צפייה בגרסה מלאה : צלב אימונים שיתאים לטירקס 500
Shahars
11-01-2010, 20:43:16
יש למישהו אחד שהוא רוצה למכור/למסור?
אשמח לשמוע המלצות על אחד טוב, שיהיה גדול מספיק...
תודה
שחר
wind556
11-01-2010, 20:50:11
אל תשים צלב אימונים
זה פותר בקושי את הבעייות שהוא עצמו יוצר
זה מוצר שהוא נחלת ההסטוריה
עמיתפורת
11-01-2010, 23:56:44
צלב אימונים הוא מוצר מאוד לא מומלץ.
יוצר רדיעות ובעיות לא נעימות אחרות.
קח מדריך טוב שיתן לך את הביטחון החסר לך ותהנה יותר.
lior_bar_ami
12-01-2010, 01:42:47
אל תשים צלב אימונים
זה פותר בקושי את הבעייות שהוא עצמו יוצר
זה מוצר שהוא נחלת ההסטוריה
הוא הרבה יותר מתאים מאשר הקומבינה שהותקנה על הזנב.
קפוץ לכל חנות טיסנים ורכוש לך צלב אימונים - אבטח אותו כראוי, והוא יעשה את העבודה.
אחזק את קודמי ואומר שהדרכה טובה היא הרבה יותר מומלצת, אך אם עליך לבחור בין צלב אימונים או השטות הזו על הזנב - הצלב עדיף בכל יום.
עמיתפורת
12-01-2010, 07:02:15
מה זה השטות של הזנב סליחה על הבורות?
wonderd
12-01-2010, 07:45:44
במקום להשקיע כסף וזמן בצלה אימונים, תשים את הכסף בדלק וסע לבקר מישהו שמטיס קרוב אליך, ההדרכה והעזרה שתקבל שווה הרבה יותר מצלב אימונים.
אני גם הייתי חכם והרכבתי צלב, כשהוא גם נשבר זרקתי אותו לפח (בעצם שמרתי את מוטות הקרבון לתומכי בום..;)), החיים הפכו קלים יותר לאחר הניסיון הראשון ועקומת הלימוד שלך עולה פלאים ללא הזבל הזה.
לדעתי, בקשר למתקן המוזר שהתקנת על הזנב - אם תהפוך אותו למוט מתכת עגול ודק, תהיה לך פחות בעיה של הפרעה לזנב. או שפשוט תלמד לנחות כשהמסוק נוטה מעט קדימה ולא תהיה לך בעיה.
RonEfrat
12-01-2010, 13:15:46
מה זה השטות של הזנב סליחה על הבורות?
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=17243
Shahars
12-01-2010, 15:15:35
תודה לכולם על העצות... טוב לדעת שיש אנשים טובים שמוכנים לעזור!
העניין הוא כזה- אני יודע שזה תחום יקר ושריסוק הוא לא שאלה של "אם" אלא יותר של "מתי".
אין לי ספק שמדריך הוא הדבר הטוב ביותר שניתן להשיג על מנת לשפר את רמת ההטסה- ככה למדתי להטיס טיסנים בעבר והגעתי בזמן קצר מאוד לרמה ממש גבוהה.
הבעיה היא שכרגע פשוט מיציתי את כל הכסף שאני יכול להשקיע ולשלם למדריך עשרות או מאות שקלים זה דבר שלצערי הוא לא בא בחשבון (הכנות לחתונה עולות המון כסף) לכן אני מנסה למצוא פיתרון שיהיה סביר ושבעזרתו אוכל לפחות ללמוד כיצד מתחילים.
אני אחשוב כיצד אני מסדר את האלומיניום בצורה כזו שתשפיע פחות על הזנב ואני מבין שכדאי לזנוח את הרעיון של צלב.
שוב תודה לכל מי שתרם את דעתו
שחר
תודה לכולם על העצות... טוב לדעת שיש אנשים טובים שמוכנים לעזור!
העניין הוא כזה- אני יודע שזה תחום יקר ושריסוק הוא לא שאלה של "אם" אלא יותר של "מתי".
אין לי ספק שמדריך הוא הדבר הטוב ביותר שניתן להשיג על מנת לשפר את רמת ההטסה- ככה למדתי להטיס טיסנים בעבר והגעתי בזמן קצר מאוד לרמה ממש גבוהה.
הבעיה היא שכרגע פשוט מיציתי את כל הכסף שאני יכול להשקיע ולשלם למדריך עשרות או מאות שקלים זה דבר שלצערי הוא לא בא בחשבון (הכנות לחתונה עולות המון כסף) לכן אני מנסה למצוא פיתרון שיהיה סביר ושבעזרתו אוכל לפחות ללמוד כיצד מתחילים.
אני אחשוב כיצד אני מסדר את האלומיניום בצורה כזו שתשפיע פחות על הזנב ואני מבין שכדאי לזנוח את הרעיון של צלב.
שוב תודה לכל מי שתרם את דעתו
שחר
שחר
גם אני מאלו שמצטרף להמלצה שלא ללמוד עם צלב אבל אם בכל זאת אתה מרגיש איתו יותר בטוח ורוצה להתנסות איתו ככלי זמני ללימוד לבד וללא תמיכה מאיש אוכל לתת לך את שלי שנשמר אצלי למזכרת מאותם ימים בהם למדתי להטיס (גם כן לבד וללא עזרה מאיש).
אני גר בפ"ת ואתה מוזמן לבוא ולקחת אותו, הוא מתאים במידותיו ל 450-500 ואיכותי יותר מזה שזמין כקנוי.
אם אתה מעוניין תשאיר לי הודעה בפרטי ואתן לך פרטים.
אייל שפירא
12-01-2010, 18:07:39
כששאלתי לפני כמה חודשים על צלב אימונים גם עלי קפצו באיומים.
בסוף לקחתי את הפתרון של הליפריק - שמתי סקידים של טי רקס 600.
הם רחבים וגבוהים כמעט פי שניים, והמסוק נראה ומתנהג כמו מסוק, רק שיש שטח גדול יותר לנחות עליו.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.