צפייה בגרסה מלאה : מדליק צוות הרכבת 20.11.09 - ללא מילים (הרבה תמונות)
levyoram
21-11-2009, 00:24:21
שלום חברים.
השבוע קיבלתי מס' פניות של חברים שרצו לבוא לבקר. לצערי, נאלצתי לדחות את חלקם מפאת הכמות של המטיסים שכבר אושרו ;). נשמח לארח בתאום מראש חברים נוספים!!
התכבדנו לארח (סדר השמות אקראי): תותי(תותח) ומשה(האבא שאחרי הילד:D ) מבאר שבע, רון(הפתיע בגדול) וזאב(אבא אחראי:D ), נדב ברק (גילה שהמקום לא מתאים לטיסנים),
סער אורדן( הדוגמן :D ), אמיר (+ Trex 500 Nitro),רון הבן של אלי (הצמד ELIRON) וכמובן החברים הקבועים בצוות: מטלון, אורן עובד, אמירZZZ,ציקי, אדם, רועי TOOLY,
עוזי, יורם(אנוכי) וצלם הבית - מושיקו מספיד קונטרול.
כל החברים הטיסו בצורה מדהימה את מסוקיהם, שתפו והעבירו חוויות וידע וחשוב ביותר נהנו מכל רגע.
אורן ומושיקו צילמו למעלה מ 600 תמונות והמון סרטונים(צפו פגיעה בימים הקרובים לסרטון מדליק)
אחרי מאמץ לא קטן, אני מצרף "טעימה" מהיום הזה להנאת כולם( יש עוד תמונות בהודעת ההמשך)
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16568&d=1258757689 http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16569&d=1258757901 http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16570&d=1258758131 http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16571&d=1258758330 http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16572&d=1258758750 http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16584&d=1258759347 [IMG]
סוף שבוע טוב ומהנה לכולם,
levyoram
21-11-2009, 00:58:48
המשך........
מעבר ל Trex 700/600 היה גם היום לראשונה Trex500 Nitro של אמיר(תמונה).
מטלון (כרגיל) הביא גם את הסקייל היפיפה, סער אורדן עם ה Trex 600 היפה ביותר(דוגמן, לא?),
תותי עם 2X700 + 600= 2000 :eek: , רון עם 600, TOOLY ואדם עם 600 (N+E) יצא פה הרבה מאוד מספרים (צריך מחשבון.. :eek: ).
היה גם קפה ועוגיות עבאדי (עוזי מבטיח, יורם מקיים ;) )
טוב כל השאר בתמונות............... ובהודעה הבאה.....
levyoram
21-11-2009, 01:35:18
עוד תמונות...עוד תמונות...עוד תמונות...עוד תמונות...עוד תמונות...עוד תמונות...
ההירובו של ציקי תקף באור אחרון את שדה הקוצים וגם תותי החליט ליישר את הקוצים :eek:
levyoram
21-11-2009, 01:56:04
אחרונות...... ;) :D
ה Trex 450 של ציקי המצוייד במצלמה, עשה סרטון שיצורף לקליפ בהמשך השבוע....
וכן, יש גם רכבת בצוות הרכבת :eek: :D ;)
שבת של כייף,
חן תם
21-11-2009, 02:14:49
מקווה להגיע היום
יורם אני אצור איתך קשר בהמשך היום לגבי איך מגיעים
saarordan
21-11-2009, 03:51:01
איזה כיף איזה אנשים ממש חויה ...כן ירבו מפגשים כאלה...;)
orenoved
21-11-2009, 04:03:18
יורם יקמצן מתוך 600 זה מה יש תן עוד
ומשה דבר איתי אני ייתן לך את כול התמונות לקליף (משה סומך עליך שהיה קליפ מדהים)
orenoved
21-11-2009, 04:06:06
שכחתי היה סוף הדרך אפילו שלא הטסתי (דואר ישראל המעפן) שישי הבא היה יותר שמח אם זה בכלל אפשרי בקיצור היה פצצה היום :):):)
mosheg
21-11-2009, 05:54:21
חברה פצצה , נהננו מאוד , הפיגון אדיר ומעל הכל הכוונה להכניס עוד אנשים טובים לתחביב , עבודת קודש.
אך, מה שהלך שם אתמול, מסדר מסוקים פשוט מדהים והכי חשוב שהכל התנהל בסדר מופתי, מבלי לסכן אף אחד ועל זה מגיע כל הכבוד ליורם על הארגון.
משעה 13:30 מסוק ממריא, מסוק נוחת, מטיסים עולים לאוויר לפי הסדר וכולם מכבדים אחד את השני שפשוט תענוג.
גולת הכותרת במפגש הזה מבחינתי היתה סער אורדן שאין לי מושג איך אבל זיהה אותי אחרי שלא התראנו 20 שנה (הינו שכנים ובקשר קרוב בילדות שלו).
סער, ריגשת אותי מאד אתמול, תראה מה התחביב הזה יכול לעשות!
