PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדליק Honey Bee King 2 - סקירת שיפוץ!

RoiA
16-01-2010, 11:41:50
אהלן..
טוב אז פעם ראשונה שאני כותב הודעה מהסוג הזה על מה עשיתי ואיך שיפצתי.. כנראה הזמן הפנוי שיש לי לאחרונה עושה את שלו:)

אז מדובר בHoney Bee King 2 - זה שבא עם מנוע מברשות ובקר שנשרף מהר מאוד... דבר ראשון היה להיפטר משני אלה ולעבור למנוע בראשלס ובקר 30 אמפר...
כעת לקחתי על עצמי פרוייקט קטן - שידרוג המסוק לאלקטרוניקה איכותית ביותר!
הרבה יחשבו שחבל להשקיע בפלטפורמה של הקינג אבל מה לעשות, אני פשוט אהבתי את המראה שלו מהתחלה ולכן קניתי אחד, גם הגודל של המסוק הוא לא קטן מידי ולא גדול מידי בשבילי...

אז האלקטרוניקה הוחלפה לגמרי:
3 סרבואים היטק hs65mg
סרבו זנב ds3500
ג'ירו ספרטן
רדיו פוטאבה 7c
bec חיצוני 3A

נוספו גם חלקים לשדרוג:
מחזק שילדה - זו חתיכת המתכת שהמנוע מותקן עליה כעת.
מגש לסוללה - מוסיף המון למראה ומפנה הרבה מקום מוגן לאלקטרוניקה - כמו הג'ירו למשל שעדיין לא מותקן... אני עוד מתלבט איפה להתקין אותו, במקום הרגיל - ליד הבום, או מתחת לגלגל השיניים הראשי - בסוף אני אראה איך זה מסתדר עם מרכז הכובד..

כמו כן לשם התקנת "מחזק השילדה" יש לשייף חלק מהמסגרת של המסוק
כדי שיהיה אפשר לשים סוללת 1500mah על המגש יש לגרום לחופה לשבת קצת יותר קדימה - הארכתי את החופה במקצת - אני חושב שניתן לראות בתמונות...

כרגע אני מחכה לתושבת לds3500 ולסוללות שהזמנתי מהסיני ואז ניתן יהיה להטיס את המסוק!!
מעניין מאוד לראות איך הוא יטוס לעומת הני בי ללא כל השידרוגים, אני מאמין שיהיה יותר קל לאמוד על טיב המסוק (אני מתכוון רק לקיט עצמו) לאחר כל השידרוגים הללו כי האלקטרוניקה מצויינת.

RoiA
16-01-2010, 11:45:39
חבר'ה מצטער אבל יש לי בעיה בהעלאת התמונות..
הוא נותן לי הודעת שגיאה invalid file...
למישהו יש פתרון??
אני פשוט אנסה יותר מאוחר..

wind556
16-01-2010, 13:11:26
בדיוק על זה נאמר: "נזם זהב באף חזיר"
היית משקיע עוד 80$ וכבר היה לך מסוק...

Shanti
16-01-2010, 16:47:32
הי

מיותר, לא נחמד (בלשון המעטה). עדיף שתמחוק.

Shanti

dbrosh
16-01-2010, 17:34:53
הי

מיותר, לא נחמד (בלשון המעטה). עדיף שתמחוק.

Shanti

לשים ספרטן על הוני בי זה מעשה שראוי לסיקור ב-CNN. לא חושב שהפוסט של עודד מיותר. תהיה קצת בשאנטי, SHANTI

RoiA
16-01-2010, 17:53:06
עליתי על הבעיה... הנה התמונות.. עוד תמונות יבואו בהמשך..

