צפייה בגרסה מלאה : מי הם חברי צוות הרכבת - תמונות!
levyoram
05-12-2009, 13:24:01
שלום.
בימים האחרונים קיבלתי אין ספור שאלות על צוות הרכבת , באישי, בנייד וגם במפגשים עם מטיסים ובחנויות בתחום.
מי אתם? כמה אתם?....... ועוד ועוד.
מי שביקר מכיר ויודע, עבור כל שאר החברים בפורום מצ"ב תמונות כמפורט מעודכן לתאריך 19.5.2010:
1.אמיר זבולון.
2.טומי.
3.איגור.
4.שגיא אדיר.
5.יורם לוי.
6.ישראל אסולין"הבורר".
7.אלי בוסקילה (Boos-Kiler).
8.אילן מטלון.
9.אורן עובד.
10.יובל גבאי.
11.אסף אלוש.
ויש כל הזמן חברים שבאים להטיס איתנו !! :)
שבת שלום,
יורם שכחת את התמונה שלי ? :)
עכשיו אפשר לזהות את המפורסמים !
עלו והצליחו !!!
יורם שכחת את התמונה שלי ? :)
עכשיו אפשר לזהות את המפורסמים !
עלו והצליחו !!!
שגיא
מחכים בכיליון עיניים להכירך :rolleyes:
עושה רושם שאתה מבין עיניין ולוקח את התחביב בצורה הראויה.
טוב לדעת שיש גם אנשים שיודעים לפרגן לדברים טובים שקורים בענף הזה ;)
הרי בסופו של דבר כולנו באנו להנות פה !
ולא מדובר על תחביב זול אז לא נותר אלא
לפרגן ולהנות כמה שיותר ! תתכונן לסוף החודש !
שגיא
מחכים בכיליון עיניים להכירך :rolleyes:
עושה רושם שאתה מבין עיניין ולוקח את התחביב בצורה הראויה.
טוב לדעת שיש גם אנשים שיודעים לפרגן לדברים טובים שקורים בענף הזה ;)
תיזהרוווו אפשר להתמכר לבחור הזה!!!
אחד במינו!!!
עמיתפורת
06-12-2009, 23:12:16
חבר'ה בחייאת תפתחו בלוג של הרכבת...
זה טיפה מעיק שזה מה שסובב אתכם כל היום ואתם יודעים שאני אוהב אתכם יורם אבל זו לא מטרת הפורום...
באמת אחי פתחו קהילה שלכם בתפוז ומידיי פעם שלחו לינקים...
הבוררר
06-12-2009, 23:37:36
פירגון חברות והדדיות זה בהחלט מטרת הפורום עם כל מגיעים הרבה ידע והרבה מקצועיות בפורום למיטב הבנתי הבנתי לאף אחד אין שום בעיה עם זה ונהפוך הוא אני חושב שיש כאן תרומה מאוד גדולה לחברים השונים
בהחלט נחשף כאן פן אחר בתחביב !
אני חייב לציין שאין בהודעה הזו כל תוכן אשר מטרתו מעבר להביע דעה ולנהל שיחה נורמלית
בכל מקרה שיהיה לילה טוב עמית.
orenoved
06-12-2009, 23:53:20
פירגון חברות והדדיות זה בהחלט מטרת הפורום עם כל מגיעים הרבה ידע והרבה מקצועיות בפורום למיטב הבנתי הבנתי לאף אחד אין שום בעיה עם זה ונהפוך הוא אני חושב שיש כאן תרומה מאוד גדולה לחברים השונים
אני חייב לציין שאין בהודעה הזו כל תוכן אשר מטרתו מעבר להביע דעה ולנהל שיחה נורמלית
+2
תיזהרוווו אפשר להתמכר לבחור הזה!!!
אחד במינו!!!
אמיר תודה על הפרגון מת עליך !!!
בקצב הזה אתה ואני נתחתן :)
:D אל תיסחף!!!
מורן לא תוותר לך בקלות חביבי
:D
בוא נדבר אחרי שהיא תראה מי אני :)
:D אל תיסחף!!!
מורן לא תוותר לך בקלות חביבי
למה לוותר ? תעשו קומונה :)
levyoram
07-12-2009, 07:50:51
חבר'ה בחייאת תפתחו בלוג של הרכבת...
זה טיפה מעיק שזה מה שסובב אתכם כל היום ואתם יודעים שאני אוהב אתכם יורם אבל זו לא מטרת הפורום...
באמת אחי פתחו קהילה שלכם בתפוז ומידיי פעם שלחו לינקים...
עמית שלום.
רוב החברים בפורום כן מעוניינים גם בהווי שבתחום והשאר שלא יכנסו להודעות שלא מעניינות אותם.
יום טוב,
עמיתפורת
07-12-2009, 07:54:00
ישראל מה קשור פרגון אני הראשון שפירגנתי ומפרגן להם.
פשוט זה טיפה מציק שכל ההודעות הן סביב מה היה להם אתמול בלילה עכשיו בבוקר ואיך הם ישנים...
בחייאת אחי..
שים לב כמה הודעות יש כאן ומה התוכן שלהם ואולי תבין אותי.
levyoram
07-12-2009, 08:06:29
פשוט זה טיפה מציק שכל ההודעות הן סביב מה היה להם אתמול בלילה עכשיו בבוקר ואיך הם ישנים...
בחייאת אחי..
עמית שלום.
יש לפורום הזה מנהלים והם שיחליטו! קרא את הודעותיו של איציק(מי דאון של אמא?) בלינק המצ"ב ותקבל את התשובות לכל השאלות http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=15954
הרכבת דוהרת.......!:D
נשתמע,
שלומי לוי
07-12-2009, 08:24:41
וואלה יורם! בלי ליראות אותכם פיזי אני מכיר אתכם כבר אחד אחד.חוץ מי זה אדם רועי ועוזי הם בישבילי צוות גלילות לנצח.וגם להם זה לא יעזור;)
הבוררר
07-12-2009, 08:40:53
חס וכרפס! לא אמרתי שאינך מפרגן! כוונתי שרוב הודעות צוות הרכבת הם בדכ ענייניות ותורמות ולרוב מתלוות אליהן הודעות של פירגון של החברים השונים (לא בהכרח חברי צוות הרכבת) וזה הרבה יותר כיף ונעים לראות כי בדכ יש הרבה התלקחויות והתנצחויות שונות ומשונות וממש לא חשוב על מה- בסופו של עניין עדיף מילה טובה מאשר ההיפך (לי באופן אישי זה נותן יותר מוטיבציה להיכנס לפורום יותר מאשר בעבר ולהגיב ליותר הודעות ככה זה כשהסביבה נעימה יותר וחברתית יותר ומזמינה יותר.
בוא נעצור פה בחייך תן לנו להינות, המקום הזה בהחלט יכול להוות פינה טובה שכל טיסנאי
היה רוצה להגיע אליה כדי להעלות חיוך על פניו.
תסכים איתי שאין יותר חיובי מזה.
במידה ומנהלי הפורום יחליטו שאנו צריכים לשנות את אופי התנהגות החברים או אופי כתיבת ההודעות אני סמוך ובטוח שנקבל זאת בהבנה מלאה.
ניסן וצחי
07-12-2009, 08:47:34
בחייאת אחי..
עמית, עזוב אתה נכנס לפינות שבהן כל אחד יפרש אותך איך שנח לו וחבל, כי סה"כ הכוונה
שלך היית טובה ויעילה מאוד, וכבר מתחילים לפרש אותך לכיוונים אחרים. פשוט לצערי צריך
להתעלם מכל מיני שירשורים סתמיים שנפתחים בצורה יפה ועניינית ונמרחים לשיחות אישיות
בין חבריי הפורום, כאילו שהם מנהלים שיחה בטלפון. מה גם שמנהלי הפורום לא מייחסים לזה
חשיבות ולא שמים לב, שהפורום כבר לא ענייני, והרבה חברה מקצוענים פשוט כבר לא כותבים,
ושוב פעם חבל!!!!
לדעתי אפשר לפתוח פורום על שם: "פורום חברתי" ובו יהיה ניתן לרשום כל אחד כאהבת
נפשו, ולא צריך לפתוח פורום לכל "טייסת" ולא צריך לעשות פה קמונות ומלחמות! רוצה לספר
איך היה בשבת? כתוב בפורום חברתי, רוצה לכתוב כמה אישתך מפרגנת? כתוב בפורום חברתי,
רוצה לפרגן לחבר? רשום בפורום חברתי. ויש עוד המון המון דוגמאות של פוסטים כאלה.
