צפייה בגרסה מלאה : יש עוד פורום חדש בארץ
bitonoren
14-12-2009, 05:22:46
נפתח עוד פורום חדש בארץ למסוקים וכל מה שקשור לזה http://www.rcgroup.co.il נראה ממש יפה וכל הכבוד.
שיהיה להם בהצלחה אורן
דניאל דקל
14-12-2009, 07:02:29
ריבוי פורומים לא תמיד מוצלח
סה"כ מערכת הפורומים של EFLY טובה למדי (אפשרות עריכת ההודעות למשל)
כמו כן הצטברו כאן חברה טובים למדי
בשביל מה ליצור עוד תחרות?
כעת, בשביל לחפש מידע מסויים תצטרכו לנדוד בין מספר פורומים
הגישה היותר מקצועית הינה לאחד פורומים וללא לפצל
עובדה שיש 2 רק פורומים מובילים ברשת, RCGROUPS.COM ו RCUNIVERSE.COM
עדכון: וגם HELIFREAK ו RUNRYDER
wonderd
14-12-2009, 07:03:33
אני לא חושב שזה המקום לפרסם את הפורום החדש.
...
עובדה שיש 2 רק פורומים מובילים ברשת, RCGROUPS.COM ו RCUNIVERSE.COM
ומה עם helifreak, לא מוביל?
guyro
14-12-2009, 07:31:29
אני לא חושב שזה המקום לפרסם את הפורום החדש.
ומה עם helifreak, לא מוביל?
גם RUN RYDER
בכל מקרה המון המון בהצלחה לפורום החדש !
דרך אגב למי שתוהה לאן נעלמו אורי וחבורתו...
אריה הלפרין
14-12-2009, 13:31:05
זה הכל נובע מפוליטקה לא רצויה ותחכים
ומויכוחים מיותרים שמוציאים את החשק להכנס לפורום וחבל
אכן פורום נוסף רק מפצל ולא מאחד וחבל
blacksea
14-12-2009, 13:42:25
יהודי נתקע על אי בודד
דבר ראשון בנה שני בתי כנסת
אחד להתפלל ואחד - רגלו לא תדרוך שם
wind556
14-12-2009, 14:01:42
זה הכל נובע מפוליטקה לא רצויה ותחכים
ומויכוחים מיותרים שמוציאים את החשק להכנס לפורום וחבל
אכן פורום נוסף רק מפצל ולא מאחד וחבל
צודק במאה אחוז
פוליטיקה ומאבקים אישיים, ולא מקצוענות,הקמת פורום חדש לא באה לתת מענה לאיזה חוסר מקצועי שקיים.
בשוק כל כך קטן כמו שלנו כל פיצול מחליש את מקורות הידע , ושולח אנשים להתרוצץ בין פורומים שונים במקום למצוא את כל התשובות תחת גג אחד
asafh1
14-12-2009, 14:15:21
אני נשאר נאמן ל EFLY :)
tzn11
14-12-2009, 14:21:15
:) מסכים עם עודד,
במדינה קטנה כשלנו, ועם מספר מטיסים מצומצם, אני לא רואה שום טעם לפתוח עוד פורום.
זה יגרום להתרוצצות בין הפורומים בחיפוש אחר מידע.
בכל מקרה, תהיה הסיבה לפתיחת הפורום אשר תהיה, שיהיה להם בהצלחה.
בברכה,
ניסים.
מר מתוק
14-12-2009, 14:28:12
מבלי להיכנס לסיבות מדוע ולמה החלה "נדידת העמים", אני מאחל בהצלחה לאנשים היקרים שהקימו ומתפעלים את הקהילה החדשה.
אני יודע בוודאות כי אהיה לקוח מתמיד בפורום התיאוריה והמאמרים אותו מנהל ליאור בר-עמי הגורו המדופלם.
בהצלחה כבר אמרתי? :)
שחר
Ashaman
14-12-2009, 14:54:02
קודם כל - כל הכבוד למקימי הפורום החדש. שלא הסכימו להתפשר על מה שלדעתם היה צדק ועשו מעשה שדורש השקעה ועצמאות.
אבל אני חייב לציין שכבר יש לי בשלוף 4 פורומי טיסנאות ישראליים שונים, וכל אחד נפתח כתוצאה מסכסוך זה או אחר בין המנהלים למשתמשים בעלי השפעה בקהילה.
אם הדבר ימשיך כך - לא תהיה קהילת טיסנאות ישראלית אלא אוסף של קבוצות קטנות ועויינות. חבל שמטיס מתחיל צריך לפזר את הודעותיו ב 4 פורומים שונים על מנת לקבל את התשובה המדוייקת והנכונה ביותר לשאלתו, כמו כן חבל שהדיונים הענייניים יאבדו כ"כ הרבה מאיכותם עקב הנתק...
לדעתי יש להקים פורום אחד גדול ומאוחד שבו כל משתמש רשאי לחסום קבלת הודעות פרטיות מכל משתמש אחר כמו גם למחוק הודעות משרשורים שהוא עצמו פתח. פורום שינוהל ע"י נציגים נייטרליים שאין להם יד ורגל באף סכסוך ושאם הנייטרליות שלהם מתערערת הם מוחלפים מיידית.
חבל שאתם נקרעים :(
dvireini
14-12-2009, 15:16:35
לדעתי יש להקים פורום אחד גדול ומאוחד שבו כל משתמש רשאי לחסום קבלת הודעות פרטיות מכל משתמש אחר כמו גם למחוק הודעות משרשורים שהוא עצמו פתח. חבל שאתם נקרעים :(
זה מה שיש בפורום החדש רשימת התעלמות ***
בהצלחה וכל אחד שיבחר איפה שהוא רוצה מה שבטוח אני שם!!!
guylederer
14-12-2009, 17:47:19
רק דבר אחד שכתכם ... EFLY זאת משפחה :)
sharonx
14-12-2009, 18:11:47
אני ב eFly.
עצוב לי שזה מה שקורה אבל זכותו של כל אדם לפעול כרצונו.
אני מחזק את ידי המנהלים הראשיים שלנו בתקופה קשה זו.
מדובר בשני אנשים שפועלים מתוך אהבה לתחביב נטו.
בכל מקרה - אני מקווה שבבוא הזמן ליאור ואורי יחזרו לפה כי הם נכס חשוב לתחביב.
בואו ניתן לזמן לעשות את שלו.
שרון
איציק רונן
14-12-2009, 21:27:10
חברים (יהודים) יקרים,
eFly הוקמה ראשית כדאי לאגד את "פליטי" MSN.
אנו ניסינו ראשית לשמר את הקהילה המדהימה שנבנתה בזמנו ע"י אוהד וחברים נוספים ואיגדנו אותה לפני שתעלם.
חשבנו איך לשמר את כל מה שבנו קודמנו וממקום זה להמשיך למקום אפילו טוב יותר.
ראשית נתנו לו שם כללי משום שכנף סובבת או קבוע, עם מנוע בלי מנוע.... כולם שווים בפני בורא עולם.
רכשנו את המנוע הכי חזק שקיים היום בשוק כדי שאפשר יהיה לערוך חיפושים ולא כמו שהיה ב MSN לא יכולת למצוא כלום אחרי שבוע.
רכשנו שטח איכסון עצום כדי להתמודד עם אותה הבעיה. בMSN אחת לכמה זמן היו מוחקים (מעבירים לאיחסון עמוק) חומרים יקרי מציאות.
הוחלט שלא יהיו שום פרסומות. מי שזוכר את התקופה האחרונה ב MSN, היה פשוט בלתי נסבל.
הרעיון שכל חובב יוכל למצוא כאן את הפינה שהוא מחפש, לקבל גיבוי טכני ואחר במידת הצורך.
