צפייה בגרסה מלאה : בעיה ב TREX 600
eitanln
15-01-2010, 19:22:27
למומחים שבינכם, יש לי בעיה בTrex 600 וצריך עזרה
הסט אפ שלו:
מנוע: Align 650L 1220KV
בקר: Align RCE-BL100G
ג'ירו : Futaba GY401
סרוו זנב : Hyperion DS20GMD מהיר וחזק יותר מהפוטבה.
הבעיה היא שעם הפעלת מאמץ יש קפיצות בסל"ד שגורמות לנדנוד זנב (בניגוד לנידנוד זנב טבעי, ממש שומעים את הסל"ד מרצד)
עם שומר סל"ד הבעיה הייתה חמורה יותר. ניסיתי את כל הכיוונים האפשריים עם הבקר הזה עד שהחלטתי לקנות בקר אחר.
קניתי : Castle Phoenix Ice 100 עם אותו מנוע.
והתופעה החמירה : היום בכלל לא הצלחתי להמריא כבר ב 30% מצערת הסל"ד עשה גלים והזנב בעקבותיו.
מה עוד לעשות ?
רועי (tooly) זה המסוק שהיה שלך דעתך חשובה !!
eitanln
16-01-2010, 06:12:43
מישהו ?
eitanln
16-01-2010, 10:00:13
הייתי היום בגעש,
לא הצלחנו למצוא את הבעיה.
חושדים במנוע !
אבל פגשתי שם חברה מאוד נחמדים וששים לעזור.
קודם כל אני יכול להמליץ לך דחוף להחליף את המנוע !
לי אישית יש את אותו מסוק והמנוע הצליח לשרוף לי בקר !
היום אני עם בקר מקורי ומנוע סקורפיון 4025-1100KV
המסוק מתנהג אחרת לגמרי והבקר המקורי יורד ממש קר !!!!
לפני יומים עשיתי בדיקה והעליתי את המסוק פעמים ברציפות ללא הפסקה
ועדין המנוע והבקר נשארו קרים לעומת סאט אפ מקורי !
בהצלחה !
RonTo
16-01-2010, 12:44:21
גם לי יש 600ESP ולפני כשלושה חודשים נתקלתי בתופעה דומה.
לאחר כמה טיסות נוספות, באופן פתאומי המנוע הפסיק לעבוד באוויר. כאשר בדקתי גיליתי שעם סוללות אחרות הכל עבד כמו שצריך.
לאחי יש 500ESP גם כן חווה תופעה דומה עד שהסוללה המדוברת הפסיקה לעבוד לחלוטין.
בקיצור, לפי דעתי זאת סוללה בסוף חייה. האם זה קורה לך עם כל הסוללות שלך? או אחת ספציפית?
רון אתה קצת טועה כי אני עם אותם סוללות ולא קרה כלום !
המנוע הוחלף לעקרב והבקר המקורי הותקן שוב ואני משתמש
באותם סוללות. למרות שאני לא שולל את האופציה שהסוללות שלו ישנות.
אבל אם אכן כך המקרה אז הוא היה צריך לדעת את זה !
avi g
16-01-2010, 13:53:14
מה סט אפ של הבקר
1 > 2 > 1 > 2 > 3
מצד ימין לשמאל
למרות שאני רוצה לשנות לזמן תגובה מהיר של האלקטרוניקה אבל
גם בתצורה הנוכחית שלו זה בסדר גמור !
תעביר את "Throttle response speed" ל "standart" והבעיה תפטר (אופציה אחרונה בסט אפ של הבקר של align)
היה לי את אותה הבעיה:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=9848
בנוגעה לICE - אם הפעולה שהצעתי לך עובדת על הבקר של align אז הבעיה שלך זה ה - Gain של ה Governor, תצטרך להוריד אותו לפחות ל 5-8 אחוז
עוז
eitanln
16-01-2010, 17:25:51
עוז,
גם את זה ניסיתי ולא עזר
eitanln
16-01-2010, 17:59:25
שגי,
איזה עקרב שמת ?
eitanln
23-01-2010, 11:44:57
אני מתחיל לחשוד !!