תודה צחי
עמיתפורת
07-12-2009, 09:01:06
עמית, עזוב אתה נכנס לפינות שבהן כל אחד יפרש אותך איך שנח לו וחבל, כי סה"כ הכוונה
שלך היית טובה ויעילה מאוד, וכבר מתחילים לפרש אותך לכיוונים אחרים. פשוט לצערי צריך
להתעלם מכל מיני שירשורים סתמיים שנפתחים בצורה יפה ועניינית ונמרחים לשיחות אישיות
בין חבריי הפורום, כאילו שהם מנהלים שיחה בטלפון. מה גם שמנהלי הפורום לא מייחסים לזה
חשיבות ולא שמים לב, שהפורום כבר לא ענייני, והרבה חברה מקצוענים פשוט כבר לא כותבים,
ושוב פעם חבל!!!!
לדעתי אפשר לפתוח פורום על שם: "פורום חברתי" ובו יהיה ניתן לרשום כל אחד כאהבת
נפשו, ולא צריך לפתוח פורום לכל "טייסת" ולא צריך לעשות פה קמונות ומלחמות! רוצה לספר
איך היה בשבת? כתוב בפורום חברתי, רוצה לכתוב כמה אישתך מפרגנת? כתוב בפורום חברתי,
רוצה לפרגן לחבר? רשום בפורום חברתי. ויש עוד המון המון דוגמאות של פוסטים כאלה.
תודה צחי
צודק זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו.
נפתח פורום הווי הטסות ושם יהיו כל העניינים המצויינים האלה..
העניין הוא שבאמת זה נראה כמו צ'ט "אני אבוא אליך, תכין קפה, איזה בורקס טעים, יאללה מתי אתה הולך כבר.."..
זה מה שהתכוונתי מהתחלה...
ווואוווווו לאן לקחתם את זה..... יש קצת במה שאתה אומר עמית אבל ....
תשמע אומנם אנחנו לא מכירים אישית ואני לא הרבה זמן בפורום
אבל הפורום הזה הלך והתפתח ונוצרו ונרקמו פה חברויות שלא נוצרות בשום
פורום אחר בגלל השמירה על ענין "המקצועיות" נכון שלפעמים השורות גולשות
והשרשור נגרר יותר מדי אבל להזכירך עדיף שורת חיוך מאשר שורת ציניות.
לאחרונה היו הרבה אינטריגות בפורום וסוף סוף נהיה קצת יותר ענין ויותר תגובות
על שרשורים כאלו ואחרים והכל בחיוך ואהבה. אני שמתי לב שהרבה חברים פה
הורידו פרופיל כדי לא להתנגח עם "מומחים" כאלו ואחרים. שורה תחתונה......
"..... אל תיקח את החיים ברצינות כי לא משנה מה תמיד הם יגמרו...."
עמית חייך והעולם יחייך בחזרה תהנה ממה שיש ולא ממה שאמור להיות.
זה פורום של מסוקים וחברים בד"כ המסוקים עפים ולא האנשים, הכל בסדר
תהנו חייכו ותהנו מההווי שיש פה כי כשזה יעלם הפורום ירדם.
שיהיה לכולם אחלה יום ושבוע טוב !
עמיתפורת
07-12-2009, 09:23:19
ווואוווווו לאן לקחתם את זה..... יש קצת במה שאתה אומר עמית אבל ....
תשמע אומנם אנחנו לא מכירים אישית ואני לא הרבה זמן בפורום
אבל הפורום הזה הלך והתפתח ונוצרו ונרקמו פה חברויות שלא נוצרות בשום
פורום אחר בגלל השמירה על ענין "המקצועיות" נכון שלפעמים השורות גולשות
והשרשור נגרר יותר מדי אבל להזכירך עדיף שורת חיוך מאשר שורת ציניות.
לאחרונה היו הרבה אינטריגות בפורום וסוף סוף נהיה קצת יותר ענין ויותר תגובות
על שרשורים כאלו ואחרים והכל בחיוך ואהבה. אני שמתי לב שהרבה חברים פה
הורידו פרופיל כדי לא להתנגח עם "מומחים" כאלו ואחרים. שורה תחתונה......
"..... אל תיקח את החיים ברצינות כי לא משנה מה תמיד הם יגמרו...."
עמית חייך והעולם יחייך בחזרה תהנה ממה שיש ולא ממה שאמור להיות.
זה פורום של מסוקים וחברים בד"כ המסוקים עפים ולא האנשים, הכל בסדר
תהנו חייכו ותהנו מההווי שיש פה כי כשזה יעלם הפורום ירדם.
שיהיה לכולם אחלה יום ושבוע טוב !
שגיא מה זה קשור בכלל למה שאני אומר?
אני מחייך והכל בסדר אבל חלאס..
אין לי רצון להמשיך את התכתובת הזו ברשותך כי היא מיותרת ובדיוק מדברת על מה שהצבעתי עליו...
asafh1
07-12-2009, 09:28:35
כבר פתחתי שירשור על הנושא הזה בדיוק .
מנהלי הפורום לא חושבים כמוני וחבל .
אנחנו נמשיך לראות את השטויות ה "פוסטי זבל" הללו עד שצוות ה" רכבת" לא יתפוס את עצמו בידיים
ואת השירשורי "בוקרס" יעבירו למקום אחר
גם פה זהו השירשור האחרון בנושא
למה לוותר ? תעשו קומונה :)
אישתי (בעוד כמה חודשים!) היא שלי! ורק שלי!!!
עד שמצאתי מכסה תואם בדיוק לסיר שלי???
אני לא יכול לחלוק... צטערת :D
עמית יקירי ואסף...
תראו, אם הפורום היה עוסק רק מקצועית? כנראה שהייתי משתעמם ומפסיק להיכנס אליו...
מאחר ונפתחו כמה קבוצות ויש אינטרקציה בין כולם כמות הדיונים הוכפלה, אני לא מצדיק פתיחה של כל
שירשור חדש אבל זה נחמד, אם יש שירשור שלא מעניין אותי (בכותרת!) אני מדלג ולא נכנס...
למה לעשות עניין מכל דבר (בעיני זה טרחנות...) תהנו ממה שבא לכם ואל תיהנו ממה שלא בא לכם!
איך אומר המשפט שאני הכי אוהב? "חיה ותן לחיות"!!!
אוהב את כולכם... אחלה פורום ואחלה חומר של אנשים!
ניסן וצחי
07-12-2009, 09:57:49
שגיא מה זה קשור בכלל למה שאני אומר?
אני מחייך והכל בסדר אבל חלאס..
אין לי רצון להמשיך את התכתובת הזו ברשותך כי היא מיותרת ובדיוק מדברת על מה שהצבעתי עליו...
עמית, כפי שכבר אמרתי: יפרשו אותך לכיוון הלא נכון!
שגיא הגזמת קצת, תמשיך לצחוק ולחייך אף אחד לא יקח ממך את זה, אבל צריך לדעת
גם לעשות את זה במקום הנכון. כולו ציינתי שיש להעביר את השירשורים האלה לפורום המיועד לכך,
מה רע בזה? למה אתה רץ להסיק מסקנות מיותרות? תאמין לי שגיא שגם אני וגם עמית ועוד אחרים
נהנים מידי פעם לדבר על ההווי החברתי, אבל צריך למצא לזה מקום המיועד לכך, יש אנשים
שהבלגן הזה והשירשורים האלה פשוט מעיקים עליהם, אז מה? אפשר למצא פיתרון ולפתוח פורום
מתאים שגם אני יוכל לכתוב שם בצורה מסודרת. לך זה לא מפריע לאחרים כן, איך תרגיש אם לך
יפריע משהו ואחרים לא יתחשבו, למרות שתדע שניתן יהיה למצא פיתרון לדבר הזה שמפרריע לך?
זה ממש פשוט, בה לך להעלות תמונות משבת ולספר על העוגיות שאכלת- כתוב בפורום המיועד
לכך, ותאמין לי שכך גם כולם יוכלו למצא את מה שכתבת מהר יותר.
ולסיום שגיא, לא כולם מושלמים -אפשר להיתחשב ולהביע נכונות ואתה באמת נראה לי אחד שיודע
לעשות זאת.
תודה צחי
חברה
אני עוקב אחרי הפורום הזה מיום פתיחתו אך מגיב בו רק כשלושה חודשים.
לא זכור לי שלפני צוות הרכבת היו כאן צוותים שדיווחו מהשטח באופן קבוע, קבעו פעילויות אירחו ופירסמו גם דברי אחווה קבוצתית וגם מקצועית בכזו תדירות.
מה שכן זכור לי מהפורום הזה זה מריבות,התכתשויות,מחנות,יוזרים שנחסמו והמון ידע "מקצועי" שזלג לפסים אישיים בכל מיני שירשורים (לא אנקוב בשמם של אלו מתוך שמירה על כבודם) כולל בשטחי ההטסה עד לרמה של אלימות ותאמינו לי שאני בקיא בכל הפרטים.
אני אוהב לדבר תכלס ותכלס נראה לי שיש אנשים בתחום הזה שקשה להם לפרגן על משהו טוב שקורה וחבל.
