PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלטמומלץ 7 ערוצים ומעלה

blade4003d
09-12-2009, 19:10:02
בסד

flyinglizard
09-12-2009, 19:17:39
תבדוק איירטרוניקס SD10G, נמכר בארץ ב2250 ש"ח, והייטק אורורה במחיר דומה. יש גם שלטים יקרים יותר - אך לא בטוח שיש טעם לכך.

giluriel
09-12-2009, 20:11:24
DX7 Spektrum

flyinglizard
09-12-2009, 20:23:38
DX7 Spektrum

לדעתי זו צריכה להיות "ברירת מחדל" - זה שלט טוב ומאוד מוכח אבל הטכנולוגיה זזה קדימה... במחיר שלו אפשר לקבל שלטים מתקדמים בהרבה, עם אופציה לטלמטריה בהמשך...

Boogle
10-12-2009, 00:49:25
כל שלט 7 ערוצים ומעלה שתקנה הוא מומלץ!
תאמין לי כולם יסכימו איתי.
מה שנשאר לך להחליט , מה הכי נח לך ומתאים לך.
בהצלחה

flyinglizard
10-12-2009, 01:01:07
לא ממש. הפערים בין היבואנים והתקדמות הטכנולוגיה גורמים לכך שיש הרבה מאוד דברים שונים שאפשר לקבל בX דולרים. ההבדלים בין השלטים פשוט עצומים. במחיר של DX7 אתה יכול לקבל שלט עם אפשרויות שעד לאחרונה היו ברמה של ה12X - אז עדיין תקנה DX7?

updated
10-12-2009, 06:06:57
לך על ה MULTIPLEX ROYAL7/9.
אתמול בקרתי אצל היבואן וברגע שהחזקתי אותו ידעתי שזה השלט הבא שלי !!!
הנדסת אנוש שלא תמצא שבום שלט אחר בשילוב פסגת הטכנולוגיה.
והמחיר סביר לגמרי - אני הזמנתי את ה Royal 7 (אני מטיס טיסנים (גם גדולים) כבר 12 שנה ומעולם לא הייתי צריך יותר מ 7 ערוצים) 2,350 עם מקלט 7 ערוצים ללא טלמטריה ו 2,490 עם מקלט טלמטריה.
קבלתי בנוסף הנחה קטנה על מזומן ובתשלום מקדמה מראש !
המחיר מצויין !!!! והשלט עוד יותר !!!

הבעיה היחידה שהיבואן נשאר ללא מלאי בגלל הביקוש המטורף וכל המערכת שהביא נרכשו :eek:
שלמתי מקדמה וממתין למשלוח החדש שיגיע בעוד שבועיים.
בנתיים קבלתי את המדריך למשתמש (כי הייתי חייב לצאת עם משהו :o ) וזה מדהים כמה אפשרויות חבויות במערכת הזאת כבר קראתי כמעט הכל.

אני מציע לך בחום לבדוק את השלט הזה לפני שתחליט

אם תרצה FUTABA 10c אני מוכר את שלי עם 7 מקלטים ומודול מתחלף :)

blade4003d
10-12-2009, 09:30:58
מה דעתכם על JR 9 ערוצים ? JRDSX9 (http://www.shalat.co.il/?m=51&id=241&X9303+2.4+A%2FS+Tx+w%2FDSM+9+Ch+Rx)

flyinglizard
10-12-2009, 10:19:05
מה דעתכם על JR 9 ערוצים ? JRDSX9 (http://www.shalat.co.il/?m=51&id=241&X9303+2.4+A%2FS+Tx+w%2FDSM+9+Ch+Rx)

אני מטיס עם כזה. אחלה שלט. היתרון שלו הוא במקלטים דווקא, כל מקלט SPEKTRUM עובד איתו. מצד שני, המולטיפלקס\אורורה\SD10G יותר חדשים ומתקדמים ממנו, באותו מחיר או הרבה פחות.

Boogle
10-12-2009, 10:35:52
לא ממש. הפערים בין היבואנים והתקדמות הטכנולוגיה גורמים לכך שיש הרבה מאוד דברים שונים שאפשר לקבל בX דולרים. ההבדלים בין השלטים פשוט עצומים. במחיר של DX7 אתה יכול לקבל שלט עם אפשרויות שעד לאחרונה היו ברמה של ה12X - אז עדיין תקנה DX7?

