במפגש הטסה, אלא מפגש שיתקיים באולם (כי חורף), כל אחד יוכל להביא את המסוק, טיסן או דאון שברשותו, אפשר יהיה להציגם על גבי שולחנות תצוגה שליד כל דגם יהיה את שם הבונה / מטיס כולל מפרט.
אפשר יהיה להסתובב בין המוצגים ולהתרשם.
כל חבר פורום יישא תג עם שמו, כך שאפשר יהיה לראות מי האדם.
אפשר להעביר הרצאות על נושאים שונים שיועברו ע"י חברים ותיקים ומנוסים.
וכמו כן, אפשר לקיים אגף מכירה לבעלי עסקים שבו הם יקיימו מכירות במחירים מיוחדים לאותו היום.
כמובן שהמפגש יהיה פתוח גם לקהל הרחב, על מנת שיוכלו להגיע אנשים מבחוץ, להתרשם ואולי גם להצטרף לשירותינו.
כחבר פעיל במספר מועדונים, יצא לי לקיים מפגשים מסוג זה בתחומים שונים.
מה שכן, יש עלויות הכרוכות בקיום מפגש כזה.
אם יהיו מספיק חברים שיגיעו, אפשר לחלק את העלויות בין כולם ולהגיע לעלות מינורית פר חבר. אפשר גם להשיג מימון מבעלי העסקים שישתתפו.
אני מוכן להרים את הכפפה ביחד עם עוד אדם או שניים מהפורום ולהריץ את הנושא.
מה דעתכם?
בברכה,
ניסים.