צפייה בגרסה מלאה : מה השלט הכי טוב למסוקים? התשובה כאן
leetal
10-11-2009, 16:26:06
פה (http://rc.runryder.com/helicopter/t172571p1/)מדדו כמה מערכות רדיו פופולריות, הבדיקה היתה מהירות התגובה בין הפקודה בסטיק לבין הפקודה לסרוואים במערכת ה-CCPM. זה דיון שנמשך כבר כמה שנים, אבל מתעדכן בד"כ בראש הדיון.
במערכות הישנות הסנווה- Stylus היתה הכי טובה, ולקח לפוטאבה להגיע לרמה של הסנוואה 10 שנים עם ה- 14MZ...
גם היום בעידן ה-2.4 הסנוואה עם ה- SD10G והפוטאבה 12FGהם המערכות המהירות ביותר.(נקודה למחשבה למשמיצי הסנוואה לאורך השנים)
סיכום קצר ה-DX7 מהירה מה-JRX 9303.
ה-10C של הפוטאבה מהירה פי 3 מה-DX7 וכמעט פי 4 מה- JRX9303.
ה- DX7SE מהיר מאוד(עד פי 3מה-DX7 הרגיל-תלויי במקלט) אבל עדיין לא כמו הפוטאבה 10C.
אין לי שום דבר נגד אף אחת מהמערכות אבל מלבד מהירות תגובה ישנם פרמטרים רבים להשוואה.
בקשר לסנוואה הישנות, אם אני לא טועה הפלסטיקה שלהם היתה גרועה והיו המון מקרים של סטיקים שנשברו במהלך השימוש.
ציקי
דניאל דקל
10-11-2009, 21:38:59
זמן תגובה של אדם מגיע לעיתים ל 3/4 שניה, לכן מדובר לדעתי על בדיקה
זניחה, ואינה מעידה דבר על טיב השלט...
wind556
10-11-2009, 22:00:02
כששואלים מהו השלט הכי טוב,צריך לשאול גם עבור מי.
המשתמש החובב הממוצע נתקל רק בבעייה אחת שמעסיקה אותו, וזה ממשק המשתמש, ועדיין לא ראיתי מימשק נוח ואינטואיטיבי יותר מהספקטרום. כל שאר הפרמטרים כמו מהירות תגובה וכו' מעסיקים את מי שהמימשק לא מטריד אותו...
bendisar
10-11-2009, 22:02:18
המשתמש החובב הממוצע נתקל רק בבעייה אחת שמעסיקה אותו, וזה ממשק המשתמש, ועדיין לא ראיתי מימשק נוח ואינטואיטיבי יותר מהספקטרום. כל שאר הפרמטרים כמו מהירות תגובה וכו' מעסיקים את מי שהמימשק לא מטריד אותו...
+1
SamurAchzar
10-11-2009, 23:24:54
התכנות של הDX7 נוראי. בDX6i הוא דווקא בסדר וכמובן שהX9303 לוקח בקטע הזה.
lior_bar_ami
11-11-2009, 04:17:20
נוחות ממשק היא בעיני המשתמש - אני אגב, מעדיף את התוכנה של הפוטאבה (9/10) בכל יום על זו של ה DX6/7.
gillb
11-11-2009, 06:25:32
אין לי שום דבר נגד אף אחת מהמערכות אבל מלבד מהירות תגובה ישנם פרמטרים רבים להשוואה.
בקשר לסנוואה הישנות, אם אני לא טועה הפלסטיקה שלהם היתה גרועה והיו המון מקרים של סטיקים שנשברו במהלך השימוש.
ציקי
אתה בטח מתכוון ל"סטיקים שנשברו" אין טעם שוב להכנס לדיון זה. אבל, "התופעה", אם אפשר לקרוא לה כך, מעולם לא הייתה ב STYLUS. משדר על, בכל המובנים (לרבות כובד משקלו), שלאחרונה הופסק ייצורו.