לשלב חברים חדשים וחברים ותיקים בתחומים חדשים.
בסיכומו של דבר לאחר כשנה וחצי של פעילות אני חושב שיש בפורום הכמות הכי גדולה של טיסנאים איכותיים שהתאגדה אי פעם.
אני חושב שאני מבין את הסיבות של חברינו שעזבו. וכמו שכתבתי להם מייד כשנודע לי הדבר, צר לי מאוד שבמקום להשאר ולשפר את הדרוש שיפור הם החליטו לעזוב. אמרתי להם שמיצידנו הם יכולים לקחת חומרים שעוזרים להם ואנו גם נעזור להם ככל שנוכל (כולל שרשור זה) ודלתנו תמיד תהיה פתוחה בפניהם. וכמובן שאיחלנו להם בהצלחה. איש חכם אמר לי פעם "תדאג שיעריכו אותך על המצאותך ולא על חסרונך".
אנו כמובן מצידנו נאבק בהתפזרות האנשים ונדידה מהפורום ע"י ידי יצירת עניין, שיפור הקיים והכנסת חומרים איכותיים יותר.
בברכה
איציק
flyinglizard
14-12-2009, 21:52:55
איציק ידידי,
אני מעריך את העמידה שלך בפני הלחצים והתעקשותך להשאיר את הפורום נקי מפרסום ומסחור. זה דבר נכון וטוב לכולנו. יש לי הרגשה כי הפורום החדש נוצר על מנת לתת במה - סמויה או גלויה - לבעלי אינטרסים, ללא ההפרדה והבקרה שעשתה את EFLY למה שהוא.
EFLY זה הבית שלי ובית לא מחליפים, אפילו אם הביוב מתפוצץ.
Boogle
14-12-2009, 22:24:45
נו שויין,
שיהיה להם בהצלחה, משעשעת אותי הודעת "המנהל" בפתח פורום המסחריים :D
מעניין אם הוא יעמוד בתנאים של עצמו:rolleyes:.
כפי שאני רואה את זה, מי שמחפש מוצא, החבורה הנ"ל חיפשה סיבה להתבדל ומצאה אותה, כל היתר זה סיפורי סבתא.
lior_bar_ami
14-12-2009, 22:28:15
איציק ידידי,
אני מעריך את העמידה שלך בפני הלחצים והתעקשותך להשאיר את הפורום נקי מפרסום ומסחור. זה דבר נכון וטוב לכולנו. יש לי הרגשה כי הפורום החדש נוצר על מנת לתת במה - סמויה או גלויה - לבעלי אינטרסים, ללא ההפרדה והבקרה שעשתה את EFLY למה שהוא.
EFLY זה הבית שלי ובית לא מחליפים, אפילו אם הביוב מתפוצץ.
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
בתור אחד עם 71 הודעות, שכולן מהחודש האחרון אתה מתרברב פה בהגדרות חזקות כמו "בית", "אינטרסים" והאשמות ספק נסתרות ספק גלויות על הסיבות "האמיתיות" לפתיחת RCGroup.
תן לי לנפץ לך את המיתוס - הפורום החדש נוצר חף מאינטרסים כלכליים כל שהם, על טהרת ההנאה מהתחביב ורק בגלל אי הסכמה עקרוני על דרך הניהול של EFLY.
איציק היקר,
"צר לי מאוד שבמקום להשאר ולשפר את הדרוש שיפור הם החליטו לעזוב" - רק אתה יודע את המס' האינסופי של המסרים שכל תכליתם היתה שיפור של הדרוש לשיפור, לצערי נפלתי על אזניים ערלות בכל מה שנוגע לדברים הללו. בצדק או לא אתם תקועים בעמדתכם ולכן מי שלא מוכן להתפשר עזב.
אני בשלב זה - כמו שציינתי בהודעתי האישית אליך, משתמש כרגע בשני הפורומים. איני מסיר את הודעותי או מאמרי מ EFLY, ואמשיך לתרום גם לקהילה זו - אך לצערי היא ירדה בסדר העדיפויות שלי, לפחות עד אשר הדרוש לשיפור ישופר.
אני באמת שמח ומברך שיש ל EFLY גרעין איתן שנשאר ומוכן לספוג גם דברים שאינו מסכים איתם (ואני מכיר לא מעט כאלו), ואני מקווה שנצליח להקים קהילה לפחות זהה בגודלה ובגיבושה ב RCGroup.
לטאה מעופפת, אני חוזר אליך ומזמין אותך להירשם לאתר החדש ולהתרשם מהפורום לפני שאתה קובע קביעות חסרות שחר ותכלית. זוהי פעם שנייה שאתה מנצל את במת הפורום כדי להשתלח כלפי אנשים ולקבוע עובדות מבלי להכיר את האנשים או את העובדות - הפעם הראשונה היתה כלפי החברים מפלמחים...
אני ממליץ לך בחום להפסיק עם ההתנהלות הקלוקלת הזו שכן בהתנהגות כזו המפסיד העיקרי הוא אתה עצמך.
flyinglizard
14-12-2009, 23:15:56
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
לטאה מעופפת, אני חוזר אליך ומזמין אותך להירשם לאתר החדש ולהתרשם מהפורום לפני שאתה קובע קביעות חסרות שחר ותכלית. זוהי פעם שנייה שאתה מנצל את במת הפורום כדי להשתלח כלפי אנשים ולקבוע עובדות מבלי להכיר את האנשים או את העובדות - הפעם הראשונה היתה כלפי החברים מפלמחים...
אני ממליץ לך בחום להפסיק עם ההתנהלות הקלוקלת הזו שכן בהתנהגות כזו המפסיד העיקרי הוא אתה עצמך.
ליאור,
דברי כלפי טייסת פלמחים היו ללא ביסוס ואף התנצלתי עליהם באופן מיידי, כשראיתי את הודעתי ופרשנותה בשנית. מטרתי הייתה בסך הכל לחזק את גישתם הידידותית של אנשי צוות הרכבת היקרים, ולא להטיל דופי באחרים.
לגבי הפורום החדש, הכל עדיין פתוח - בוא נראה איך הוא מתקדם, ומי הם בעלי העניין ששולטים בו. לדעתי החודשים הבאים הולכים להיות אגרסיביים מאוד.
lior_bar_ami
14-12-2009, 23:47:08
ליאור,
דברי כלפי טייסת פלמחים היו ללא ביסוס ואף התנצלתי עליהם באופן מיידי, כשראיתי את הודעתי ופרשנותה בשנית. מטרתי הייתה בסך הכל לחזק את גישתם הידידותית של אנשי צוות הרכבת היקרים, ולא להטיל דופי באחרים.
לגבי הפורום החדש, הכל עדיין פתוח - בוא נראה איך הוא מתקדם, ומי הם בעלי העניין ששולטים בו. לדעתי החודשים הבאים הולכים להיות אגרסיביים מאוד.
אם הכול פתוח הרי ששוב אתה ממהר לבסס דעה ולהסיק מסקנות אפילו לפני שנתת הזדמנות ובדקת.
אנא ממך - הירשם לפורום, תראה בעצמך ורק אז תחליט לגבי הדברים.
לגבי האגרסיביות - סמוך עלי שאם יש דבר אחד שאני לא אתן שיהיה שם זה אגרסיביות, הפורום החדש אינו דיקטטורה ואני אתן במה לכל אחד לתת דעתו על כל דבר לרבות צורת הניהול שלו שתותאם לרוח הפורום, אך אגרסיביות אני מבטיח לך וחותם שלא תהיה.
