צפייה בגרסה מלאה : שאלה חלקי חילוף - עדיף סיני או מקורי?
אני רוצה להזמין חלפים מראש ל CopterX 450 מראש לפני שאני ארסק אותו
התכנון הוא בהתאם למדריך למסוקאי החשמלי המתחיל
גלגל שיניים ראשי, בום, להבים, ספינדל (Feathering Shaft) ומגלשיים, חגורה (אני הוספתי)
יש צורך מיוחד להזמין את החלפים מאתרים כמו flying-hobby שיתנו לי חלקים מקוריים באיכות טובה או שאין סיבה לשלם את המחיר הזה ואפשר להזמין את הכי זול שאני מוצא ב EBAY ?
יש אולי דברים ספציפים שעדיף להשקיע בהם ובשאר להסתפק בזול?
חוץ מזה כמה שאלות קטנות לגבי חלקים ספציפים
1. הגג"ש מורכב מ 2 גלגלים ועוד חלק וכמה ברגים
כשמחליפים לרוב גג"ש מחליפים את כל הסט או שאפשר להזמין רק את הגג"ש עצמו ולהשתמש בחיבורים הקיימים?
2. להבים למתחיל - פייבר גלאס/עץ/אחר?
3. מגלשיים - הרבה שבירים או קצת עמידים?
4. עוד חלקי חילוף ששווה להזמין מראש?
תודה מראש לעונים
דניאל דקל
05-01-2010, 22:14:38
ב RC711 החלקים מספיק זולים
בשביל לרכוש משם חלקים מקוריים לקופטר
אגב מצחיק לאן הגענו, יש כבר חלקי חיקוי לקופטר שהוא בעצמו חיקוי לTREX?
HeliDraco
05-01-2010, 22:24:01
גלגל שיניים ראשי, בום, להבים, ספינדל (Feathering Shaft) ומגלשיים, חגורה (אני הוספתי)
יש צורך מיוחד להזמין את החלפים מאתרים כמו flying-hobby שיתנו לי חלקים מקוריים באיכות טובה או שאין סיבה לשלם את המחיר הזה ואפשר להזמין את הכי זול שאני מוצא ב EBAY ?
כשמחליפים לרוב גג"ש מחליפים את כל הסט או שאפשר להזמין רק את הגג"ש עצמו ולהשתמש בחיבורים הקיימים?
תודה מראש לעונים
הי
לדעתי פליינג הובי לא מחזיקים חלקים לקופטר, אלה לטירקס - שהוא יותר יקר.
החלק היחיד שהייתי חושב לקנות של טירקס (עד עכשיו), הוא הציר הראשי - משום מה קורה שמגיעים צירים חדשים עם עקמומיות מה או בעיות בקדחים (לי היה אחד מכל סוג :mad:). כל השאר - אפשר לקנות של קופטראיקס. לא יודע אם יש באיביי או לא.
חוץ מזה:
1. עדיף להחליף את כל הסט - זה כאב ראש לא קטן לדחוף את המיסב החד-כיווני לגג"ש.
2. להתחיל עם עץ, אח"כ פיברגלס.
3.קצת עמידים. אני עדיין מטיס את שלי עם המגלשים המקוריים. ולא שהיו חסרים לי ריסוקים בדרך :(
4. להבי זנב, צירי זנב, ערכת ברגים (Screws Set) משככים לראש (Dampeners). לדעתי זהו...
amiramen
06-01-2010, 09:18:28
לא מחליפים את כל הסט. בד"כ רק הגג"ש העליון נטחן ולכן מחליפים רק אותו.
אני הזמנתי סט אחד מלא של ג"גש למקרה של ריסוק רציני ועוד 4 סטים של ג"גש עליון בלבד.
אני מטיס עם פיברגלאס... היה לי רק להבי פלסטיק כבדים ולכן אני יכול להגיד לך שפיבר הרבה יותר טוב מפלסטיק.
לא ניסיתי מגלשיים אחרות אבל מגלשי הסטוק, חד משמעית(לאחר 4 ריסוקים), מספיק טובים מכיוון שהם לא התעקמו לי.
תודה מראש לעונים
תשובות בבולד...
לגבי 4: כן, הינה הרשימה שלי לח"ח. לצערי, הכל מניסיון אישי:
ג"גש עליון(שמתחבר למנוע) - כמה שיותר(2-3). נהרס בכל ריסוק.
סט ג"גש(הכולל את התחתון וצירו - מספיק אחד. בד"כ לא נהרס.
ספינדל - תוודא שעוביו(3 או 4 מ"מ) מתאים לך. כמה שיותר(2 לפחות). נהרס בכל ריסוק.
מחזיק להבים(גריפים) אם הם מפלסטיק, אז תקנה 2 סטים(שני גריפים לסט). בד"כ נהרס בכל ריסוק.
ציר ראשי - בד"כ מתעקם בכל ריסוק. לפחות 2.
ציר זנב ראשי - מתעקם בכל פגיעת זנב. לפחות 2.
בום(מוט זנב) - כנ"ל. סט אחד(2 בסט).
טיפ קטן וחשוב: לך לעודד שיסביר לך על המסוק וחלקיו וקצת יטיס איתך... אני עשיתי זאת רק לאחר 2-3 ריסוקים כואבים...
לגבי כותרת שאלתך מהכותרת:
עד עכשיו הזמנתי חלקים סינים ואני לא רואה בכך בעיה... אני מזמין את מה שאני צריך במחיר הכי זול שאני מוצא.
מומלץ לקנות מאיביי מכיוון שאם החלק באמת לא טוב אתה נותן פידבק שלילי או מדבר עם המוכר והוא שולח לך אחד חדש.
hatul
06-01-2010, 23:01:42
http://www.cy-model.com/
המחירים כוללים משלוח
wind556
07-01-2010, 08:55:24
לא משתלם לקנות חלפים בפליינג הובי, המשלוח מייקר אותם,אצלם שווה לרכוש רק מסוק שלם.
אבל עדיף לפני כל קניה לבדוק את המחיר בארץ, ברוב המקרים זה קרוב מאד למחיר האינטרנט
ואם כבר קונים ברשת, החנות המועדפת עלי היום היא אינפיניטי,אמינה, מהירה ודואר זול:
http://www.infinity-hobby.com/main/advanced_search_result.php?keywords=blades
ולשאלתך,עדיף סיני מקורי;)
wonderd
07-01-2010, 09:37:38
אפשר גם להזמין באי ביי ללא חשש, רק צריך לזכור שהמשלוחה משם לוקח קצת יותר זמן וצריך לשים לב שמזמינים את מה שצריך ולא משהו אחר (לדוגמה ספינדל 4 מ"מ ולא 3..)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.