איך שלא תהפכו את זה ,הצוותים שקמו ללא יוצא מהכלל והפרסום של האירועים בפורום תרם, תורם ויתרום לתחום הרבה יותר מכל מיני פוסטים מקצועיים נטולי רגש ואחווה הדדית.
חברים, אני מציע לכל אחד לבדוק את כמות הצפיות בהודעות הללו שאתם מכנים הודעות שטותיות ותבינו אחת ולתמיד מה אנשים מעדיפים לקרוא ולראות בפורום.
מי שלא מתאים לו או לא מסתדר לו יכול פשוט לדלג בקלילות עם העכבר לפוסט הבא ולקרוא רק מה שמתאים לו ועובדה מוגמרת היא שהרוב לא עושים זאת ובוחרים לקרוא ולהגיב.
אני אישית נהנה מאד להתבדח בפורום עם אנשים, לעזור מקצועית בדברים שאני מבין בהם או להעזר באנשים שונים ושום צוות שפרסם כאן פוסט כזה או אחר מעולם לא מנע ממני לעשות זאת, להיפך רק חשף אותי לדברים חדשים ופתח דלת להכרויות נפלאות עם עוד אנשים בתחום בהם ניתן להעזר ומהם ניתן רק ללמוד.
לשיקולכם :)
motti
07-12-2009, 12:17:31
ציקי
מסכים לכל מילה שכתבת, וכל המוסיף גורע, את הרכבת הזאת כבר אי אפשר לעצור,הלכו הברקסים....;)
מוטי
giluriel
07-12-2009, 12:28:55
עמית, כפי שכבר אמרתי: יפרשו אותך לכיוון הלא נכון!
שגיא הגזמת קצת, תמשיך לצחוק ולחייך אף אחד לא יקח ממך את זה, אבל צריך לדעת
גם לעשות את זה במקום הנכון. כולו ציינתי שיש להעביר את השירשורים האלה לפורום המיועד לכך,
מה רע בזה? למה אתה רץ להסיק מסקנות מיותרות? תאמין לי שגיא שגם אני וגם עמית ועוד אחרים
נהנים מידי פעם לדבר על ההווי החברתי, אבל צריך למצא לזה מקום המיועד לכך, יש אנשים
שהבלגן הזה והשירשורים האלה פשוט מעיקים עליהם, אז מה? אפשר למצא פיתרון ולפתוח פורום
מתאים שגם אני יוכל לכתוב שם בצורה מסודרת. לך זה לא מפריע לאחרים כן, איך תרגיש אם לך
יפריע משהו ואחרים לא יתחשבו, למרות שתדע שניתן יהיה למצא פיתרון לדבר הזה שמפרריע לך?
זה ממש פשוט, בה לך להעלות תמונות משבת ולספר על העוגיות שאכלת- כתוב בפורום המיועד
לכך, ותאמין לי שכך גם כולם יוכלו למצא את מה שכתבת מהר יותר.
ולסיום שגיא, לא כולם מושלמים -אפשר להיתחשב ולהביע נכונות ואתה באמת נראה לי אחד שיודע
לעשות זאת.
תודה צחי
צחי,
כמי שתומך לגמרי בדעתך גיליתי שמשום מה אנשים כאן נעלבים מהרעיון הזה (ולא ברור לי למה)
אמנם לדעתי, היכולת להיכנס לפורום של מטיסי ברנר יכולה להיות הקלה כשרוצים לדעת משהו נקודתי (מי בא מחר ומתי, אם משהו מגיע עם סטרטר או כל דבר שרלוונטי לנושא)
ועדיין כולנו ניכנם לכל הפורומים האחרים שמעניינים אותנו
כניראה שיש בכל זאת מי שלוקחים את זה כ-"הגליה" ...
ושוב, לא ברור לי למה אבל לדעתי זה לא שווה את ההתעסקות...
ולסיום - כדי להיות פרקטי - ניראה לי שברגע שאנחנו נתארגן על מקום אני אישית פותח קבוצה לטובת ההודעות הפנימיות האלה (בדיוק כמו שאיציק הציע..)
מי שרוצה שיכנס :)
07-12-2009, 16:40:56
צחי,
כמי שתומך לגמרי בדעתך גיליתי שמשום מה אנשים כאן נעלבים מהרעיון הזה (ולא ברור לי למה)
אמנם לדעתי, היכולת להיכנס לפורום של מטיסי ברנר יכולה להיות הקלה כשרוצים לדעת משהו נקודתי (מי בא מחר ומתי, אם משהו מגיע עם סטרטר או כל דבר שרלוונטי לנושא)
ועדיין כולנו ניכנם לכל הפורומים האחרים שמעניינים אותנו
כניראה שיש בכל זאת מי שלוקחים את זה כ-"הגליה" ...
ושוב, לא ברור לי למה אבל לדעתי זה לא שווה את ההתעסקות...
ולסיום - כדי להיות פרקטי - ניראה לי שברגע שאנחנו נתארגן על מקום אני אישית פותח קבוצה לטובת ההודעות הפנימיות האלה (בדיוק כמו שאיציק הציע..)
מי שרוצה שיכנס :)
גיל, אני איתך! אין טעם פשוט להגיב למי שחושב שאנחנו לא רוצים לפרגן-חבל, סה"כ גם
אנחנו רוצים לשתף בהווי החברתי, אבל בצורה מסודרת.
צחי
אליקופטר
07-12-2009, 17:05:15
גיל,צחי,עמית,ניסן צחי יש הצעת יעול שנפלה בנושא חבל לנפח את השירשור הזה בתחינת מים שהפכה לדרך חיים כאן.
מנהלי הפורום החליטו שכאן צריכם להיתפרס הדברים שיהיה .
לתגובות וחיזוקים לחצו על הקישור ואתם גם בלי רכבת מגיעים:)
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?p=108398#post108398
בהצלחה לכולם.
levyoram
07-12-2009, 19:21:29
חברה
אני עוקב אחרי הפורום הזה מיום פתיחתו אך מגיב בו רק כשלושה חודשים.
לא זכור לי שלפני צוות הרכבת היו כאן צוותים שדיווחו מהשטח באופן קבוע, קבעו פעילויות אירחו ופירסמו גם דברי אחווה קבוצתית וגם מקצועית בכזו תדירות.
מה שכן זכור לי מהפורום הזה זה מריבות,התכתשויות,מחנות,יוזרים שנחסמו והמון ידע "מקצועי" שזלג לפסים אישיים בכל מיני שירשורים (לא אנקוב בשמם של אלו מתוך שמירה על כבודם) כולל בשטחי ההטסה עד לרמה של אלימות ותאמינו לי שאני בקיא בכל הפרטים.
אני אוהב לדבר תכלס ותכלס נראה לי שיש אנשים בתחום הזה שקשה להם לפרגן על משהו טוב שקורה וחבל.
איך שלא תהפכו את זה ,הצוותים שקמו ללא יוצא מהכלל והפרסום של האירועים בפורום תרם, תורם ויתרום לתחום הרבה יותר מכל מיני פוסטים מקצועיים נטולי רגש ואחווה הדדית.
חברים, אני מציע לכל אחד לבדוק את כמות הצפיות בהודעות הללו שאתם מכנים הודעות שטותיות ותבינו אחת ולתמיד מה אנשים מעדיפים לקרוא ולראות בפורום.
מי שלא מתאים לו או לא מסתדר לו יכול פשוט לדלג בקלילות עם העכבר לפוסט הבא ולקרוא רק מה שמתאים לו ועובדה מוגמרת היא שהרוב לא עושים זאת ובוחרים לקרוא ולהגיב.
אני אישית נהנה מאד להתבדח בפורום עם אנשים, לעזור מקצועית בדברים שאני מבין בהם או להעזר באנשים שונים ושום צוות שפרסם כאן פוסט כזה או אחר מעולם לא מנע ממני לעשות זאת, להיפך רק חשף אותי לדברים חדשים ופתח דלת להכרויות נפלאות עם עוד אנשים בתחום בהם ניתן להעזר ומהם ניתן רק ללמוד.
לשיקולכם :)
מי שיקרא אותך ללא דעה מוקדמת / צרות עין / ניסיון להתנשאות / בצורה אובייקטיבית יסכים עם כל מילה.
כל הכבוד על הניסוח!!
tzn11
07-12-2009, 19:31:24
:)אם המקום ל"סחבקיה" זו הוא בפורום הזה או הפורום שייפתח לשם כך, זו החלטת מנהלי הפורום.
עד שיהיה פורום ייעודי לכך, זה המקום לעשות זאת.
בכל אופן, אני נהנה, גם אם זה לא "מקצועי" למהדרין:D
צוות הרכבת היקרים, Keep on bringing the cool stuff.
בברכה,
ניסים.
עמיתפורת
07-12-2009, 19:33:03
יורם מה קשור צרות עיניים?