איציק רונן
15-12-2009, 00:07:03
איציק היקר,
"צר לי מאוד שבמקום להשאר ולשפר את הדרוש שיפור הם החליטו לעזוב" - רק אתה יודע את המס' האינסופי של המסרים שכל תכליתם היתה שיפור של הדרוש לשיפור, לצערי נפלתי על אזניים ערלות בכל מה שנוגע לדברים הללו. בצדק או לא אתם תקועים בעמדתכם ולכן מי שלא מוכן להתפשר עזב.
אני בשלב זה - כמו שציינתי בהודעתי האישית אליך, משתמש כרגע בשני הפורומים. איני מסיר את הודעותי או מאמרי מ EFLY, ואמשיך לתרום גם לקהילה זו - אך לצערי היא ירדה בסדר העדיפויות שלי, לפחות עד אשר הדרוש לשיפור ישופר.
ליאור ידידי שמעולם לא פגשתי,
כפי שאמרתי לך במספר אינסופי של תגובות למספר אינ.... לאתר יש מנהלי פורום. אנחנו את האנשים שהולכים אתנו מגבים לאורך כל הדרך. לצערי אני לא נכנס למו"מ שמתחיל בקודם כל תעיפו את זה וזה. ולקבוצה זו או אחרת אין מקום... ורק אז.. לא מתאים לי וצר לי, משום שזה לב המחלוקת ביננו.
אני מקווה שלא תתחיל להתנצח עכשיו אשמח עם לא תעשה מסיבת פופקורן מהשרשור הזה (הוא בסה"כ עוזר לכם).
ואגב, אמנם ללטאה יש רק 71 הודעות, אבל בודאי שמת לב לאיכות התשובות. אני פעם חשבתי בטעות שהוא אחד המקצוענים בתחפושת...:rolleyes: לרשום אלף הודעות התנגחות לא נותנות לך קרדיט. מאמרים, כן ובגדול.
איציק
lior_bar_ami
15-12-2009, 00:17:54
לא מתכוון להתווכח איתך ולהפוך את השירשור להתנצחות - הבנתי שלא נגיע להסכמה בעניין הניהול גם אם כלל המשתמשים יצעקו שהמלך עירום, וזה בסדר לגמרי מבחינתי, רצונך כבודך.
אך אנא ממך אל תגיד שלא ניסינו לשפר את מה שדרוש שיפור, ושהחברה שעזבו - עזבו בלי לנסות אלטרנטיבות אחרות ב EFLY.
אני לא אגיב לשורה האחרונה המיותרת שלך - בדיוק כדי לא להפוך את השירשור הזה למה שאני לא רוצה להפוך אותו.
ליאור זהבי
15-12-2009, 01:46:16
צודק במאה אחוז
פוליטיקה ומאבקים אישיים, ולא מקצוענות,הקמת פורום חדש לא באה לתת מענה לאיזה חוסר מקצועי שקיים.
בשוק כל כך קטן כמו שלנו כל פיצול מחליש את מקורות הידע , ושולח אנשים להתרוצץ בין פורומים שונים במקום למצוא את כל התשובות תחת גג אחד
+1
מסכים עם כל מילה.
MDreamer
15-12-2009, 03:09:48
קצת באיחור של שבוע מחוץ ללופ...
אמרתי שיום אחד אספר מה עבר עלי ועל איציק ביום וחצי אחרי ש MSN נסגר, זה יקרה בהרחבה ב'על האש' בסגנון ארגנטינאי שאני מתכוון לכנס כמה ימים אחרי שאחזור, ב 22 ליולי שנה שעברה הורידו לנו את השאלטר באופן חד צדדי וללא הודעה מוקדמת. את היום וחצי חסר השינה שעבר עלי ועל הצוות לשעבר שלי מהצבא אי אפשר לתאר במילים אבל ב 38 שעות הצלחנו להרים את השלד (מאפס!) שכיום כולנו נהנים מהבשר העבה שלו. כמות שיחות הטלפון עד שעה 12 בצהרים באותו יום (יותר מ 40 שיחות מאנשים שונים!!) לא איפשרה לי להמשיך לעבוד כרגיל..
קצת כואב לי שבתקופה זו אני נמצא כמה עשרות אלפי קילומטרים מהבית אבל אפילו משם זה קצת מרגיש כמו יריקה בפנים על מאות ואלפי השעות שאיציק ואני השקענו בשביל הקהילה שלנו וזה לא כולל את איומי התביעות למינהן(דיבה, לשון הרע ועוד..), בלאגן במסחריים והשמצה שונה מעת לעת. זה לא כולל את החיוב החודשי ברטיס האשראי שלי על השרתים המאוד אמינים שלנו (טפו טפו חתול שחור כבר כמעט שנה)
הכל בגלל מלחמות פנימיות שהיו נפתרות עם קצת פחות... קצת פחות אנחנו.
בקבלה כתוב שלא ממגרים רוע ע¨י לחימה בו אלא ע¨י הוספת טוב.
מה שעשה אותנו למי שאנחנו זה לא האתר הנהדר, לא המלחמות ששרדנו (כי כידוע במלחמות אין מנצחים, יש מי הפסיד פחות) אלא הגרעין של האנשים הכי מיוחדים, מוכשרים, איכותיים ומקצועיים שמוכנים לתרום מזמנם למען כולם.
אני מכיר מישהו שמאוד אוהב להטיס פיילונים והוטלינרים ומאוד רוצה להטיס מסוקי FPV וחושב על זה זמן רב למרות שבעיקרון עד עכשיו לא עיניינה אותו כנף סובבת, מי יודע אולי הוא גם יבנה (או שהתחיל כבר) מכונת CNC לכרסום חלקים לרעיונות הזווים מראשו. ב 14.2.2010 הוא חוזר ויצטרך עזרה/חונך אבל יש יל הרגשה שישמח כעבור כמה חודשים ללמד ולהעביר את הידע כפי שהוא נוהג לעשות.
אני לא חושב שתהיה נדידה או התפזרות, מה שכן החיים של כולנו בכריית המידע יהיו פחות נוחים.
בהצלחה לכם RCG ישראל, תזדקקו לזה. אנחנו פה לעזרתכם אם תרצו (כפי שעמדנו לצד תפוז וPAM כשביקשו)
באמת בלי רגשות טינה ובההצלחה
מעיין
המרסק
15-12-2009, 04:06:31
מצער אבל ריבוי הפורומים מעמיד, אותנו המשתמשים, בדילמה לא נעימה ואפשרות להריסת המרקם החברתי שיוצר מקום מפגש גדול.
האם עלינו לדבוק בפורום בודד ולמעשה בכוח להרוג את הפורומים האחרים ע"י "חוסר עניין" ובכך הלכה למעשה לפגוע באותם אנשים המתפעלים את אום פורומים, למרות כוונתם הטובה לשיפור ?
הרי אין לנו יכולת לשפוט מי צודק ומי פחות על סמך חוסר המידע בנוגע לפיצול, זה יתבצע שרירותית.
האפשרות הנוספת היא לזגזג בין כ"כ הרבה פורומים, לבזבז הרבה יותר זמן על כ"כ הרבה פחות ידע פוטנציאלי. שהרי מעתה כל שירשור שיפתח יפתח בכל הפורומים, בלבול פוטנציאלי ובזבוז זמן.
אינני יודע על אילו נושאים הפילוג החל אך ,ברור הוא, שפורום בודד לא יכול לענת על האינטרסים והדעות של כולם ולכן יש מקום לויתור. היתרונות ,ללא ספק של פורום בודד,עולים בהרבה על החסרונות.