+1
leetal
11-11-2009, 07:29:24
ציקי
הסטיקים בסנוואה היו נשברים רק למטיסי טיסני דלק, בגלל המגע של הדלק ואדי דלק עם השלט, וגם זה אחרי כמה שנים של שימוש. לך תדע אם השלטים החדשים מכל היצרנים לא יתפרקו בקרוב, ראה DX6I שמתפרק לכולם, ויש דיווחים שגם ה-DX7 מתפרק.
הסנוואה SD10G נמכרת בארץ במחיר זהה ל-DX7, פרט לזה שהיא מהירה יותר מכל שלט אחר, יש בה 3 ערוצים יותר מה-DX7, היא בעלת מודול שידור FHSS שנחשבת לשיטת השידור הטובה והבטוחה ביותר (זהה לפוטאבה), ורק לסנוואה יש יבואן רשמי בארץ עם אחריות אמיתית.
wind556
11-11-2009, 07:38:58
:D
אתה מדבר מנסיון???
התיכנות של ה 7 מאד מאד קל ונוח, יותר מאשר של ה6 ויותר מאשר חברות אחרות.את ה9303 לא ניסיתי, אבל נותן לו קרדיט
פוטאבה סביר, סנוואה מאד לא אינטואיטיבי והכי קשה ללימוד.
אריה הלפרין
11-11-2009, 08:15:59
חברה נראה לי שעניין השלט הוא אישי לכל אחד
אם אתה לא מטיס 3D שהולך לתחרות בחול
שצריך את הטוב והמהיר ביותר
אז כל שלט יכול להיות טוב
יש אנשים שלא יעזבו את הפוטאבה או את JR
תראו מה אורן עושה עם הDX6 שנראה איום ונורא
אבל זה מה שהוא יכול להרשות לעצמו עכשיו
הכל הולך - קחו בחשבון גם מחירים
עד שעברתי ל 2.4 הטסתי 10 שנים עם ה 8 של פוטאבה
ולא רצתי לקנות את ה9 שיצא מאוחר יותר שכולם קנו
כי השלט שלי עשה את העבודה מעולה
ואני אמשיך להטיס איתו דאונים
lior_bar_ami
11-11-2009, 10:51:42
:D
אתה מדבר מנסיון???
התיכנות של ה 7 מאד מאד קל ונוח, יותר מאשר של ה6 ויותר מאשר חברות אחרות.את ה9303 לא ניסיתי, אבל נותן לו קרדיט
פוטאבה סביר, סנוואה מאד לא אינטואיטיבי והכי קשה ללימוד.
אני מדבר מניסיון,
ואני סבור שהתכנות של ה DX7/DX6 וה 9303 פחות נוח מאשר זה של הפוטאבה (9/10).
שים לב!
השתמשתי במינוח פחות נוח, ולא לא נוח - הסיבה היא שבסוף רוב השלטים המודרניים שנמכרים בשוק היום יחסית נוחים וניתן ללמוד אותם מהר מאוד לרבות תמיכה ברוב האופציות הנדרשות ע"מ להטיס כל מסוק וכמעט כל טיסן.
כמו שאמרתי - נוחות המשתמש היא בעייני המשתמש בלבד!
tzn11
11-11-2009, 11:18:02
השלט של CopterX.
אני בטוח ששרון יסכים איתי:D
בברכה,
ניסים.
כמו שאמרתי - נוחות המשתמש היא בעייני המשתמש בלבד!
+1
sharonx
11-11-2009, 12:32:56
השלט של CopterX.
אני בטוח ששרון יסכים איתי:D
בברכה,
ניסים.
בטח. אין כמו תכנות USB שכל שינוי קטן צריך לחזור הביתה ולעשות במחשב.
ת-ע-נ-ו-ג :D:D:D:D
lior_bar_ami
11-11-2009, 12:36:19
סיוטטט....
:confused::confused::confused:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.