צפייה בגרסה מלאה : לגבי מיני G ו9257
אליקופטר
01-01-2010, 11:42:35
שלום,
אני משתמש בסרוו 9257 אך באופציות של תכנות ה מיניG הוא לא קיים . באופציה C במדריך קיים 9256 ,אך כשמכניסים מוד זה לפעולה הסרוו שלי 9257 לא עובד אלא רק באופציה A (סטנדרט )האם כך להיות ?
תודה .
אליקופטר
02-01-2010, 14:32:29
אף אחד לא שמע על הגירו הזה או שפשוט אף אחד לא יודע:confused:
אין לי את המוצר הנ"ל
אבל מקריאה קצרה הבנתי שצריך להיות על B
standard= non-digital servos A
digital= digital servos B
futaba 9256= 9256/9251 or bls251 C
אליקופטר
02-01-2010, 16:28:29
נאור שלום,
B מיועד לסדרת JR .
אבל אבדוק שוב.
תודה.
לא מכיר את הגירו הנ"ל באופן אישי אבל מהכירות שלי עם כמה גירואים אחרים יש שלושה מצבים (לא קשור בכלל ליצרן הסרוו):
1. סרוו אנלוגי.
2. סרוו דיגיטאלי .
3. סרוו דיגטאלי מהיר.
ההבדל ביניהם הוא בתדר שהם מקבלים במקרה של ה-9257 הוא מתאים לאופציה 2 סרוו דיגטלי רגיל.
אם תשים על האופציה השלישית במקרה הטוב הוא לא יעבוד במקרה הרע הסרוו ישרף.
מקווה שעזרתי.
wonderd
03-01-2010, 12:41:38
מחר יהיה לי הג'יירו הנ"ל, אני אבדוק ואנסה לעזור.
אליקופטר
03-01-2010, 14:28:21
נבדק אופציה B היא המתאימה תודה לכל מי שניסה.
פעם הבאה תרים טלפון יא מלעון....
אליקופטר
03-01-2010, 16:31:01
הרמתי טלפון לא ידעתי למי לחייג:)
וואלק אתה....
גיסנו... יש לך את המספר שלי!
תשתמש בו...
wonderd
04-01-2010, 17:46:24
מסתבר שגם אני נתקעתי עם אותה הבעיה, אבל עם סרוו אחר (MKS8910), סרוו מהיר יותר ולכן נראה לי שאצלי דווקא אופציה C היא הבחירה הנכונה..
מסתבר שגם אני נתקעתי עם אותה הבעיה, אבל עם סרוו אחר (MKS8910), סרוו מהיר יותר ולכן נראה לי שאצלי דווקא אופציה C היא הבחירה הנכונה..
נכון אלעד הסרוו שלך עובד ב-760 מיקרו ולכן הוא מתאים לאופציה השלישית (סרוו דיגיטלי מהיר)
מה לגבי 9253 ו DS650 ALIGN ?
מה לגבי 9253 ו DS650 ALIGN ?
(digital servos (B
אליקופטר
04-01-2010, 19:32:13
חברים,
הנטיה שלנו לבדוק היא מהפחד לגרום נזק או שנהרוס לעצמנו משהו ובצדק ,אבל אחרי שבדקתי שוב ושוב כאן ובפורומים אחרים הדבר נורא פשוט ,נכון שיש את הקטגוריות עלפי MS (מהירות סרוו במיל שנייה)של הסרווים אבל עזבו זאת לרגע וביחרו בקטגוריה שלכם לפי סוג הסרוו:
A סטנדרטיים (לא דיגיטאלים) 12MS.
B סרווים דיגטאליים (מופיע כ DS בגירו 401 הנפוץ) 4MS .
C אילו סרווים מיוחדים דגיטאלים ניתן לומר שרק מקוצעניים משתמשים בהם אלא אם אתם כיאילו שקונים כדי להגיד שיש לכם:) מהירותם 3MS.