ולכל אלו שהכרנו לראשונה אתמול, פשוט אנשים טובים אחד אחד שנתנו אווירה חבל על הזמן!
כן יירבו מפגשים כאלו בעתיד
TooLy
21-11-2009, 07:01:34
יום שישי מהנה ביותר..
כל המינים , כל הצבעים , כל הגדלים כל הגילאים..:D במפגש מדליק. ( מסוקים כמובן :D) .
זו הייתה הזדמנות נחמדה לפגוש חברים ותיקים שלא התראינו אתם מאז הקיץ הקץ על גלילות..
נדב ברק , סער , רון וזאב...
יורם , כרגיל כל הכבוד על האירגון המופתי , הקפה והעבאדי. ( מוצא חן בעיני הסידור שאני מבטיח ואתה מקיים.:D:D )...
שבת שלום לכולם ואנחנו מצפים לסרטים שעורך לנו מושיקו מספיד קונטרול...
עוזי
matalon
21-11-2009, 08:59:24
חברים, כאחד מהמייסדים הראשונים של צוות הרכבת,
זה היה יום ססגוני בצורה בלתי רגילה (אנשים ומסוקים כאחד),
אנשים הטיסו בסדר מדהים, במתן כבוד הדדי אחד לשני:) כולל האורחים שהגיעו-מאוד מעריך שפעלתם על פי הוראותיו של יורם (דובר ומנהל צוות הרכבת)
ליורם חברי- שמע, זה לא צחוק לארגן כזה יום שעבר למופת כולל כל כללי הבטיחות
שוב יורם-אתה ONE OF A KIND:) אתה ה מ"פ של הצוות.:):):)
בשם כל חברי הצוות
matalon
21-11-2009, 09:09:17
יום שישי מהנה ביותר..
כל המינים , כל הצבעים , כל הגדלים כל הגילאים..:D במפגש מדליק. ( מסוקים כמובן :D) .
זו הייתה הזדמנות נחמדה לפגוש חברים ותיקים שלא התראינו אתם מאז הקיץ הקץ על גלילות..
נדב ברק , סער , רון וזאב...
יורם , כרגיל כל הכבוד על האירגון המופתי , הקפה והעבאדי. ( מוצא חן בעיני הסידור שאני מבטיח ואתה מקיים.:D:D )...
שבת שלום לכולם ואנחנו מצפים לסרטים שעורך לנו מושיקו מספיד קונטרול...
עוזי
מושיקו מספיד קונטרול אתה מלך, וצלם מקצועי- :) תודה "יאללה תרביץ קליפ פצצה"
WOW
יורם כל הכבוד ציקי תמיד אפשר לזהות אותך
גם אם לא רואים אותך 30 שנה :)
ממש תענוג לראות גיבוש כזה וכמות אורחים מכובדת !!!
אמיר נסעת לפ"ת ?!?!!?
אורן אני גם ממתין כנראה ששנינו נעלה לאוויר שבוע הבא וניתן בראש :)
צוות הרכבת כבוד !!!!!!!!!
שיהיה לכם אחלה שבוע טוב !
levyoram
21-11-2009, 10:35:18
תודה רבה לכל המפרגנים!
כלום לא היה קורה, ללא שיתוף הפעולה של חברי הצוות והאנשים(האורחים) הסופר נחמדים שהגיעו.
התחביב הזה הוא קודם כל "החברה" (כל אחד כלי) ואחר כך המסוקים.
תודה לכם חברים!!
saarordan
21-11-2009, 10:49:19
אך, מה שהלך שם אתמול, מסדר מסוקים פשוט מדהים והכי חשוב שהכל התנהל בסדר מופתי, מבלי לסכן אף אחד ועל זה מגיע כל הכבוד ליורם על הארגון.
משעה 13:30 מסוק ממריא, מסוק נוחת, מטיסים עולים לאוויר לפי הסדר וכולם מכבדים אחד את השני שפשוט תענוג.
גולת הכותרת במפגש הזה מבחינתי היתה סער אורדן שאין לי מושג איך אבל זיהה אותי אחרי שלא התראנו 20 שנה (הינו שכנים ובקשר קרוב בילדות שלו).
סער, ריגשת אותי מאד אתמול, תראה מה התחביב הזה יכול לעשות!
ולכל אלו שהכרנו לראשונה אתמול, פשוט אנשים טובים אחד אחד שנתנו אווירה חבל על הזמן!
