התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה לגבי אוטורוטציה

אליקופטר
07-01-2010, 12:20:13
שלום,

ספק אם אוכל לקבל תשובה אבל אנסה ...

אני מצליח לבצע אוטורוטציה אך מתקשה להביא את המסוק אלי ,גם נסיון לנווטו אלי תוך גלישה לא מצליח ממש עד אלי ,ניסתי מול הרוח גם לא עזר משהו כנראה בצבירת המהירות אצלי לא נכון.
באופן כללי אני בהולד כמובן מוריד לחצי מצערת כלומר 0 בשלב מסויים ניתן לומר בחצי דרך מטה(החצי הקרוב לקרקע) אני מוריד עוד מעט מצערת ואז מתחיל לעלות לאט עד נחיתה רכה אבל כאמור לא מצליח לגלוש אלי.

יש הצעות?

תודה.

wonderd
07-01-2010, 13:30:56
מה זאת אומרת לא מצליח? הסטיק הימני לא פועל?

ziki
07-01-2010, 13:54:10
אני לא כזה מומחה גדול באוטורוטציות אבל לדעתי אתה לא משיג מספיק תנועה קדימה משום שאתה כנראה מתאמץ לשמור את המסוק מאוזן אופקית מידיי ולא מוריד את האף של המסוק מעט כלפי מטה, אם האף יהיה מופנה כלפי מטה המסוק יתקדם קדימה בכל פעם שתיתן מעט פי'צ חיובי ויגלוש טוב יותר.

אליקופטר
07-01-2010, 14:32:21
אני לא כזה מומחה גדול באוטורוטציות אבל לדעתי אתה לא משיג מספיק תנועה קדימה משום שאתה כנראה מתאמץ לשמור את המסוק מאוזן אופקית מידיי ולא מוריד את האף של המסוק מעט כלפי מטה, אם האף יהיה מופנה כלפי מטה המסוק יתקדם קדימה בכל פעם שתיתן מעט פי'צ חיובי ויגלוש טוב יותר.

wonderd הסטיק פועל למה לא.

ZIKI
זה גם מה שאני חושב וציינתי זאת אבל ניסתי להוריד אף הוא יותר צלל והיה צורך להציל אותו מגילגול .
אני מאמין שזה הכיוון אבל אתה יודע מי שכבר שולט בדבר יוכל לתת טיפים מעבר לתאוריה .

תודה לאלמוני שהציע עזרתו בפרטי אני מניח שאם שלחת בפרטי אתה מעדיף להישאר אלמוני:)

תודה בכל אופן .

liran
07-01-2010, 15:28:04
נראה לי שאתה בולם את המסוק מהר מדי מוקדם מדי ולכן הוא נעצר לך.
צריך להנמיך תוך כדי עלרוד קדימה בשביל הגלישה ואז תוך כדי שהוא חולף אותי בגובה נמוך אני בולם אותו בעלרוד אחורה עד לעצירה בריחוף, מתן פיטץ' ויישור האף קדימה בעלרוד ונחיתה. כמובן שככל שמתרגלים יותר העסק הופך להיות יותר ויותר מתואם. מספיק לי נחיתה כמה מטרים ממני, לא צריך אותו ממש ליד הרגלים.
פיטץ' 0 באמצע סטיק באוטורוטציה זה מעט מדי פיטץ', צריך להיות 5-5.5 בשביל שיהיה לך מספיק אנרגיה לבלימה ונחיתה.