מי בכלל דיבר על משהו שלילי?
רק הצעתי שתפתחו לעצמכם קומונה או פורום מיוחד בשביל הודעות כאלה מה העניין?
tzn11
07-12-2009, 19:33:22
מי שיקרא אותך ללא דעה מוקדמת / צרות עין / ניסיון להתנשאות / בצורה אובייקטיבית יסכים עם כל מילה.
כל הכבוד על הניסוח!!
+1:)
levyoram
07-12-2009, 20:11:38
יורם מה קשור צרות עיניים?
מי בכלל דיבר על משהו שלילי?
רק הצעתי שתפתחו לעצמכם קומונה או פורום מיוחד בשביל הודעות כאלה מה העניין?
הצעתך נדחת!
נשמח לקבל גם ממך הצעות טובות להמשך דרך טובה לכל הפורום!
levyoram
07-12-2009, 21:06:43
למי שזה מעניין אותו בלבד!! ;)
הכנסתי בהודעה הראשונה, תמונות גדולות (KB ) של החברים שתמונתם הקטנה לא עלתה בפתיחת ההודעה.
תהנו, (אין צורך להגיב) רק להכיר.:)
tzn11
08-12-2009, 09:56:29
:) אנסה לסכם את הדברים (לתשומת לב מנהלי הפורום ולשיקולם).
כאדם שניהל מספר פורומים מקצועיים והן קהילות בנושאים שונים, אני יכול לומר בודאות ששום פורום מקצועי העוסק בתחביב, לא יכול להתקיים ללא קהילה "פורחת" ופעילה.
יש צורך לטפח את הקהילה ולשמר אותה תוך שמירה כמובן על מקצועיות הפורום.
בפורומים שונים, בהם יש מספר חברים מועט, לא תמיד מוצאים מנהלי הפורום לפתוח פורום או פורומים שונים לטיפוח הקהילה, ולכן כל ההודעות "שמסביב", מוצאות את עצמן בתוך הפורומים המקצועיים אך הם נשארים בגדר "גבול הטעם הטוב".
כאשר הקהילה גדלה ויש ריבוי הודעות מאין אלו בפורומים המקצועיים, יש צורך לפתוח פורום או פורומים שונים לטיפוח הקהילה, ובכך להפחית או להעלים הודעות אלו מהפורומים המקצועיים אך עדיין לתת להם ביטוי הולם בפורום שיועד לצורך כך.
פורום שהינו מקצועי גרידא, ללא טיפוח הקהילה וחבריה, יוצר פורום משעמם, בעל גוון מקצועי מונוכרומטי וללא יצירת קשרים חברתים בין חברי הפורום.
בד"כ, פורומים מאין אלו מיועדים לאנשי מקצוע בלבד שנכנסים לפורום על מנת לדלות מידע מקצועי או לחלוק מידע מקצועי הרלוונטי לתחומם בלבד.
כאשר מדובר בפורום העוסק בתחביב, ואני חושב שמילת המפתח בתחביב היא "כיף".
יש צורך לאנשים לפתח קשרים חברתיים, להתבדח, לחלוק חוויות שקשורות בעקיפין לתחביב או בקיצור, ליצור קהילה חיה ופועמת שהיא לב הפורום.
האם יש צורך לפתוח פורום או פורומים נפרדים לחיזוק הקהילה? זו החלטתם של מנהלי הפורום. מתפקידם לנטר את המודעות המתפרסמות בפורומים השונים ולהחליט האם יש פגיעה בפן המקצועי או האם להשאר במתכונת הקיימת?
בכל מקרה, אני חושב שיש כאן פורום טוב, עם אנשים טובים, שמטרתם לפתח את התחביב ולעשות הרבה "כיף" אך יחד עם זאת, אנשים שהם מקצועיים ומהטובים שקיימים בתחום.
כל אחד לוקח את התחביב לרמה מקצועית אחרת, חלק החברים רוצים רק להטיס בכיף, חלק אחר חוקר יותר לעומק ולוקח את התחביב צעד קדימה, וחלק נוסף, שם פעמיו לטופ של הבנה מקצועית ורמת הטסה.
לא חשוב לאיזה חלק אתם שייכים, העיקר זה לדעת להיות "בני אדם" לדעת לשמור על תרבות שיח, לדעת לחלוק את הידע שלכם ברבים ולעזור לאלו שרוצים בכך ולדעת כמובן לעשות הרבה כיף.
תודה לכם על ההקשבה.
תבורכו,
ניסים.
הבוררר
08-12-2009, 12:04:14
מילים כדורבנות!
אני חושב שפה מיצית את מסקנות השירשור הזה!:)
ניסן וצחי
08-12-2009, 16:40:13
מילים כדורבנות!
אני חושב שפה מיצית את מסקנות השירשור הזה!:)
מה הן המסקנות לדעתך?
צחי
מה הן המסקנות לדעתך?
צחי
צחי
המסקנות הן במשפט אחד:
חייה ותן לחיות :)
levyoram
08-12-2009, 17:57:10
:) אנסה לסכם את הדברים (לתשומת לב מנהלי הפורום ולשיקולם).
כאדם שניהל מספר פורומים מקצועיים והן קהילות בנושאים שונים, אני יכול לומר בודאות ששום פורום מקצועי העוסק בתחביב, לא יכול להתקיים ללא קהילה "פורחת" ופעילה.
יש צורך לטפח את הקהילה ולשמר אותה תוך שמירה כמובן על מקצועיות הפורום.
בפורומים שונים, בהם יש מספר חברים מועט, לא תמיד מוצאים מנהלי הפורום לפתוח פורום או פורומים שונים לטיפוח הקהילה, ולכן כל ההודעות "שמסביב", מוצאות את עצמן בתוך הפורומים המקצועיים אך הם נשארים בגדר "גבול הטעם הטוב".
כאשר הקהילה גדלה ויש ריבוי הודעות מאין אלו בפורומים המקצועיים, יש צורך לפתוח פורום או פורומים שונים לטיפוח הקהילה, ובכך להפחית או להעלים הודעות אלו מהפורומים המקצועיים אך עדיין לתת להם ביטוי הולם בפורום שיועד לצורך כך.
פורום שהינו מקצועי גרידא, ללא טיפוח הקהילה וחבריה, יוצר פורום משעמם, בעל גוון מקצועי מונוכרומטי וללא יצירת קשרים חברתים בין חברי הפורום.
בד"כ, פורומים מאין אלו מיועדים לאנשי מקצוע בלבד שנכנסים לפורום על מנת לדלות מידע מקצועי או לחלוק מידע מקצועי הרלוונטי לתחומם בלבד.
כאשר מדובר בפורום העוסק בתחביב, ואני חושב שמילת המפתח בתחביב היא "כיף".
יש צורך לאנשים לפתח קשרים חברתיים, להתבדח, לחלוק חוויות שקשורות בעקיפין לתחביב או בקיצור, ליצור קהילה חיה ופועמת שהיא לב הפורום.
האם יש צורך לפתוח פורום או פורומים נפרדים לחיזוק הקהילה? זו החלטתם של מנהלי הפורום. מתפקידם לנטר את המודעות המתפרסמות בפורומים השונים ולהחליט האם יש פגיעה בפן המקצועי או האם להשאר במתכונת הקיימת?
בכל מקרה, אני חושב שיש כאן פורום טוב, עם אנשים טובים, שמטרתם לפתח את התחביב ולעשות הרבה "כיף" אך יחד עם זאת, אנשים שהם מקצועיים ומהטובים שקיימים בתחום.
כל אחד לוקח את התחביב לרמה מקצועית אחרת, חלק החברים רוצים רק להטיס בכיף, חלק אחר חוקר יותר לעומק ולוקח את התחביב צעד קדימה, וחלק נוסף, שם פעמיו לטופ של הבנה מקצועית ורמת הטסה.
לא חשוב לאיזה חלק אתם שייכים, העיקר זה לדעת להיות "בני אדם" לדעת לשמור על תרבות שיח, לדעת לחלוק את הידע שלכם ברבים ולעזור לאלו שרוצים בכך ולדעת כמובן לעשות הרבה כיף.
תודה לכם על ההקשבה.
תבורכו,
ניסים.
++++ 1,000,000 :D
+ 2 כפול ארבע עם חיוך והמון אהבה !!!!
יורם אני עדין ממתין..........
הבוררר
08-12-2009, 19:31:52
המסקנות הן שמנהלי הפורום יראו ויתנו דעתם בנושא...
ניסן וצחי
09-12-2009, 07:35:43
צחי
המסקנות הן במשפט אחד:
חייה ותן לחיות :)
סלח לי אבל שאלתי את הבורר לא אותך, תשובותך ברורות לי, אתה תרצה שאחרים סביבך יחיו
גם אם אתה תפריע ותעמוד להם על הראש ובלי להיתחשב- זכותך. בצבא קוראים לזה סוציאומט,
אחד שמפריע, מוצאים לו פיתרון והוא בשלו!