קרא שוב את מה שכתבתי והסבר נא לי למה התגובה לזה היא "לא ממש"

flyinglizard
10-12-2009, 11:26:40
קרא שוב את מה שכתבתי והסבר נא לי למה התגובה לזה היא "לא ממש"

איך כל שלט נהפך למומלץ? האם כל מכונית עם 200 כ"ס היא מומלצת? כמובן שאם אתה אומר לו "כולם מומלצים, עכשיו תחליט מה הכי נוח לך" אז בעצם לא עשינו כאן כלום ;)

הבוררר
10-12-2009, 11:43:02
‏ ‏ sd ‎10‎ g ‎
לדעתי אחד השלטים המתקדמים בשוק בהחלט שווה בדיקה!!!!

Boogle
10-12-2009, 12:29:38
איך כל שלט נהפך למומלץ? האם כל מכונית עם 200 כ"ס היא מומלצת? כמובן שאם אתה אומר לו "כולם מומלצים, עכשיו תחליט מה הכי נוח לך" אז בעצם לא עשינו כאן כלום ;)

ומי אמר שהשלט שלך מומלץ? הבחור רצה לדעת אם יש שלטים " בעייתיים" אחרת אתה פותח שוב מגה שרשור של מי הז** הכי גדול/עבה/שמן/קצר...

אין היום בשוק שלט של 7 ערוצים ומעלה ש"אינו מומלץ לשימוש" ולכן המסקנה היחידה היא שכל שלט "מומלץ" ומפה ואילך אלו תחושות סובייקטיביות שלו ושלך.

אם יחפש נא הבחור לעיל בפורומים ימצא עשרות פוסטים עם אגרופים והתכתשויות בנושא.

ועכשיו אני אומר, שעד שהוא לא יכתוב לעצמו (וודאי שלנו) מה הוא מצפה מהשלט, כל שלט ישאר מומלץ ואל לך לטעון שזה לא נכון, כי אתה מטעה ובגדול !

flyinglizard
10-12-2009, 14:34:30
ומי אמר שהשלט שלך מומלץ? הבחור רצה לדעת אם יש שלטים " בעייתיים" אחרת אתה פותח שוב מגה שרשור של מי הז** הכי גדול/עבה/שמן/קצר...

אין היום בשוק שלט של 7 ערוצים ומעלה ש"אינו מומלץ לשימוש" ולכן המסקנה היחידה היא שכל שלט "מומלץ" ומפה ואילך אלו תחושות סובייקטיביות שלו ושלך.

אם יחפש נא הבחור לעיל בפורומים ימצא עשרות פוסטים עם אגרופים והתכתשויות בנושא.

ועכשיו אני אומר, שעד שהוא לא יכתוב לעצמו (וודאי שלנו) מה הוא מצפה מהשלט, כל שלט ישאר מומלץ ואל לך לטעון שזה לא נכון, כי אתה מטעה ובגדול !

אני מטיס עם כזה. אחלה שלט. היתרון שלו הוא במקלטים דווקא, כל מקלט SPEKTRUM עובד איתו. מצד שני, המולטיפלקס\אורורה\SD10G יותר חדשים ומתקדמים ממנו, באותו מחיר או הרבה פחות.

יצאת טמבל.

tisanir
10-12-2009, 15:48:37
יואו בוגל אתה מטריף כל פעם מחדש....
איך אתה מתחיל ריב כזה מטומטם בואו נעצור אותו כאן חברים.
וההמלצה שלי:
spektrum dx7
אם התקציב שלך מאפשר אז לך על המולטיפלקס 7/9 כמובן! שלט איכותי וממש נוח בידיים.

roi011
10-12-2009, 15:49:02
מבחינת מחירי ואפשרויות מקלטים איזה שלט הכי עדיף ??הרי זה נןשא חשוב בפני עצמו !

מני2000
10-12-2009, 15:50:08
יצאת טמבל.

לא יפה!!!!!!!!!!!!

באנו לעזור אחד לשני ולא לספר לאחרים שהם טמבלים...

flyinglizard
10-12-2009, 15:58:44
לא יפה!!!!!!!!!!!!

באנו לעזור אחד לשני ולא לספר לאחרים שהם טמבלים...

אני לא בטוח שצריך לספר לו.

