צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש מערכת ה Flybarless של ALIGN בפעולה !
להלן סרטון להתרשמות ממערכת הראש החדשה ל 700N, שימו לב למהירות הטיסה ולתאוצה האדירה שיש למסוק בתצורה הזו!
בנוסף ניתן לראות את המערכת (האלקטרוניקה) פתוחה בסוף הסרטון בתמונה בה רואים את הג'ירואים שמרכיבים את שלושת הצירים.
מרשים ביותר :)
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/15IUqw5yCJA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/15IUqw5yCJA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
ולמי שרוצה להתרשם עוד:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PAPtOr9s-h8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PAPtOr9s-h8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
gal15260
22-12-2009, 08:01:07
היי ציקי משום מה הסרטונים עושים לי בעיה כשאני רוצה להכנס אליהם !!
אך הקלדתי את השם ביוטיוב וראיתי !!
פששוטוטט מפחידד כמה כוח וכמה עוצמה יש למסוק הזה עם המערכת הזו....
תודה על השיתוף !!
(ותודה על הכל)....:)
ליאור זהבי
22-12-2009, 13:00:06
ללא ספק אחד השילובים החזקים ביותר שנראו בעולם המסוקים עד כה.
TooLy
24-12-2009, 01:36:42
מזכיר לי משהו...:)
Observer
24-12-2009, 07:05:02
להלן סרטון להתרשמות ממערכת הראש החדשה ל 700N, שימו לב למהירות הטיסה ולתאוצה האדירה שיש למסוק בתצורה הזו!
בנוסף ניתן לראות את המערכת (האלקטרוניקה) פתוחה בסוף הסרטון בתמונה בה רואים את הג'ירואים שמרכיבים את שלושת הצירים.
אין לי הבנה במסוקים אבל בעיניים לא מקצועיות אני מודה שמסרטונים אלו אני לא רואה הבדל ב"כוח" המסוק.
שאלת תם: איך מערכת FBL מוסיפה "כוח"? - האם מהירות הראש גבוהה יותר? האם לא ניתן להגיע לביצועים כאלה בקונפיגורציה הנפוצה יותר עם FB ?
מזכיר לי משהו...:)
מזכיר לי מישהו ... :)
Observer
01-01-2010, 08:13:03
אין לי הבנה במסוקים אבל בעיניים לא מקצועיות אני מודה שמסרטונים אלו אני לא רואה הבדל ב"כוח" המסוק.
שאלת תם: איך מערכת FBL מוסיפה "כוח"? - האם מהירות הראש גבוהה יותר? האם לא ניתן להגיע לביצועים כאלה בקונפיגורציה הנפוצה יותר עם FB ?
ואין עונה...
ציקי אתה בחור בעייתי !!! אתה גורם למנהל בנק שלי
התקפי לב מיותרים ולמינוס לגדול .... לאחר התיעצות
עם שר האוצר הוחלט כי אתה תזמין 2 יחידות כאלו !
בשביל שנינו ! :D
ציקי איך אפשר להשיג את המתאם קישור פגישות והווי שלכם....?
אני מקווה שיש לו חוטיני כמו שהוא הבטיח ואם לא נביא לו את המנומר של אורן :)
שבוע הבא...... :D
אם אין לך הבנה במסוקים אז לא ברור לי כיצד ולמה אתה משווה את הפלייברלס?
לשאלתך:
מערכת פלייברלס מפחיתה את הגרר מהרוטור ומראש המסוק בעקבות הסרת הפדלים והפלייבר מה שמביא את המסוק לעבודת ראש ומנוע יעילה יותר ובעקבות כך לביצועים טובים יותר אליהם לא ניתן להגיע עם אותו סטאפ ובמידה וכן הדבר דורש מאמץ גדול יותר משמעותית מהמכניקה ומהמנוע של המסוק.