איציק/מעיין,
אם הבעיה הינה טכנולוגית (כפי שנרמז פה) אשמח, במסגרת הזמן הפנוי שלי, לעזור ככל שאוכל. אני מהנדס תוכנה במקצועי ,אמנם לא עוסק בPHP אך ניתן להשלים פערים מהר, ואשמח לסייע בנקודות המצריכות כתיבת קוד.
רני
ZvikaF
15-12-2009, 07:27:23
יש,היו ויהיו פורומים נוספים.
פורום EFLY שלנו (בדגש על שלנו..) מאגד אנשים שמתעניינים בדברים דומים ונהנים מהחלפת דעות ועזרה הדדית (שגם קיימת בפורומים אחרים) אנו חיים בעידן מידע גלובלי ואין כל מניעה להיות חבר במספר רב של פורומים.
הבעיה היחידה שנוצרת היא ביזור המידע והגדלת הקושי במציאתו, אבל זו בעיה זניחה.
אני מצטרף לאיחולי ההצלחה של איציק ומעיין ליוצרי הפורום החדש :)
אני מקווה שהוא יהיה בית נוח ומתאים לשוכניו ושיתנהל בנחת וללא ריבים,איומים,חרמות והשמצות.
אייל שפירא
15-12-2009, 08:07:07
הרבה זמן אני מתלבט אם להוסיף לשירשור הזה עוד משפט.
אני לא טוב בפוליטיקות, ובעיניי תחרות מגיעה תמיד ממקומות "אפלים" כמו איטרסים כלכליים או אסכולות שגולשות למעמד של "מלחמות דת".
אני מאד לא רוצה להכעיס אף אחד, ואפילו שאני קורא בפורום הזה לפחות שמונה פעמים ביום מהרגע שהצטרפתי אליו, אני עדיין לא יודע להגיד מי הם צידי המתרס.
ואתם יודעים מה? נרשמתי לפורום השני, כי אני מהצד שמחפש תשובות ולא מהצד שמחפש לנצח.
יסלחו לי המלעיזים, אבל יצא לי לקרוא ולכתוב באיזה פורום-שניים בחיים שלי, בין אם זה פורום מחשבים, או פורום מוסיקה, ואפילו פורום מסוקים מאוד מאוד גדול באנגלית.
המסקנה שלי היא שEFLY הוא פורום כמעט חסר תקדים באיכות וביעילות שלו.
זה לא קשור למנוע (למרות שברוב הפורומים האחרים עריכת ההודעות מייסרת עד בלתי אפשרית), זה לא בגלל האינטואיטיביות (לעמוד מעל כותרת ולראות את המשפט הראשון - איך זה לא סטנדרט עולמי?), וזה גם לא בגלל שיש פה חלוקה מאוד מחושבת ונבונה לקטגוריות (מינימלי וספציפי, במקום שמונים קטגוריות לסאב-פורומים)...
זה בגלל הקהילה. בגלל שילד בן 8 יכול להיכנס ולכתוב "מעיזה מטוס אני מתחיל להעיף מסוקים?" ולקבל תשובות סבלניות וענייניות ממטיסים ברמה בינלאומית, וממטיסים מתחילים שחוו את אותן הדילמות שלו, ואפילו מכמה שפשוט יגידו לו - עזוב שטויות תתקשר אלי ואני אסביר לך הכל.
בגלל שכשאין הודעות חדשות בפורום מסוקים אני מתחיל לקרוא בפורום FPV, ולא מרגיש זר או טיפש.
הפורום הזה דינאמי וחי, ובגלל זה הוא גם פועם ומרגיש.
וסתם לשם ההשוואה - אתם יודעים כמה זמן אני מחכה שמישהו בפורום אייפון הישראלי יענה לי לשאלה הפשוטה ששאלתי לגבי תהליך התקנה של תוכנה שהם בעצמם מציעים להורדה? הרבה.
wonderd
15-12-2009, 09:39:22
אין ספק שזהו פורום שהגיע לרמה גבוהה מאוד לדעתי, אבל צריכים לזכור את מה שנאמר פה כבר כמה פעמים גם על ידי המנהלים וגם על ידי המשתמשים - הקהילה עושה את הפורום למה שהוא ולא להיפך, ואם ישנה קבוצה בפורום שמרגישה פגועה מסיבה זו או אחרת אני חושב שלמרות שמבחינה חוקית הם לא חייבים, ורק כדי לנסות לשמר את העבודה הקשה שהם השקיעו פה, המנהלים פה צריכים לנסות ליצור גישור על פערי הציפיות וההתנהלות של הצדדים.
יכול להיות שכבר ניסו ואני טועה אבל גם לי חבל לראות את הפיצול הזה שהתבקש כבר מזמן לפי ההתנהלות שאני ראיתי מהצד.
Shahars
15-12-2009, 10:05:32
וסתם לשם ההשוואה - אתם יודעים כמה זמן אני מחכה שמישהו בפורום אייפון הישראלי יענה לי לשאלה הפשוטה ששאלתי לגבי תהליך התקנה של תוכנה שהם בעצמם מציעים להורדה? הרבה.
אייל, לגבי אייפון אני אשמח לעזור לך ככל יכולתי. יש לי אחד כבר תקופה ואני די מסתדר איתו.
שחר
קודם כל הרבה הצלחה לפורום החדש כי לא משנה מה אנחנו עדין חברים כולם !
לגבי כל התגובות פה והניתוחים מה ? איך ולמה ? וכל הפרשנויות אני יכול לסכם
את זה במילה אחת דמוקרטיה ! בזמן האחרון שמתי לב לכל מיני דברים שהתרחשו
בפורום שאני אישית גדלתי בו ( EFLY ) ללא נקיבת בשמות לצערי יש כמה תפוחים
שפשוט הרסו את הכיף של ההווי וכדומה. כמו שכבר נרשם על ידי מעיין ולא יכולתי
לנסח זאת יותר טוב ..... ציטוט מההודעה של מעין :
"בקבלה כתוב שלא ממגרים רוע ע¨י לחימה בו אלא ע¨י הוספת טוב.."
לא נשכח שפה הכרתי את האנשים הטובים על יתרונם ומגרעותיהם !!!!
מעיין ואיציק וכל שאר המנהלים בתור אחד שגם מנהל פורום של תחביב אני רוצה להגיד
לכם כל הכבוד אבל אל תשכחו הקדמה תמיד נמצאת בפתח ותמיד יש מקום לשיפור.
הניסיון לא עולה כסף ומהכישלון אנו לומדים כך לפחות אני למדתי במהלך חיי !
ולמי שלא מכיר או יודע באקספלורר 7/8 יש אפשרות להגדיר כמה אתרים שיפתחו בפתיחת
האקספלורר אצלי קודם כל זה EFLY ואחרי זה שאר הפורומים !!!!
טיסני חולון ומחלקת השיווק שלהם, הקימו פורום חדש...
זה כל הסיפור.
מה שמעניין, זה שיש תמימים שהולכים אחריהם.
asafh1
15-12-2009, 13:43:50
טיסני חולון ומחלקת השיווק שלהם, הקימו פורום חדש...
זה כל הסיפור.
מה שמעניין, זה שיש תמימים שהולכים אחריהם.
יש להם כבר פורום באתר שלהם
levyoram
15-12-2009, 18:06:06
ליאור ידידי שמעולם לא פגשתי, לצערי אני לא נכנס למו"מ שמתחיל בקודם כל תעיפו את זה וזה. ולקבוצה זו או אחרת אין מקום... ורק אז.. לא מתאים לי וצר לי, משום שזה לב המחלוקת ביננו.
איציק
איציק שלום.