כן יירבו מפגשים כאלו בעתיד
אתמול זה היה שיא השאים ..בתור ילד הייתי בא לציקי הביתה ומקנא בוא שהוא מטיס טיסנים , ויום אחד הוא נתן לי שלט ישן שאני ישחק איתו.מאז התחיל החיידק שנקרא טיסנים ומסוקים.מדובר בערך לפני 22 שנה..אתמול נסגר המעגל שזיהיתי אותו לא יודע איך אבל זיהיתי אותו אחרי כל השנים האלה ...היה כיף לפגוש אותך ציקי היקר...ואפשר לומר שאתה זה שחשף אותי לראשונה לתחביב המשוגע הזה... ;)
levyoram
21-11-2009, 10:53:43
אתמול זה היה שיא השאים ..בתור ילד הייתי בא לציקי הביתה ומקנא בוא שהוא מטיס טיסנים , ויום אחד הוא נתן לי שלט ישן שאני ישחק איתו.מאז התחיל החיידק שנקרא טיסנים ומסוקים.מדובר בערך לפני 22 שנה..אתמול נסגר המעגל שזיהיתי אותו לא יודע איך אבל זיהיתי אותו אחרי כל השנים האלה ...היה כיף לפגוש אותך ציקי היקר...ואפשר לומר שאתה זה שחשף אותי לראשונה לתחביב המשוגע הזה... ;)
סער, כבוד על גילוי הלב והשיתוף.
ברכבת קורים רק דברים טובים!:D:):D
levyoram
21-11-2009, 10:55:24
יום שישי מהנה ביותר..
עוזי
עוזי.
כשאתה מבטיח אני חייב לקיים! (צוות או לא צוות?)
שים לב, זה עובד גם הפוך :D:D:D:eek:
חברים.... היה לי לעונג להכיר אתכם!
חזרתי הביתה עם מקצה שיפורים לשבוע הבא!!!
וכמו שהבטחתי לכם... את הטסט ל500NSP אני עושה אצלכם!!!
חבר'ה נהדרים!
ו.... ציקי אני רוצה לראות את התמונות שצולמו מה450 שלך :) רגע לפני שאני לוחץ על האישור הזמנה :D
שגיא אתה במרכז שבוע הבא????????
RonEfrat
21-11-2009, 11:10:48
תודה רבה יורם מאוד נהנינו להטיס אתכם,יופי של תמונות. כל הכבוד על הארגון והסדר!
יש אולי תמונות של המסוק שלי באוויר? היו כמה אנשים שצילמו אותו לפי מה שראיתי....
רון :)
matalon
21-11-2009, 13:02:42
רון, הטסת אתמול ברמה גבוהה. יש הרבה תמונות, בעיקר מרחוק. אני מצרף.
levyoram
21-11-2009, 13:53:49
חברים.... היה לי לעונג להכיר אתכם!
חזרתי הביתה עם מקצה שיפורים לשבוע הבא!!!
וכמו שהבטחתי לכם... את הטסט ל500NSP אני עושה אצלכם!!!
חבר'ה נהדרים!
ו.... ציקי אני רוצה לראות את התמונות שצולמו מה450 שלך :) רגע לפני שאני לוחץ על האישור הזמנה :D
אמיר,
אתה מוזמן בכייף. עושה רושם שיש לך ידיים טובות ואתה חברמן!!
levyoram
21-11-2009, 13:55:14
אחלה רון.
אילן שלח לך את מה שמצאנו.
RonEfrat
21-11-2009, 14:01:38
רון, הטסת אתמול ברמה גבוהה. יש הרבה תמונות, בעיקר מרחוק. אני מצרף.
תודה רבה:)
saarordan
21-11-2009, 14:10:43
אם כבר אז כבר..אפשר לבקש גם תמונות של המסוק שלי???
תודה רבההההההההה
levyoram
21-11-2009, 14:14:21
WOW
יורם כל הכבוד ציקי תמיד אפשר לזהות אותך
גם אם לא רואים אותך 30 שנה :)
ממש תענוג לראות גיבוש כזה וכמות אורחים מכובדת !!!
אמיר נסעת לפ"ת ?!?!!?
אורן אני גם ממתין כנראה ששנינו נעלה לאוויר שבוע הבא וניתן בראש :)
צוות הרכבת כבוד !!!!!!!!!
שיהיה לכם אחלה שבוע טוב !
שגיא.
תודה על הפרגון בכל שבוע.
עבר שלב ההבטחות. עכשיו צריך לקיים(ביקור ברכבת).
נתראה,
levyoram
21-11-2009, 14:23:44
אם כבר אז כבר..אפשר לבקש גם תמונות של המסוק שלי???
תודה רבההההההההה
שלך???? ;)
אני מצרף :)
orenoved
21-11-2009, 14:25:09
הנה עוד אחת יפה
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16668&stc=1&d=1258809449
RonEfrat
21-11-2009, 14:31:22
הנה עוד אחת יפה
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16668&stc=1&d=1258809449
תודה רבה, תמונה יפה מאוד אבל האיכות לא משהו, יש מצב שאתה מעלה אותה באיכות יותר גבוהה או שתשלח לי במייל?
שגיא.
תודה על הפרגון בכל שבוע.
אין על מה זה תענוג לראות אותכם
עבר שלב ההבטחות. עכשיו צריך לקיים(ביקור ברכבת).