עמיתפורת
16-01-2010, 18:32:08
יפה מאוד כל הכבוד.

asafh1
16-01-2010, 18:39:21
מה שנשאר , להחליף את המנוע והשילדה

Roi
16-01-2010, 18:59:29
מה שנשאר , להחליף את המנוע והשילדה

לא במקום.

wind556
16-01-2010, 19:12:01
אני חושב שיש משהו מטעה בפוסט הזה
אנשים חסרי נסיון יכולים לראות בזה משהו חיובי
אני מאד מעריך יוזמה ויכולת, אבל לקחת תשתית כל כך ירודה, אולי הכי ירודה שקיימת ולאבזר אותה בהון תועפות, זה לא משהו שיש לברך עליו, אלא אם כן זה נעשה כבדיחה וברור שכך הדבר.
זה כמו לבנות בית מפואר ביותר על אדמת ביצה.כשמפרסמים משהו בפורום ויש קוראים לפורום הזה, האמת חייבת להאמר גם אם היא אינה מחמיאה

Death_Keeper
16-01-2010, 20:03:43
אני לא נוהג להכנס לויכוחים האלה, והם הסיבה שהפסקתי לכתוב בפורום, אבל חלאס...עודד
יכולת לסים את הפוסט שלך בצורה מכובדת בפרסום דעתך כי המוצר המקורי לא מוצלח לדעתך, ולאחל בהצלחה לבחור!
אתה לא חייב לעקוץ כל אחד שלא בחר בדרך שאתה מגדיר כנכונה. מי שחסר ניסיון, ישאל מה לקנות ואיך לעשות - אז..אתה מוזמן לפרסם את דעתך בנושא, איזה מסוק מוצלח יותר / פחות, לא שאלו את זה בפוסט בכלל...
ולך ROIA , למרות שההכרות שלי עם המסוק הזה לא כ"כ מוצלחת, אני בטוח שיטוס טוב יותר עם האלקטרוניקה ששמת עליו. וכשתרצה, תמיד תוכל להעביר אותה למסוק מתקדם יותר.
המון בהצלחה! אני בטוח שתרגיש שיפור משמעותי מחלקי ה- STOCK.
שבוע טוב.
יוסי

wind556
16-01-2010, 20:32:47
אני לא נוהג להכנס לויכוחים האלה, והם הסיבה שהפסקתי לכתוב בפורום, אבל חלאס...עודד
יכולת לסים את הפוסט שלך בצורה מכובדת בפרסום דעתך כי המוצר המקורי לא מוצלח לדעתך, ולאחל בהצלחה לבחור!
אתה לא חייב לעקוץ כל אחד שלא בחר בדרך שאתה מגדיר כנכונה. מי שחסר ניסיון, ישאל מה לקנות ואיך לעשות - אז..אתה מוזמן לפרסם את דעתך בנושא, איזה מסוק מוצלח יותר / פחות, לא שאלו את זה בפוסט בכלל...
ולך ROIA , למרות שההכרות שלי עם המסוק הזה לא כ"כ מוצלחת, אני בטוח שיטוס טוב יותר עם האלקטרוניקה ששמת עליו. וכשתרצה, תמיד תוכל להעביר אותה למסוק מתקדם יותר.
המון בהצלחה! אני בטוח שתרגיש שיפור משמעותי מחלקי ה- STOCK.
שבוע טוב.
יוסי

אין כאן שום עקיצה, שום דבר לא מכובד ולא מכבד,רק מקצועי נטו,ולא שום דבר אישי נגד הבחור, נהפוך הוא, זה דיון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, דבר שאתה למשל לא הקפדת עליו.
וגם אם הפרוייקט הזה שגוי לדעתי (המקצועית ולא האישית) אין כאן אפילו טיפת נימת זילזול בבחור.
אלו בדיוק המילים שהייתי אומר לו לו היה שואל אותי פנים אל פנים. לא אומר בפורום דבר אחר רק כדי למצוא חן בעיני אנשים שונים