בהמשך לשיחותינו הטלפוניות הממושכות מהתקופה האחרונה ומאחר ואני יודע באיזה לחצים עמדו כל מנהלי הפורום בעומדם לצידי "צוות הרכבת", ברצוני לשבח את טוהר המידות שהפגנת/ם בעניין "ההתנפלות" הלא מרוסנת על חברי "צוות הרכבת" מצד ליאור בר-עמי וחבורתו.
אם תקרא את דבריו בשירשור זה, תראה בעצמך, "ששם" בפורום RCG "הוא" לא יתן למצב של העלבה או השתלחות בצוות או אדם לקרות.
מדוע הוא בחר לעשות זאת עם חבריו כאן לאורך כל התקופה האחרונה ?? מן הסתם מהסיבה שידע שהוא כבר שם ולמה לא להרוס דבר טוב שאנשים אוהבים!!
למרות שנרשמתי לפורום RCG ואף השארתי מס' הודעות (הכל ברוח טובה ולבקשת חברי אורי לביא מטייסת העמק), הרני להודיע כי פרשתי משם בעיקר בגלל מי שמנהל שם את טוהר המידות (בר-עמי) וכן בגלל שאני מוצא בפורום הזה את כל מבוקשי בתחביב הזה.
אני מייצג את עצמי בלבד בעניין זה וכל חבר בצוות הרכבת שיחליט לעצמו בנושא זה !!
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
אליקופטר
15-12-2009, 19:43:15
איציק שלום.
בהמשך לשיחותינו הטלפוניות הממושכות מהתקופה האחרונה ומאחר ואני יודע באיזה לחצים עמדו כל מנהלי הפורום בעומדם לצידי "צוות הרכבת", ברצוני לשבח את טוהר המידות שהפגנת/ם בעניין "ההתנפלות" הלא מרוסנת על חברי "צוות הרכבת" מצד ליאור בר-עמי וחבורתו.
אם תקרא את דבריו בשירשור זה, תראה בעצמך, "ששם" בפורום RCG "הוא" לא יתן למצב של העלבה או השתלחות בצוות או אדם לקרות.
מדוע הוא בחר לעשות זאת עם חבריו כאן לאורך כל התקופה האחרונה ?? מן הסתם מהסיבה שידע שהוא כבר שם ולמה לא להרוס דבר טוב שאנשים אוהבים!!
למרות שנרשמתי לפורום RCG ואף השארתי מס' הודעות (הכל ברוח טובה ולבקשת חברי אורי לביא מטייסת העמק), הרני להודיע כי פרשתי משם בעיקר בגלל מי שמנהל שם את טוהר המידות (בר-עמי) וכן בגלל שאני מוצא בפורום הזה את כל מבוקשי בתחביב הזה.
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
את עמדתי אתה יודע לגבי מה שהולך כאן אצלנו בפורום מסוקים (דלק בלבד) עם יד על הלב (או על המנוע של המסוק שלך:))
האם ההית מציין את המסומן מעלה גם אם דרכך לא היתה עולה בעין יפה בין מנהלי הפורום?
ואני אומר זאת כי אם אותם חברה פתחו פורום חדש כי משהו לא הלך יש בזה בגרות ואף כבוד כי הם לא מסכימים אבל לא מפריעים אחד לשני. בדיוק כמו שאני בחרתי לעשות לגבי פורום מסוקי דלק עד שישתנה המצב.
שוב כמה עובדות שלא יהפכו את דברי:
1.לא מכיר אף אחד מטייסת העמק !! (חוץ מגבינת עמק).
2.אין לי כל קשר עם אורי לביא ולעולם לא היה !!(חוץ מכך שלבני קוראים לביא).
3.אין כל קשר עם ליאור בר עמי ואף יש לי כמה דברים אליו אך לא נגדו!!ומעולם לא פגשתי אותו.
4.צמצמתי מאוד את פעילותי בפורום מסוקים ללא קשר לענינים של אחרים.
5.אני מאוד מעריך את אתר EFLY ומנהליו על אף עמדתם בנעשה בפורום מסוקי דלק ואין בתגובתי לגרור וויכוח /הסטה/פגיעה ועוד דברים... שמי שמחפש מריבה ינסה להוציא מדבריי.
בהצלחה לכולם !!
איש איש ומסוקו יחייה.
levyoram
15-12-2009, 20:19:53
את עמדתי אתה יודע לגבי מה שהולך כאן אצלנו בפורום מסוקים (דלק בלבד) עם יד על הלב (או על המנוע של המסוק שלך:))
האם ההית מציין את המסומן מעלה גם אם דרכך לא היתה עולה בעין יפה בין מנהלי הפורום?
ואני אומר זאת כי אם אותם חברה פתחו פורום חדש כי משהו לא הלך יש בזה בגרות ואף כבוד כי הם לא מסכימים אבל לא מפריעים אחד לשני. בדיוק כמו שאני בחרתי לעשות לגבי פורום מסוקי דלק עד שישתנה המצב.
שוב כמה עובדות שלא יהפכו את דברי:
1.לא מכיר אף אחד מטייסת העמק !! (חוץ מגבינת עמק).
2.אין לי כל קשר עם אורי לביא ולעולם לא היה !!(חוץ מכך שלבני קוראים לביא).
3.אין כל קשר עם ליאור בר עמי ואף יש לי כמה דברים אליו אך לא נגדו!!ומעולם לא פגשתי אותו.
4.צמצמתי מאוד את פעילותי בפורום מסוקים ללא קשר לענינים של אחרים.
5.אני מאוד מעריך את אתר EFLY ומנהליו על אף עמדתם בנעשה בפורום מסוקי דלק ואין בתגובתי לגרור וויכוח /הסטה/פגיעה ועוד דברים... שמי שמחפש מריבה ינסה להוציא מדבריי.
בהצלחה לכולם !!
איש איש ומסוקו יחייה.
אלון שלום.
כפי שניתן לראות בהודעה שלי, הציטוט של איציק רונן, הבהיר לכולם שהייתה מגמה שלילית כנגד צוות הרכבת בכלל ולגבי אנשים ספציפיים בפרט והבעתי את הערכתי למנהלי הפורום על כך שבחרו שלא "להתכופף" לכוחניות וההצעות שהעלה בר-עמי לסילוקנו מהפורום.מה פסול בזה?
הם כמנהלים, החליטו לתת לזרם להוביל ולא ללכת נגדו.
כשרוב הפורום מצביע במקלדת על כניסה וקריאת הודעות, יהיו כאלה(מיעוט) שלא יאהבו זאת וזה בסדר!
מאחל לך שתכיר במשפט : "איש עם איש ומסוקייהם יחיו"!, זה פשוט יותר כייף :)
אליקופטר
15-12-2009, 20:29:28
אלון שלום.
כפי שניתן לראות בהודעה שלי, הציטוט של איציק רונן, הבהיר לכולם שהייתה מגמה שלילית כנגד צוות הרכבת בכלל ולגבי אנשים ספציפיים בפרט והבעתי את הערכתי למנהלי הפורום על כך שבחרו שלא "להתכופף" לכוחניות וההצעות שהעלה בר-עמי לסילוקנו מהפורום לעולם לא ההיתי בעעד או חשבתי כך למרות התנגדותי לנושא הידוע בפורום מסוקים.מה פסול בזה?
הם כמנהלים, החליטו לתת לזרם להוביל ולא ללכת נגדו.
כשרוב הפורום מצביע במקלדת על כניסה וקריאת הודעות תארתי לך בדיוק מה עובר על משתמש שניכנס שוב ושוב לאותן הודעות חייב להודות שיש שיפור בפורום מדברי חברים כך שיש ממש פחות את אותו סגנן הודעות שאינן "במקום " , יהיו כאלה(מיעוט) שלא יאהבו זאת וזה בסדר!