Boogle
10-12-2009, 17:45:37
אני לא זוכר שכיניתי אותך בשמות , מר לטאה מעופפת , אבל ככזו, אתה כנראה מתקשה בהבנת הנקרא והבנת השאלה וכחמום מח ממוצע פונה לדרך הניצחת של אנאלפבתים חסרי חינוך, גידופים.

יצאת אוויל.

Boogle
10-12-2009, 17:50:05
מבחינת מחירי ואפשרויות מקלטים איזה שלט הכי עדיף ??הרי זה נןשא חשוב בפני עצמו !

אם אתה מוכן להשתמש במקלטים סיניים, אז השלטים המועדפים הם בעלי מודול שידור מתחלף.
FUTABA 8,9,10
JR 9303 (לא יודע אם היו אחרים בעלי מודול)
HITEC ECLIPSE 7, OPTIC 6, AURORA 9 .

לאף אחד מהאחרים אין מודול מתחלף ולכן אתה תלוי(תרתי משמע) במקלטים שלהם ובתג המחיר המתאים.

flyinglizard
10-12-2009, 17:50:25
הבחור רצה לדעת אם יש שלטים " בעייתיים"

לא, הבחור רצה לדעת אם יש שלט מומלץ. הוא לא ביקש סקירה על שלטים בעייתיים. כשמלצרית שואלת אותך מה אתה רוצה להזמין, אתה מספר לה איזה דברים לא היית רוצה לאכול? כפי שאמרו חכמים, "מה לעזאזל אתה רוצה".

ziki
10-12-2009, 20:57:54
DX7 Spektrum

+1
תמורה מלאה לכסף, ממשק משתמש נוח ביותר, שלט אמין ופשוט מעולה.

levyoram
10-12-2009, 22:12:39
כפי שאתה רואה, במקום שיש 7 אנשים יש 70 דיעות וזה בסדר גמור.

גם לדעתי, רוב השלטים 7 ערוצי או אפילו כולם מתאימים וטובים, יש מתקדמים יותר ויש כאלה שמספקים את הסחורה.

כמובן שזה תלוי גם בתקציב שלך.

אישית, נתקלתי בטיסני חולון במולטיפלקס החדש והתרשמתי שזה זן חדש של שלטים עם טכנולוגיה ואופציות מהמתקדמות ביותר. קראתי חוות דעת של החברה הראשונים שקנו והמליצו בחום. - אהבתי!!

מבולבל? גם אנחנו ! :)

blade4003d
10-12-2009, 23:14:51
בס"ד
ניסיתי לבחון אופציה של יבוא JR אבל מסתבר שההספק שלהם הוא 200MW , והרף בישראל הוא 100. חבל כי זה היה דיל פצצה, 500$ ל DSX9 , אני מעוניין להשתמש בשלט עבור טירקס 700
יש לי ציוד קיים של ספקטרום ואני מעוניין שהשלט יתאים גם אליו
אם זה עוזר לכם אז אני פתוח להמלצות נוספות.
לגבי השלט החדש שרון הביא- טיסני חולון, נראה לי מוזר את האמת, ולא כ"כ בא לי שלט/שפן ניסיונות

ziki
11-12-2009, 08:01:42
בס"ד
ניסיתי לבחון אופציה של יבוא JR אבל מסתבר שההספק שלהם הוא 200MW , והרף בישראל הוא 100. חבל כי זה היה דיל פצצה, 500$ ל DSX9 , אני מעוניין להשתמש בשלט עבור טירקס 700
יש לי ציוד קיים של ספקטרום ואני מעוניין שהשלט יתאים גם אליו

זה לא פרמטר שצריך לקבוע לך עם איזה שלט ללכת.
ישנם תקנים שונים בעולם של עוצמות שידור, גם ה DX7 שלי שנקנה בארה"ב כויל לעוצמת שידור חזקה יותר מהתקן הארופי שמקובל בישראל.
כל הבעיה היא חוקיות מול משרד התקשורת, בשטח תקבל שלט עם טווח גדול יותר ומבחינת הרכיבים הם מסוגלים ומיועדים לעבוד בהספקים הנ"ל.
רק לצורך השכלה כללית שידור של 200MV שמהווה הספק פי 2 מ 100MV אינו מגדיל את הטווח פי 2 (גרף ההספק מול טווח ב RF איננו לינארי אלא לוגריתמי).
בכל מקרה, כאשר אתה מייבא מערכת שידור כל הבעיה שלך היא אישורים כלפי משרד התקשורת לצרכי שיחרור, מה שמפליא בכל העניין שהם בודקים את הדגם אבל לא בודקים לאיזה תקן כוייל ולנו טוב שכך :)