RoiA
16-01-2010, 20:45:15
הפוסט שלי מצית להבות :)
חבר'ה זה התחביב ולא כל דבר צריך להיות משיקול כלכלי הרי כולנו פה מוציאים כסף כדי להנות.. אם בא לי להוציא עוד קצת כסף על ניסוי\פרוייקט שאני נהנה ממנו אז למה לא..
את הקינג קניתי לפני שנה כמעט ומאז לא יצא לי לגעת בו כמעט עקב שהות ממושכת בחו"ל וחוסר בזמן פנוי... כשהייתי בחו"ל היה לי את חיידק הקניות חח ואולי קניתי קצת יותר מידי אבל במידה ולא אהיה מרוצה מהקינג למרות הכל אני אוכל להחליף לפלטפורמה של מסוק 450 הרי רוב האלקטרוניקה תתאים...
פשוט לאחר שקניתי את המסוק לפני שנה, שמעתי עליו ביקורות רעות ורציתי לבדוק מה באמת שווה המסוק אז עכשיו יהיה יותר קל לאמוד על טיב הפלטפורמה של הקינג (על האלקטרוניקה שבאה עם הקיט אני כבר יודע שזרקתי כסף לפח - אולי חוץ מהשלט והמקלט שישמשו אותי בעתיד..)

אני מאמין שאהיה מרוצה.. אחרי הכל המסוק יספק את הסחורה שאני מעוניין בה - טיסת ספורט... (לא 3d) ושוב, אני אוהב את הלוק של הקינג וזה שהוא לא קטן מידי (כמו מסוקי 250) ולא קצת גדול (450) :)

אני אעלה תמונות סופיות כשתגיעה התושבת של הסרבו זנב... ( כבר נקנה ובדרך אלי)

Roi
16-01-2010, 21:30:17
הפוסט שלי מצית להבות :)
חבר'ה זה התחביב ולא כל דבר צריך להיות משיקול כלכלי הרי כולנו פה מוציאים כסף כדי להנות.. אם בא לי להוציא עוד קצת כסף על ניסוי\פרוייקט שאני נהנה ממנו אז למה לא..
את הקינג קניתי לפני שנה כמעט ומאז לא יצא לי לגעת בו כמעט עקב שהות ממושכת בחו"ל וחוסר בזמן פנוי... כשהייתי בחו"ל היה לי את חיידק הקניות חח ואולי קניתי קצת יותר מידי אבל במידה ולא אהיה מרוצה מהקינג למרות הכל אני אוכל להחליף לפלטפורמה של מסוק 450 הרי רוב האלקטרוניקה תתאים...
פשוט לאחר שקניתי את המסוק לפני שנה, שמעתי עליו ביקורות רעות ורציתי לבדוק מה באמת שווה המסוק אז עכשיו יהיה יותר קל לאמוד על טיב הפלטפורמה של הקינג (על האלקטרוניקה שבאה עם הקיט אני כבר יודע שזרקתי כסף לפח - אולי חוץ מהשלט והמקלט שישמשו אותי בעתיד..)

אני מאמין שאהיה מרוצה.. אחרי הכל המסוק יספק את הסחורה שאני מעוניין בה - טיסת ספורט... (לא 3d) ושוב, אני אוהב את הלוק של הקינג וזה שהוא לא קטן מידי (כמו מסוקי 250) ולא קצת גדול (450) :)

אני אעלה תמונות סופיות כשתגיעה התושבת של הסרבו זנב... ( כבר נקנה ובדרך אלי)

כל הכבוד, הרי חלק גדול מן הנאה בתחביב זה ההתעסקות והניסוי.
אותי אישית יהיה מאוד מעניין לראות את התוצאה הסופית.

עודד,
כל דעה פה היא אישית ולא מקצועית מכיוון שלדעתי אף אחד מאיתנו איננו "מקצועי" (ככל הידוע לי אף אחד פה בפורום לא עובד כמהנדס ב ALIGN/ESKY/COPTERX או כל יצרן אחר) וכל הדעות פה מתבססות על התרשמות או ניסיון אישי ולכן כמו שאמרו לפני נכון היה להביע דעה ולברך את הבחור הסקרן בהצלחה.