תהיה בטוח ואני בקרוב צריך להגיע למרכז
נתראה,
בקרוב :)
orenoved
21-11-2009, 14:39:59
אין לי אותה באיכות יותר גובה אולי למושיקו יש
orenoved
21-11-2009, 14:44:46
שלך???? ;)
אני מצרף :)
הנה עוד
המסוק הזה קיבל הרבה תמונות הוא פשוט משך לי את העין
בבקשה
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16669&stc=1&d=1258810550
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16670&stc=1&d=1258810550
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16671&stc=1&d=1258810550
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16672&stc=1&d=1258810550
הבוררר
21-11-2009, 14:52:25
יורם ניחשתי שאלה יהיו התוצאות של מפגש מרובה מטיסים אצלכם!
רק אל "תקלקלו"! לנו את אנשי הדרום(תותי משה)
חח חברים אני ועוד כמה חברים טובים רצינו להפגין נוכחות וגם להכיר את הנפשות הפועלות של אנשי הרכבת,אבל חשבנו שרק נעמיס על המקום אז אני מקווה שבשבוע הבא נוכל להגיע כמו שאמרתי יורם אתם "ממגנטים" טיסנאים תאווה לעיניים כל הכבוד!
matalon
21-11-2009, 15:10:11
חח חברים אני ועוד כמה חברים טובים רצינו להפגין נוכחות וגם להכיר את הנפשות הפועלות של אנשי הרכבת,אבל חשבנו שרק נעמיס על המקום אז אני מקווה שבשבוע הבא נוכל להגיע כמו שאמרתי יורם אתם "ממגנטים" טיסנאים תאווה לעיניים כל הכבוד!
בלי המ"פ יורם, כל זה לא היה קורה.
יורם אני מצדיע לך!!
levyoram
21-11-2009, 15:51:58
ישראל ידידי.
למדתי שעם "הבורר" אסור להתווכח ;)
דבר איתי לקראת סופ"ש הבא בתקווה ליום יפה להטסות.
תודה על המחמאות :):):)
levyoram
21-11-2009, 15:59:41
בלי המ"פ יורם, כל זה לא היה קורה.
יורם אני מצדיע לך!!
אילן,
בסוף יחשבו שזה צבא אצלנו:eek:
אבקשך, בלי מ"פ ובלי המפקד ובטח ללא הצדעות (אני קיבלתי תעודת שחרור מצה"ל לפני מס' שנים :) ).
כמוכן, סחתן על התמונה החדשה שלך (עם ה 600FBL).
ואיזה משפט מחץ בחתימה !! יש לך קופירייטר או שזה בא לך בטבעי??? ;)
מה דעתך על המשפט הבא : eFLY or don't FLY???
saarordan
21-11-2009, 16:24:29
פששששששש...תודה רבה לכל הצלמים .
שיהיה שבוע טוב לכולם
ori_lavee
21-11-2009, 16:29:18
שיהיה שבוע טוב לכולםסער.
כפרה עליך...
איזה גריפים :eek:
מתי הספקת להחליף אותם ?
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=16676&stc=1&d=1258817331
אורי
סער, אני אשקר אם אני אגיד שכבר יצאתי ממהלם של אתמול :rolleyes:
שמחתי לראות שאותו ילד קטן שנהגתי לעשות לו בייבי סיטר, זה שהיה כל כך סקרן לקח את התחביב ברצינות נדבק בחיידק ונהפך למקצוען אמיתי ומעתה אין מצב שלא נשמור על קשר ;)
ולכל מי שהיה בשישי ברכבת.
היום הייתי אצל מושיקו למסור לו את הסרט שצילמתי מהמסוק לצורך שילובו בעריכת הקליפ.
סבלנות חברים, יש הרבה חומר,גם תמונות וגם סרטים והכל באיכות שחבל על הזמן.
תנו לבחור מספר ימים לעשות את מה שהוא יודע בשקט והוא ישאיר אתכם בהלם, הולך להיות קליפ ברמה מקצועית ביותר כולל תמונות.
סבלנות!
ori_lavee
21-11-2009, 16:33:30
שמחתי לראות שאותו ילד קטן שנהגתי לעשות לו בייבי סיטר, זה שהיה כל כך סקרן לקח את התחביב ברצינות נדבק בחיידק ונהפך למקצוען אמיתי ומעתה אין מצב שלא נשמור על קשר ;)
גדול !
איזה כייף לגלות פתאום דברים כאלה,
מדהים !
ציקי...
גלה לנו עוד פרטים פיקנטים על סער :D
אורי
orenoved
21-11-2009, 16:33:30
היום הייתי אצל מושיקו למסור לו את הסרט שצילמתי מהמסוק לצורך שילובו בעריכת הקליפ.
תנו לבחור מספר ימים לעשות את מה שהוא יודע בשקט והוא ישאיר אתכם בהלם, הולך להיות קליפ ברמה מקצועית ביותר כולל תמונות.
סבלנות!
צ'קי שלח לי בפרטי את הטלפון של מושה אני יעביר לו את כול הסירטונים והתמונות
יש הרבה
saarordan
21-11-2009, 16:59:00
גדול !
מדהים !
ציקי...
אורי
אורי אני ליידיבוי רוצה סיבוב??? :D
גדול !
מדהים !
ציקי...