רועי (tooly) דיברתי אתך השבוע וביקשתי להפגש בכל מקום אפשרי, הרגשתי שאתה מתחמק, אמרת שאתה לא מטיס בגעש ואתמול היית שם !
הרי ממך קניתי את המסוק ומאז אי אפשר להטיסו !
מאז הוצאתי עוד הרבה כסף עליו ועדיין יש בעיה !
קצת אחריות, הגינות ובגרות לא תזיק.
אם מכרת חלק פגום זה באחריותך ואם הבטחת שהמסוק תקין זה גם באחריותך.
ואם יש עוד משהו פגום אז כדי שאני אדע כדי שאף אחד לא יפצע מזה כשהבעיה תפתר !!!
ערן אפרייאט
23-01-2010, 12:04:39
היי, איתן.
אין טעם להתחיל לחשוד בכלום, רועי בחור עסוק - ועד כמה שאני יודע מאוד אמיתי.
****דבר איתי - אני יעזור לך להתגבר על הבעיה.
eitanln
23-01-2010, 13:35:41
ערן,
קודם כל תודה רבה.
הנקודה היא שמי שמוכר יד שנייה גם צריך להיות אחראי למה שמכר.
עסוק או לא וכבר עברה חצי שנה, דיברתי איתו מס' פעמים. הוא כל פעם העלה משהו אחר ובסך הכל 2 דקות מעבר לטלפון הוא לא הסכים להגדיש.
אני בינתיים הוצאתי הרבה כסף ואפילו קניתי עוד בקר.
אני לא אמור להוציא שקל נוסף על מערכת שקניתי ממנו ואמורה להיות תקינה.
אני גם לא אמור לשלם לאנשים שיבדקו אותו בגלל שהוא לא מוכן.
הוא צריך !!
איתן אחד החסרונות ברכישת יד שניה הינה התקלות !
אני לא מאמין שרועי מתחמק מה שכן אתה יכול להיות
בטוח שפתרון לדברים האלו יכולים לקחת זמן אלא אם
יש לך את כל החלקים במלאי ואז אתה מחליף הכל ובודק !
אלקטרוניקה היינה בעיתית ולפעמים יכולה לתסכל גם את המומחים !
תנסה את ההגדרות שרשמתי לך לבקר ואל תפעיל גוברנור...
את המנוע הייתי ממליץ לך בחום להחליף כי הוא עושה רק בעיות מניסיון שלי !
והמנוע אצלי כמו שכבר רשמתי הוא 4025-1100KV ואני הולך להוסיף
בקר של קאסטל קריאשיון 100A ICE זה הסאט אפ המומלץ למסוק !
בהצלחה ואם תצטרך עזרה אל תהסס לפנוות !
eitanln
23-01-2010, 16:23:21
שגיא,
ניסיתי את כל הגדרות שציינת לבקר, החלפתי גם סוללות ולא עזר.
לפני שבועיים קיבלתי את הקאסטל קריאשיון 100A ICE והתופעה רק החמירה.
כמובן שגם פה ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות.
רק מנוע עוד לא החלפתי.
הנקודה היא שלפני שאני נכנס להוצאה נוספת של מנוע הייתי רוצה להיות בטוח שזאת הבעיה.
תאמין לי שאם היית בצד שלי של הקו היית שם לב להתחמקות .
ואני חושב (וכך הייתי נוהג) שאם מכר לי מנוע דפוק הוא צריך לפצות אותי ולפחות לעזור.
תתקן אותי אם אני טועה !
אני אתקן אותך כי אתה טועה ! ואתה מוזמן גם לדבר איתי בנייד....
אני קניתי מסוק חדש 600ESP לאחר כחודש שהוא טס התפוצץ לי
בקר לאחר טיסה יחסית אגרסיבית .... יאמר לזכותו של המוכר
שנתן לי תשובות עניניות ומקצועיות ולא התחמק והסביר לי במהלך
יום שבת שהינו היום מנוחה שלו כי היו מקרים ואין הרבה מה לעשות בנידון
אתה לא יכול לתאר לעצמך את ההרגשה של הנזק וההוצאה הנוספת !