צחי
סלח לי אבל שאלתי את הבורר לא אותך, תשובותך ברורות לי, אתה תרצה שאחרים סביבך יחיו
גם אם אתה תפריע ותעמוד להם על הראש ובלי להיתחשב- זכותך. בצבא קוראים לזה סוציאומט,
צחי
סלחתי
מסתבר לפעמים שגם משפט בודד קשה להבין :)
levyoram
09-12-2009, 08:12:11
צחי
צחי,
למה אתה מנסה בכל דרך להתנגח בצוות הרכבת? רד מזה.
אנחנו יכולים לשתף פעולה ולהנות יחד (הרכבת עם פלמחים) ולא כל הזמן להתנצח על גבי הפורום.
מה שאתה מלין על ציקי, אתה עושה בעצמך ( לא מקבלים את דעתך, ואתה בשלך).
קבל את ההצהרה של ליאור בר עמי שכתב לי כאן: " צריכים לדון בגופו של עניין ולא בגופו של אדם".
על כל צוות הרכבת זה מקובל. מה איתך?
בכבוד רב (באמת),
הבוררר
09-12-2009, 08:22:09
אגב אם כבר אז סוציומט....
אבל בחייך בואו תניחו את הנשקים אנחנו אנשים טובים שמחפשים רק טוב:)
אני אומר צריך לארגן מפגש כולל של חברי הפורום ובמיוחד עם צוות פלמחים כדי ליישב את ההדורים!
עמיתפורת
09-12-2009, 13:25:57
שימו לב איך שוב הכל כאן יורד לגופו של אדם או קבוצה ולא נשאר בגופו של עניין או דיון....
איך לקחתם את זה למחוזות אישיים בדיוק?
flyinglizard
09-12-2009, 13:45:00
למה אחרי מה שקרה לאורי לוי וטייסת "העמק" שקיבלו "באן" אתם ממשיכים לריב כולכם? שכל אחד יקנה איפה שהוא רוצה ומספיק עם השטויות. בואו כולנו נטיס בכיף - לא משנה אם זה עם מולטיפלקס, פוטבה או JR.
אולי יעשו כולם מפגש הטסה ביחד בשטח החדש של "טייסת הרכבת"? אפשר שכל חנות תביא שלט אחר וככה נוכל להתרשם כולנו.
עריכה: הובהר לי ש"אורי לוי" מעולם לא קיבל "באן", ועל כך אני מתנצל. אני מקווה שהדברים ישובו על מקומם בשלום והקהילה תפרח ותגדל. אני חושב בעצמי להקים טייסת, שתהיה משוייכת לסיני מבחינה מסחרית. אני רק מקווה שמישהו יסכים לבטח דבר כזה.
lior_bar_ami
09-12-2009, 15:21:11
צחי,
למה אתה מנסה בכל דרך להתנגח בצוות הרכבת? רד מזה.
אנחנו יכולים לשתף פעולה ולהנות יחד (הרכבת עם פלמחים) ולא כל הזמן להתנצח על גבי הפורום.
מה שאתה מלין על ציקי, אתה עושה בעצמך ( לא מקבלים את דעתך, ואתה בשלך).
קבל את ההצהרה של ליאור בר עמי שכתב לי כאן: " צריכים לדון בגופו של עניין ולא בגופו של אדם".
על כל צוות הרכבת זה מקובל. מה איתך?
בכבוד רב (באמת),
יורם,
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, אני אכתוב את זה מודגש, גדול, ובאדום - שלא יהיה מקום לפרשנות ושיהיה קל להבין:
אין לאף אחד כלום נגדך ברמה האישית
יש לנו (ואתה רואה שאני כותב - לא רק לי) בעיה עם איך שאתה הופך את הפורום הזה להיות פורום J-DATE או סוג של צ'ט בפייסבוק, ועם איך שהצלחת להוריד את הרמה המקצועית של הפורום לרמה של יחס של שירשור אחד מקצועי ל 30 שרשורי זבל...
זה גופו של העניין, וזה מה שצחי התכוון בהודעתו - כמה אנשים צריכים להתבטא כנגד התופעה הזו לפני שתבין שהרצפה לא עקומה??????
אולי יעשו כולם מפגש הטסה ביחד בשטח החדש של "טייסת הרכבת"? אפשר שכל חנות תביא שלט אחר וככה נוכל להתרשם כולנו.
לא תודה, מוותר על הרעיון.
(זו דעה אישית שלי ולא של צוות הרכבת)
עמיתפורת
09-12-2009, 16:16:15
יורם,
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, אני אכתוב את זה מודגש, גדול, ובאדום - שלא יהיה מקום לפרשנות ושיהיה קל להבין:
אין לאף אחד כלום נגדך ברמה האישית
יש לנו (ואתה רואה שאני כותב - לא רק לי) בעיה עם איך שאתה הופך את הפורום הזה להיות פורום J-DATE או סוג של צ'ט בפייסבוק, ועם איך שהצלחת להוריד את הרמה המקצועית של הפורום לרמה של יחס של שירשור אחד מקצועי ל 30 שרשורי זבל...
זה גופו של העניין, וזה מה שצחי התכוון בהודעתו - כמה אנשים צריכים להתבטא כנגד התופעה הזו לפני שתבין שהרצפה לא עקומה??????
אני נגד ההתבטאות הזו לא הוריד את רמת הפורום ולא כלום ולא J-DATE אלא פשוט זה נחמד הודעה או שתיים כאלה אבל כל יום כל יום אותה הודעה בסגנון ובצע שונה זה קצת מציק.
אין שמח ממני שכיף לכם ואמרתי לך את זה יורם לא פעם אחת.
יהיה לכם הרבה יותר טוב לפתוח בלוג או משהו שלכם תוכלו לרשום לצלם ולפרסם את כל ההווי האישי שלכם.
flyinglizard
09-12-2009, 16:18:55
אני נגד ההתבטאות הזו לא הוריד את רמת הפורום ולא כלום ולא J-DATE אלא פשוט זה נחמד הודעה או שתיים כאלה אבל כל יום כל יום אותה הודעה בסגנון ובצע שונה זה קצת מציק.
יהיה לכם הרבה יותר טוב לפתוח בלוג או משהו שלכם תוכלו לרשום לצלם ולפרסם את כל ההווי האישי שלכם.
אבל מי יקרא כזה דבר? זה לפי הילכת "כשעץ נופל ביער". אם צוות הרכבת לא היו באים הנה ומספרים על כל הדברים הכיפיים שהם עושים, אף אחד לא היה נכנס לפורום הזה. אז נכון שזה קצת מרתיע טייסות מתחרות וגורמים בעלי אינטרסים, אבל זה בסך הכל לטובת כולנו!
levyoram
09-12-2009, 16:35:20
אבל מי יקרא כזה דבר? זה לפי הילכת "כשעץ נופל ביער". אם צוות הרכבת לא היו באים הנה ומספרים על כל הדברים הכיפיים שהם עושים, אף אחד לא היה נכנס לפורום הזה. אז נכון שזה קצת מרתיע טייסות מתחרות וגורמים בעלי אינטרסים, אבל זה בסך הכל לטובת כולנו!
מסכים איתך!!
לפחות הדעה הזו באה ממישהו אוביקטיבי שאנחנו לא מכירים :)
levyoram
09-12-2009, 16:37:32
לפחות הדעה הזו באה ממישהו אוביקטיבי שאנחנו לא מכירים :)
אבל נשמח להכיר !!
flyinglizard
09-12-2009, 16:51:08
אבל נשמח להכיר !!
אני באמת מודה לכם. אולי אני אבוא להכיר בהזדמנות, נראה ששמח אצלכם, ולא עצוב כמו בגלילות נגיד. תראו כמה אנשים נכנסים לפורום בזכותכם - פעם כולם היו הולכים לפורום של המסוקים הקטנים, עכשיו כולם נכנסים הנה (זה שטייסת העמק כבר לא איתנו בטח עזר לזה, לצערי).
הרכבת דוהרת!!!
ניסן וצחי
09-12-2009, 16:53:16
עמית, עוד ליפני שצוות הרכבת קם הרבה מאוד חברה פירסמו כאן ימי גיבוש במקום כזה
או אחר-ראה את טייסת העמק של אורי שלצערי נעלמה לנו, ולאף אחד לא היית שום בעיה כל
עוד זה נשאר בגדר נורמה מסויימת, ואפילו אני ואתה ועוד הרבה מאוד חברים, פירסמנו תמונות,
צחקנו, נפגשנו וכו'... החברה האלה פשוט יצאו מכל פרופורציה אפשרית, והפכו כל הערה
להערה אישית, הפכו כל וויכוח למין וויכוח בין קבוצתי- פשוט קייטנה
ועוד הכי מצחיק הם חושבים שזה מקינאה:eek: שימו לב טוב למר יורם לוי: הבנאדם פשוט לא
כותב דבר אחד מיקצועי! כלום! נדה! כל מה שמעניין אותו זה איך לתת את המילה האחרונה!