ניסן וצחי
11-12-2009, 08:12:29
לפותח השירשור, קפוץ לשירשור הסרטון שלטרק ותשים לב עם איזה שלט הבחור מטיס.
ושיהיה ברור: הבחור טחון בכסף, ועדיין הוא מחזיק את הספקטרום DX7 !!זה אומר משהו לא?
צחי

blade4003d
11-12-2009, 10:05:05
בס"ד
מסתבר שהם קצת התקדמו... יש שם בחור בשם איימן, שביקש ממני לשלוח manual של השלט, FCCID , כל ההתנהלות מולו הייתה במייל ככה שזה היה מהיר, אבל בשורה התחתונה הוא לא אישר לי לייבא JR DSX9 .
הוא שאל אותי אם יש דגם אחר שאני רוצה, ושכן מתאים לתקן הישראלי, ולא כ"כ הצלחתי למצוא עד עכשיו. אז אם מישהו מכיר שלט של ספקטרום/JR שעומד בתקן הישראלי של עד 100MW הספק שידור
אני אשמח לדעת.

ziki
11-12-2009, 11:21:47
בס"ד
מסתבר שהם קצת התקדמו... יש שם בחור בשם איימן, שביקש ממני לשלוח manual של השלט, FCCID , כל ההתנהלות מולו הייתה במייל ככה שזה היה מהיר, אבל בשורה התחתונה הוא לא אישר לי לייבא JR DSX9 .
הוא שאל אותי אם יש דגם אחר שאני רוצה, ושכן מתאים לתקן הישראלי, ולא כ"כ הצלחתי למצוא עד עכשיו. אז אם מישהו מכיר שלט של ספקטרום/JR שעומד בתקן הישראלי של עד 100MW הספק שידור
אני אשמח לדעת.

כל שלט של ספקטרום או JR שתזמין מאירופה מגיע בתקן השידור הארופאי המתאים לזה הישראלי.
מה כל כך חשוב לך התקן?
למשרד התקשורת זה ממש לא ישנה כשתנסה להעביר מכשיר בודד, בבודדים הם לא מבצעים בדיקות הספק מעמיקות או מהיכן המכשיר מגיע אלא מסתכלים על הדגם באופן כללי ואם יש תקדים אז מאשרים.
בכל זאת אם זה כל כך חשוב לך תקנה בארץ וזהו, יותר יקר אבל תהיה לך אחריות ותקבל את המוצר מייד.

flyinglizard
11-12-2009, 12:10:31
לפותח השירשור, קפוץ לשירשור הסרטון שלטרק ותשים לב עם איזה שלט הבחור מטיס.
ושיהיה ברור: הבחור טחון בכסף, ועדיין הוא מחזיק את הספקטרום DX7 !!זה אומר משהו לא?
צחי

הDX7SE הוא השלט הכי מהיר שקיים. האם זה צריך להיות שיקול למטיס ממוצע מול נוחות ממשק, שליטה מלאה בסוואש, טלמטריה ועוד כמה ערוצים? אני לא בטוח.

נאור
11-12-2009, 12:24:10
הDX7SE הוא השלט הכי מהיר שקיים. האם זה צריך להיות שיקול למטיס ממוצע מול נוחות ממשק, שליטה מלאה בסוואש, טלמטריה ועוד כמה ערוצים? אני לא בטוח.

השלט הכי מהיר

http://rc.runryder.com/helicopter/t172571p1/

flyinglizard
11-12-2009, 13:19:19
השלט הכי מהיר

http://rc.runryder.com/helicopter/t172571p1/

אני מתקן את עצמי - השני הכי מהיר ;) צריך לספר את זה לטארק...