אורי
אורי, את סער הכרתי מיום הולדתו עד לאיזור גיל 5, אני הייתי אז באיזור 10-15, שכנים בבתים צמודים ומגיל 0 הילד נמשך לטיסנים (חיתולים לא החלפתי לו :D)
הוא היה בא אלינו הביתה בגיל שנתיים ולא זז מהטיסנים, פשוט מרותק לתחביב כמו שבני גילי באותה תקופה לא היו מרותקים.
מי שבנה טיסנים באותה תקופה יודע שאז לא היו כלל קיטים,לא אינטרנט,לא פורומים והכל היה נבנה על סמך לימוד עצמי, קורות בלזה ותוכניות בלבד.
הילד הזה כל כך התעניין שגם את התוכניות היה לוקח הביתה שיהיה לו על מה להסתכל :)
וזהו, בשלב מסוים הוא עבר לרמת השרון, ההורים שמרו על קשר תקופה אבל עם הזמן גם זה פסק עד אתמול כשהבחור ניגש אלי ובשניה אחת כששמע את שמי זיהה אותי, פשוט לא יאמן ! והכל הוא זוכר !
מה שקרה לי אתמול היה שיא השיאים מבחינתי בתחביב הזה, יותר מכל הטסה,אירוע,טיסן או מסוק שראיתי !
ori_lavee
21-11-2009, 17:05:23
ציקי.
השאלה אם כבר אז ידעתי שהוא "ליידי-בוי" ?
:)
אורי
gal15260
21-11-2009, 17:15:21
ואאוו
איזה תמונות איזה חוויות אני רואה שהיה לכם הכי הכי כיף בעולם!!
אמן וירבו על כולנו הנאות כאלו גדולותת!!!!
ציקי.
השאלה אם כבר אז ידעתי שהוא "ליידי-בוי" ?
אורי
לא הכל לפורום, רב הנסתר על הגלוי :D
שיהיה שבוע טוב לכולם
סער, עוד לא ראית כלום
חכה מספר ימים לקליפ ואז תגיב !!!
levyoram
21-11-2009, 18:22:21
צ'קי שלח לי בפרטי את הטלפון של מושה אני יעביר לו את כול הסירטונים והתמונות
יש הרבה
מהיום יש חברת הפקת סרטים חדשה בצוות הרכבת.
במקום א. ד. מטלון המיתולוגית, יש : א. מ. מטלון
א. = אורן
מ. = מושיקו
מטלון כבר כולם מכירים ;)
תודה מראש על הכל, חברים!
orenoved
21-11-2009, 18:22:37
יורם אני שמעתי ביום שישי תכנון לעל האש מה קורה עם הנושא הזה???
matalon
21-11-2009, 18:24:03
אילן,
בסוף יחשבו שזה צבא אצלנו:eek:
אבקשך, בלי מ"פ ובלי המפקד ובטח ללא הצדעות (אני קיבלתי תעודת שחרור מצה"ל לפני מס' שנים :) ).
כמוכן, סחתן על התמונה החדשה שלך (עם ה 600FBL).
ואיזה משפט מחץ בחתימה !! יש לך קופירייטר או שזה בא לך בטבעי??? ;)
מה דעתך על המשפט הבא : eFLY or don't FLY???
רגע ,לא סיימת מ"פ?
levyoram
21-11-2009, 18:24:19
יורם אני שמעתי ביום שישי תכנון לעל האש מה קורה עם הנושא הזה???
אחרי שראיתי את צוות פלמחים, נראה לי שנלך לאכול שם :D עושה רושם שאוכל הם יודעים לעשות :D
levyoram
21-11-2009, 18:25:36
רגע ,לא סיימת מ"פ?
רב סרן = סמג"ד.
אבל זה היסטוריה,
אנחנו עכשיו מתעסקים בהיסטריה ;)
levyoram
21-11-2009, 19:08:49
סבלנות!
עכשיו בדקות אלו ממש, נכתבת הטנלובלה החדשה "אחים לRC". ציקי, אני שולח לך טקטסטים לאימון ;)
יורם, למה הכותרת "ללא מילים" בינתיים יש הרבה מה לספר !
orenoved
21-11-2009, 20:14:43
צ'קי מה קורה עם ה700??????
matalon
21-11-2009, 22:50:30
רב סרן = סמג"ד.
אבל זה היסטוריה,
אנחנו עכשיו מתעסקים בהיסטריה ;)
בסדר או-קי בלי מ"פ זה לא צבא זה אזרחות אז מהיום מ"פ = סמנכ"ל משאבי אנוש וכח אדם:eek:
צ'קי מה קורה עם ה700??????
מכיוון שאני מעוניין להשקיע בו לא מעט שיפורים ושינויים כבר בתהליך הבנייה כולל מערכת פלייברלס יש לי הרבה מה ללמוד,לקרוא ולחפור באינטרנט בעניין.