אני פשוט כבר לא עונה להם!
צחי
flyinglizard
09-12-2009, 16:57:16
עמית, עוד ליפני שצוות הרכבת קם הרבה מאוד חברה פירסמו כאן ימי גיבוש במקום כזה
או אחר-ראה את טייסת העמק של אורי שלצערי נעלמה לנו, ולאף אחד לא היית שום בעיה כל
עוד זה נשאר בגדר נורמה מסויימת, ואפילו אני ואתה ועוד הרבה מאוד חברים, פירסמנו תמונות,
צחקנו, נפגשנו וכו'... החברה האלה פשוט יצאו מכל פרופורציה אפשרית, והפכו כל הערה
להערה אישית, הפכו כל וויכוח למין וויכוח בין קבוצתי- פשוט קייטנה
ועוד הכי מצחיק הם חושבים שזה מקינאה:eek: שימו לב טוב למר יורם לוי: הבנאדם פשוט לא
כותב דבר אחד מיקצועי! כלום! נדה! כל מה שמעניין אותו זה איך לתת את המילה האחרונה!
אני פשוט כבר לא עונה להם!
צחי
צחי ידידי,
באמת שאני אינני גורם תלוי, שכן אינני מכיר איש ולדאבוני גם איש אינו רוצה להכיר אותי. ועם זאת, צריך להבין את יחסי הכוחות במקום כמו טייסת הרכבת. לא מדובר בארבעה אנשים שמצאו שדה, אלא באופרציה מורכבת ורבת משתתפים. האם גוף כזה לא צריך מנהיג? לדעתי, מהתבוננות בצורת הפעולה שלהם, יורם לוי הוא המנהיג הבלתי מעורר שלהם, והעניינים הטכניים מטופלים על ידי אחד מסגניו בטייסת. אני חושב שזו התנהלות נכונה ויעילה.
משה שמואלי
09-12-2009, 17:06:45
צחי ידידי,
באמת שאני אינני גורם תלוי, שכן אינני מכיר איש ולדאבוני גם איש אינו רוצה להכיר אותי. ועם זאת, צריך להבין את יחסי הכוחות במקום כמו טייסת הרכבת. לא מדובר בארבעה אנשים שמצאו שדה, אלא באופרציה מורכבת ורבת משתתפים. האם גוף כזה לא צריך מנהיג? לדעתי, מהתבוננות בצורת הפעולה שלהם, יורם לוי הוא המנהיג הבלתי מעורר שלהם, והעניינים הטכניים מטופלים על ידי אחד מסגניו בטייסת. אני חושב שזו התנהלות נכונה ויעילה.
האפסנאות קוראת לך להזדכות על הסרט שאתה חי בו.
אנחנו לא בצבא ולא צריכים מנהיג או סגנים או קטרים - הכל פה חברויות אמיתיות שנרקמות, ולא צריך להשוויץ בהן כל 5 דק' על גבי הפורום.
נ.ב.
אם כבר אנחנו בצבא - הייתי רוצה פירוט של המפקדים, הסגנים והחיילים כולל מס' אישיים ותמונות, יש לי כמה תלונות להגיש.
נא להגיע למשרד הרס"ר עם כומתה.
moshe17
09-12-2009, 17:12:50
:D:D:D:D:D
10000000+
אבי בגדדי
09-12-2009, 17:18:03
צחי אחינו,
כבר מזמן זה לא קייטנה - זה גנון!!!!
יורם עומד במרכז המעגל של שעת ריכוז וילדי הרכבת סביבו.
חבל שהפורום שהיה מעניין ומועיל הופך להיות מלחמות שאיש אחד מנהל (או נוהג בקטר), מה שהוא לא יודע שיש צדדים אחרים שלא מפחדים מבריוני מקלדת.
flyinglizard
09-12-2009, 17:19:12
צחי אחינו,
כבר מזמן זה לא קייטנה - זה גנון!!!!
יורם עומד במרכז המעגל של שעת ריכוז וילדי הרכבת סביבו.
חבל שהפורום שהיה מעניין ומועיל הופך להיות מלחמות שאיש אחד מנהל (או נוהג בקטר), מה שהוא לא יודע שיש צדדים אחרים שלא מפחדים מבריוני מקלדת.
כצופה שלא קשור לאף אחד לדעתי עוד מוקדם בשביל להתדרדר לאלימות
ניסן וצחי
09-12-2009, 17:25:57
צחי ידידי,
חבר יקר,
אני פשוט בשוק ממך:eek: אין לי בעיה לא עם הרכבת וגם לא עם ההודעות של חבריה,
מיצידי שישירו אחד לשני "נומי, נומי" דרך הפורום ליפני שהם הולכים לישון!
הבעיה שלי היא ריכוז ההודעות הנ"ל במקום הלא נכון נקודה,
ומכיוון שהם לא מוכנים להפנים זאת, וגוררים זאת למקומות ילדותיים ואישיים, החלטתי פשוט לא
לענות למספר חברים משם- בישבילך המפקד וסגנו:cool:
צחי
lior_bar_ami
09-12-2009, 17:28:56
flyinglizard היקר,
רואים שאינך יודע מי הם הנפשות הפועלות ומי צידו השני של המתרס שאתה מדבר בגנותו.
החברים מפלמחים הם לא כאלו שיתעסקו בליכלוכים ומריבות מחד אך לא יסבלו התבטאויות חסרות בסיס כמו זו שלך עלינו מאידך.
לאלימות אף אחד לא הגיע או יגיע כאן, בטח לא עקב בדיחה כמו זו שיורם מנסה להרים כאן.
אני חושב שדרך הפעולה שצחי הציע היא הכי טובה במקרה זה - פשוט להתעלם, בדיוק כמו מילדים...
זה או לחבר אותם לערוץ הופ, משה כבר נתן להם קישור לרכבת ההפתעות :D
TooLy
09-12-2009, 17:31:22
בחייאת ראבאק...
חברים , כולה אנחנו חברים ( או לפחות אמורים להיות כאלו ) לתחביב...
למה ככה ????!!!
בואו נחליט ספונטאנית על יומיים של שקט מוחלט ( דממה מוחלטת ) בכל מה שקשור למריבות השמצות ודיבורים לא יפים.
בואו נראה לאן זה יוביל...
נחליט שכולנו סופרים עד 10 , מתאפקים , לא מגיבים לשום הערה פרובוקטיבית , מדסקסים רק על נושאים מיקצועיים שקשורים בתחביב , ותראו כמה יפה יכול להיות הפורום הזה.
חג חנוכה מתקרב , ואולי נזכה לנס נוסף , פורום יפה יותר מיקצועי יותר פלוראליסטי , שנותן במה לכל קשת ומיגוון הנושאים הקשורים בתחביב המקסים שלנו.
בברכת חג שמח לכולנו.
עוזי ורועי
moshe17
09-12-2009, 17:37:10
עוזי ידידינו היקר!!
לא אנשי מלחמה אנחנו,
כולנו כולל כולם רוצים שלום והנאה מהתחביב - אבל כשיש איזה צד פרובוקטור שאפילו בשירשור פשוט כמו שירשור מזל טוב לחבר (לצחי) לא מפרגנים ואף גרוע מזה, מנסים לדרדר אותו לריב ולהרוס חוויה של בן אדם, זה אומר דרשני.
אתה יכול להתרשם בעצמך - זה עדיין שם.
נ.ב.
תודה על המשאבה ;)
asafh1
09-12-2009, 17:40:44
בחייאת ראבאק...
למה ככה ????!!!
בואו נחליט ספונטאנית על יומיים של שקט מוחלט ( דממה מוחלטת ) בכל מה שקשור למריבות השמצות ודיבורים לא יפים.
נחליט שכולנו סופרים עד 10 , מתאפקים , לא מגיבים לשום הערה פרובוקטיבית , מדסקסים רק על נושאים מיקצועיים שקשורים בתחביב , ותראו כמה יפה יכול להיות הפורום הזה.
חג חנוכה מתקרב , ואולי נזכה לנס נוסף , פורום יפה יותר מיקצועי יותר פלוראליסטי , שנותן במה לכל קשת ומיגוון הנושאים הקשורים בתחביב המקסים שלנו.
בברכת חג שמח לכולנו.
עוזי ורועי
אם הייתם עושים (בתור מנהלי פורום) את מה שהצעתי כאן (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=15954)
זה לא היה קורה ....
TooLy
09-12-2009, 17:42:20
מכיוון שאין למי מאיתנו שליטה על אף אחד מהחברים , הפנייה שלי מופנית לכולם.