blade4003d
11-12-2009, 14:15:48
בס"ד
חג אורים שמח לכולם, הדלקת נרות חנוכה, בשעה 16:10, לערך בירושלים. זיכרו קודם מדליקים נרות חנוכה ורק אח"כ נרות שבת.
עד כאן הלכות.
ציקי לגבי השלט, הייתי מעוניין לייבא נכיוון שזה זול יותר. בכדי לשחרר שלט מהמכס צריך לצרך אישור ספקטרום ממשרד התקשורת וזו הסיבה שהתקן חשוב. אני אנסה ליצור עם JR קשר במייל

flyinglizard
11-12-2009, 14:23:35
בס"ד
חג אורים שמח לכולם, הדלקת נרות חנוכה, בשעה 16:10, לערך בירושלים. זיכרו קודם מדליקים נרות חנוכה ורק אח"כ נרות שבת.
עד כאן הלכות.
ציקי לגבי השלט, הייתי מעוניין לייבא נכיוון שזה זול יותר. בכדי לשחרר שלט מהמכס צריך לצרך אישור ספקטרום ממשרד התקשורת וזו הסיבה שהתקן חשוב. אני אנסה ליצור עם JR קשר במייל

לא בטוח שזה שווה את ההתעסקות. הכי זול שתמצא בחו"ל כרגע הוא באיזור 600 דולר, לפי מה שראיתי. עם משלוח ומע"מ בלבד זה כבר 2600 ש"ח - וזה קרוב מאוד למחיר שאפשר לקבל בארץ.

ziki
11-12-2009, 17:21:22
לא בטוח שזה שווה את ההתעסקות. הכי זול שתמצא בחו"ל כרגע הוא באיזור 600 דולר, לפי מה שראיתי. עם משלוח ומע"מ בלבד זה כבר 2600 ש"ח - וזה קרוב מאוד למחיר שאפשר לקבל בארץ.

+1

שחר לזרוב
12-12-2009, 20:26:00
אני מטיס עם AIRTRONICS SD10G ומאד מרוצה ממנו. נמכר בארץ במחיר דומה למחיר חו"ל, מקלטים זולים יחסית, השלט הכי מהיר היום בשוק עם יכולת תיכנות הרבה מעל שלטים אחרים באותו תג מחיר.

היה לי שלט 9 ערוצים JR 9303 2.4 שמכרתי ובמחיר שמכרתי קניתי את השלט הזה. אני מאד מרוצה. בעיקר מהיכולות האין סופיות לתכנות המפסקים, כולל אפשרות להשתמש בכל אחד מהסטיקים כמפסק (אני משתמש בכך כדי להפעיל טיימר כאשר הסטיק של המנוע עובר נקודה מסויימת). השלט גם קל יותר בערך ב-100 גרם מהשלט של JR הקודם שהיה לי.

כל המפסקים הם מפסקי 3 מצבים וכולם ניתנים לתיכנות. ניתן לתכנת את השלט מבלי לשדר וכך לחסוך בסוללה ולהקטין בלאי, הסוללה ניתנת להחלפה בסוללת ליפו של 2 תאים ללא כל שינוי, ויש מי שנותן שירות בארץ.

הינה קישור לעמוד הרלוונטי בחברת AIRTRONICS שם ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של השלט וגם מהמראה שלו. גם בפורומים בחו"ל ( RUNRYDER ו-HELIFREAKׂ) ניתן למצוא אינפורמציה נוספת:

http://www.airtronics.net/airtronics_SD10G.asp

תכונות נוספות נחמדות שאהבתי כוללות 3 לחצנים לבחירה מהירה של עד 3 מסוקים ממאגר הזיכרון של השלט. כך כאשר רוצים להחליף דגם פשוט מדליקים את השלט תוך כדי לחיצה על הכפתור המתאים ולא צריך להיכנס לתיכנות השלט כדי לעשות זאת.
כמו כן יש אפשרות ליצור תפריט אישי ולהכניס לתוכו עד 10 פונקציות. כך בשטח כאשר צריך לבצע שינוי כמו שינוי רגישות או הגדלת טווח תנועה וכו', אני לא רואה לנגד העיניים את כל הפונקציות האפשריות של השלט.