אבל אח יקר בשם בר-עמי עזר לי והסביר כי מנוע של סקוריפון בדגם
שרשמתי למעלה יעשה את העבודה ויתן לי הרבה יותר כוח מהמנוע המקורי !
יאמר לזכותו כי כל מה שאמר נמצא נכון כולל הטמפרטורת עבודה של המנוע והבקר !
ועכשיו בוא ננסה לשנות קצת את התקלה שלך למצב אחר לגמרי....
קנית מסוק הכל תקין ריחפת איתו ופתאום תוך כדי תרגיל נשרף לך הבקר ומתפוצץ
המנוע .... היית מעדיף מצב כזה ? או לדעת מראש שכדאי ואף מומלץ להחליף מנוע !!!
אני מבין את ההרגשה שלך אבל גם אם אתה צודק לגבי היחס אתה טועה לגבי המנוע !!!
למדתי במהלך החיים שלי להוציא את הטוב מהרע ! יש בעיה במנוע תחליף ותקבל מנוע
יותר טוב שיורד בטמפרטורות נמוכות ולא יהיה לך מה לדאוג לגבי שריפת בקר/מנוע !
בכל אופן אתה מוזמן ליצור קשר להסבר יותר ממצה ולסאט אפ שיחזיק לך הרבה זמן !!!
שיהיה בהצלחה ושבוע טוב !
dav749
23-01-2010, 18:23:45
אני קראתי את כל מה שנאמר פה .
כאדם שקונה יחסית הרבה יד שניה עוד לא נתקלתי בשום בעיה,
אבל ויש פה אבל גדול, אם האדם שמכר את המסוק מתחמק זה מוכיח שהוא ידע שישנה
תקלה במסוק . זה מגעיל ואפילו מכוער לדעת שישנה בעיה כל שהיא במוצר מסויים
ועוד לימכור אותו ולומר שהוא תקין ? לאן הגענו בושה!!
נועם ג
23-01-2010, 18:46:09
לא מכיר את הסיפור, וממש לא מעניין אותי.
אבל דבר אחד בטוח, רועי\עוזי אנשים ישרים, אמינים והלוואי והיו עוד המון כמוהם בתחביב שלנו..
ואל לך לחשוד בהם אפילו לרגע!, הם לא יתלכלכו בשביל כמה שקלים
ומעבר לזה...
ברכישת ציוד יד שנייה האחריות מוטלת על הקונה בעת המכירה שכן הוא רוכש מסוק\ציוד משומש וצריך לבדוק את תקינותו
בהצלחה.
eitanln
23-01-2010, 19:12:32
מה אתה אומר.
אז למה הוא מתחמק ולא מעיף מבט על המסוק?
אני יודע שהבחור מבין מאוד בתחום והוא בטוח היה עוזר לפתור את הבעיה, הוא גם עובד בזה.
לא אחראי, נניח...
אבל למה מתחמק מלעזור בחייך זה המינימום.
חשבון פשוט : 1+1=?
עמיתפורת
23-01-2010, 19:22:13
חבר יקר.
ראשית אני מצטער לשמוע שאתה לא מצליח לפתור את הבעיה.
גש למישהו שמבין בזה - אנחנו מציעים שרות מיקצועי בתשלום כמובן כדי לפתור בעיות מסוג זה.
שנית.
אתה רכשת מסוק מרועי ואני סמוך ובטוח שהוא לא מתחמק ממך.
הרם לו טלפון שוב - תתנצל על הטררם שעשית כאן ובקש ממנו שתיפגשו השבוע לסגור את העניין.
אתה ראית את המסוק טס לפני או לא?
eitanln
23-01-2010, 19:52:13
עמית,
אני לא ראיתי את המסוק טס ברגע הקנייה, הכרתי את רועי עוד לפני.
אתה בסדר אתה :), אני צריך להתנצל ?
לא באתי בשום דרישה מוגזמת !
אנשים שקנו יד שנייה ו"אכלו אותה" הגיבו בצורה חריפה יותר.
יש לו הטלפון שלי ובעבר ביקשתי שייצור קשר כשיכול להפגש.