מאחל לך שתכיר במשפט : "איש עם איש ומסוקייהם יחיו"!, זה פשוט יותר כייף מכיר לא יפה לקבוע מה שאתה לא יודע אי הסכמתי לפרסום שלא במקום לא מעידה על אי הכרות כל שהיא... :)
בהצלחה ומקווה לראות המון הווי בדיוק כמו האחרים שמפרסמים בפורום גלריה צוות הרכבת מעולה בהווי:):):):):).
בהצלחה ומקווה לראות המון הווי בדיוק כמו האחרים שמפרסמים בפורום גלריה צוות הרכבת מעולה בהווי:):):):):).
תאמין לי שגם מידע טכני לא חסר ;)
דניאל דקל
15-12-2009, 21:01:04
חברים
אפשר לעצור כאן?
אומרים שצריך לפרוש בשיא :D
אמרו שהפורום הזה מכיל אנשים איכותיים
אמרו שהמנהלים מנהלים אותו באופן דמוקרטי
אמרו שכל שאלה מקבלת תשובה בזמן קצר מאוד
אמרו שמערכת הפורום הזה די מתקדמת
זהו. נגמרה הפרסומת לפורום השכן. הגיע הזמן ליזום שרשורים חדשים
אז קדימה לעבודה,
וחג חנוכה שמח לכולם !!!
משה שמואלי
15-12-2009, 22:25:37
איציק שלום.
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
יורם שלום .
אתה שוב מכניס את החברה מפלמחים למלחמה שאין בה הצדקה.אם יש לך סיכסוך עם אדם מסוים אתה לא יכול להכליל את כולם. הרי שהמלחמה שלך עם ליאור אם זה באופן אישי או בכל אופן אחר לא ענינה את החברה מפלמחים עד שאתה היחלטתה להפוך את זה למלחמת קבוצות.
אני אישית לא רואה שיש פה קבוצות מסוימות רק מקומות הטסה שבהם בוחר המטיס להגיע להטיס מבחינת נוחות ונעימות.
ההרשמה שלך לפורום RCG :confused:. הרי אני ואתה בין הבודדים בארץ שהיה להם אפשרות להיכנס לאתר עוד לפני שעלה לאוויר.(אתה נירשמתה אחרי בהפרש של כמה דקות).
עוד אז ידעתה מיהו המנהל שם של הפורום.:eek:
רואים שהופעל עלייך לחץ קבוצתי , וחבל שלא קיבלתה את ההחלטה הזאת לבד.:cool:
פירסום ההחלטה שלך בצורה כזאת גורמת לפיצול בחברת המטיסים :(
אם כל זאת לא ביקשו ממך להפסיק לכתוב ב efly ,ואני גם לא רואה שנכון לעשות זאת.
העבודה של מנהלי הפורומים היא עבודה לא קלה ומה לעשות אי אפשר לרצות את כולם.
אם קמה קבוצה בבוקר ומחליטה להקים פורום משלהם למה לא שיצלחו.
ריבוי הפורומים לא תורם הרבה לקהילה של המטיסים, אבל מה לעשות יש לנו מדינה קטנה עם הרבה מפלגות.(עם הרבה דעות).
matalon
16-12-2009, 00:08:03
אלון שלום.
מדוע אתה נתפס כל הזמן רק על ההווי?
פתח עשרות הודעות עם שאלות לאורכם ולרוחבם של כל הפורומים ותמצא שם תשובות מקצועיות ביותר של צוות הרכבת.
דבר אחד בטוח אי אפשר להגיד על הצוות שלי: שאנחנו לא מקצועיים!! ונכון יש גם הווי, זה בסדר מבחינתי ואני משוכנע שגם מבחינת רוב החברים בפורום.
לצורך העניין, אתה מוזמן לשאול כל שאלה בתחום כבר בהודעה הבא (הכה את המומחה) ואני מתחייב שתקבל מבול של תשובות מחברי לצוות וממני.
אז אנא ממך, אל תערבב אותנו עם צוות הווי בידור "קלאב הוטל"!!
אני מחכה!!!
אילן ואני הייתי בטוח שאתה מנהל צוות הבידור של אילת :eek:
ניפצת לי את כל החלומות על המפגש הקרוב שלנו :D
טוב נוווווווו .......:)
אפשר גם להכות את המומחה ????? (אצלי זה במלוא מובן המילה) :D
matalon
16-12-2009, 00:30:05
אילן ואני הייתי בטוח שאתה מנהל צוות הבידור של אילת :eek:
ניפצת לי את כל החלומות על המפגש הקרוב שלנו :D
טוב נוווווווו .......:)
אפשר גם להכות את המומחה ????? (אצלי זה במלוא מובן המילה) :D
שגיא אחי!
מבטיח לך ביום שתגיע לביקור, אני ויורם עם ביקיני וחוטיני ושני פונפונים בידיים, נפתח את יום ההטסות הזה! לשלוח לך תמונה, או שכבר הקאת היום??:eek::Dלגביי המכות, אני מפנה אותך לטומי לי קרטיס ואלי ברוס לי מהצוות.
נתראה,
קשה לגרום לי להקיא אילן :)
קיבלת אישור מיורם לכל זה ? :D
תהיה בטוח שנתראה !!!! :)
levyoram
16-12-2009, 02:07:45
יורם שלום .
אתה שוב מכניס את החברה מפלמחים למלחמה שאין בה הצדקה.אם יש לך סיכסוך עם אדם מסוים אתה לא יכול להכליל את כולם. הרי שהמלחמה שלך עם ליאור אם זה באופן אישי או בכל אופן אחר לא ענינה את החברה מפלמחים עד שאתה היחלטתה להפוך את זה למלחמת קבוצות.
אני אישית לא רואה שיש פה קבוצות מסוימות רק מקומות הטסה שבהם בוחר המטיס להגיע להטיס מבחינת נוחות ונעימות.
ההרשמה שלך לפורום RCG :confused:. הרי אני ואתה בין הבודדים בארץ שהיה להם אפשרות להיכנס לאתר עוד לפני שעלה לאוויר.(אתה נירשמתה אחרי בהפרש של כמה דקות).
עוד אז ידעתה מיהו המנהל שם של הפורום.:eek:
רואים שהופעל עלייך לחץ קבוצתי , וחבל שלא קיבלתה את ההחלטה הזאת לבד.:cool:
פירסום ההחלטה שלך בצורה כזאת גורמת לפיצול בחברת המטיסים :(
אם כל זאת לא ביקשו ממך להפסיק לכתוב ב efly ,ואני גם לא רואה שנכון לעשות זאת.
העבודה של מנהלי הפורומים היא עבודה לא קלה ומה לעשות אי אפשר לרצות את כולם.
אם קמה קבוצה בבוקר ומחליטה להקים פורום משלהם למה לא שיצלחו.
ריבוי הפורומים לא תורם הרבה לקהילה של המטיסים, אבל מה לעשות יש לנו מדינה קטנה עם הרבה מפלגות.(עם הרבה דעות).
משה שלום.
בוא נדייק!
1.לא הכנסתי ואני לא מכניס את החברה מפלמחים למלחמה! חלקכם, נטלתם חלק במתקפה חסרת התקדים מולי ומול צוות הרכבת וקיבלתם תשובות בחזרה!!
2.אין לי סיכסוך עם בר עמי, כנראה שההיפך הוא הנכון! הוא ניסה כמו שהיה רגיל להשתיק או לגרום לנו להגיב פחות או שנעלם מהפורום ולמרבה הפלא, כל תגובה שכתב(בגלל סגנונה החסר סגנון) הייתה יריה לרגל שלו ואח"כ הוא גם רץ לטפל ברגל הפצועה.אתם נגררתם פנימה לאי הסכמה שלי להתנהגות של בר עמי וגם לכם זה לא עזר!