ד"א, למרות הכל גם אני נפלתי ברשת וקיט של CopterX V2 עושה את דרכו אלי בימים אלה :)

עמיתפורת
17-01-2010, 00:32:08
עודד.
זה בסדר גם קופטר X היא פלטפורמה לא ממש מומלצת.
זה חיקוי עלוב שלא מעט אנשים מתלוננים על איכותו הנמוכה וכיאה למחיר הנמוך שלה.
מצד שני היא בסדר להתחיל איתה, מחיר טוב אבל כמובן שאין על הנסיך המלכותי ממשפחת אליין.

mshonak
17-01-2010, 01:48:02
רואי אני התחלתי עם המסוק הזה ובזכותו למדתי להטיס ( שלב הריחופים ) וקניתי אותו במחיר מצחיק של 500שקל לכל הערכה. ובזכותו גם למדתי לכוון את רוב הדברים שצריך לדעת , אפילו שדרגתי לו את הראש והזנב למתכת.
רציתי לציין שהצלחתי להרכיב עליו סוללה של 2200MHA בלי בעיה והחופה נכנסה למקומה המקורי . זה היה קצת כבד עליו אבל הוא התרוממם ועוד עם המנוע המקורי .

כמובן שאם תרצה תוכל לרכוש קיט של מסוק 450 ( align או תואם ) ולהעביר עליו את כל האלקטרוניקה .

אני רוצה לאחל לך בהצלחה .:)

IttaiP
17-01-2010, 07:41:29
איזה מנוע שמת עליו? לינק ...:confused:

wind556
17-01-2010, 09:30:52
כל הכבוד, הרי חלק גדול מן הנאה בתחביב זה ההתעסקות והניסוי.
אותי אישית יהיה מאוד מעניין לראות את התוצאה הסופית.

עודד,
כל דעה פה היא אישית ולא מקצועית מכיוון שלדעתי אף אחד מאיתנו איננו "מקצועי" (ככל הידוע לי אף אחד פה בפורום לא עובד כמהנדס ב ALIGN/ESKY/COPTERX או כל יצרן אחר) וכל הדעות פה מתבססות על התרשמות או ניסיון אישי ולכן כמו שאמרו לפני נכון היה להביע דעה ולברך את הבחור הסקרן בהצלחה.

ד"א, למרות הכל גם אני נפלתי ברשת וקיט של CopterX V2 עושה את דרכו אלי בימים אלה :)

איש יקר, במונח "דעה מקצועית" לא מסתתרת הכרזת מומחיות, אלא התייחסות לנושא מנקודת מבט טכנולוגית , כלכלית, וכו'
במונח "אישית" מסתתרת התייחסות לאדם שמבצע פעולה זו או אחרת, זאת אומרת משבחים את חכמתו או או לועגים לטיפשותו.
בשביל לעשות אבחנה כזאת לא צריך להיות מהנדס ב ALIGN .
והפרוייקט שהבחור מבצע כאן לוקה בחסר בתחום הטכנולוגי, זה כמו לקחת מיכלולים של פרארי ולשים על סוסיתא. זה קוריוז ולא משימה טכנולוגית, וכל עוד ההתייחסות היא כזאת אז זה משעשע ומסקרן, אבל אם ההתייחסות מעידה על המלצה מהסוג הזה, היא מטעה חלק מהקוראים

zvok
17-01-2010, 13:17:35
אני לא מבין מה הסיפור.

מדוע כאשר מישהו מספר או שואל משהו או מגיב על משהו מיד ישנם כאלה שחייבים להתנפל עליו ולחבוט בו.

אני קורה פורומים כמו Helifreak.com ואחרים ולא ראיתי התנפלויות כאלה......

הכל לגופו של ענין. משהו שואל שאלה הוא מקבל תשובה לגופו של ענין ובלי כל הבבל"ת וההטפות המוסר.

כדאי לשמור קצת על צניעות ואז כולם ירוויחו.

sharonx
17-01-2010, 13:48:17
ZVOK צודק. זה נמאס. עודד - אנחנו מכירים את דעתך בנושא ואין טעם לחזור עלייה כל פעם מחדש. גם ה"מתחילים התועים" קראו אותה מספיק פעמים. התנפלות כזו יכולה להפחיד מתחילים ולגרום להם לא להעלות פרויקטים מוזרים (ומעניינים).