כמו כן בעקבות היתרון הנ"ל המערכת מפחיתה את העומס מהראש וחשוב עוד יותר מהמנוע מה שמאפשר פעולה חלקה וקלה יותר למנוע בזמן הטיסה ובעיקר בתימרונים קיצוניים.
בנוסף יש למערכת הפלייברלס יתרונות כגון פשטות המכניקה והעלאת האמינות של הראש, יכולת כיוונון של המערכת לפי סיגנון המטיס ובמערכות מסויימות גם אינטגרציה בין פעולת הראש לתיקון הזנב מה שמביא את המסוק לביצועים מדוייקים יותר מהפלייבר המכני.
ציקי אתה בחור בעייתי !!! אתה גורם למנהל בנק שלי
התקפי לב מיותרים ולמינוס לגדול .... לאחר התיעצות
עם שר האוצר הוחלט כי אתה תזמין 2 יחידות כאלו !
בשביל שנינו ! :D
ציקי איך אפשר להשיג את המתאם קישור פגישות והווי שלכם....?
אני מקווה שיש לו חוטיני כמו שהוא הבטיח ואם לא נביא לו את המנומר של אורן :)
שבוע הבא...... :D
התקפי לב?, חכה עד שתראה במו עינך מערכת פלייברלס באוויר, אז גם שח"ל לא יעזור :)
יאאלה תגיע כבר, כל שבוע אותו סיפור רק מבטיח ומבטיח.
המתאם שלנו היה עד אתמול עסוק לדעתי בענייני סוף שנה בעבודה ועכשיו הוא פנוי.
בקשר לחוטיני, כל אחד והסטיות שלו ;)
Observer
01-01-2010, 11:12:15
אם אין לך הבנה במסוקים אז לא ברור לי כיצד ולמה אתה משווה את הפלייברלס?
מה לא ברור?
לשאלתך:
מערכת פלייברלס מפחיתה את הגרר מהרוטור ומראש המסוק בעקבות הסרת הפדלים והפלייבר מה שמביא את המסוק לעבודת ראש ומנוע יעילה יותר ובעקבות כך לביצועים טובים יותר אליהם לא ניתן להגיע עם אותו סטאפ ובמידה וכן הדבר דורש מאמץ גדול יותר משמעותית מהמכניקה ומהמנוע של המסוק.
כמו כן בעקבות היתרון הנ"ל המערכת מפחיתה את העומס מהראש וחשוב עוד יותר מהמנוע מה שמאפשר פעולה חלקה וקלה יותר למנוע בזמן הטיסה ובעיקר בתימרונים קיצוניים.
בנוסף יש למערכת הפלייברלס יתרונות כגון פשטות המכניקה והעלאת האמינות של הראש, יכולת כיוונון של המערכת לפי סיגנון המטיס ובמערכות מסויימות גם אינטגרציה בין פעולת הראש לתיקון הזנב מה שמביא את המסוק לביצועים מדוייקים יותר מהפלייבר המכני.
תודה.
ציקי מי כמוך יודע באיזה מצב אני ואם זה היה תלוי רק בי
מזמן הייתי מגיע לישון אצלך לפחות חודש......... :D
אבל לצערי אינני לבד ותלוים בי עוד אנשים מה שכן קיבלתי
אישור מיוחד משר התחבורה להגיע בשבועיים הקרובים....
כמו שהבטחתי למתאם שלכם הדוגמניות כבר מוכנות צוות האבטחה
בהיכון מה שנשאר זה רק להלביש אותו ואני מגיע לביקור מולדת.... :)
לגבי הסטיות נשאיר את זה למפגש ולא נרחיב על דפי הפורום :D :D :D
שיהיה אחלה שבת שלום וד"ש לכולם !
matalon
01-01-2010, 22:09:11
ציקי תגיד, זה לא ה600 האחרון שבניתי??:)
ציקי תגיד, זה לא ה600 האחרון שבניתי??:)
אכן זה המסוק רק שמשום מה יש לי הרגשה שהוא לא האחרון ;)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.