3.אני חושב שכן יש קבוצות והיה ראוי שינתן כבוד הדדי בין הקבוצות (כמו שקרה ביננו לבין טייסת העמק או מטיסי אילת וכו')אך שוב, גם פה פישלתם!
4.ההרשמה שלי ל RCG הייתה לאחר שיחה עם ידידי לפורום Efly אורי לביא ולאור הזמנתו ובקשתו ואני לא מצאתי באותה העת את הסיבה לסרב. אכן ידעתי שבר עמי מנהל את הפורום (למורת רוחי) אך נכנסתי בכ"ז ע"מ להתנסות ואף כדיי להתרשם. לאחר מחשבה מעמיקה שלי בנושא, החלטתי לפרוש ואף שלחתי הודעת SMS לאורי לביא בנדון ע"מ שידע זאת ממני ולא דרך רכילות בפורום. אמרתי לו את הסיבה לפרישתי ושאני מקווה לראות אותו ואת חברי טייסת העמק בחזרה ב Efly בהקדם.
5.בעניין "הלחץ החברתי" (אני לא הושפעתי), האם המעבר שלך ושל חברי פלמחים ל RCG נובעת מאותו הלחץ שאתה מדבר עליו? אני לא מוצא סיבה מקצועית, מדוע לך או לחברך יש סיבה (חוץ מלחץ של בר עמי) לעזוב את Efly. "הפוסל, במומו פוסל"!!!
6."פיצול בחברת המטיסים" נגרם בגלל האתר החדש ולא בגלל החלטתי להמשיך כחבר פעיל ביותר ב Efly.
7.כל השאר נכון!
8. אני מתרשם מכתיבתך וגם מתשובותך המקצועיות בפורום שאתה "מבין עניין" בכל הקשור לתחום, ומפליא אותי שמה שמטריד אותך וגורם לך להתעסקות בעת האחרונה, זה אני וצוות הרכבת.
צר לי שזאת הדרך! אני מתרשם שיכולנו להיות לעזר אחד לשני ולקרב בין הקבוצות ובכך לתרום לפורום הודעות הרבה יותר מעניינות מההודעה הזאת אפילו.
מאחר ואני בעד קירוב לבבות, אני אסיים בברכת חג חנוכה שמח ושהאור יאיר לכולנו את הדרך! :)
levyoram
16-12-2009, 02:09:08
קשה לגרום לי להקיא אילן :)
קיבלת אישור מיורם לכל זה ? :D
תהיה בטוח שנתראה !!!! :)
בכל הקשור לחוטיני, יש דמוקרטיה בצוות וכל אחד רשאי לעשות מה שבא לו;)
sharonx
16-12-2009, 02:33:40
חברים
אפשר לעצור כאן?
אומרים שצריך לפרוש בשיא :D
אמרו שהפורום הזה מכיל אנשים איכותיים
אמרו שהמנהלים מנהלים אותו באופן דמוקרטי
אמרו שכל שאלה מקבלת תשובה בזמן קצר מאוד
אמרו שמערכת הפורום הזה די מתקדמת
זהו. נגמרה הפרסומת לפורום השכן. הגיע הזמן ליזום שרשורים חדשים
אז קדימה לעבודה,
וחג חנוכה שמח לכולם !!!
אנשים רוצים לדבר על מה שעל ליבם - תן להם. מה מפריע לך ? זה לא שזה הופך לשרושר מכות. אני מעריך את ליאור בר-עמי ואת איציק על הרהיטות, הזהירות, ורמת הכתיבה שלהם, מבלי להיכנס למי צודק או מי אמר מה.
משעמם אותך ? אל תיכנס לשרשור.
לילה טוב
x out
שמוליק ג
16-12-2009, 08:36:09
תגידו - זה לא בסה"כ רק תחביב ?!
מדהים כמה זמן פנוי יש לאנשים - רק לקנא.....:rolleyes:
שמוליק
motti
16-12-2009, 08:50:31
חברי צוות מרכז.....:Dצוות דרום...:D. צוות צפון.....:D ירדתם מהפסים,וכמי שהייה בסרט הזה לפני הרבה שנים אתם הורגים את התחביב לאט לאט אבל בטוח. ותחשבו על זה.
levyoram
16-12-2009, 09:51:10
חברי צוות מרכז.....:Dצוות דרום...:D. צוות צפון.....:D ירדתם מהפסים,וכמי שהייה בסרט הזה לפני הרבה שנים אתם הורגים את התחביב לאט לאט אבל בטוח. ותחשבו על זה.
מה עם צוות הרכבת?? ;)
אני מסכים!
לכו להטיס....
חג שמח,
לא יודע ולא מכיר מקרוב את הטייסות והצוותים בארץ אבל צוות הרכבת עשה לי רק טוב ולדעתי גם לפורום.
לא ברור לי איך ולמה אתה רואה את התמונה באור כל כך שלילי.
אתה מוזמן לתאם איתנו, להגיע לשטח, לראות ולהתרשם בעצמך ולהבין את התרומה והאווירה החיובית הגדולה שיש בצוות הזה כאיש לרעהו וכלפי האורחים שמגיעים אלינו וישנם לא מעט כאלו.
יורם אח יקר אולי לא קראת בין השורות מה אילן רשם :D
משה שמואלי
16-12-2009, 10:21:01
[QUOTE=levyoram;110753]משה שלום.
5.בעניין "הלחץ החברתי" (אני לא הושפעתי), האם המעבר שלך ושל חברי פלמחים ל RCG נובעת מאותו הלחץ שאתה מדבר עליו? אני לא מוצא סיבה מקצועית, מדוע לך או לחברך יש סיבה (חוץ מלחץ של בר עמי) לעזוב את Efly. "הפוסל, במומו פוסל"!!!
לידע הכללי שלך מתוך עשרה מטיסים אשר מטיסים בפלמחים כרגע רק אני רשום שם.:)(לפי מה שאני יודע אף אחד לא עזב את efly ולא מתכוון לעשות זאת ,כמובן שגם אני.)
ואני רשום בכל פורום אשר קיים הארץ או בחול :D
את זה העתקתי ממך " הפוסל,במומו פוסל"!!!
gal15260
16-12-2009, 11:32:34
חברה כל אחד יבחר מה לעשות.לפי ראות עיניו
וחבל שאנחנו ככה רבים בסך הכל זה תחביב ומה שכואב זה שכל אחד רב פה כיאלו דיברו על הילדים האישה וכו...
חברה עם כל הכבוד אנחנו.צריכים לדעת לשים קץ לדברים אללו ,שיחת טלפון אחת....חבל מאוד שאנחנו רבים בגלל שטויות ומפספסים אנשים מדהימים....
בכל מקרה הלוואי עלי וכל כולם שהיינו מוציאים רבע מההשקעה ומהזמן שלנו על להטיס במקום לדבר ולריב הפורום :-)
משה שמואלי
16-12-2009, 12:32:50
חברה כל אחד יבחר מה לעשות.לפי ראות עיניו
וחבל שאנחנו ככה רבים בסך הכל זה תחביב ומה שכואב זה שכל אחד רב פה כיאלו דיברו על הילדים האישה וכו...
חברה עם כל הכבוד אנחנו.צריכים לדעת לשים קץ לדברים אללו ,שיחת טלפון אחת....חבל מאוד שאנחנו רבים בגלל שטויות ומפספסים אנשים מדהימים....
בכל מקרה הלוואי עלי וכל כולם שהיינו מוציאים רבע מההשקעה ומהזמן שלנו על להטיס במקום לדבר ולריב הפורום :-)
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ניסן וצחי
16-12-2009, 15:38:01
משה שלום.