גם אני התחלתי עם HONE BEE FP ולא מצטער על זה. למדתי ממנו המון והוא היה זול וזול לתחזוקה.

zvok
17-01-2010, 14:23:10
SharonX

לא התכוונתי דווקא לעודד.

אני חושב שכולם פה חוטאים בכך.

מישהו שואל שאלה X והתשובה היא בכלל על Y. עודד מציע עזרה מיד מתנפלים עליו שהוא גובה כסף. גם לי עודד הציע עזרה הוא לא דבר על כסף.

הבעיה היא שבהרבה מקרים אנשים לא עונים לענין. אני שואל אם למשהו יש נסיון בנושא מסוים אז עונה לי פלוני שאין לו נסיון אבל יש לו דעה בלי נסיון. כאשר אני מדגיש שאני רוצה לדעת אם הוא התנסה אז הוא עונה לי שהם נוצרים ולא יהודים.......ובסוף אני יוצא לא בסדר כי הם בכלל בודהיסטים או שינטו.

מה שרצוי זה לקרוא את השאלה, להבין אותה לשאול את עצמך אם יש לך מה לתרום. אם אין, אז לא לכתוב כלום, אם כן אז לענות לענין בלי להתנפל ובלי לבלבל את המוח.

מה לא ברור פה??

zvok
17-01-2010, 14:44:34
רועי,

אתה צודק הוא לא שאל שאלה הוא רצה לספר לחבר'ה.................

ואם הוא היה שואל שאלה אז מה אתה חושב היו התגובות?? בדיוק אותו הדבר.

צריך פה מחקר אנטרופולוגי:)

sharonx
17-01-2010, 14:49:08
ZVOK - מסכים עם כל מילה שאמרת. הלוואי וזה יחלחל. אם נצעק את זה מספיק פעמים כשזה קורה מישהו ישמע...

RoiA
17-01-2010, 16:34:51
איזה מנוע שמת עליו? לינק ...:confused:

שמתי את המנוע של esky
הנה לינק: esky 3900kv
http://www.helidirect.com/advanced_search_result.php?keywords=esky+3900kv&osCsid=cb331f0badc00131272314f0d22dbfb3

לא יודע אם זה הכי זול...

IttaiP
18-01-2010, 09:13:36
פיניון? כמה שיניים?

RoiA
18-01-2010, 09:22:41
9 שיניים...
יש גם אפשרות לשים פיניון 10 שיניים אבל אני לא רוצה לאמץ יותר מידי את המנוע והבקר..

HeliDraco
18-01-2010, 16:18:49
אני לא מבין מה הסיפור.

מדוע כאשר מישהו מספר או שואל משהו או מגיב על משהו מיד ישנם כאלה שחייבים להתנפל עליו ולחבוט בו.

אני קורה פורומים כמו Helifreak.com ואחרים ולא ראיתי התנפלויות כאלה......

הכל לגופו של ענין. משהו שואל שאלה הוא מקבל תשובה לגופו של ענין ובלי כל הבבל"ת וההטפות המוסר.

כדאי לשמור קצת על צניעות ואז כולם ירוויחו.

+100!

its
18-01-2010, 16:54:52
היי רועי אני מוריד בפניך את הכובע על הנסיון, אני מצפה להופעה הדומה לזה שבסרטון, הבחור משתמש ב 4 סרוואים של E SKY.

http://www.youtube.com/watch?v=TyZbz42xg0w

:D

HeliDraco
18-01-2010, 19:26:40
היי רועי אני מוריד בפניך את הכובע על הנסיון, אני מצפה להופעה הדומה לזה שבסרטון, הבחור משתמש ב 4 סרוואים של E SKY.

http://www.youtube.com/watch?v=TyZbz42xg0w

:D
אכן תמונות קשות... :D
עוד הוכחה לזה שהחיסרון העיקרי של מסוק (כל מסוק) נמצא בד"כ מאחורי השלט.... ;)

tzn11
18-01-2010, 21:42:29
:)רועי,

כל הכבוד על היוזמה והשיתוף. מקווה שתהנה ממנו.

