PDA

צפייה בגרסה מלאה : להטיס JR / Spektrum - עם שלט MULTIPLEX !

ori_lavee
01-12-2009, 22:31:52
Spektrum's new DSM2™ Air Module was made exclusively for the Multiplex EVO/3030 Radio, a popular high-end radio sold in Germany, Austria, Scandinavia, Holland, France and Italy. It lets the many users of the Multiplex keep the radio system they already trust, while offering greater reliability thanks to a loss of glitches from model-generated interference. The DSM2 Air Module also eliminates component drift common in older style equipment through a modern, self-tuning integrated RF circuit.

http://www.rcuniverse.com/magazine/NewProduct.cfm?product_id=4219

אורי

Shay
01-12-2009, 23:28:02
א מקלט של JR הולך עם שלו של מולט'?

Boogle
01-12-2009, 23:39:23
נראה לי שלא ממש הבנת.
SPEKTRUM מוכרים מודול שידור להתקנה בתוך מולטיפלקס EVO (גרסת הFM) ואז אפשר להשתמש במקלטי SPEKTRUM DSM2 שהיא שיטת DSSS בעוד שהמולטיפלקס פרו שלך משתמש בFHSS בדומה לפוטאבה.

לדעתי אם תעשה את השינוי בשלט שלך הלכה האחריות קאפוט...

ori_lavee
02-12-2009, 05:36:34
נראה לי שלא ממש הבנת.
SPEKTRUM מוכרים מודול שידור להתקנה בתוך מולטיפלקס EVO (גרסת הFM) ואז אפשר להשתמש במקלטי SPEKTRUM DSM2 שהיא שיטת DSSS בעוד שהמולטיפלקס פרו שלך משתמש בFHSS בדומה לפוטאבה.

לדעתי אם תעשה את השינוי בשלט שלך הלכה האחריות קאפוט...שלטי ה EVO וה PRO זהים בתכונותיהם (עד כמה שאני ידוע), מלבד מודול השידור שאותו (כאמור) אפשר להחליף ל DSM2

עד כמה שאני מבין זה ניתן גם בשלטי ה PRO באותה המידה כמו ה EVO,
ואם לא, אז אפשר להסב שלט EVO שגם זה לא רע בכלל :)

אורי

Boogle
02-12-2009, 09:04:17
אם הייתי קונה EVO (הם נעלמו מהמדפים כשיצאו מודולי אפטרמרקט 2.4)
הייתי משדרג אותו עם מודול קורונה כולל מקלט ב28$ .... לא חבל להוציא 150$ על קניית תקלות של SPEKTRUM? :D

ואלא אם יש לך יד בנושא של להתנער מאחריות למוצר של מולטיפלקס (איזו קונספירציה:D), הרי שאני ממליץ לך, בתור אחד ששמו נקשר הדוקות עם רון, לוודא עימו המשך אחריות למי שמפרק את השלט שלו ושותל מודול של ספקטרום !