בוא נדייק!
1.לא הכנסתי ואני לא מכניס את החברה מפלמחים למלחמה! חלקכם, נטלתם חלק במתקפה חסרת התקדים מולי ומול צוות הרכבת וקיבלתם תשובות בחזרה!!
2.אין לי סיכסוך עם בר עמי, כנראה שההיפך הוא הנכון! הוא ניסה כמו שהיה רגיל להשתיק או לגרום לנו להגיב פחות או שנעלם מהפורום ולמרבה הפלא, כל תגובה שכתב(בגלל סגנונה החסר סגנון) הייתה יריה לרגל שלו ואח"כ הוא גם רץ לטפל ברגל הפצועה.אתם נגררתם פנימה לאי הסכמה שלי להתנהגות של בר עמי וגם לכם זה לא עזר!
3.אני חושב שכן יש קבוצות והיה ראוי שינתן כבוד הדדי בין הקבוצות (כמו שקרה ביננו לבין טייסת העמק או מטיסי אילת וכו')אך שוב, גם פה פישלתם!
4.ההרשמה שלי ל RCG הייתה לאחר שיחה עם ידידי לפורום Efly אורי לביא ולאור הזמנתו ובקשתו ואני לא מצאתי באותה העת את הסיבה לסרב. אכן ידעתי שבר עמי מנהל את הפורום (למורת רוחי) אך נכנסתי בכ"ז ע"מ להתנסות ואף כדיי להתרשם. לאחר מחשבה מעמיקה שלי בנושא, החלטתי לפרוש ואף שלחתי הודעת SMS לאורי לביא בנדון ע"מ שידע זאת ממני ולא דרך רכילות בפורום. אמרתי לו את הסיבה לפרישתי ושאני מקווה לראות אותו ואת חברי טייסת העמק בחזרה ב Efly בהקדם.
6."פיצול בחברת המטיסים" נגרם בגלל האתר החדש ולא בגלל החלטתי להמשיך כחבר פעיל ביותר ב Efly.
7.כל השאר נכון!
8. אני מתרשם מכתיבתך וגם מתשובותך המקצועיות בפורום שאתה "מבין עניין" בכל הקשור לתחום, ומפליא אותי שמה שמטריד אותך וגורם לך להתעסקות בעת האחרונה, זה אני וצוות הרכבת.
צר לי שזאת הדרך! אני מתרשם שיכולנו להיות לעזר אחד לשני ולקרב בין הקבוצות ובכך לתרום לפורום הודעות הרבה יותר מעניינות מההודעה הזאת אפילו.
מאחר ואני בעד קירוב לבבות, אני אסיים בברכת חג חנוכה שמח ושהאור יאיר לכולנו את הדרך! :)
אדון יורם.
מזה תקופה אני קורא את ההודעות שלך ובוחר לא להגיב, כך אוליי תבין שאין צוות פלמחים ולא נעליים!!
אני לא חבר בצוות של אף אחד - אני אדון בזכות עצמי, וחבר של מי שאני רוצה להיות!!
את המלחמות שלך עם בר עמי - תמשיך לבד, ואל תעלו על דל שפתיכם את שמי כחבר בצוות של אף אחד.
אתה יודע מה? - אם יבוא לי יום אחד אני יטיס גם "ברכבת" ואפילו בלי לשאול אותך או כל מי שמתיימר להיות "צוות הרכבת".
כך - שאת המושגים שלך - "אתם", "הצוות שלכם" ועוד כל מיני מושגים שהופכים מלחמות פרטיות למלחמת קבוצות תשאיר למי שזה מעניין אותו!!
אני זה אני - מטיס מתי רוצה עם מי שרוצה ואיפה שרוצה, בלי הבדל דת, גזע או מין.
מפה - תמשיך להלחם, לריב או לפלרטט עם מי שאתה רוצה - תעשה זאת מול אנשים יחידים ולא "קבוצות"
"קיבלתם תשובות בחזרה" - מי זה קיבלתם?....
"אתם נגררתם" - מי זה אתם?....
"חברי פלמחים" - למה הכוונה? - כל מי שמטיס בפלמחים הוא צוות פלמחים?
אם גם מטיס בלטרון - אז אני צוות לטרון?
בקיצור - לך תטיס, לך תהנה, לך תעשה כל מה עולה על רוחך, אך בקשה אחת לי אליך - רד מאלו שבאים כל שבוע להטיס בפלמחים, ובאמת לא מעניין אותם "צוותים אחרים"
ניסן
dvireini
16-12-2009, 15:42:21
תגובת אבנר
מצטט:
אתם חיים בסרט משפחה שמה משפחה
זה רק פורום זה וRCG ויש עוד חיים
חוץ מיזה
יש אשנים שרק מחפשים לריב
פשוט תהנו כבר מתחביב אז אתם כול היום מתעסקים
לה מי יש יותר גדול ומי יותר חזק די נמאס כבר פשוט תהנו
מתחביב ותפסיקו להתעסק בשטויות האלה כבר שבוע טוב
motti
16-12-2009, 16:44:58
יסיתי לספור כמה פעמים ציינת את שמי בהודעותיך האחרונות - הוא מופיע כל כך הרבה שיש רק שתי אופציות: אני מקווה מאוד שזו לא משיכה מינית, כל מה שנשאר הרי זה ניסיון עלוב לעורר פרובוקציה, עוד אחת בניהולך....
מספיק,די, די... יש פורום לסקסולוגיה ופסיכולוגיה, אולי כדאי לכם לעבור לשם:D
wind556
16-12-2009, 17:14:43
אדון יורם.
מזה תקופה אני קורא את ההודעות שלך ובוחר לא להגיב, כך אוליי תבין שאין צוות פלמחים ולא נעליים!!
אני לא חבר בצוות של אף אחד - אני אדון בזכות עצמי, וחבר של מי שאני רוצה להיות!!
את המלחמות שלך עם בר עמי - תמשיך לבד, ואל תעלו על דל שפתיכם את שמי כחבר בצוות של אף אחד.
אתה יודע מה? - אם יבוא לי יום אחד אני יטיס גם "ברכבת" ואפילו בלי לשאול אותך או כל מי שמתיימר להיות "צוות הרכבת".
כך - שאת המושגים שלך - "אתם", "הצוות שלכם" ועוד כל מיני מושגים שהופכים מלחמות פרטיות למלחמת קבוצות תשאיר למי שזה מעניין אותו!!
אני זה אני - מטיס מתי רוצה עם מי שרוצה ואיפה שרוצה, בלי הבדל דת, גזע או מין.
מפה - תמשיך להלחם, לריב או לפלרטט עם מי שאתה רוצה - תעשה זאת מול אנשים יחידים ולא "קבוצות"
"קיבלתם תשובות בחזרה" - מי זה קיבלתם?....
"אתם נגררתם" - מי זה אתם?....
"חברי פלמחים" - למה הכוונה? - כל מי שמטיס בפלמחים הוא צוות פלמחים?
אם גם מטיס בלטרון - אז אני צוות לטרון?
בקיצור - לך תטיס, לך תהנה, לך תעשה כל מה עולה על רוחך, אך בקשה אחת לי אליך - רד מאלו שבאים כל שבוע להטיס בפלמחים, ובאמת לא מעניין אותם "צוותים אחרים"
ניסן
סוף סוף ניצני שפיות בפוסט ההזוי הזה.....
ליאור זהבי
16-12-2009, 17:25:15
עודד, זה לא ניצן של שפיות, זה ניסן של שפיות :) אני מסכים בהחלט.
MDreamer
16-12-2009, 18:16:40
Stop it.
Locked!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.