גם מי שחש עצמו נפגע ( בצדק או שלא בצדק ) וכן למי שפגע . ( במיתכוון או שלא במיתכוון ).
החלטה זו חייבת להיות של כולנו , אחרת הפורום יהפוך לפח אשפה!!!
בואו , למרות כל הרגשות , ננסה לפחות ליומיים !!! לשמור על שקט מוחלט בכל מה שקשור לנושא.
אני מאמין ומקווה שלדבר תהייה דינמיקה חיובית .
חג שמח
עוזי
TooLy
09-12-2009, 17:44:25
אם הייתם עושים (בתור מנהלי פורום) את מה שהצעתי כאן (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=15954)
זה לא היה קורה ....
בהחלט שווה התיחסות ומחשבה מעמיקה .
הנושא ידון בהקדם.
עוזי
asafh1
09-12-2009, 17:52:59
בהחלט שווה התיחסות ומחשבה מעמיקה .
הנושא ידון בהקדם.
עוזי
תודה
חג שמח לכולם
levyoram
09-12-2009, 19:37:22
בחייאת ראבאק...
למה ככה ????!!!
בברכת חג שמח לכולנו.
עוזי ורועי
עוזי שלום.
אני חושב שהספקת להכיר את הנפשות הפועלות הן ברכבת והן מחוץ לה.
הפניה שלך היא לגיטימית, אבל לא ישימה, מאחר שכפי שניתן לראות, כל הודעה שיצאה ממקלדת של חבר צוות הרכבת, זוכה מיידית להתקפה חסרת מעצורים או נסיון להכפשה והעלבה מצד גורמים שהרכבת מפריעה להם.
צוות הרכבת, ימשיך לפרסם מפגשים, כתבות, תמונות, והווי חברי ומקצועי, למורת רוחם של מי שלא מפרגנים וזה ימשיך את חגיגת החוסר פירגון.
לשקול את הצעתו של אסף1 זה להגיד במפורש "בא נסגור את הפורום של התחביב"!!
אל תכנעו !! ;):)
בברכת חג שמח,
asafh1
09-12-2009, 19:50:58
לשקול את הצעתו של אסף1 זה להגיד במפורש "בא נסגור את הפורום של התחביב"!!
בברכת חג שמח,
לא
זה אומר בואו נעשה סדר בפורום :D:D:D:D
לא
זה אומר בואו נעשה סדר בפורום :D:D:D:D
לא צריך לתקן את מה שעובד.
עם כל הכבוד את הסדר בפורום הזה לא צריך לעשות עם צוות הרכבת.
כנס לשירשור האחרון של הטסת הלילה מאתמול ותבין לבד.
asafh1
09-12-2009, 20:17:28
לא צריך לתקן את מה שעובד.
עם כל הכבוד את הסדר בפורום הזה לא צריך לעשות עם צוות הרכבת.
כנס לשירשור האחרון של הטסת הלילה מאתמול ותבין לבד.
נראה לך שזה עובד ?
תראה איזה בלגן "צוות הרכבת" עשה בפורום .
ליאור נתן דוגמאות לשירשורי הספאם הללו שלא תורמים לא לידע המקצועי של חברי הפורום ולא לפרסום הוואי של צוות הרכבת .(שכן מענין לראות)
אני כן חושב שההצעה שלי תעזור
מצטער שאתה לא רואים את זה כך
דרך אגב
אני כן עוקב אחר השירשורים שלך , ומכיר את הידע המקצועי שלך (למרות שלא יצא לי להכיר אותך באופן אישי) ושל חברים נוספים שלך.
בנוגע לשירשורים של הרמטכ"ל שלכם( אני יודע שאין לו מה לתרום לפורום חוץ מסיסמאות)
נגמרו לי המילים ....
אסף
lior_bar_ami
09-12-2009, 20:21:22
נראה לך שזה עובד ?
תראה איזה בלגן "צוות הרכבת" עשה בפורום .
ליאור נתן דוגמאות לשירשורי הספאם הללו שלא תורמים לא לידע המקצועי של חברי הפורום ולא לפרסום הוואי של צוות הרכבת .(שכן מענין לראות)
אני כן חושב שההצעה שלי תעזור
מצטער שאתה לא רואים את זה כך
דרך אגב
אני כן עוקב אחר השירשורים שלך , ומכיר את הידע המקצועי שלך (למרות שלא יצא לי להכיר אותך באופן אישי) ושל חברים נוספים שלך.
נגמרו לי המילים ....
אסף
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ציקי עם כל הרגשת הציונות שאתה חש כעת, אנא ממך פתח את השירשור שאתה עצמך הפנת אליו - ובחן מי מצית את האש בשנית (ובשלישית וברביעית ובחמישית)...
levyoram
09-12-2009, 20:31:47
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ציקי עם כל הרגשת הציונות שאתה חש כעת, אנא ממך פתח את השירשור שאתה עצמך הפנת אליו - ובחן מי מצית את האש בשנית (ובשלישית וברביעית ובחמישית)...
ליאור,
עשה לכולנו טובה, ו
שחרר את (בר) עמי!! ;)
TooLy
09-12-2009, 20:31:59
בסוף למישהוא ימאס באמת ויורידו עליינו את השאלטר !!!
זה כל כך ברור שזה הולך לקרות...:mad:
asafh1
09-12-2009, 20:45:33
תיצור להם תת אשכול כבררררררררררררר
שאת השירשורים הסתמיים שלהם יכתבו שם
דיייייייייייייייייייייייייייייייי כבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררררררררררר רר:mad::mad::mad:
levyoram
09-12-2009, 20:53:07
אני מכריז כאן על הפסקת אש!!
לילה טוב,
דרך אגב
נגמרו לי המילים ....
אסף
אסף
האם אתה מכיר אישית את יורם שאתה כל כך סבור שאין לו מה לתרום בפורום?
וביננו לאף אחד כאן בפורום אין את הזכות לקבוע מי תורם לפורום ומי לא.
מה אתה תרמת לפורום ואיך היית מרגיש אם נכנה אותך בשמות ונצביע אם אתה צריך להיות בפורום הזה או לא?
לפעמים צריך לעצור ולחשוב לפני שכותבים משהו.
יורם הוא לא רמטכ"ל אלא בסה"כ איש מקסים שבמו ידיו קיבץ קבוצה של מטיסים שכל אחד מהם ואני חוזר ומדגיש כל אחד מהם משלים ידע מקצועי שבו הוא חזק באופן מיוחד החל ב הטסה,בניה,מכניקה,אלקטרוניקה וכו...
אצל יורם זה האירגון ותאמין לי שאף אחד שאני מכיר בפורום ומחוצה לו לא יכול לעשות את העבודה הזו טוב יותר ובזמן כה מועט שעומד לרשותו, אל תשכח שלכולנו יש משפחות מעבר לתחביב הזה.
ללא קשר לרמת ההטסה והידע של יורם הוא קודם כל בנאדם ואל תשכח שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה.
אני מבטיח לך שיש ליורם את כל הכלים בצוות להגיע לרמה גבוה מאד הן בהטסה והן בידע המקצועי כמו שהרבה כאן בפורום היו רוצים שיהיה להם והוא בדרך לשם.
levyoram
09-12-2009, 21:12:33
אסף
מה אתה תרמת לפורום ואיך היית מרגיש אם נכנה אותך בשמות ונצביע אם אתה צריך להיות בפורום הזה או לא?
יורם הוא לא רמטכ"ל אלא בסה"כ איש מקסים שבמו ידיו קיבץ קבוצה של מטיסים שכל אחד מהם ואני חוזר ומדגיש כל אחד מהם משלים ידע מקצועי שבו הוא חזק באופן מיוחד החל ב הטסה,בניה,מכניקה,אלקטרוניקה וכו...
אצל יורם זה האירגון ותאמין לי שאף אחד שאני מכיר בפורום ומחוצה לו לא יכול לעשות את העבודה הזו טוב יותר ובזמן כה מועט שעומד לרשותו, אל תשכח שלכולנו יש משפחות מעבר לתחביב הזה.
ללא קשר לרמת ההטסה והידע של יורם הוא קודם כל בנאדם ואל תשכח שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה.
אני מבטיח לך שיש ליורם את כל הכלים בצוות להגיע לרמה גבוה מאד הן בהטסה והן בידע המקצועי כמו שהרבה כאן בפורום היו רוצים שיהיה להם והוא בדרך לשם.
ציקי תודה.
בוא נפסיק כאן!
asafh1
09-12-2009, 21:14:11
אסף
סליחה
אתה צודק ...
אני לא מכיר את יורם , התחושה שלי היא על סמך השירשורים שהוא כותב בפורום .
התרומה שלי לפורום היא צנועה .... אבל אני לא מפציץ את הפורום כל יום בשירשורי SPAM .
יורם
אני לוקח את המילה "רמטכ"ל" אלי בחזרה .