בהצלחה,

ניסים.

Shay
19-01-2010, 06:15:23
הכל טוב ויפה...
אבל מה עם תמונות?:D

wind556
19-01-2010, 08:55:13
אכן תמונות קשות... :D
עוד הוכחה לזה שהחיסרון העיקרי של מסוק (כל מסוק) נמצא בד"כ מאחורי השלט.... ;)

לזה אני מסכים במאה אחוז ;)

RoiA
19-01-2010, 09:25:25
ביקשו עוד תמונות אז הנה... וכמו שאמרתי אני אעלה תמונות שהכל יהיה מורכב, אחרי שתגיעה לי התושבת לסרבו זנב...

בתמונות:
באחת - סט להבי קרבון, פדלים ולהבי זנב... ובשנייה - בקר 30A של exceed מסדרת volcano (ד"א ניתקלתי בפוסט באחד הפורומים בחו"ל שנאמר שם שבקרי volcano הם בעצם מחברת hobbywing אבל ללא המדבקה ובהתאם בחצי מחיר.. איזשהו טריק שיווקי כנראה) בכל אופן שני הבקרים דומים להפליא בצורה החיצונית ובעלי אותם נתונים, אז אולי יש אמת בפוסט ההוא :)
bec 3A של hobbywing וסרבו ds3500.

RoiA
19-01-2010, 09:26:41
שכחתי לשים את התמונות.. הנה..

RoiA
19-01-2010, 09:31:41
והנה הספרטן לאחר שעטפתי לו את החוטים..

RoiA
21-01-2010, 09:34:08
הבנייה מתקדמת..

RoiA
21-01-2010, 18:17:52
טוב אז הגעתי לסוף!
הנה תמונות עדכניות - המראה הסופי!

guyro
21-01-2010, 18:58:55

עודד,תראה איך הערה אחת מיותרת שלך גרמה לשירשור שיוצא מפרופורציה.ממש חבל.

רועיA, תתחדש, קנית אלקטרוניקה מצוינת שתלווה אותך ככל שתתקדם במסוקים בגדלים אלו.

HeliDraco
21-01-2010, 19:39:12
טוב אז הגעתי לסוף!
הנה תמונות עדכניות - המראה הסופי!
מחכים לטיסת ניסוי... :)

אלון-הובי ניטרו
22-01-2010, 18:24:04
כל הכבוד אחי תיתחדש:)

hai
22-01-2010, 19:17:48

לא לעניין, הבחור רשם:
"הרבה יחשבו שחבל להשקיע בפלטפורמה של הקינג אבל מה לעשות, אני פשוט אהבתי את המראה שלו מהתחלה ולכן קניתי אחד, גם הגודל של המסוק הוא לא קטן מידי ולא גדול מידי בשבילי..."

לא קרה כלום, תגיד טעיתי ואל תנסה להצטדק.

wind556
22-01-2010, 20:03:41
עודד,תראה איך הערה אחת מיותרת שלך גרמה לשירשור שיוצא מפרופורציה.ממש חבל.

רועיA, תתחדש, קנית אלקטרוניקה מצוינת שתלווה אותך ככל שתתקדם במסוקים בגדלים אלו.

הערה מיותרת? הבחור משקיע את הנשמה שלו, דבר שתמיד ראוי להערכה, ובונה בניין נפלא על יסודות רעועים.
תלמד היטב את המשפט שכתבתי "נזם זהב באף חזיר" ואת המשמעות האמיתית שלו, ותראה שאין בזה שום דבר המעיד על כישורים לקויים של בונה המסוק, אלא על בחירה בתשתית.

wind556
22-01-2010, 20:08:00
לא לעניין, הבחור רשם:
"הרבה יחשבו שחבל להשקיע בפלטפורמה של הקינג אבל מה לעשות, אני פשוט אהבתי את המראה שלו מהתחלה ולכן קניתי אחד, גם הגודל של המסוק הוא לא קטן מידי ולא גדול מידי בשבילי..."