כמו כן בחוברת הן נותנים דוגמאות לסרווים בקטגוריות B,C אילו דוגמאות יש עוד לא מעט סרווים שמתאים לאותן קטגוריות ,וזה מה שהטעה אותי שראיתי תחילה ש B מוגדר לסרווים של JR .
במקרה שלי 9257 פוטאבה 0.8 MS אבל הוא דגיטאלי ולכן ניכנס בקטגוריה B .
מקווה שזה עוזר למישהו.
wonderd
04-01-2010, 22:30:41
חברים,
הנטיה שלנו לבדוק היא מהפחד לגרום נזק או שנהרוס לעצמנו משהו ובצדק ,אבל אחרי שבדקתי שוב ושוב כאן ובפורומים אחרים הדבר נורא פשוט ,נכון שיש את הקטגוריות עלפי MS (מהירות סרוו במיל שנייה)של הסרווים אבל עזבו זאת לרגע וביחרו בקטגוריה שלכם לפי סוג הסרוו:
A סטנדרטיים (לא דיגיטאלים) 12MS.
B סרווים דיגטאליים (מופיע כ DS בגירו 401 הנפוץ) 4MS .
C אילו סרווים מיוחדים דגיטאלים ניתן לומר שרק מקוצעניים משתמשים בהם אלא אם אתם כיאילו שקונים כדי להגיד שיש לכם:) מהירותם 3MS.
כמו כן בחוברת הן נותנים דוגמאות לסרווים בקטגוריות B,C אילו דוגמאות יש עוד לא מעט סרווים שמתאים לאותן קטגוריות ,וזה מה שהטעה אותי שראיתי תחילה ש B מוגדר לסרווים של JR .
במקרה שלי 9257 פוטאבה 0.8 MS אבל הוא דגיטאלי ולכן ניכנס בקטגוריה B .
מקווה שזה עוזר למישהו.
לפי מה שאתה כותב, הסרוו שלי צריך להיות מוגדר באופציה B מכיוון שמהירותו היא 0.5, אבל זה לא ממש נכון וזאת בגלל הרזולוציה הגבוהה שבה הוא עובד, ודרך אגב, לא קניתי אותו כדי להגיד שיש לי אלא רק בגלל העובדה שהוא עולה כמו 9257 ואפילו מעט זול יותר..ו 9257 לא היה במלאי אצל הסיני כשרציתי להזמין. הרווחתי.
אליקופטר
05-01-2010, 11:27:46
לפי מה שאתה כותב, הסרוו שלי צריך להיות מוגדר באופציה B מכיוון שמהירותו היא 0.5, אבל זה לא ממש נכון וזאת בגלל הרזולוציה הגבוהה שבה הוא עובד, ודרך אגב, לא קניתי אותו כדי להגיד שיש לי אלא רק בגלל העובדה שהוא עולה כמו 9257 ואפילו מעט זול יותר..ו 9257 לא היה במלאי אצל הסיני כשרציתי להזמין. הרווחתי.
נתחיל ממה שחשוב יותר:
אני מצטער אם פגעתי בך לא היתה לי כל כוונה לפגוע בך ההודעה שלי כללית וכלל לא היתה זו תגובה ספציפית אליך:(:rolleyes: והיה בהומר כי כמה כבר מטיסים קונים את מה שמוגדר כסרוו דיגטאלי מיוחד .
מבחינה מקצועית תעשה מה שאתה חושב אני משתף במה שאני הבנתי ויודע כי זה נכון.
רק אחדד את המסר שלי שוב ,לא לקטרג רק לפי המהירות מה שבדרך כלל הולך עם סוג הסרוו אלא הקטרוג הראשוני הוא לפי קבוצות ABC ולא עלפי מהירות ,כמו בסרוו 9257 שהוא 0.8 גם הוא לא שייך ל A או B שמסתכלים על המהירות אבל שמשיכים אותו לפי סטנדרט או דגיטאלי אז ברור שהוא משתייך ל B כלומר דגיטאלי.