השבוע דיברתי איתו בטלפון, שאלתי איפה הוא מטיס כדי שאני אגיע (" אתה לא יכול להכנס איפה שאני מטיס "), הצעתי להגיע לחנות ברמת גן (" אני לא מתעסק עם הדברים האלו יותר").
אם הייתי מושך אותך באף גם אתה הייתה מתעצבן.
TooLy
23-01-2010, 20:41:57
הצד שלי בעניין (כמוכר):
המסוק נמכר כפלטפורמה משומשת (מסוק+סרוואים לסייקליק ועוד כמה אביזרים), המנוע והבקר הינם חדשים שהוצאו מקיט של 600ESP ונמכרו עם המסוק חדשים בקופסא.
מדובר על עיסקה שבוצעה לפני שנה כמעט:
http://efly.co.il/forums/showthread.php?t=6337
המסוק עצמו תקין לחלוטין וטס מדהים עם סטאפים קודמים של 6 ו-8 תאים אצלי.
איתן פנה אליי כמה פעמים בשאלות והאם אני יכול להציץ על המסוק.
מפאת חוסר הזמן שלי בתקופה האחרונה ושינוי בסדרי העדיפויות ושטחי ההטסה שלי, לא יכולתי לראות את המסוק וכך הסברתי לו.
גם את המסוק החדש שלי הטסתי אתמול (החלטה של הרגע האחרון) בגעש לאחר כמעט 3 שבועות מאז הטסט פלייט שלו.
את הבעיה שהוא מתאר צריך לראות ולאבחן אך ורק בטיסה, כך שאין לי מה לעשות גם אם יגיע אליי לחנות, מה שגם אינו אפשרי, כיוון שמדובר במכירה פרטית ואינה קשורה כלל לחנות.
את הזמן החופשי שיש לי, אני מנצל להטסות שלי ולענייני, הרבה אנשים פונים אליי, אין לי את היכולת לעשות זאת, גם ההשתתפות שלי בפורום התמעטה מאוד בתקופה האחרונה (עוזי כותב מדי פעם) לכן הצעתי לו שיבדוק עם חבר'ה אחרים שיכולים לנסות ולעזור.
זו אמנם הרכישה הראשונה של איתן ממני, אך רבים אחרים יוכלו להעיד על האופן בו מכרתי ציוד. (דוגמת 2 המסוקים האחרונים שמכרתי בחודש האחרון).
איתן, המנוע והבקר חדשים, כמו שראית, הגיעו בקופסא ובשקיות המקוריות עם הפיניונים המתאימים לסטאפ.
אני מציע שתגש למישהו מקצועי, כמו עמית פורת שהציע או מישהו אחר והם יוכלו לאבחן את הבעיה.
26112611
23-01-2010, 20:43:34
תשמע איתן, אני לא מכיר אותך וגם לא את המוכר שלך, אבל אם אתה מרגיש שהוא מתחמק אל תוותר! יכול להיות שהוא ידע על זה, זה תלוי במה שאתה חושב, אתה צריך לעמוד על שלך.
בדיוק אבא שלי מכר איזה מכשיר ב-1100 שקלים, שבוע אחרי הקונה התקשר ואמר שהסוללה נדפקה, בלי לחשוב פעמיים אבא שלי הלך אליו ובדק אם זו אכן הבעיה, אחרי שהוא הבין שכן הוא קנה לו סוללה חדשה ב-200 שקלים, בלי לשאול יותר מידי שאלות ובלי לתת תירוצים
הנקודה שלי היא שאם המוכר הוא אמין וישר הוא יעזור לך ולא יתחמק, אם הוא אומר לך שהוא לא יכול תגיד לו שאתה רוצה שהוא יתן לך תאריך שבו הוא יכול להיפגש באותו שבוע.
dav749
23-01-2010, 21:04:10
שוב אני לא כל כך מכיר את הנפשות פה בנושא.
אבל לפי דעתי האישית וכמו שהגיב פה נדב שגם הוא שם לב שהמוכר מתחמק ומנסה להתנער
מהבעיה .