אני כהרגלי אוהב לקחת את הזמן, ללמוד ולהכיר את המערכות שיחסית חדשות לי ואז להזמין ולבנות בנחת, כלום לא בוער, אולי אני מיושן קצת בדרך המחשבה אבל זה מה יש.
לא צריך למהר לשום מקום, בינתיים יש מה להטיס, ראית לאיזה מהירות הגיע הסקאדי הזקן בשישי?
חשבתי שעוד רגע הוא מתפרק לי באוויר :)
orenoved
22-11-2009, 15:57:22
מכיוון שאני מעוניין להשקיע בו לא מעט שיפורים ושינויים כבר בתהליך הבנייה כולל מערכת פלייברלס יש לי הרבה מה ללמוד,לקרוא ולחפור באינטרנט בעניין.
אני כהרגלי אוהב לקחת את הזמן, ללמוד ולהכיר את המערכות שיחסית חדשות לי ואז להזמין ולבנות בנחת, כלום לא בוער, אולי אני מיושן קצת בדרך המחשבה אבל זה מה יש.
לא צריך למהר לשום מקום, בינתיים יש מה להטיס, ראית לאיזה מהירות הגיע הסקאדי הזקן בשישי?
תלמד תלמד טוב תעביר אחרי זה את כול החומר אני יעתיק:D
אורן אני מקווה שאתה פותח קופת גמל בשביל זה :D
איזה מכורים אנחנו לתחביב (לא שאני מתלונן) רק שיגיע
המנוע כבררררררררררר !!!! :) שבוע טוב חברים !
ניסן וצחי
22-11-2009, 19:11:45
ציקי, מלבד מערכת הפלייברלס איזה עוד שינויים אתה מעוניין להוסיף ל 700?
לא נראה לי שיש משהו להוסיף/לשדרג בו.
צחי
ציקי, מלבד מערכת הפלייברלס איזה עוד שינויים אתה מעוניין להוסיף ל 700?
לא נראה לי שיש משהו להוסיף/לשדרג בו.
צחי
כרגע אני מכוון ל 700LE ועל הפרק:
1.מערכת פלייברלס של מיקדו VBAR עם ראש מתאים למסוק.
2.שידרוגים למרכב של KDE.
3.קלאצ' UK
4.יש שמועות על סטים של ברגים איכותיים יותר למסוק (עדיין צריך לבדוק את הנושא).
5.ראש מנוע שלא זכור לי שמו כרגע (הצתה משני פלגים) למי שראה אצל רועי.
צחי
אני עדיין בשלב לימוד הנושא של הפלייברלס, לא בניתי מסוק 90 עדיין ובטח שאין לי מספיק ניסיון עם מערכת פלייברלס אבל אני סבור שעם קצת זמן אלמד את הנושא (לא אוהב להיות תלוי באחרים).
אני שואף לבנות כלי איכותי ומושקע כבר משלב הבנייה ולכן זה לוקח זמן לאסוף את כל המידע.
יש תמיד מי שיבוא ויגיד שחלק מהדברים מיותרים אבל אצלי לפחות רוב השידרוגים הנ"ל באים ממקום של רצון לבנות כלי איכותי ככל הניתן שיטוס טוב,יראה טוב ויהיה אמין.
ניסן וצחי
22-11-2009, 19:59:56
כרגע אני מכוון ל 700LE ועל הפרק:
1.מערכת פלייברלס של מיקדו VBAR עם ראש מתאים למסוק.
2.שידרוגים למרכב של KDE.
3.קלאצ' UK
4.יש שמועות על סטים של ברגים איכותיים יותר למסוק (עדיין צריך לבדוק את הנושא).
5.ראש מנוע שלא זכור לי שמו כרגע (הצתה משני פלגים) למי שראה אצל רועי.
צחי
אני עדיין בשלב לימוד הנושא של הפלייברלס, לא בניתי מסוק 90 עדיין ובטח שאין לי מספיק ניסיון עם מערכת פלייברלס אבל אני סבור שעם קצת זמן אלמד את הנושא (לא אוהב להיות תלוי באחרים).
אני שואף לבנות כלי איכותי ומושקע כבר משלב הבנייה ולכן זה לוקח זמן לאסוף את כל המידע.
יש תמיד מי שיבוא ויגיד שחלק מהדברים מיותרים אבל אצלי לפחות רוב השידרוגים הנ"ל באים ממקום של רצון לבנות כלי איכותי ככל הניתן שיטוס טוב,יראה טוב ויהיה אמין.
ציקי, שום דבר לא מיותר כשנהנים. אחד משקיע בשביל איכות המסוק ,אחד כדי שיהיה יותר
חזק ואחד סתם כדי שיהיה יותר יפה:D אני בטוח שאתה תהנה בכל שלב בבניה והיכרות המסוק
בהצלחה.
נ.ב
החלקים שבאמת זקוקים לשידרוג הם הקלאץ- בראש ובראשונה(אני שברתי כבר שלושה)
ולאחר מכן הברגים.