ושוב מצטער אם נפגעת לא היתה לי כול כוונה!
wonderd
05-01-2010, 12:14:49
בכלל לא נפגעתי, הכובע לא בוער אצלי..;)
אתמול הגדרתי אצלי עם אופציה C והסרוו עובד יפה.
למרות זאת דעתך היא שהסרוו שלי MKS8910, שעובד במהירות 0.5 וברזולוצית תדר של 760 (כפולה מזו של ה9257) צריך להיות על אופציה B? אני שואל כדי שלא תהיה לי איזו תקלה מצערת..
אליקופטר
05-01-2010, 12:35:43
בכלל לא נפגעתי, הכובע לא בוער אצלי..;)
אתמול הגדרתי אצלי עם אופציה C והסרוו עובד יפה.
למרות זאת דעתך היא שהסרוו שלי MKS8910, שעובד במהירות 0.5 וברזולוצית תדר של 760 (כפולה מזו של ה9257) צריך להיות על אופציה B? אני שואל כדי שלא תהיה לי איזו תקלה מצערת..
אמממממממ תראה אם הוא מקבל את אותו המתח בשני המצבים וזה עובד לך אז אין בעיה אבל זו השאלה הגדולה אם הוא יהיה בB ויעבוד אך לא תוציא ממנו את המייטב לא נורא, אם הוא יהיה ב C ויקבל מתח שהוא לא צריך ההמשך ברור:( . אני במקומך ההיתי בודק זאת אפילו באימייל לאתר CY ,ובשלב זה בודק עם הכל עובד ב B וממשיך כך בנתיים.
שוב הדילמה היא כזו שהסרוו שלך הוא 0.5 בעוד ש B מוגדר לסרווים דגיטאליים במהירות של 0.4 בעוד ש קטגוריה C מוגדרת לסרווים במהירות 0.3 אתה יותר קרוב לקטגוריה B במהירות הסרוו . שוב תלוי לפי מה אתה מקטרג ,ולכן אני נוטה לבחור בקטגוריה שהסרוו יעבוד אבל לא יגרם לו נזק לפחות עד שתיהיה לי תשובה מוסמכת כי לא בפורום הזה ולא באחרים ידעו לענות על כך באופן חד משמעי הגירו הזה חדש בארץ וגם עם בעל העסק בארץ שממנו קניתי את הגירו לא יכולתי לקבל תשובה והופנתי לאתר CY.
אליקופטר
05-01-2010, 12:39:30
מתוך FAQ פרק 7 בחוברת של המיני G רשום שרוב הסרווים עובדים טוב במצב סטנדרט אולם מעטים הסרווים שעובדים ב 3MS והם סרווים מיוחדים של פוטאבה.
ככה כתוב .
אין שום הבדל במתחים בין המצבים (ואוי לנו אם היה) ההבדל הוא במהירות הרענון של המיקום שהסרוו צריך להיות בו.
תקרא את המאמר הזה ותבין למה אני מתכוון (אולי):
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=76808
אליקופטר
05-01-2010, 15:32:41
אין שום הבדל במתחים בין המצבים (ואוי לנו אם היה) ההבדל הוא במהירות הרענון של המיקום שהסרוו צריך להיות בו.
תקרא את המאמר הזה ותבין למה אני מתכוון (אולי):
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=76808
לא הבנת אותי ואני בטוח שאתה יודע שיש סרווים שעובדים עם 6 V ויש שעובדים עם 4.8 V ויש שיודעים לעבוד עם שניהם,אני לא יודע איך עובד הגירו החדש הזה עם סרווים שונים ואלי כחלק מהשוני באופציה C כן יש הבדל במתחים.
עדיף לתת נק' למחשבה ולא להציג כאילו הכול ידוע ולתת לאדם להרוס את מה שיש לו.
את המאמר הבנתי את האולי שלך בסוגריים לא הבנתי .
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.