ולמוכר אני במקומך ההייתי יוצא גבר ופותר לקונה את הבעיה סך הכל הבן אדם שילם הרבה
כסף....
eitanln
23-01-2010, 21:16:25
רועי,
גם אני מאוד עסוק, אבל מאוד... ובנוסף אני בעל משפחה עם ילד.
אז להגיד: אין לי זמן זה אבסורד. להדליק שלט, לחבר סוללה ולסובב את הרוטור לוקח 2 דקות.
ואם כבר נמצאים בשטח אז הכל בסבבה ואפשר בין הטיסות.
להפנות אותי לאנשים ולשלם כסף על בדיקה כשאתה יכול והיית צריך לעשות זאת זה לא לעניין.
כל דבר שמכרתי עד היום דאגתי ללווה עד הסוף !!!
אז כדי שאני לא אבזבז סתם כסף וגם יקנה משהו נוסף שלא יעזור תהיה נחמד ותעזור.
מתי אתה יכול להפגש ?
TooLy
24-01-2010, 00:12:18
נורא מצטער אבל אני לא מחלקת תמיכה טכנית.
אך אם יימצא שהמנוע לדוגמה הוא גורם הבעיה, נמצא לכך פיתרון.
perelon
24-01-2010, 06:07:50
תשמעו חברה,
אני לא מבין מה זה השטויות הלו המוכר צריך לקחת את האחריות על המסוק,ולפי איך שהוא מתנהג ומדבר יד לי הרגשה שמדובר באדם מאוד לא ישר שמנה להתחמק מאחריות וזה ממש גועל נפש לתחום כולו.
ככה התחום לא יתפתח ובטח ובטח שמוצרים מיד שנייה
הזהרו ממנו,מכיוון שגם לפי מה שהוא אומר הוא מוכר לעיתים תכופות...
guyro
24-01-2010, 06:33:37
איתן,
אני מכיר את רועי מספיק זמן כדי לדעת שהוא לא ימכר ציוד תקול והוא מספיק הגיוני לעזור במידה וזו אחריותו.
אבל לבוא אחרי כמעט שנה שקנית את המסוק ולהגיד שהציוד תקול ? לא הגיוני מצדך.
לפי התיאור שלך או שהמנוע גמר את חייו וצריך לזכור שמנועי ALIGN ל-600 לא מוצלחים במיוחד
או שאתה משתמש בסוללה\ות שגם עשו את שלהן
אני מניח שהבקר לא מהווה בעיה שכן החלפת אותו, ואני מניח שהוא כוון כמו שצריך.
בכל מקרה אני מוכן להשאיל לך מנוע ALIGN 650XL כדי לבדוק אם הבעיה היא המנוע או לא,
צור קשר,
גיא
guyro
24-01-2010, 06:42:17
תשמעו חברה,
אני לא מבין מה זה השטויות הלו המוכר צריך לקחת את האחריות על המסוק,ולפי איך שהוא מתנהג ומדבר יד לי הרגשה שמדובר באדם מאוד לא ישר שמנה להתחמק מאחריות וזה ממש גועל נפש לתחום כולו.
ככה התחום לא יתפתח ובטח ובטח שמוצרים מיד שנייה
הזהרו ממנו,מכיוון שגם לפי מה שהוא אומר הוא מוכר לעיתים תכופות...
ההודעה שלך היא הגועל נפש לתחום כולו ! :mad:
אתה משמיץ מישהו שהוא נכס לתחביב שלנו וכל משמכיר אותו יודע זאת.
eranb
24-01-2010, 06:46:11
איתן.
אנא התעלם מיועצי אחיתופל שלא מכירים את הדמויות הפועלות בתחום ונהנים לייעץ ולהנות מהבלאגן שרץ פה!
בתור אחד (משוחד) שמכיר את רועי אני יכול להגיד לך שקנית מסוק מעולה (ראיתי אותו טס לא מעט פעמים)!
הלוואי שכל אחד בתחום יידע לבנות ולתחזק את הכלים כמוהם!,מדובר באיש הכי מקצועי וישר בתחום שאני מכיר ומתייעץ עימו.
לעצם העניין:
המנוע שקנית חדש מהקופסא-מה שמצמצם מאוד את האפשרות שהוא תקול.