סליחה
levyoram
09-12-2009, 21:19:50
סליחה
אתה צודק ...
אני לא מכיר את יורם , התחושה שלי היא על סמך השירשורים שהוא כותב בפורום .
התרומה שלי לפורום היא צנועה .... אבל אני לא מפציץ את הפורום כל יום בשירשורי SPAM .
יורם
אני לוקח את המילה "רמטכ"ל" אלי בחזרה .
סליחה
אין על מה!
ראה הודעה 80
שלום, שלום.
matalon
09-12-2009, 23:43:19
אסף
"שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה".
קנית אותי עם המשפט ענק!! אויי כמה שאתה צודק חבר!!!
הבוררר
10-12-2009, 16:18:06
טוב חברים ניסיתי להימנע מכך אך הגיע הזמן שאתערב בנושא! מחר בצהריים כולם בשעה 14:00 עם הציוד האישי להגיע אליי לבוררות של הנושא. :) :)
טוב חברים ניסיתי להימנע מכך אך הגיע הזמן שאתערב בנושא! מחר בצהריים כולם בשעה 14:00 עם הציוד האישי להגיע אליי לבוררות של הנושא. :) :)
מצטער ישראל אבל מחר בצהריים יש תוכניות אחרות.
חנוכת בית (שטח) :)
tzn11
10-12-2009, 18:23:52
:)חברים יקרים,
חבל שזה גולש לפסים אישיים.
לצערי, אינני מכיר את רובכם, אך את מהמעט שהכרתי, מדובר בחבר'ה נחמדים עם רצון לקדם את התחביב ובעיקר להנות ממנו.
אכן יש ריבוי הודעות בנושא מפגשים, הן של צוות הרכבת והן של צוותים וחברים שונים.
לדעתי, זה לא גורע מהפורום, אלא רק מחזק את הפן החברתי שלו.
אם זה כל-כך מפריע שזה נעשה בפורומים הקיימים שאמורים לשמור על רמה מקצועית,
למה לא לפתוח פשוט פורום חדש שייקרא: "מפגשים" או "ימי הטסה" או כל שם אחד שתרצו לקרוא לו, ואת כל אותם הודעות שקשורות לזה, יפורסמו בפורום זה בלבד.
כך הפורומים הקיימים ישמרו על הנושאים והרמה המקצועית שלשמם הוקמו ויהיה פורום שבו יהיה ביטוי לכל אותם חברים שמעוניינים לפרסם תמונות, קטעי וידאו או סתם איזה סיפור ממפגש כזה או אחר.
למנהלי הפורום:
לפתוח פורום כזה לוקח בדיוק 2 דקות, אז למה להיכנס לכל המריבות חסרות הטעם האלו?
בסה"כ מדובר בתחביב שמטרתו לעשות כיף, אז בואו נעשה כיף ונשאיר את השטויות בחוץ.
בברכת חג שמח,
ניסים.
lior_bar_ami
10-12-2009, 18:32:12
ניסים הבעיה היא לא בתמונות או בפירסום המפגשים, אלא במגה השירשורים שנולדים לאחר מכן ומכילים 20 הודעות של "***", 15 הודעות של ":)", ועוד 10 הודעות של "1+", ועוד מס' כזה או אחר של הודעות שטוטיות...
גיוון הוא מבורך, וכשהוא בא במידה נכונה הוא מוסיף המון צבע - אך במקרה שלנו מרוב דובים כבר לא רואים את היער, ומרוב צבעים מה שנהיה זה קישקוש....
asafh1
10-12-2009, 18:34:23
ניסים הבעיה היא לא בתמונות או בפירסום המפגשים, אלא במגה השירשורים שנולדים לאחר מכן ומכילים 20 הודעות של "***", 15 הודעות של ":)", ועוד 10 הודעות של "1+", ועוד מס' כזה או אחר של הודעות שטוטיות...
גיוון הוא מבורך, וכשהוא בא במידה נכונה הוא מוסיף המון צבע - אך במקרה שלנו מרוב דובים כבר לא רואים את היער, ומרוב צבעים מה שנהיה זה קישקוש....
:) +1
הייתי חייב :D
flyinglizard
10-12-2009, 18:38:04
:) +1
הייתי חייב :D
-1
זה גם הפורום שלהם
הבוררר
10-12-2009, 18:38:31
ציקי הכוונה הייתה בשטח החדש! :)
הבוררר
10-12-2009, 18:43:52
0=1-1 =נייטרלי = זהו נגמר סיכמנו שעוצרים!
שיהיה לכולנו סופש נהדר!
עמית פורת צודק!!!
אין טעם להתווכח הוא צודק, זה לא מקצועי לפרגן בפורום זה דברו לעניין על רוטציות ב-0 פיצ' כדי שאם זה לא ילך לכם אזי עמית יתאם וינחה אותכם בשטח תמורת סכום נאה שיבטיח לכם שבסופו של דבר תצליחו לבצע אותו הרי על מקצעיות משלמים ועל תחביב לא (לא?!) אז אם מישהו לא הבין תחביב הופך למקצועיות מקצוע מביא פרנסה והופה יש לנו כסף... זה המתכון...
ישר כח עמית
לך ולחבריך שמבינים אותך...
שבת שלום
צוות הרכבת חבל שאין עוד כמונו
b1yossi
20-05-2010, 06:30:46
תודה על התמונות והשמות - הדפסתי ותליתי מעל המיטה.... :D:rolleyes:
אני באמת נהנה לקרוא ולראות את הפוסטים שלכם כל שבוע - יופי של חוויה והוויה יש לכם שם.
תמשיכו כך.
ZvikaF
20-05-2010, 10:23:47
טוב,אז אחרי שהתאפקתי קצת זמן שנראה היה שהשרשור גולש לפסים לא טובים ואז חוזר חזרה להלן כמה תובנות שלי:
הפורום שלנו מלבד היותו מקור למידע מקצועי (יותר או פחות) משמש גם מקום למפגש חברתי.
אני לא רואה כל פגם בפרסום הווי חברתי (שקשור לתחום) ולהפך יש כאן תוספת לחיזוק הקשרים בין העוסקים במלאכת הקודש של הטסת מסוקים.
עובדתית השרשורים של "צוות הרכבת" נהנים מצפיות מרובות וכנראה שמעוררים תשומת לב ועניין.
למי שלא שם לב: כותרת השרשור היא "מי הם חברי צוות הרכבת" , אני מניח שמי שנכנס להודעה לא מצפה לקבל מידע מקצועי...
בואו נשמור על תרבות הדיון ונגיב לגופו של עניין ולא לגופו של השואל ;)
אישית אני נהנה מאוד לקרוא את העידכונים של צוות הרכבת - תמשיכו לשתף אותנו :)
guyro
20-05-2010, 10:58:27
טוב,אז אחרי שהתאפקתי קצת זמן שנראה היה שהשרשור גולש לפסים לא טובים ואז חוזר חזרה להלן כמה תובנות שלי:
הפורום שלנו מלבד היותו מקור למידע מקצועי (יותר או פחות) משמש גם מקום למפגש חברתי.
אני לא רואה כל פגם בפרסום הווי חברתי (שקשור לתחום) ולהפך יש כאן תוספת לחיזוק הקשרים בין העוסקים במלאכת הקודש של הטסת מסוקים.
עובדתית השרשורים של "צוות הרכבת" נהנים מצפיות מרובות וכנראה שמעוררים תשומת לב ועניין.
למי שלא שם לב: כותרת השרשור היא "מי הם חברי צוות הרכבת" , אני מניח שמי שנכנס להודעה לא מצפה לקבל מידע מקצועי...
+1, פשוט לקחת לי את המילים מהפה,
levyoram
20-05-2010, 13:49:04
צביקה,
ההודעה הזאת משנת 2009 ואתמול עדכנתי את התמונות. כל השירשור לא רלוונטי ואני חושב שהפורום למד להכיר אותנו (לטוב ולרעה ;)) ולדעתי, אין בעיה עם התגובות היום.
תודה בכל מקרה על הפירגון!!http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
צביקה,
ההודעה הזאת משנת 2009 ואתמול עדכנתי את התמונות. כל השירשור לא רלוונטי ואני חושב שהפורום למד להכיר אותנו (לטוב ולרעה ;)) ולדעתי, אין בעיה עם התגובות היום.
תודה בכל מקרה על הפירגון!!http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
איזה נוסטלגיה
צ'יק צ'יק צאק , זוכר ?
היו ימים ! :)
הבוררר
21-05-2010, 02:04:27
צוות הרכבת- חבורה של בוגדים כבר אמרתי?!
איזו הפקרות, אל דאגה הכל נרשם!!
:)
levyoram
21-05-2010, 12:51:08
צוות הרכבת- חבורה של בוגדים כבר אמרתי?!
איזו הפקרות, אל דאגה הכל נרשם!!
:)
על מה המאומה, ישראל???
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.