פונקציה נחמדה שעשויה להיות שימושית אבל יותר מכל מדגימה את יכולות התיכנות של השלט היא היכולות לתכנת איזה ערוץ ישלוט על איזה משטח היגוי. כך אני יכול למעשה לחבר את הסרוואים למקלט מבלי להתחשב בערוצים ואחכ' לקבוע באמצעות השלט איזה ערוץ ישלוט על איזה סרוו (אני יכול לדוגמא לחבר את סרוו המיצערת לכל ערוץ, וכך לגבי כל סרוו).
בשלט יש אפשרות לקבוע שפונקציה תפעל ע"י מפסק מסויים או ע"י שני מפסקים, כאשר לגבי הפעלה עם שני מפסקים יש אפשרות לבחור שהפונקציה תפעל כאשר לפחות אחד מהמפסקים במצב המתאים (מפסק 1 או מפסק 2) או כאשר שניהם ביחד יהיו במצב המתאים (מפסק 1 וגם מפסק 2).

בקיצור, תבדוק ותתרשם.

ניסן וצחי
12-12-2009, 22:53:17
אני מטיס עם AIRTRONICS SD10G ומאד מרוצה ממנו. נמכר בארץ במחיר דומה למחיר חו"ל, מקלטים זולים יחסית, השלט הכי מהיר היום בשוק עם יכולת תיכנות הרבה מעל שלטים אחרים באותו תג מחיר.

היה לי שלט 9 ערוצים JR 9303 2.4 שמכרתי ובמחיר שמכרתי קניתי את השלט הזה. אני מאד מרוצה. בעיקר מהיכולות האין סופיות לתכנות המפסקים, כולל אפשרות להשתמש בכל אחד מהסטיקים כמפסק (אני משתמש בכך כדי להפעיל טיימר כאשר הסטיק של המנוע עובר נקודה מסויימת). השלט גם קל יותר בערך ב-100 גרם מהשלט של JR הקודם שהיה לי.

כל המפסקים הם מפסקי 3 מצבים וכולם ניתנים לתיכנות. ניתן לתכנת את השלט מבלי לשדר וכך לחסוך בסוללה ולהקטין בלאי, הסוללה ניתנת להחלפה בסוללת ליפו של 2 תאים ללא כל שינוי, ויש מי שנותן שירות בארץ.

הינה קישור לעמוד הרלוונטי בחברת AIRTRONICS שם ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של השלט וגם מהמראה שלו. גם בפורומים בחו"ל ( RUNRYDER ו-HELIFREAKׂ) ניתן למצוא אינפורמציה נוספת:

http://www.airtronics.net/airtronics_SD10G.asp

תכונות נוספות נחמדות שאהבתי כוללות 3 לחצנים לבחירה מהירה של עד 3 מסוקים ממאגר הזיכרון של השלט. כך כאשר רוצים להחליף דגם פשוט מדליקים את השלט תוך כדי לחיצה על הכפתור המתאים ולא צריך להיכנס לתיכנות השלט כדי לעשות זאת.
כמו כן יש אפשרות ליצור תפריט אישי ולהכניס לתוכו עד 10 פונקציות. כך בשטח כאשר צריך לבצע שינוי כמו שינוי רגישות או הגדלת טווח תנועה וכו', אני לא רואה לנגד העיניים את כל הפונקציות האפשריות של השלט.

פונקציה נחמדה שעשויה להיות שימושית אבל יותר מכל מדגימה את יכולות התיכנות של השלט היא היכולות לתכנת איזה ערוץ ישלוט על איזה משטח היגוי. כך אני יכול למעשה לחבר את הסרוואים למקלט מבלי להתחשב בערוצים ואחכ' לקבוע באמצעות השלט איזה ערוץ ישלוט על איזה סרוו (אני יכול לדוגמא לחבר את סרוו המיצערת לכל ערוץ, וכך לגבי כל סרוו).
בשלט יש אפשרות לקבוע שפונקציה תפעל ע"י מפסק מסויים או ע"י שני מפסקים, כאשר לגבי הפעלה עם שני מפסקים יש אפשרות לבחור שהפונקציה תפעל כאשר לפחות אחד מהמפסקים במצב המתאים (מפסק 1 או מפסק 2) או כאשר שניהם ביחד יהיו במצב המתאים (מפסק 1 וגם מפסק 2).

בקיצור, תבדוק ותתרשם.

שחר, מי היבואן\נותן השרות שלו?
צחי

עמיתפורת
13-12-2009, 00:31:16
טיסן חיפה

blade4003d
13-12-2009, 08:25:08
בס"ד
האם ניתן להשתמש במקלטים של ספקטרום לשלט הזה ?

שחר לזרוב
13-12-2009, 11:34:06
לא ניתן לשהשתמש במקלטים של ספקטרום בשלט הזה.