יש לי בקר כמו שלך(והוא מעולה.) ויתכן שיש צורך להגדיר אותו אחרת דרך
כבל תיכנות שנמצא ברשותי.
אני מציע לך לא להשמיץ את רועי מעל דפי הפורום-ואני מזמין אותך להיפגש בשטח
בגעש בששי הבא כדי לאבחן את הבעיה ביחד ובחינם.
אני בטוח שמדובר בבעיה של כיול או כיוון ולא בעיה מכנית-מה שזה לא יהיה נמצא את הפיתרון.
כל דרך אחרת שתבחר לרבות המשך ההשמצות ,קנית מנוע חדש,והחלפת מרכיבים-לא תוביל אותך לפיתרון שיגרום
לך להנות מהמסוק המעולה שקנית.
ערן.
0544820263
TooLy
24-01-2010, 06:54:02
בוקר טוב.
רועי הוא טיסנאי ותיק מאוד מיקצועי עם המון ידע בתחום ויעידו על כך הרבה הרבה אנשים שביקשו וקיבלו את עזרתו ללא שום תשלום במשך השנים.
הרבה מאוד אנשים מתחילים וותיקים כולל המיקצוענים זכו לבקר בביתינו ולקבל עזרה מכל סוג שהוא ...הלחמות..כיוון בקרים...סטאפים...לתוך השעות הקטנות של הלילה ...על חשבון זמנו הפרטי של רועי ללא שום תמורה כספית.
ככה אנחנו מבינים שצריך לנהוג.
עזרה זו כללה גם אין ספור טלפונים בשעות לא מקובלות הביתה וכן טלפונים למקום עבודתו , עד כדי הפרעה וניצול ציני של טוב ליבו והידע שלו.
בתקופה האחרונה רועי עסוק מעל הראש בחייו הפרטיים ן\ובמקום עבודתו..ואינו מסוגל או מעוניין להמשיך בזה.
את השעות המעטות הבודדות שיש לו ( רק בימי שישי אחרי הצהריים שכן הוא עובד גם ביום שישי עד שעות מאוחרות ) הוא מנצל לטובת הטסה אחת או שתיים.
לכן , בשום מיקרה אין לראות בתשובה השלילית של רועי משום התחמקות כלשהיא או ניסיון להתחמק מאחריות כפי שנרמז ע"י כמה מגיבים.
רועי יותר מידי ישר ומיקצועי ע"מ להתלכלך בדברים כאלו !!!
ועל כך יעידו הרבה אנשים שרכשו ממנו במשך השנים מוצרים שונים.
חובת הגילוי הנאות תמיד עמדה לנגד עיניו ומעולם , ואני מדגיש , לעולם לא נמסר או נמכר ציוד שאיננו תקין בצורה כלשהיא ביודעין !!!
זה נוגד את עקרותנותינו כבני אדם !!!
המסוק שנמכר לאיתן היה תקין לחלוטין וירד במצב טיסה כשיר לחלוטין !!!
בנוסף הציוד הנוסף שנמכר לו היה חדש לחלוטין , באריזה המקורית שפורק מקיט חדש של 600esp !!
צר לי שככה התגלגלו העינינים ..אבל אני מאמין שעין מיקצועית תאבחן את הבעייה בקלות.
כפי שרועי ציין במידה והבעייה תתגלה במנוע , שוב אני מדגיש , נמכר חדש לחלוטין באריזתו המקורית , ימצא לכך הפיתרון.
בברכת בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.
עוזי
wonderd
24-01-2010, 07:23:39
כשהתחלתי בתחום לפני כחצי שנה, קניתי בקר חדש באריזה מבחור מסוים בקריות (שאינו חלק מהשירשור), הבחור מעולם לא השתמש בבקר ואפילו לא הלחים את החיבורים עדיין.