צחי
ציקי, שום דבר לא מיותר כשנהנים. אחד משקיע בשביל איכות המסוק ,אחד כדי שיהיה יותר
חזק ואחד סתם כדי שיהיה יותר יפה:D אני בטוח שאתה תהנה בכל שלב בבניה והיכרות המסוק
בהצלחה.
נ.ב
החלקים שבאמת זקוקים לשידרוג הם הקלאץ- בראש ובראשונה(אני שברתי כבר שלושה)
ולאחר מכן הברגים.
צחי
אתה רואה, אין חכם כבעל ניסיון וכבר למדתי משהו שעניין הברגים איננו בגדר שמועה בלבד :)
אם יש עוד דברים שהיית משדרג אני אשמח לדעת, עדיף לעשות שיעורי בית לפני.
levyoram
22-11-2009, 20:15:22
אתה רואה, אין חכם כבעל ניסיון וכבר למדתי משהו שעניין הברגים איננו בגדר שמועה בלבד :)
ממליץ לך לדבר עם ה"גורו" עוזי. ;):D
דבר איתי אח"כ :)
ממליץ לך לדבר עם ה"גורו" עוזי. ;):D
דבר איתי אח"כ :)
אל תדאג, הבעיה שלי שמרוב הזמן בפורום ושיחות עם אנשים אין לי זמן לשבת בשקט ולקרוא :o
ניסן וצחי
22-11-2009, 23:05:20
בשמחה
צחי
levyoram
22-11-2009, 23:54:48
אל תדאג, הבעיה שלי שמרוב הזמן בפורום ושיחות עם אנשים אין לי זמן לשבת בשקט ולקרוא :o
אז, תצא כבר מהפורום!!! :eek::D:)
אז, תצא כבר מהפורום!!! :eek::D:)
יצאתי, חזרתי הבוקר וחשכו עיניי (למעט הקליפ המדליק של אורן שעשה לי את הבוקר)
הבוררר
23-11-2009, 09:29:44
"viperhead" זהו ראש מנוע בעל שני פלגים
בבקשה
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.singahobby.com.sg/images/OS/91vps.jpg&imgrefurl=http://www.singahobby.com.sg/os91viper05.html&usg=__LxUdodbj_C8HWr0a3f-ACzbaaho=&h=256&w=550&sz=18&hl=iw&start=157&um=1&tbnid=UHwfYk35sPqzHM:&tbnh=62&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dviper%2Bhead%26ndsp%3D20%26hl%3Diw%26 sa%3DN%26start%3D140%26um%3D1
הבוררר
23-11-2009, 09:30:59
ציקי נשמע שאתה "מבשל" הפתעה לא קטנה ובטח לא זולה...בהצלחה!
ציקי נשמע שאתה "מבשל" הפתעה לא קטנה ובטח לא זולה...בהצלחה!
לא הייתי קורא לזה הפתעה, מסוק עם שיפורים כאלו ונוספים כבר קיים בארץ ואני לא בא כאן להמציא את הגלגל.
3 שנים התמקדתי לבד וללא שום הדרכה (אני מגיע מטיסנים) בלימוד ההטסה,מבנה המסוק,סוגים,דגמים,ציוד תחזוקה וכו... על שני כלים אחד חשמלי ואחד ניטרו.
הגעתי לשלב שבו אני מעוניין להחזיק מסוק רציני, גדול ומרשים (גם טכנולוגית) ומכאן הכיוון למסוק 90 משודרג וה 700 נראית לי היום האופציה הכדאית ביותר.
עוד קצת סבלנות ולימוד ואני שם :)
"viperhead" זהו ראש מנוע בעל שני פלגים
בבקשה
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.singahobby.com.sg/images/OS/91vps.jpg&imgrefurl=http://www.singahobby.com.sg/os91viper05.html&usg=__LxUdodbj_C8HWr0a3f-ACzbaaho=&h=256&w=550&sz=18&hl=iw&start=157&um=1&tbnid=UHwfYk35sPqzHM:&tbnh=62&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dviper%2Bhead%26ndsp%3D20%26hl%3Diw%26 sa%3DN%26start%3D140%26um%3D1
אכן כך!
מתי רואים את כבודו אצלנו ולא רק שומעים אותו דרך הטלפון?
הבוררר
23-11-2009, 15:03:52
תשאל את עבאדי חברנו היקר, אני התקשרתי והוא לא רצה שאני שיבוא מעכשיו מי שרוצה את הבורר שיבוא אליו!:D
אני כנראה אבוא השבוע סוף סוף אגב שתדע שבצטבר אני מוכן להמר שאני מטיס כאן יותר מכל אחד פשוט לא בזמן שלכם אני מדריך הרבה חברים מהאיזור ולי מסתדר לרוב באמצע שבוע:)
יום שישי אני ברכבת!
הבוררר
23-11-2009, 15:04:35
תיקון - לרוב באמצע שבוע
תשאל את עבאדי חברנו היקר, אני התקשרתי והוא לא רצה שאני שיבוא מעכשיו מי שרוצה את הבורר שיבוא אליו!:D
אני כנראה אבוא השבוע סוף סוף אגב שתדע שבצטבר אני מוכן להמר שאני מטיס כאן יותר מכל אחד פשוט לא בזמן שלכם אני מדריך הרבה חברים מהאיזור ולי מסתדר לרוב באמצע שבוע:)
יום שישי אני ברכבת!
