PDA

צפייה בגרסה מלאה : פדלים מקבילים

yaron78
15-01-2010, 07:52:21
שלום
סיימתי להרכיב את הקופטר ae
היה דיי קשה.....כי היו דברים שלא הסתדרו ..למשל שהסרוו סרבו:D להיכנס לתושבת... עד שפתחתי את המכסה שלהם מלמטה כדי שהכבל יכנס ישר וכך גם הסרוו ולא בזוית ועדיין הייתי צריך להפעיל לחץ..
ועוד כמה דברים שלא הסתדרו...כמו שגיליתי שהבורג שתופס את בית הזנב לבום איבד את הראש :eek:...ואני רציני בהכל. באמת נשבר לו הראש..אבל לא בשלב שהרכבתי..יותר מאוחר ....ועוד כמה דברים שהלכו קצת קשה...
לסיום יש לי 2 שאלות
.רציתי לדעת איך אפשר לכוון את הפדלים כך שהם יהיו מקבילים
האם זה לפי העין או שיש שיטה יותר מדוייקת...
והאם מדביקים את הברגים שתופסים את המנוע למסוק(בהתחשב שהגוף אלומניום ולא פלסטיק אם זה משנה...כי בלאו הכי הבורג תופס את המנוע ולא משנה אם הגוף פלסטיק או מתכתי...)
תודה מראש

wind556
15-01-2010, 10:09:21
הסרוואים אמורים להיכנס ממש בקלות, אם היה לך קשה סימן שעשית משהו לא נכון. לא פותחים סרוו בשביל להכניס, אישית הייתי משתדל להימנע משימוש בסרוו שהמכסה האחורי שלו נפתח במיוחד אם מי שעשה את זה אינו ממש מומחה.
את הפדלים עליך לכוון לפי העין מקביל לכלוב, זה מספיק טוב.
על ברגי המנוע ניתן לשים כמות קטנה מאד של דבק הברגות ולסגור היטב

yaron78
15-01-2010, 10:27:36
תודה עודד
בגירסת me הסרוו נכנס חלק ואפילו יש לו מעט חופש לזוז בגירסת ה ae הסרוו נכנס בתוך שקע
שבדיוק בגודל שלו רק שיש חלק מסויים שהוא מעט מעוגל בשתי הקצוות במקום ליהיות ישר
זה מה שהיקשה..אני יבדוק את הסרוו היטב ...לראות שבאמת לא נפגע משהו
בפדלים יש לשים מעט דבק?
ובמנוע מספיק דבק כחול או עדיף אדום?

wind556
15-01-2010, 11:33:13
לא מבין בצבעים ;) לי יש ירוק.
וזה לא כל כך עקרוני, יותר עקרוני לחבר את המנוע עם ברגי אלן ולא עם ראש צלב, ואז גם אם זה נדבק חזק תוכל לפתוח בקלות.
ואם הסרוו נכנס בקושי לגוף, משייפים טיפה את הגוף, אבל לא ברור לי איך התקנת את הסרוו, הסרוו צריך להיות מחובר מבפנים החוצה, כך שאין בכלל שום סוגיית כבל

yaron78
15-01-2010, 13:18:18
הסרוו מבפנים החוצה? :eek:
אין סיכוי.......ניסיתי לא נכנס..... אלא אם אני יפתח את כל הברגים שבגוף...וזה הרבה ברגי פיליפס עם לוקטייט...
השוותי את המיקום של הסרוו עם המסוק me שהתרסק וזה יוצא זהה....
עודד אין סיכוי שאתה לא מבין בצבעים...............ירוק :D אדום:mad: כחול :eek:
:D אני ישתמש בכחול הבנתי הוא חלש יותר מהאדום ....... .למנוע... :eek:

ושוב פעם בסוף השבוע לא מטיס. למרות מזג האויר הטוב...
יש לי עוד פינישים כיוונים כיוון הבקר.....ואז אני מקווה שלא יתפרק באויר :(...