לא קרה כלום, תגיד טעיתי ואל תנסה להצטדק.

לא טעיתי, ואין על מה להצטדק, גם ים של תשבחות לעבודה ולנחישות לא יהפכו את התשתית למשהו שראוי לכל המאמץ הזה.
(אין לי ולא היתה לי מילה רעה על הבחור וכישוריו)

Shanti
22-01-2010, 20:25:04
הי

לא טעיתי, ואין על מה להצטדק, גם ים של תשבחות לעבודה ולנחישות לא יהפכו את התשתית למשהו שראוי לכל המאמץ הזה.
(אין לי ולא היתה לי מילה רעה על הבחור וכישוריו)

אתה מתאמץ לא להבין וחבל לכן תרשה להיות מעט בוטה.

RoiA בא להציג פרויקט עליו הוא עובד. הוא לא בקש עצות ולא חות דעת על התשתית, האלקטרוניקה או כל אספקט אחר. להפך, הוא כתב "הרבה יחשבו שחבל להשקיע בפלטפורמה של הקינג אבל מה לעשות..."

אנא פתח שרשור בנושא "Honey Bee King 2 - חוות דעתי" ותכתוב שם את דעתך על Honey Bee King 2 ותסביר בפירוט, או שלא בפירוט מדוע זוהי תשתית רעועה.

בשרשור הזה אתה מוזמן להנות מהתמונות ולפרגן.

Shanti

hai
22-01-2010, 20:32:53
אם אחד אומר לך שאתה שיכור, השני גם אומר שאתה שיכור והשלישי גם אומר שאתה שיכור - לך לישון

shlomiv10
24-01-2010, 16:35:11
ואוו כמה תגובות!
אני חושב שהצלחת ליצור דבר טוב:
מסוק משודרג שעצם העבודה עליו נתנה לך אני משער סיפוק רב וכמו שכתב מישהו זה לא הכסף זה התחביב וכדאי שכמה מהחברה יבינו את זה.
אחלה בהצלחה!

Shay
29-03-2010, 12:02:58
אז מה נסגר בסוף עם הפרויקט?

its
29-03-2010, 12:18:28
רועי, כל הכבוד אני בזמנו ניסיתי לשפר את המסוק הזה ולא ממש הצלחתי, אני מקווה שאתה תעשה

את זה. בסופו של דבר אם זה הכיף שלך לקחת מסוק כזה ולהוציא ממנו את המקסימום אז קבל הערכתי

אליך.

RoiA
29-03-2010, 12:45:53
בעזרת חי וליאור המסוק עלה לאוויר לפני חודשיים בערך, שוב תודה לשניכם!... ליאור התרשם מהמסוק ואמר שהוא ממש יציב... בפעם הבאה אלך להטיס ואצלם וידאו עם מצלמה ... עכשיו יש לי רק וידאו בפלאפון וזה די בעייתי להעלות אותו לאתר מהפלאפון...
קיזזתי את המסוק כך שתגובות הסייקליק והזנב יהיו ממש עדינות... אפשר לומר שהמסוק די כבד וחסר כוח עם 3900kv של אי סקי אבל זה עם פניון 9 ולהבי עץ... אגב כבר שהטסתי עם להבי פלסטיק של אקסטרים הרגשתי יותר כוח זמין (אני מאמין שבגלל שהם שוקלים יותר יש להם יותר תנע וכך אני מקבל יותר כוח זמין בשינוי הפיץ'), לבסוף החלפתי אותם חזרה ללהבי עץ כי הטראקינג לא היה טוב איתם - הם גמישים מידי...
אני אחליף בקרוב ל10 שיניים ולבסוף אחרי שארגיש מספיק שליטה אעבור ללהבי קרבון...

אז סרטון בקרוב;)