לאחר כרבע שעה הפסיק הבקר לעבוד ולי לא היתה ברירה אלא לחפש בקר חדש, לא הרגשתי שהאחריות היא של המוכר למרות הבאסה שבעניין ואפילו בסופו של דבר קניתי את הבקר החדש גם מאותו המוכר! בדבר אחד המוכר יכל לעזור לי ולא עשה כן - הוא יכל לפנות אל החנות שממנה קנה ולבקש פיצוי, אבל הוא טען שקנה את הציוד לפני הרבה זמן ואין לו את החשבונית.
צריך להבין שציוד אלקטרוניקה לפעמים דפוק ואו שתתחיל לריב על זה או שפשוט תלמד מזה שצריך לבדוק את הציוד במקום וגם אם יש תקלה לא לתת לזמן לעבור.
אני חושב שתנסה למצוא פתרון לתקלה שלך בעזרת אנשים אחרים, אם לרועי אין זמן לספק לך תמיכה טכנית הוא לא חייב, קנית ציוד והרכבת לבד - תמצא את הפתרון לבד. אם אכן התקלה תתגלה במנוע והוא יהיה מוכן לפצות אותך בדרך כלשהי - הרווחת. אם לא אז זאת החלק מהאחריות שאתה לוקח על עצמך כשאתה לא קונה מחנות (בארץ או באינטרנט) מסודרת.
למען הסר ספק - אני לא מכיר אף אחד מהמעורבים וכותב את מה שאני חושב ממקום אובייקטיבי לחלוטין.
מבלי להיכנס לפרטי העיסקה או לנקוט עמדה לגבי מישהו מבין שני הצדדים שאת אחד מהם אני מכיר טוב אני חושב שיותר מראוי שהדיון הזה יעשה בהודעות פרטיות ולא באופן פומבי מעל גבי הפורום.
אף אחד מהמגיבים כאן (כולל אני) למעט שני הצדדים המעורבים בעיסקה אינו בקיא בכל הפרטים אז חבל סתם להוציא שם רע לאנשים או לחילופין לנקוט עמדה לא מבוססת שלדעתי לא תועיל לאף אחד אלא עלולה רק לסבך את העניין.
בנוסף, עסקאות פרטיות אינם צריכות לקבל כאן במה.
איתן ורועי, אני מקווה שתסכימו איתי שזה לא המקום לנהל את הדיון הזה, זה פשוט לא תורם לשניכם דבר ובטח שלא לפורום.
אריה הלפרין
24-01-2010, 08:38:22
איתן שלום
אני מציע כאן לסגור את התגובות
קבל את ההצעה של ערן
הוא תותח על בתחום וחבר של רועי
וכל מה שהוא יקבע יהיה מקובל על רועי
אני בטוח שהעניין יבוא לסיום לשביעות רצון כולם
גיא הציע לך מנוע חליפי לבדיקה
תגיע לגעש בשישי
והבעיה תיפתר
אריה
eitanln
24-01-2010, 09:01:57
לסיכום,
אני אגיע יום שישי לגעש (אתאם עם ערן מתי ואודיע גם לרועי).
רועי או עוזי אשמח אם גם תגיעו (יש הבדל גדול בין עזרה לאדם שקנה ממך ושילם לבן כאלו שמנצלים את הידע שלך ).
אם יגיע עוד מישהו שבאמת מבין ב Trex 600 (זה לא 500 או 450 המערכות שונות ומגיבות בהתאם) זה יכול להועיל.
נא להפסיק את ההשמצות !!!
אני מאוד מקווה שהבעייה שטותית ושתפתר בלי הוצאות נוספות למרות שאני מבין בתחום וקשה לי להאמין שפיספתי משהו עד כה, אבל כולנו טועים נכון ?
בכל מקרה רועי לקח אחריות ואמר שאם המנוע דפוק אז נמצא פתרון מה שמוכיח הגינות ולכן השמצות מכאן והלאה לא לעניין, מה שגם שאם הבעיה אכן שטותית או הסתברותית אז סתם נפגע באדם ישר וחבל כי חסרים כאלה.
לאחר שיימצא הפתרון אני אספר מה היה.
gmagnezi
24-01-2010, 13:45:11
איתן וטולי שלום
הענין נמשך כמעט שנה ומאחר ואני מכיר את שניכם כאנשים אמינים ויישרים אוכל להציע שנפסיק את הדיון מעל דפי הפורום ונעבור לפסים פרקטיים. אין טעם בהתקשקשות מעל דפי הפורום, זה לא פותר את הבעיה.