לא ממליץ לך לצאת כאן בהכרזות, אילן לדוגמא מטיס גם באמצע שבוע בערב, גם בימיי שישי לפני שאנחנו נפגשים, פשוט חולה :)
לא פלא שהוא הולך כל הזמן ומביט כלפי מעלה :D
האם אני צודק אילן?
הבוררר
25-11-2009, 01:32:00
אם אתה צודק אז כדאי שירים צילצול לפני שהוא הולך להטיס! לא יפה ללכת ולא להודיע:D
amirzzz
26-11-2009, 12:10:05
ציקי היקר
השמועה אומרת שהיום בערב צוות הרכבת מתכנס לצורך חימום מנועים לקראת הסופ"ש וחשיפת רכישות חדשות שבוצעו במהלך השבוע...
פרטים בהמשך!
הבוררר
26-11-2009, 12:16:21
נשמע מעניין.. טוב מספיק להתגרות בנו קדימה זרקו עצם:confused:
ציקי היקר
השמועה אומרת שהיום בערב צוות הרכבת מתכנס לצורך חימום מנועים לקראת הסופ"ש וחשיפת רכישות חדשות שבוצעו במהלך השבוע...
פרטים בהמשך!
מי אני שאסרב למפגש כזה.
גם לי יש הרבה מה לעדכן את החברה.
תקבעו שעה ותודיעו
נשמע מעניין.. טוב מספיק להתגרות בנו קדימה זרקו עצם:confused:
קודם תדאג להתייצב בשישי :)
בזמן האחרון אני מדבר עם האחיין שלך יותר מאשר איתך :)
matalon
26-11-2009, 14:55:51
יום שישי אני ברכבת!
אני שמח שהצמדת לו שם של עוגייה אך שמו הוא יורם וכן זה הכל עובר דרכו!
ככה זה:cool:
matalon
26-11-2009, 14:57:40
לא ממליץ לך לצאת כאן בהכרזות, אילן לדוגמא מטיס גם באמצע שבוע בערב, גם בימיי שישי לפני שאנחנו נפגשים, פשוט חולה :)
לא פלא שהוא הולך כל הזמן ומביט כלפי מעלה :D
האם אני צודק אילן?
זה היה פעם ידיד, היום כדי ש"אחטוף" שלט ואצא לשטח באמצ"ש בערב צריך אירוע מיוחד:)
levyoram
26-11-2009, 17:29:24
זה היה פעם ידיד, היום כדי ש"אחטוף" שלט ואצא לשטח באמצ"ש בערב צריך אירוע מיוחד:)
מה אם ערב השקה של trex 600 חדש בצוות?
זה אירוע מספיק מיוחד? ;)
מה אם ערב השקה של trex 600 חדש בצוות?
זה אירוע מספיק מיוחד? ;)
יורם תתחדש
אחלה בחירה וסטאפ מקצועי ביותר,טירקסים חדשים נולדים כל שבוע בצוות הזה, כבר בחרת שם? :)
אני מאחל לך שתהנה מכל רגע שאתה מטיס אותו!
בהחלט סיבה יותר מטובה למפגש.
כמו שציינתי, גם לי יש עדכונים.
levyoram
26-11-2009, 18:32:53
יורם תתחדש
אחלה בחירה וסטאפ מקצועי ביותר,טירקסים חדשים נולדים כל שבוע בצוות הזה, כבר בחרת שם? :)
אני מאחל לך שתהנה מכל רגע שאתה מטיס אותו!
בהחלט סיבה יותר מטובה למפגש.
כמו שציינתי, גם לי יש עדכונים.
תודה על הברכות אך תשמור אותם לאמיר.
לא מדובר על המסוק החדש שלי, אלא של אמיר זבולון(ZZZ)!!!!
שלי יחשף בעוד כשבועיים:cool:
עוד לא בחרנו שם!! נסתכל בספר של שילב ונראה...;):D:eek:
TooLy
26-11-2009, 20:38:06
תודה על הברכות אך תשמור אותם לאמיר.
לא מדובר על המסוק החדש שלי, אלא של אמיר זבולון(ZZZ)!!!!
שלי יחשף בעוד כשבועיים:cool:
עוד לא בחרנו שם!! נסתכל בספר של שילב ונראה...;):D:eek:
levyoram
01-12-2009, 20:46:31
היום פגשתי בספיד קונטרול את מושיקו, שהבטיח שהקליפ מתחמם ויצא לפורום בימים הקרובים.;)
יש למה לצפות!!! :eek:
היום פגשתי בספיד קונטרול את מושיקו, שהבטיח שהקליפ מתחמם ויצא לפורום בימים הקרובים.;)
יש למה לצפות!!! :eek:
מחכים בכיליון עיניים !!!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.