דברים כאלה יכולים לקרות בתום לב וצריך להגיע לפתרון מוסכם במהירות.
אכן איתן, יכול להיות שבלי מודע טולי מכר לך מנוע פגום למרות שמעולם לא הופעל והיה חדש בקופסא. במקרה כזה, כדאי להשיג את חשבונית הקניה של המנוע (יש לך טולי?) ולשלוח אותו לאליין לבדיקה/החלפה.
במידה ולא ניתן למצוא את החשבונית או את מספר ההזמנה, אני משוכנע שטולי לא ייתנער מאחריות וידאג למנוע חליפי.
ותוכלו שניכם לחזור להטיס בראש שקט
גבי
נועם ג
24-01-2010, 17:55:42
אם יגיע עוד מישהו שבאמת מבין ב Trex 600 (זה לא 500 או 450 המערכות שונות ומגיבות בהתאם) זה יכול להועיל.
אתה מדבר שטויות במיץ..
eranb
24-01-2010, 18:01:03
לסיכום,
אני אגיע יום שישי לגעש (אתאם עם ערן מתי ואודיע גם לרועי).
רועי או עוזי אשמח אם גם תגיעו (יש הבדל גדול בין עזרה לאדם שקנה ממך ושילם לבן כאלו שמנצלים את הידע שלך ).
נא להפסיק את ההשמצות !!!
אני מאוד מקווה שהבעייה שטותית ושתפתר בלי הוצאות נוספות למרות שאני מבין בתחום וקשה לי להאמין שפיספתי משהו עד כה, אבל כולנו טועים נכון ?
בכל מקרה רועי לקח אחריות ואמר שאם המנוע דפוק אז נמצא פתרון מה שמוכיח הגינות ולכן השמצות מכאן והלאה לא לעניין, מה שגם שאם הבעיה אכן שטותית או הסתברותית אז סתם נפגע באדם ישר וחבל כי חסרים כאלה.
לאחר שיימצא הפתרון אני אספר מה היה.
אני באמת מכיר את הTREX 600...
אל תדאג נסדר לך אותו וכל היתקשקשות מיותרת...
צור איתי קשר מראש מוקדם ככל האפשר ע"מ שתעביר לי את הבקר שלך ואתכנת לך אותו בעזרת
הכבל הייחודי שלו.
לכל המגיבים נדמה שהעניין מוצה לא??
בואו נחכה ליום ששי ונחזור הביתה כולנו שמחים וטובי-לב.
ערן.
:p
שלום,
קצר ולעניין... מנצל הזדמנות זו למכירת מנוע (במידה וזו הבעיה) חדש חדש חדש ומקורי בקופסא 300 ש"ח L650
תודה ושלום.
נ.ב למה לריב כשאפשר להרביץ?:)
eitanln
29-01-2010, 20:58:21
עדכון!
היום הייתי אמור להפגש עם ערן בגעש אך לצערי הוא לא יכל להגיע.
אבל!!!
ערן אמר שכשניפגש הוא יכוון את הcastle בעזרת הכבל והמחשב, לא חיכיתי וכך עשיתי :)
להפתעתי למרות שכל הכיוונים שעשיתי עם השלט היו בסדר הגרסה של הבקר היתה ישנה, אז עדכנתי גרסה ושמרתי על ההגדרות ו....
והמסוק סוף סוף טס היום. ובטיסה קצרה של 4 דקות לא נצפו התופעות שהיו עם הבקר של ALIGN.
המנוע והבקר ירדו קרים, בטיסה הבאה אאמץ אותם יותר ונראה אם סוף סוף נפתרה הבעיה.
ואז נדע סופית אם הבעיה היא המנוע או הבקר של ALIGN.
ערן, תודה על העזרה ועל זה שהיית מוכן להשקיע מזמנך.
אשמך לראותך בשטח.
אריה הלפרין
29-01-2010, 21:58:54
יופי שמח שפתרת את הבעיה
סוף סוף
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.